Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Még mindig moduláris tápegységet keresek, azonban változott a konfigom. i5-2400 + Ati HD7950. Sajnos új nem fér bele a költségvetésembe, így hardveraprón nézegettem. Az alábbi mennyire ajánlott:
Kicsit túl a kereten Corsair TX550
Esetleg valami még ebben a kategóriában? -
-
Ribi
nagyúr
válasz Sky D. #74895 üzenetére
Minden (PC) venti/táp fordulatszám szabályzós, kérdés hogy teszi ezt. Nem PWM-re gonszolsz, ami pedig impulzusszélesség moduláció?
Semmiképp sem kellene, hogy maxon tekerjen.
Semmiképp se szedd szét.
Ha maxon teker akkor valami hibás. Vissza kell vinni, vagy letesztelni másik gépben. És mi az, hogy visszaküldi a meleg 1 részét a gépbe? Ez sem lehetséges. Nem hiszem, hogy fordítva szerelték volna be, vagy fordítva forogna, de nem tudja 1 részet ki másikat befele tolni. Vagy kifele vagy befele fúj.[ Szerkesztve ]
-
Sky D.
tag
szóval milyen tápot javasolnátok helyette ?
xfx ból silet.. venti leszabályzós...Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
Sky D.
tag
PWR power managmert, fordulat szabályozós ventire...
de akkor se bizto hogy automatikusan lesabályozna , így cseszhetem
es a gar is oda lenne a PWR-es ventire cserélném az origint..Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
fabias82
tag
válasz Potzee #74892 üzenetére
Akkor még gondolhatok szoftveres gondra is akár..win7 van rajta neki,nem rég telepítve,de kitudja mit szedett már azóta össze.. Viszont azt elfelejtettem megjegyezni,hogy addig ameddig cserélték a tápot garanciába, addig egy ilyen selejt 350w táppal ment a gép és nem állt le...
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz fabias82 #74887 üzenetére
Lehetséges, hogy nem hardveres eredetű a probléma...
Nálam is voltak random újraindulások...IDLE és terhelés alatt is, teljesen váratlanul.
(Seasonic X400 és egy másik konfignál is, FSP-400 60APN)Furcsa, de a fontos Windows frissítések telepítése megoldotta a problémát!
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Khaosz55
addikt
Egyik ismerősöm fiának veszek most használt GTX460-as kártyát.
Idáig egy 8800 Gt volt benne. megkérdeztem milyen tápja van írja valami 350W M-Tech csoda...
Gondolom cseréljem a tápot is... Mekkora és milyen kellene bele nincs sok lé rá max 10K
A proci Core duo 2,8Ghz + 1 vinyó
[ Szerkesztve ]
-
Sky D.
tag
Hát vízhütésem van.. ami mindent hüt alaplap proci és VGA...
Mint kiderült a forumról a benn lévö ventilátor PWR- e íy 80-100% on forog folyamatosan ...
Kio lehet cserélni a ventilátort ,de akkor ugrik a garancia ...db 20 cm -e 700rmp ventvel..
Az elözö tápom nál zinte csak vincseszterek kattogását lehetett hallani alap üzemmódban ...Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
Ribi
nagyúr
válasz fabias82 #74887 üzenetére
Kizárt, hogy kevés, gép max kb. 150Wot fogyaszt.
Összes kábel rendesen be van dugva, nem hagyott ki valamit?
Én arra tippelnék, hogy valami túlmelegszik.
Vagy a VGA, vagy a cpu. Tegyen fel progit ami nézi a CPU és a VGA hőmérsékletét.
Esetleg 10 perc játék után tapizza meg a bordákat, hogy mennyire melegek, esetleg az alaplap bordáit is nézze meg. Csak a bordára sem jut el a hő. Emiatt mindenképp progit is nézzetek. -
fabias82
tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni egy táp problémával kapcsolatban! 1 hónapja vettem ismerősnek egy xfx ts 430 tápegységet 430W. A gépe egy Gigabyte alaplap AM3+ és egy AMD Athlon Athlon II X3 450 3.2GHz processzor. 4GB ddr3 memória 1db 1T WD Red HDD+ egy Radeon HD 4670 1GB vga. Ez a gép első próbálkozásra ment is szépen egy darabig majd kikapcsolt a gép,visszakapcsolni már csak nehézkesen lehetett és ciripelni is kezdett a táp Ipon-hoz vissza vitte a futár kicserélték a napokban hozták az újat. Ezt beletettem a gépbe és mondtam neki majd másnap nézze meg hogy mit reagál és tegnap kérdeztem, ha elkezdenek játszani egy 30 perc körülbelül és kikapcsol a gép,de utána ugyan úgy vissza bekapcsol. Ez mitől lehet? Most a ciripelés viszont nincs a tápnak nem lehet hibája elvileg.De megfogom próbálni egy inteles i3 konfigurációval ott mit produkál,de kétlem hogy kevés lenne a táp hozzá...a vga lehet még hibás??
Mi a véleményetek erről? Pedig ezt a tápot itt is sokan dicsérték ár/minőségben.
-
lsc
nagyúr
Egy kis off: Megmértem a gépem fogyasztását /95 W-os phenomIIx4, 7850 2 Gb, 4Gb ddr2 ram, aprólékok/, netezés közben 50-60W között, 3d mark 11 alatt 150-200w között, 200 fölé nem ment. Konnektorból felvett áram, fsp 400 hexa táppal.
Az élet kegyetlen .
-
ló úr
őstag
-
Sky D.
tag
Ma megjött a várva várt XFX 650 TS
A tápegység venilye iszonyatosan hangos ..Mintha 100% on pörögne folyamatosan, és nem fujja ki rendesen a meled levegöt . egy részét visszaküldi a házba A gépem azon kívül pöcre indul... de bosszant azé®t lett vízhéyésem hogy ne haljam a veni fodulatszámát .. errre kezembe kapok egy ilyen ventit ......
Valakinek valamilyen javaslata?
csere?Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Potzee #74881 üzenetére
Akkor főleg jobb a Seasonic
A kinézet pedig nem igazán érdekel, a jelen gépben lévő tápot sem a kinézete miatt választottam. Sokkal fontosabb a megbízhatóság, a védelmek jelenléte, és a csendes működés.Megnézve az Ipon oldalát 2 ezer akárhány százért szállítják, annyit megér.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Potzee
addikt
válasz LyonnaisFan1 #74880 üzenetére
Az a CWT beles Corsair nincs az SS400ET szintjén! Kinézetre lehet, hogy jobb a CX430M, de minőségben (kondik, venti, stb.) elmarad a Seasonic-tól.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Potzee #74878 üzenetére
Árilag majdnem ugyanannyiba kerül, mint a corsair.
Csak az iponnál elérhetőAz iponnál azt mennyiért szállítanák? Mivel ha a Seasonic lesz, akkor az onnan jön, a többi meg a pcxről.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Potzee
addikt
válasz LyonnaisFan1 #74877 üzenetére
Ez gyengébb minőség, mint az XFX...
Seasonic SS 400ET kell neked!
-
LyonnaisFan1
őstag
Akkor a 400 - 450 közé kell egy aranyközépút, és akkor ez tökéletes lesz
[link]
80+ Bronze minősítés, az összes létező védelemmel el van látva.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Balathruin
veterán
válasz LyonnaisFan1 #74874 üzenetére
A 750 Ti-nek alapból nem is kéne PCI-e tápcsati, elég lenne a 75W amit a foglalatból kap. Intel meg azért mégiscsak 22nm-en van + ezek normális tápok. Szerintem még 300W is elég lenne... 1 modulos szépen megrántott APUt + HD 4870-et (kicsit meghúzva) vitte* a TFX tápom.
* Prime95 + Furmark is lazán ment.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #74874 üzenetére
Elvileg 60W-tal beéri a referenciakártya, csak az OC-s modelleken van külön tápcsatlakozó. A konkrét Asus kártya adatlapján max. 75W szerepel
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
LyonnaisFan1
őstag
Ennyire alacsony fogyasztású az a VGA?
Az intel + nvidia nagyon tud valamit, hogy egy komolyabb proci + videókártya relative keveset fogyasszonAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
r4z
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #74872 üzenetére
Még sok is ennek a konfignak a 450W, de legalább van tartalék. Nálam legalábbis i5-4590 és Gigabyte GTX750Ti Black alá 400W-os Be Quiet E9 vagy E10 fog kerülni. Az i5 TDP-je 84W, a 750Ti-é még ennyi se.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BlackmMmDog #74871 üzenetére
Értem.
Az a táp elég állat, ahogy olvasgatok róla
Végül ez a konfig marad:
Asrock B85M PRO4 alaplap
Asus GTX750 Ti 2GB DDR5 GTX750TI-PH-2GD5 videokártya
Cooler Master N300 NSE-300-KKN1 számítógép ház
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység vagy az XFX 450W, amit ajánlottál
Intel Core i5-4440 processzor
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury HX316C10FK2/8 memória
Adata 64GB ASP600S3-64GM-C SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezA picike kérdés már csak az, hogy a 450W táp bőven elég-e a konfig meghajtására, ami sztem évekig megfelően tud szolgálni minden területen.
Még a jövő évi várhatóan komolyabb hardver igényű játékokkal is el fog boldogulni, még, ha nem is ultra beállítással FHD felbontásban. Inkább vigye csak 1600X900-ban low beállításokkal, de az tökéletesenA Raider mellett az szól, hogy a pcx-en kapható, és nagyobb. De az XFX is kiváló, mégha kisebb is. De az PCX-en nem kapható. Nagyon ki vannak fogyva xfx tápokból a pcx-sek, egyedül 650-est látni
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz LyonnaisFan1 #74870 üzenetére
Nincs kisebb,
XFX Pro 450 ajánlani tudom -
LyonnaisFan1
őstag
Űdv!
Az FSP Raider tápokból valóban a 550W-os a legkisebb?
Ha van kisebb, akkor milyen?
Lehet, hogy a kész konfighoz a kinézett táp sok lenne, és akár egy 400W-os Raider is elegendő.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Grózi
veterán
válasz jim bcs #74859 üzenetére
Az elméleted 290 esetében nem áll meg.Volt Asus,Msi és most Tri-X is és messze a legjobb a Saphire hűtése+csendes is.Mondom ezt úgy,hogy Asus párti vagyok....
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
MafOne
csendes tag
Üdv!
Tápvásárlás előtt állok. Előreláthatólag valami ilyesmi konfigurációra fogok újítani:
- AMD FX-8xxx
- r9 270x
Jelenleg van 2x HDD és 1x SDD.Kellene valami olyan, elsősorban megbízható táp, 15E körül, ami mellé még pár év múlva is be tudok rakni egy középkategóriás VGA-t. (SLI,/CF-ben nem gondolkodom).
Hozzászólásokat olvasva ezeket néztem eddig:
- XFX Pro 450W
- FSP Hyper 500Vagy esetleg mást ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Chapel
addikt
Köszönöm srácok a gyors választ
650-esre azért gondoltam, mert jön még 1-2 nagyobb vinyó, árba belefér és amúgy sem baj ha van tartalék.
thx még1x!
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Horvi
őstag
válasz eastone1 #74860 üzenetére
Igen elégnek kell lennie. Itt van egy teszt nem pont a Tri-X de látszik belőle, hogy a teljes rendszer fogyasztása van 420 watt körül. Ha megnézed az FSP oldalán ott látni, hogy a táp amit ajánlottak 500 wattot tud leadni a 12V-s ágán.
Hello darkness, my old friend...
-
jim bcs
nagyúr
válasz eastone1 #74856 üzenetére
nekem ugyan mindegy mit veszel a tiéd lesz nem az enyém, veheted a Sapphire-t is de azzal a lendülettel rendelj 3 ventit is mellé mert azok fognak leghamarabb elszállni
az asus és az msi megoldja 2 ventivel a hűtést de a Sapphire-nak 3 kell és az se minőségi, ebből azt vonsz le amit akarsz
(#74860)
igen elég és még marad is tartalék[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Horvi
őstag
válasz eastone1 #74855 üzenetére
A hulladékot a tápra értette. Azért vannak megadva ilyen túlbiztosított watt értékek az ilyen oldalakon ha szar tápod lenne ami csak névlegesen 650-700 watt és le tud adni kb 500-at.
A kártyára írta azt, hogy Ő inkább az MSI/ASUS párosból választana kártyát.
(#74856) eastone1
Én úgy tudom, hogy az ASUS/MSI kártyák hűtésével csak a 280x szériáknál van/volt gond.
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
eastone1
senior tag
nem akarnék senkit sürgetni csak le kellene adnom a megrendelést.
-
jim bcs
nagyúr
válasz eastone1 #74849 üzenetére
(#74849) eastone1
ja, hogy ha hulladékot veszel akkor legalább ne füstöljön le a gép azonnal ,(#74855) a tápra, bár én Sapphire-t se vennék, inkább MSI vagy Asus(#74850) Chapel
no az nem jó, túlfeszvédős dugaljsor gondolom nem volt kéznél, nem ártana egyet venni __ a Raider 650 mehet de elég az 550 is[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
20k-m lenne most s.o.s-ba egy tápra, sajnos a garis XFX 550 Bronze feladta a hétvégén, elszállt pár kondija
20,5k ért most van egy év garis FSP Raider 650 silver 80+.
(Lec-nél kell nézelődnöm, hozzá szól az 550-es garija)Megbízható, jó választás?
Konfig.
i7 3770
8gb 1600
r9 290 gaming
2db vinyó plus 1 ssd[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
jim bcs
nagyúr
válasz rockyka #74846 üzenetére
(#74846) rockyka
pcx, ipon, aqua elektromax _vagy innen az apróról használtan valami minőségi(#74847) eastone1
Mi a viharnak akkora, tán CF lesz?
Ilyen vga alá a 15k az nagyon karcsú, minimum egy FSP Raider 550/S550-et kellene megcélozni 17k környékén.[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Sziasztok. Egy gyors segítség kellene.
Sapphire r9 290x vapor x tri x videokártyához kellene egy 750 w táp. 15 ezer környékén egy megbízható.
köszönöm. -
-
jim bcs
nagyúr
válasz rockyka #74839 üzenetére
Ejjj szépen átb...tak, 2500k alá Z68/Z77 kellett volna, a mostani lapod nem alkalmas semmilyen tuningra így ezt a procit te sehová nem fogod kapcsolni. Ez alá lapot venni újonnan meg hülyeség mert elavult, ugyanannyiba kerül mint az új generáció, így lap és proci csere lesz. Azok közül én egyik tápot sem ajánlanám, nézz másik webshopot.
-
dances
tag
-
rockyka
tag
válasz jim bcs #74837 üzenetére
Nem vagyok nagy hardverkirály , így sikerült ezt a párosítást összerakatni Bementem egy boltba és megmondtam, hogy nekem csak az a lényeg, hogy a proci 2500K legyen, mert 2 éve ez tűnt a legjobb választásnak proci alapú 3d renderelésre. Az alaplap számomra teljesen mindegy milyen, a szempont csak annyi volt a vásárláskor, hogy minden menjen zökkenőmentesen. Lassan a procit magasabb fokozatba kapcsolnám, így lehet alaplapcserére is szükség lesz meg természetesen hűtéscserére is.
-
jim bcs
nagyúr
válasz rockyka #74834 üzenetére
(#74834) rockyka
Az a táp még átmenetileg se legyen benne!!!!!
A B75 + 2500K az érdekes páros, ezt hogy sikerült összehozni?
legolcsóbban FSP Hexa+ 500, ha távlatban gondolkodsz akkor FSP Raider 550/S550(#74836) Zolar
fsp-re épül, a Be Quiet! az nem rossz de amit a kolléga ajánlott az a legalja, jobban járnál ha az általam ajánlottakból vennél valamit[ Szerkesztve ]
-
rockyka
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen elszállt a Gigabyte GE-R460-V1 típusú tápom. Meggondolatlanul bekapcsolt állapotban pakolgattam a gépet és kaptam egy szép kis zárlatot... Kissé tele lett a gatya, de szerencsére úgy néz ki, hogy a tápon kívül semminek nem lett baja. Most átmenetileg egy 5000 forintos M-Tech tápot tettem be, de mondanom sem kell, hogy ez nem egy csúcskategóriás darab. Elég hangosnak bizonyul és számomra fő szempont a megbízhatóság mellett, hogy a gépem zajtalanul tegye a dolgát.
Konfigurációm: Gigabyte GA-B75M-D3H alaplapon van egy intel corei5 2500K-s proci; 2*4giga 1333as ram és egy 120as ssd. A videókáryta szerepét jelenleg a prociban ketyegő intel hd3000es chip látja el, viszont ha játszani akarok előfordulhat, hogy beteszek egy középkategóriás videókártyát.
A biztonság kedvéért 450W-os tápban gondolkozom. Rengeteg táp van a piacon és nehéz eldöntenem, hogy 10-13 ezer forint között melyik lenne a legideálisabb darab számomra. Tehát a fő szempont a megbízhatóság és a mondhatni zajtalan működés. A későbbiekben egy izmosabb procihűtőt is tervezek vásárolni, a zaj csökkentése miatt.
Ha tudnátok naprakész információkkal segíteni kis gondom, annak nagyon örülnék!
Köszi előre is!
-
zzola
titán
Üdv!
ASRock AM1B-ITX , AMD 5350 (25W), +3HDD, +1SSD mellé milyen táp javasolt? CORSAIR VS 350W
10000 Ft -ért találtam, esetleg lenne valami hasonló minőségben olcsóbban?
Köszi! -
MMIX
addikt
Seasonic ECO-430W (SSR-430ST) www.tomshardware.de
Hong Hua ventilátor, 120 mm Fluid Dynamic Bearing (FDB)[ Szerkesztve ]
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Mint mindenki, akinek csak 10k körül van pénze egy tápra, én is vívódok.
Emiatt még nem írnék, hiszen vissza is lehet olvasni...
De lenne itt egy különleges szempont: jó lenne minél rövidebb madzaggal!
Ebbe a kis méretű házba lenne ugyanis:
ITX doboz ATX táphellyel
Tehát ami egy tesztben a hátrányok között szerepel, az ebben az esetben előny lenne!Milyen tápot tudnátok ajánlani rövid kábelezéssel?
Köszi a tippeket előre is!
-
daneel92
tag
sziasztok!
saphire radeon r9 290 4GB
intel i5 4670K
2x4 GB DDR3 1600 MHz ram
1 tera hdd
240 GB SSD
(alaplapról nem döntöttem még, igazából minél olcsobban egy 1150es foglalatú megteszi)
ehhez elég egy chieftec 500 wattos táp, vagy ha nem,mekkorát vegyek? (játékra használnám a gépet, a cput is tervezem tuningolni)Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Grave_444
nagyúr
válasz Zsolt_974 #74820 üzenetére
Hardverker Seasonic beles, de nem tudom melyik a jobb minőség.
Raider ugye silver.[ Szerkesztve ]
-
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 15-18eFt környékén van-e jobb választás az Fsp Raider 550W tápnál.
Üdv. Zsolt
-
Potzee
addikt
válasz mdaniel95 #74816 üzenetére
Az LC mindenképp cserés, az bizony egy igazi szar cucc...a gép lassúságát pedig sok minden eredményezheti...pl. windows, nem megfelelő driverek, stb.
Táp hiba esetén nem indul a gép, gyakran újraindul, fagyogat, stb. továbbá szaporodnak a bad sectorok a HDD-n, rosszabb esetben eldurran egy-két kondi a lapon, de meghalhat a VGA kártya vagy a CPU is...szóval mindenképp cseréld a tápot. Ha nem oldódik meg a probléma, akkor jöhet egy win újratelepítés.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
BPY-167
tag
Köszönöm mindenkinek aki építőjelleggel hozzá szólt a kérdésemhez.
Még meg hányom vetem a dolgot. Ha megvan a kiválasztott vissza térek egy kis helyzet jelentéssel hogy jól döntöttem-e.
De addig is várok észrevételeket. -
-
mdaniel95
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném van egy gtx 750 es karim és egy core quad q8300 as procim 4gb rammal arra lennék kíváncsi, hogy mekkora táp kéne nekik mimimum? (most egy 420 as lcpower van, de valami gond lehet vagy vele vagy az alaplapommal úgy veszem észre, hogy valami mint ha nem kapna áramot egy ideig win 7 bootolás 70 sec és a gép sem valami gyors )
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Dániel
-
BPY-167
tag
Hangos!? Azt meg hogy hozták össze a gyárban. Nem gondoltam volna.
Pedig fél passzív PFC csak egy bizonyos terhelés alatt kezd forogni a venti.
Na most a mérleg a Cooler felé kezd dőlni hiába az a + teljesítmény az EVGA-nál nálam a csend az egyik fő szempont.[ Szerkesztve ]
-
BPY-167
tag
Sziasztok!
Kérdésemet főleg az öreg rókákhoz intézném.
Nem tudok dönteni. Épp táp csere előtt állok. Melyik a jobb?
COOLERMASTER V700 700W vagy EVGA SuperNOVA G2 850W?
Hiába a 150W differencia mégis egy árban vannak. Tényleg ilyen jó vétel lenne az EVGA vagy van valami buktatója? -
BlackmMmDog
aktív tag
-
GergoHD
tag
Valaki erre valamit tudna mondani?
Jó táp?
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Total Commander
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest