-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz maxximeggy #129207 üzenetére
Alacsony darabár, tudsz egészet venni kis pénzből is.
-
AssAssynn
őstag
válasz szabi__memo #129212 üzenetére
Ez a nem melyik kérdésemre nem? Már erre a kis időre is jobb más?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz [CS]Blade2 #129198 üzenetére
Bocs, ezt nem láttam. Szóval ez nem 3.95, hanem 4.2 lesz. Továbbra se tudom mi legyen. Meglévő szabad pénzt lehet be kellene még dobni pmáp-ba áprilisig, utána meg nem tudom mi legyen a tőkével...
Fix-et saját magába vissza lehet fektetni, vagy abból is minden évben adnak ki egy tonna újat, más kóddal?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz szabi__memo #129197 üzenetére
Köszi.
Ezt megéri még megvenni? Áprilisig nyereséges lesz? Utána ez is 3.95%-ra megy vissza?
Illetve más pmáp-ot nem is láttam most."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
TCr
veterán
válasz bbsofficial #129208 üzenetére
Szia,
Napok óta kb. folyamatosan ez a téma, olvass vissza pár oldalt és mindenre megkapod a választ.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
rekord infláció évében minden megélhetésen túli bevételemet állampapírba raktam, hiszen az 1% büntetést gyorsan kitermelte (végül nem volt rá szükség).
Most melyik papírba érdemes rakni a likviditás megtartása mellett? (nem azonnali, hanem pl. havonta elre tervezhető kivétel) DKJ, BMÁP? -
norbeerto
csendes tag
Sziasztok!
IBKR TBSZ-re szeretnék venni SP500-at követő ETF-et.
Gondolkodtam VUAA, SPYL, SXR8/CSPX változatok között, mivel havi 200e HUF-ot tudnék befektetni és beutalni.
Szerintetek ekkora havi összegben melyik ticker költség szempontból a legjobb? USD vagy EUR?
A költségek miatt várjak össze nagyobb összeget, vagy vegyek mindig ahogy tudok?
Lightyear-t néztem, de inkább kihagyom.Nagyon köszönöm előre is!
-
Ixion77
addikt
Akkor ideje beizzítani a "befektetési tanácsadóikat" hogy a befektetési alapokhoz hasonlóan itt is mutogassák hogy: "Nézze milyen sokat emelkedett az elmúlt évben! És micsoda szerencséje van, most pont van eladó belőle! Nem szokott ám lenni, még két hete sem volt"
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
CragON
aktív tag
válasz szabi__memo #129199 üzenetére
Ez a Pmáp-nak kedvező lenne.
Úgy gondolom, hogy a Fix 6,5 %-os sokáig elérhető marad, talán egész évben és így, hogy várhatóan növekszik az infla nem érdemes váltani P-ről Fixre.
Ha viszont évközben ki akarnák vezetni a 6,5 %-ost, újra lehet gondolni az egészet (hogy alakult az infla stb)
Bár a váltás a kamatfizetés után a “legideálisabb” az 1% vissza miatt. -
zolnagy
őstag
Sziasztok! Egy Pmáp 2033 állampapíromnak most volt a kamatfizetése, és ki szeretném venni a kamatot és az állampapírt is.
Az alkalmazásban több módon járhatok el:
1. Feltöröm és a pénz számlámra visszavezetem, majd a pénzszámláról a kamattal együtt utalom a bankszámlámra
2. A feltörésnél közvetlen utalom a bankszámlámra, majd a pénzszámláról a kamatot szintén ez után.
A feltörésnél kérdezi, hogy eur vagy huf, ez gondolom huf, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation 5 Digital Edition
- GAMER PC/Ryzen 5 8500G/32GB DDR5/500GB NVME SSD/RTX4060 8GB/VADI ÚJ/3 év jótállással/ÁFÁS számlával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest