- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaanoo89
üzenetére
100 (ekv. 200) makró?
Minek? Volt szerencsém (nem szerencsém) évekig használni egy 180/3.5 makrót nikonon, akkora művészet volt vele értelmes képet csinálni, hogy ihaj. Egyrészt a bemozdulás veszélye miatt, másrészt a nem létező DOF miatt (makrónál ez ugye még nagyobb gond). Az ekv. 200 makró szerintem nagyon-nagyon szűk körben, speciális feladatokra, megkockáztatom csak ellenőrzött körülmények között vagy jelentős költségű plusz kiegészítőkkel használható jól. Az átlag felhasználónak ez szerintem nem érdekes.Pro 75 (ekv. 150) 1.4
Megint egy "minek" objektív. Lesz pár portrés, aki megteremti hozzá a körülményeket, de ez lesz tipikusan egy csomó dologra túl hosszú, egy csomó dologra túl rövid objektív, szerintem az ekv 150-nél pont beleesnek abba a "holttérbe", ahol nem igazán használható sokmindenre.Röviden összefoglalva, szerintem nem ilyen rétegobikat kellene csinálni. Hozzátéve, hogy nem reprezentatív felmérésen alapuló véleményem szerint a pro szegmens ma már nem használ tömegesen m43 rendszert, ami ilyesmiket eltartana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Spórolós topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netflix
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magisk
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest