Új hozzászólás Aktív témák

• fabias82

tag

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni egy táp problémával kapcsolatban! 1 hónapja vettem ismerősnek egy xfx ts 430 tápegységet 430W. A gépe egy Gigabyte alaplap AM3+ és egy AMD Athlon Athlon II X3 450 3.2GHz processzor. 4GB ddr3 memória 1db 1T WD Red HDD+ egy Radeon HD 4670 1GB vga. Ez a gép első próbálkozásra ment is szépen egy darabig majd kikapcsolt a gép,visszakapcsolni már csak nehézkesen lehetett és ciripelni is kezdett a táp Ipon-hoz vissza vitte a futár kicserélték a napokban hozták az újat. Ezt beletettem a gépbe és mondtam neki majd másnap nézze meg hogy mit reagál és tegnap kérdeztem, ha elkezdenek játszani egy 30 perc körülbelül és kikapcsol a gép,de utána ugyan úgy vissza bekapcsol. Ez mitől lehet? Most a ciripelés viszont nincs a tápnak nem lehet hibája elvileg.De megfogom próbálni egy inteles i3 konfigurációval ott mit produkál,de kétlem hogy kevés lenne a táp hozzá...a vga lehet még hibás??

Mi a véleményetek erről? Pedig ezt a tápot itt is sokan dicsérték ár/minőségben.

Új hozzászólás Aktív témák