Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Persze, teljesen vakon nyilván ma már nem állít semmit az ember, de a véletlen elállítom című történet azért ma is létezik.
Például épp portrét fotózol és minden idegszáladdal az alanyodra koncentrálsz, az obi mondjuk f2,2 rekeszen áll, te meg közben áttekered f1,2-re, csak lányos zavarodban ebből véletlenül A állás lesz és csak otthon veszed észre, hogy az f1,2 rekesz helyett az automatika f6,3-akat dobott neked.

De tegyük fel kellően figyelmes vagy, azért meló közben ha teljesen nyitni akarod a rekeszt akkor az mindig gyorsabb lesz ha csak koppanásig kell tekerned a gyűrűt, mint az hogyha arra kell figyelned, hogy nehogy túltekerd azt.

Ettől függetlenül nem akarom én túlbecsülni ennek a jelentőségét, ennél sokkal rosszabb dolgokkal is vígan együtt lehet élni, csak gondoltam megjegyzem ezt is, mint érdekes apróság.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 - Íme a 11. héten megjelenő játékok listája
- Autóhifi
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest