Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Ismeretlen számként, tehát nem küldte a számot. Ez érdekes amúgy. Gondolom nem történt meg az a malőr, ami nálam, a nanoSIM-mel nálam, amikor rendeltem a GW6-ot. Küldtek rá eSIM-met, mellette meg ott volt a fizikai nanoSIM. A nanoSIM került a POCO X6 5G-be. Nem tudtam róla, hogy az okosóra SIM!
Állok a buszmegállóban, az új POCO-val és mondom rámérek már a sebességre Speedtesten. 1/1. WTF?! Megnéztem több szerveren, útközben is, hogy másik tornyon legyek, akkor is 1/1. Felhívtam a Telekomot, mondták utánanéznek, utánanéztek, és kiderült, hogy okosóra SIM. Levették róla a korlátozást és kész is. Ja igen, telefonálni tudtam róla, de nekem a technikai számot küldte.
Van fizikai SIM-et fogadni tudó okosóra:
Például a MediaMarkt kínálatában található MYKI Watch 4 Lite gyermek okosóra, amely micro-SIM kártyával működik, de egyáltalán nem elterjedt. Idehaza a korszerű és modern okosórák közül nem is tudok olyat, amely ne eSIM-mel menne! -
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Az órában lévő MultiSIM egy adatkártya, van külön okosóra SIM. 1/1 Mbps-ra lekorlátozva. Azért jelezte ki a főszámodat, mert Bluetooth-on keresztül kapcsolódott a telefonodra, és arról indította a hívás, valószínűleg ugyanis csak átjátszásról volt szó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
christalter #5 üzenetére
Fizikai simmel és adatforgalommal nyilván. Nekem a mifiben csak adatforgalomra van használva a másodlagos sim.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Indítottam az órámról (nyilván esim) hívást, de nem a technikai számot jelezte ki a vevő, hanem az eredetit...
A mifiben lévő valódi kártyánál viszont a küldött SMS-nél a technikai számot jelezte a vevő. -
christalter
újonc
Érdekes ez a multi-SIM rendszer, már elég tapasztaltnak tűnsz ezen a téren. A tapasztalatod alapján megoldható lenne, hogy egy nagyon olcsó telefont veszek kizárólag arra a célra, hogy a kocsiban navigációként funkcionáljon a 2G képes multi-SIM kártyával?
(A régi Win alapú GPS térképe sosem naprakész és macerás használni, így gondoltam egy olcsó de modern alternatívám lenne és a fő telefonomat nem kínoznám vele...)
-
válasz
markenjhoh #3 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, ha hívnak akkor annyi számon fog kicsengeni a maximum háromból amennyi szám be van kapcsolva. A technikai számos MultiSIM-ek ráadásul mind a két számon hívhatóak .🤣
-
markenjhoh
csendes tag
Hali!
Végre valami erről!
Az én problémám ezzel kapcsolatban a következő:
Adott egy korlátlan mobilnetes előfizetés, saját telefonomba a fizikai sim pároméban pedig az e-sim, hogy neki is legyen korlátlan net. Van is korlátlan net csak hát ugye ha nállam csörög akkor nálla is..
Nem a világ legnagyobb problémája ez de mégis jobb lenne e nélkül. (A problémás készülék egy iPhone amiben az adott e-sim nem állítható csak adatforgalomra, vagy én nem találom ezt..)
Ja és a Telekomosok nemtudták megoldani mert a klón kártya azt csinálja mint az eredeti.
Ha ezzel kapcsolatban van megoldás nagyon köszi bárkinek! -
-
Yodafon
senior tag
ez tok jo csak 1000 ft havonta nem kis lehuzas...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, mindannyiunknak ismerős lehet, hogy idővel vagy lecseréljük az évekkel korábbi elsődleges telefonunkat- vagy mint...
- Battlefield 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- (Új,bontatlan) Fantech Strikepad (vízálló, holografikus speedpad)
- Garmin fenix 8 51mm zafír, titán amoled
- I5-8600, RX 6600XT 8GB, 16GB RAM, SSD, HDD Gamer Pc
- Lenovo Thinkpad L13 - G2 - I3- 1115G4 (11. gen) 8 GB Ram -- 256GB SSD - HD Kijelző
- Endgame Gear OP1 8K fehér (vagy fekete) esports gamer egér (PAW3395, 8K, 50g, cserélhető kapcsolók)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest