Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
Őőőöö, hiszen mutattam. jjeahh még írta is, hogy igen, tényleg élesebb, ezt még a vak is látja. Mivel nem gondoltam, hogy egy Samsung gép jobb lenne, mint egy jobb Pana, ezért is kérdeztem, hogy ez a különbség (jelen esetben a Samu javára) vajon minek köszönhető. Mivel a Pana és sokan mások AVCHD kódolással oldják meg a videóikat (ha jól tudom ez jobban tömörít), a Samsung meg MP4-ben rögzít, így valószínűleg ennek is köszönhető a különbség. Illetve lehet, hogy a lencse rajzolata is közrejátszik, nem tudom. Az érzékelőt nem keverném bele a dologba, szerintem annak nincs köze hozzá, illetve kevésbé szól bele a dologba mint a két említett dolog. Még az is lehet, hogy csupán a sharpness van feljebb húzva a Samsungnál. Csak tippelgetek, nem értek hozzá igazán.
A lossless zoom kérdéséhez meg csak annyit, hogy nézz meg egy PV Nokiát 1080p-ben 4x-es zoom mellett és akkor mond, hogy fos a digi zoom
Egyébként RX100-amban is elég tisztességes a 3.6x-os optikai zoom után még egy 2-3x-os digi zoom. A legvége már lekvár, azt nem is használom. Egyébként többször hangsúlyoztam, hogy jól megcsinált digitális zoom, kizárólag videó alatt és csak ha a szükség megkívánja.RX100-amat most cseréltem erre az NX300-ra. RX10 nem érdekel a maga 250-350eFt-jával
Pana FZ1000 tetszik, de szintén sokallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként RX100-amban is elég tisztességes a 3.6x-os optikai zoom után még egy 2-3x-os digi zoom. A legvége már lekvár, azt nem is használom. Egyébként többször hangsúlyoztam, hogy jól megcsinált digitális zoom, kizárólag videó alatt és csak ha a szükség megkívánja.
Pana FZ1000 tetszik, de szintén sokallom.