- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Na, most volt időm hosszabban végigolvasni.
Alapvetően én úgy gondolom, hogy fundamentával kombinálva venném a lakásokat, hogy nyerjek valamennyit a kedvezményesebb hitelen + állami támogatáson.
Nagyjából hasonló kategóriájú lakásokat néztem én is, max 7 millióig/darab, de úgy látszik, hogy a régi bérházakra tényleg jobban megéri koncentrálni, mert általában jobb helyen vannak, mint a panelek és többet el lehet kérni a bérleti díjaikért. Mondjuk ahogy nézem az árakat, te egész jókat fogtál ki.
Én évi 50k-s amortizációval számoltam, az akkor ezek szerint kevés, valamint azzal, hogy kb egy hónapod van évente, amikor nincs kiadva a lakás, ez mondjuk rossz esetben reális.
Annak még nem jártam utána, hogy standard hitelt milyen önerőtől adnak ilyen lakásokra egyébként (ha van tapasztala valakinek, azt megköszönöm). Azt viszont megnéztem, hogy ha adózunk a kiadás után, akkor elvileg 20% a sarc, viszont a rezsi után is fizetni kell, úgyhogy ilyen formában biztosított a bukó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest