Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz Ereshkigal #26988 üzenetére
Miért esnének vissza az ÖNYP hozamok?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
concret_hp
addikt
válasz Ereshkigal #26988 üzenetére
asszem' párszor már leírtuk itt, hogy 20-30 évre elköteleződni tipikusan nem jó ötlet. Attól hogy a nyugdíjadra rakod félre még nem muszáj hogy a számlát nyugdíjbármi számlának hívják ugye?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Brave_86
aktív tag
válasz Ereshkigal #31163 üzenetére
Hol, mennyi idő volt?
-
kexksz
addikt
válasz Ereshkigal #31163 üzenetére
Ismerosom anyja OTP-s ugyintezo, azt mondta tegnap 22:30-ig hosszabbitottak meg a nyitvatartast, annyian jottek.
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #67129 üzenetére
Az eredeti keret már elfogyott, már a rábocsátásból fogy, abból se hiszem hogy sok van már. De lehet még újabb rábocsátás, vagy jöhet 7 éves futamidejű.
-
Lex Icon
senior tag
válasz Ereshkigal #67129 üzenetére
El nem fogy, mert "gyártják", ha kell. Inkább kihozhatnak egy újat, ami kevésbé lesz kedvező, ha már ennyire veszik.
-
Lex Icon
senior tag
válasz Ereshkigal #67207 üzenetére
Visszamenőleg?
-
Lex Icon
senior tag
válasz Ereshkigal #67209 üzenetére
Képzelgés helyett maradnék a reális dolgoknál.
-
KMT
addikt
válasz Ereshkigal #67207 üzenetére
Erre volt ott a kvázi szó.
-
_q
addikt
válasz Ereshkigal #67326 üzenetére
Eredetileg nem is néztem, hogy mikor jár le, volt 3 lekötésem és muszáj volt kivennem. Csak mikor az eladásra mentem akkor tűnt fel, hogy 3-ból 2-t enged csak eladni és utána láttam a dátumot a 3. esetén. Igazából mind a 3-at ki kell vennem, csak így várok vele pár napot akkor. Köszi.
#67327Lex Icon
Szerencsére tudok várni pár napot, illetve ahogy írtam nem figyeltem a dátumot ami tudom nagy hiba, ez esetben még jó, hogy most nem engedte eladni.#67328pictigjis
Ja mert ott a munkaidőt veszik figyelembe, nem pedig a naptári 24 órás napot? Köszi.#67325net91
Nem jól fogalmaztam, büntető díj nélküli eladásra gondoltam -
boti19871125
csendes tag
válasz Ereshkigal #67490 üzenetére
Sztem felesleges az egészet kiutalni. Egyik részét visszaváltja, kéri az összeget a pénzszámlára utána megveszi ebből a PMÁP-ot. A másik részt meg úgy váltja vissza, hogy az ellenértékét a bankszámlára kéri.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Ereshkigal #67492 üzenetére
A legegyszerűbb (legkevesebb pénzmozgással járó) műveletsor az, hogy elad mindent, és a pénzszámlára kéri a kifizetést. Onnan megveszi, amit meg akar, a maradékot pedig kiutalja. Nem kell számolgatni, hogy az aktuális árfolyammal mennyit vált vissza, nem kell megvárni, míg a kiutalás megérkezik a bankjába, nem kell drukkolni, hogy a Simple éppen működjön, amikor vásárolni akar...
[ Szerkesztve ]
-
bally4
tag
válasz Ereshkigal #67728 üzenetére
Köszönöm, így lesz.
-
doc
nagyúr
válasz Ereshkigal #67802 üzenetére
es bally4 koszi
-
Moleman
addikt
válasz Ereshkigal #68357 üzenetére
Nagymamám minden évben 1MÁP-ot vesz, mert "ki tudja, hogy élek-e még jövőre"... Mondjuk nála csak 1-2 millióról van szó.
-
julius666
addikt
válasz Ereshkigal #68867 üzenetére
A crypto visszapattanás margójára:
https://coinmarketcap.com/currencies/tether/Nézzetek a market capre!
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #68867 üzenetére
Ja vissza áll a "normálra".... vagy kiindulópontra... egyesek szerint várható még esés.... hát majd kiderül... lehet kár volt kihagyni....
Luna-t én kerülném.... könnyen lehet úgy jár mint a Shiba Inu... ami anno hypolva volt, msot meg semmit sem ér. Én ahogy látom az altok amúgy is kockázatosabbak....
-
Árpi001
senior tag
válasz Ereshkigal #68972 üzenetére
Köszönöm.
Gigicuci:akkor még benne vagyok!
Köszönöm!A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Kobe
veterán
válasz Ereshkigal #69305 üzenetére
Az emberek kevésbé tudatosak, mint a külföldi befektetők és így biztosabban lehet tervezni az adóssággal, mert egy válság esetén nem vinnék ki a pénzt csak úgy.
Ez netto baromsag
Egy valsag eseten a kisember az aki legeloszor sorbanall a penzeert es idezi elo a bankpanikot. Egy nagyobb valsag eseten annyi lenne a valtozas hogy nem az otp, hanem az allkincstar ele mennenek sorbanallni / tuntetni. Ugyanigy a kisember az aki 400as euronal rohan valtani, nem 360nal.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Ereshkigal #69982 üzenetére
Most 6 éves van, nem?
-
Siriusb
veterán
válasz Ereshkigal #69982 üzenetére
Köszönöm.
-
Siriusb
veterán
válasz Ereshkigal #70177 üzenetére
Vagy be sem tölt, vagy azt írja, leterheltek az erőforrások.
-
gg07
tag
válasz Ereshkigal #70250 üzenetére
kivètel erősíti a szabályt , de jogos igen. A döntő többsége az anyagnak àtalakul. A természetet abszolút nem érdekli h milyen létforma él rajta, vagy egyáltalán él-e. Ez a nagy "sàrgolyó", eddig jó hely volt nekünk nagy vonalakban..lehet sikeresen lelakjuk ezen rövid idő alatt
-
tlac
nagyúr
válasz Ereshkigal #72595 üzenetére
köszi
-
félisten
válasz Ereshkigal #77966 üzenetére
Nincs.
Telefonon azt mondtak, h nem tudjak megmondani, menjek be szemelyesen. Ami vicces, mert szamlat nyitni lehet online
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Nite
őstag
válasz Ereshkigal #78543 üzenetére
oszinten, van jobb rovid tavu befektetes a 3 honapos DKJ-nal?
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Árpi001
senior tag
-
Nite
őstag
-
Lex Icon
senior tag
válasz Ereshkigal #80014 üzenetére
500-500 Mrd-ot bocsátottak ki, nem aprózták el. Számítottak az átváltási mennyiségre is.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz Ereshkigal #81330 üzenetére
Köszönöm. Igen, ezzel nyitottam is egyet. PEMÁP-hoz szükséges EUR váltáshoz jó lesz.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #84766 üzenetére
Sehogy. A george egy banki applikáció néhány plusz beágyazott értékpapíros funkcióval. Akinek csak értékpapírszámlája van, annak nem jár.
[ Szerkesztve ]
-
avl
senior tag
válasz Ereshkigal #85271 üzenetére
nekem szimpatikusak :-)
pláne - evvel teljes szimpatizalasom elnyerted - az idötáv miatt !!!
Momentum faktor kivetelevel vannak is nekem
epp mostani arfolyamuk sem rossz vételre (pl. az elmult 52 hethez kepest)
-
JoinR
őstag
válasz Ereshkigal #86800 üzenetére
Nem siettek nekem se, 1-2 nap volt.
-
Sub-S
senior tag
válasz Ereshkigal #87035 üzenetére
Rendezés kérdése, lehet lejjebb van hárommal.
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #87487 üzenetére
Miért? Ebben az esetben kell nélkülöznöd a lóvét a legrövidebb ideig ahoz hogy adómentes legyen.
Értelemszerűen ha már év elején befektetnél pénzt, akkor nem éri meg kivárni vele az év végét, de ha decemberben válik esedékessé, az némileg szerencsésebb mintha januárban válna azzá. -
Hi!King
őstag
válasz Ereshkigal #87489 üzenetére
Én egyedi részvényeket adtam el és vettem belőle ETF-eket, mert nem akarok egyedi részvényekkel foglalkozni, és ezekhez relatív jó ki-be szállónak tűnt a múlt csütörtök és péntek, illetve még egy kisebb pakk már régebben előkészített euróból vettem egy kicsit.
A pár nap múlva lejáró PEMÁP sorozatból van nekem sok, gondolkozok, hogy egy kis részét átcsoportosítsam részvény ETF-be, nagy része mindenképp megy új PEMÁP-ba.
-
aujjobba
addikt
Bevásároltam, az esés előtti csúcson, amihez 418-on váltottam eurót.
(december 9)[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
Én múlt hétfőn 412-n váltottam egy nagyobbat ErsteBrókeren (annyira nagy nem volt, hogy megérje visszaküldeni Revolutra, a HUF még az RC-s időszakból maradt cashben). Nem tudom mi történt, de nem jött létre a tranzakció. Ma beadtam újra a váltást, most már 406-on teljesült.
-
buherton
őstag
válasz Ereshkigal #88171 üzenetére
Szeretnék én is beutalni az Erste Investment-be, de a google csak átvezetést talált. Tényleg muszáj nyitnom egy számlát az Erste-nél? RC-s "károsult" vagyok.
Vajon a kincstárból is tudok közvetlenül eurót utalni ugyanide?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
julius666
addikt
válasz Ereshkigal #88399 üzenetére
Köszi! (Meg mindenkinek másnak is)
A "látszik a számlán" az mit jelent pontosan? "Egyenlegközlő" oldalon látszik az "Elszámolás alatti tételek" oszlopban? Vagy megjelenik külön rekordként a "Tranzakciók listájában", esetleg az "Eseménynaplóban"?
Mondjuk ha holnap jön meg a pénz csak, akkor ha utána indítom a "rendes" összeget, az meg ugyanennyit parkol az Ersténél valahol útközben, akkor már esélyesen rábasztam. Eleve TBSZ-re utalnám az összeget, ha idén nem érkezik meg ugye szopó van, elég stresszes lesz kerestetni az ügyintézővel hol a pénz ha nem utalódik vissza automatikusan, meg a visszautalás díja se 2 forint gondolom... Mivel komolyabb összeget tolnék be, lehet inkább elengedem...
Azért ha egyszer beszántja a kormány a TBSZ-t, egész tűrhető vigaszdíj lesz az cserébe, hogy ezeket a retekszar magyar brokikat utána nem kell többet szívni.
-
axioma
veterán
válasz Ereshkigal #88414 üzenetére
epp fel oraja mondta az ugyintezo, hogy devizat inkabb kozlemennyel kozvetlen a tbsz-re utaltassam, mert az e'.p. szamlarol tbsz-re atvezetes tuti hogy 30-an (felteszem munkaidoben) mukodik utoljara, az erkeztetes meg bejohet (gondolom ott tozsdei idoszakhoz igazodik a munkarend, ha egyszer 4 utan fel tudtam me'g oket hivni, igaz "csak" 17.30-ig vannak a kapcsolat alatt)
Mondjuk visszaneztem, es elvileg nekem ahonnan most kuldom (nem revo) 3-bol 3x megjott a (mashol vezetett magyarorszagi deviza) szamlamra kovetkezo munkanapon, szoval remelem hogy elvben 29 akkor 30 sima kene legyen. -
julius666
addikt
válasz Ereshkigal #88414 üzenetére
Egyenlegközlőben megjelenik.
Na jó, de mint "elszámolás alatti tétel", vagy egyszerűen csak hopp, növekszik a "tulajdon/készlet mennyiség"?Egyébként nagy baj, ha jövőre nyitsz?
Nem, de nyilván erősen jobb lenne ha 1 évvel előbb férnék hozzá az összeghez...Jól kicentizted.
Kicsit ki, sajnos mostanság nem nagyon volt időm ilyesmivel foglalkozni (most sincs, csak már muszáj :/ )Bár az is nézőpont kérdése mi a kicentizés, 1 héttel "határidő" előtt utalni sztem annyira nem az. Captradertől amit tegnap este kiutaltam ma pl. már a Wise számlámon volt...
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #88435 üzenetére
Gondolom ez szubjektív, nekem nem para, alapvetően tbsz-en tartva ez a kockázat közel 0 következménnyel járna, ha be is következik.
A JPGL az folyamatosan növekvő mérető, az flxe sem csöken. A tartós lejtmenethez részemről annyi, hogy olcsón kell venni, nem drágán.
A vanguard szeret bezárogatni, a többiek részéről nem jellemzők a faktoros cuccok bezárása. -
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #88691 üzenetére
már nem emlékszem miért ez lett
-
Ringman
nagyúr
válasz Ereshkigal #89216 üzenetére
ja persze, csak gondolom ahhoz tudni kellene a kb 12 éve bediktált telebank-kódot
~12k a bukó az átutaláson, ahogy nézemEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Stanlee
őstag
válasz Ereshkigal #90340 üzenetére
Nagyon köszönöm. Az még messze van sajnos.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Ereshkigal #90593 üzenetére
Én sose értettem eleve hogy egyesekben hogy merül fel hogy megjósolnak egy váságot hogy lesz nemlesz mikor lesz mekkora lesz milyen jellegű lesz stb. Ha tudnánk akkor már benne lennénk és már minden be lenne árazva annak megfelelően. A válságnak pont az a lényege hogy váratlan és nem előrejelezhető megbízhatóan.
Máskor is mondtam már, szerintem semmi látnivaló nem lesz. -
tomazin
veterán
válasz Ereshkigal #90809 üzenetére
3nap volt 1-2hete. Teljesen felesleges bemenni.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz Ereshkigal #90823 üzenetére
Köszi neked, és PredatorZolinak!
Meggyőztetek, hagyom a gránit bankos vásárlást, nyitok ma egy számlát az államkincstárnál, és kártyás befizetéssel veszek PMÁP-ot.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire kell sietősre venni a dolgot? Elképzelhető, hogy a napokban kifogy, és nem lehet venni az új PMÁP-ból?
[ Szerkesztve ]
-
Morgenstern
tag
válasz Ereshkigal #90937 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy ez több napos átfutásos, a DKJ látszott azonnal. Üdv!
Neked is köszönöm a megerősítést Yellow!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest