Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Akkor megnyugodtam. Ez az új modell az E-M5 alá érkezik, nem a helyére. Vagy az E-M5 helyett ezentúl lesz egy felsőbb és egy alsóbb OM-D? Csak azt nem értem, hogy minek, hiszen az E-M5 közben szép lassan menetel lefelé árban, a jobb stabijával, így ennek még annyi értelme sem lesz

Még az új kitobi is nyugtatóan csalódást keltő: ha egy 12-50-nél élesebb, vele szemben összecsukható, kisebb, vagy esetleg kicsit fényerősebb, 12-60-as lett volna, akkor szívtam volna a fogam; de erre csak legyintek. Jó lesz a Pana 12-32: kisebb az átfogás, de szélesebbről indul.A 25-ös: hát már k...ra ideje volt
ezt az elején kellett volna. De hacsak nem lesz nagyon olcsón jó minőségű és pancake-méretű, ki fogom hagyni és inkább a 25/1.4 -- az éjszakai obinak is jó szolgálatot fog tenni a fél stop előnyével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-es monitora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Jövedelem
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt az elején kellett volna. De hacsak nem lesz nagyon olcsón jó minőségű és pancake-méretű, ki fogom hagyni és inkább a 25/1.4 -- az éjszakai obinak is jó szolgálatot fog tenni a fél stop előnyével.