Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midway
senior tag
Hi
Amd 5800k , 2*4gb ram, 1ssd+2hdd és ati 5670 vga.
Úgy gondolom , hogy nekem elég egy 450w körüli táp is. (talán 400 is elég lenne)
Melyik hatékony (80++) és halk tápot ajánlanátok? Nem kell modu, kinézet sem érdekel.
Az aprón vennék , ha találok ajánlottat használtan.
De nem gond, ha újat javasoltok az sem. -
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #75596 üzenetére
Nézegettem még, találtam egybeV12-es modulárost, Sharkoon WPM v2, 500W-os, 10% loadot kivéve mindenhol 85% felet van a hatásfoka.
-
YAKEN
aktív tag
Kicsit megkésve már de azért megkérdezem. Szereztem egy keveset használt Cooler Master rs-700-acab-d3 as tápot 8k-ért. Ha jól googleztem akkor ez a Thunder verzió. Egy húzott i5 és majd később egy r9 280x-el karöltve nem lesz gondom? Köszi előre is a választ.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #75595 üzenetére
Vagy egy Berlin 630W a Thermaltake-től?
-
norbert1998
nagyúr
Hali!
Haver venne új gépet, és érdekődnék, hogy egy Thermaltake Hamburg 530W W0392RE jó lenne-e neki? Ez meglehetősen jó áron van(11 ezer), és egyben is van a 12 V-os ága. Egy tuningolt fx 6300-t és egy (majd később cserélni kívánt) 7770-et hajtana. Ezt nyilván bírná, de mondjuk videókártyában meddig mehetne el? Mondjuk egy 7950-et bírna még? (Nem, nem tervezett még semmit sem, hogy mit akarna venni)Esetleg egy EVGA 500-as 100-W1-0500-KR?
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Gabatt #75592 üzenetére
(#75592) Gabatt
használd egészséggel(#75593) szucsok90
ár szerint növekvő--->
Fsp Raider 550w
XFX TS 550w
SEASONIC S12 II 620W
EVGA SuperNOVA G1 650W (10év gari)
ANTEC HCG-620
ha egy picit rádobsz a keretre akkor--->
XFX XTR 550W
SEASONIC M12 II Evo 620W
SEASONIC S12G 550W[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
szucsok90
csendes tag
Sziasztok!
i5-4690 (nonK) plusz egy r9 290 mellé keresek tápot úgy 25 ezer jómagyar forintig bezárólag
Pár táp amit néztem, de nem nagyon tudok dönteni:
SEASONIC S12 II 520W
FSP Aurum S Gold 500W
Vagy ha netán az 500-550W kevés akkor:
XFX Pro 650W
SEASONIC S12 II 620WMelyikkel járnék a legjobban?
Köszi! -
Gabatt
csendes tag
-
lionskull
tag
válasz Potzee #75590 üzenetére
Különösebben nem, néha WOT van ami komolyabban terheli a vga-t. De mivel egy phenom x4 proci is kinéz a lapnak, így arra gondoltam, az többet eszik, mint a mostani 5000+-os, nem szeretném alultervezni a tápot.
egyéb jelöltek:
http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_tap_600w_garos_updt1024
http://hardverapro.hu/apro/enermax_650w_tap_elado
http://hardverapro.hu/apro/hipro_hp_w700_tap_olcson_elado[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz lionskull #75589 üzenetére
Jó lenne pontosan tudni, hogy mi a gyári száma. Ha D3-ra végződik, akkor OK, Enhance beles és jó cucc. Az E3 végződesű Seventeam belest én hanyagolnám...az ára alapján Seventeam lesz.
Ne a linket nézd, hanem konkrétan a hírdetett táp címkéjéről kérj egy képet!
Amúgy minek neked 750W? CF vagy Sli játszik?PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
lionskull
tag
válasz Balathruin #75585 üzenetére
Én ezt néztem ki, mennyire jó? Kis kérdés: lehet, hogy a jelenlegi tápom fesz ingadozása okozza a hhd-m kattogását?
http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_gx_750w_3 -
Potzee
addikt
válasz RobbeV0201 #75571 üzenetére
A 360W teljesítmény OK lenne, de a Solytech belső nem a megbízhatóság emblematikus példája...az is olyan trágya, mint a codegen...gyenge minőségű alkatrészekből készült.
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
lionskull
tag
válasz Balathruin #75579 üzenetére
Keretet rá 10 max 15 ezret szántam. Állítólag 550 w alatt meg se nyikkan a vga, tehát mindenképp 2xpcie csatis kell. Hozzátartozik még, hogy 5000+ os most a proci, de tervben van cseréje egy nagyobbra, 4 magosra.
-
04ahgy
nagyúr
válasz fsb1000 #75580 üzenetére
Régi felépítés (meghibásodásnál akár olyan fesztüskét is adhat a kimenetekre, ami megfelelő felépítésű táppal nem fordul elő), a ráírt adatok a valós tudásával nincsenek összhangban, védelmei hiányosak.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Faith
aktív tag
Még nincs meg a hardver, ezért kérdeztem csak annyit hogy van-e lehetőségem rákötni 2 táp csatlakozós VGA-t.
-
fsb1000
nagyúr
MIért veszélyes a tápja?
-
Balathruin
veterán
válasz Anubris #75577 üzenetére
6pin -> 8 pin átalakító?
lionskull: Nagyon gyorsan dobd ki azt a tápot! Veszélyes. HD 4870 minimális igénye nincs annyi, én 300 Wattos TFX táppal hajtottam meg. Húzva volt a proci is és a VGA is (bár annyira sokat nem bírt). Mennyi a keret?
Faith: Írd le milyen hardvereket kéne kiszolgálnia, főleg a CPU + VGA a fontos.
-
Hofeher
aktív tag
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
nemrég vettem egy EVGA SuperNova 850w G2 tápegységet, viszont van vele egy problémám. Mit csináljak ha a vga-m 2X8 tápcsatos, míg a tápegységhez csak 1X8+1X6, illetve 1X8 db-os csatlakozók vannak?
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Erre a tápra CHIEFTEC GPS-350EB-101A rá tudok kötni olyan vga-t aminek két táp csatlakozó kell? Sajnos nem nagyon értek a tápokhoz.
-
lionskull
tag
Sziasztok!
Egy tápajánlás kéne az alábbi confighoz:
Socket am2 asus m2a-vm lap; 4gb corsair 800mhz xms640 5-5-5-12 ram; ati 4870 1gb ddr5; Wd1tb hdd; Egyebek: mint 1x pic-e csatis tv kártya; 5.1-es hangkártya pci.
A vidkártya minimális tápigénye 550w táp, most van egy HKC 5550 silent, de ez érezhetően nem bírja, valami hasonló teljesítményű, de tutibb kéne. -
MMIX
addikt
válasz marco0007 #75572 üzenetére
Mai árazás alapján:
COOLERMASTER G450M 80+Bronze 14 738 Ft. PCIe kábel nem moduláris.
Thermaltake European Series London 550W 80+Gold 19 812Ft
Ha lehet, 5 év garanciát adó boltot kellene keresni. (itt 3 év) -
DR|FTK|NG
veterán
válasz RobbeV0201 #75571 üzenetére
360w elég neki, de itt sem a wattal, hanem a minőséggel van a gond.
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Most melyik a legolcsóbb, de a legjobb hatásfokkal dolgozó moduláris táp? ( ami alatt nem szabad vásárolni modulárisat)
-
RobbeV0201
tag
válasz Potzee #75563 üzenetére
Igen,rá is van írva hogy 360W de az én konfigomhoz elég nem?
Gigabyte EP31-DS3L alaplap
4GB ddr2
Nvidia 9800GT green edition (nem kell neki tápcsati)
És egy C2D E8400-as proci
Ez a táp ingyen volt,ezen kívűl egy codegen 400asom van,de az szavakba nem foglalható szerintem hogy milyen sz... táp.Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
mazoli
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném tápegység választásában az aláírásomban szereplő konfigurációhoz (alsó beépítéssel).
Jelenleg egy Gigabyte R460 V1 táp hajtja, de ezt átépíteném a fiam gépébe (AMD X2 5600+/BFG9800GTX+).A keret max. 20e!! , de nem bánnám, ha olcsóbban megúsznám.
Előre is köszönöm!
ASUS Z97-PRO GAMER, i5 4690K, ASUS R9 270X DC2T 2GB GDDR5, G. Skill Sniper SR DDR3 1866 Mhz 2x8GB Kit, OCZ Agility 3 120 GB SSD, 5 TB HDD, 24" Benq HD TFT
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz orangery23 #75567 üzenetére
550watt-os táp
pl [raider 550]
[pro 550] -
orangery23
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Most dobtam össze egy új konfigot majd nem.
És nem tudom hány w-os illetve milyen táp kéne neki
I7 3770k
R9 280x
Maximus Gene v
8gb ram -
tornas
őstag
válasz RobbeV0201 #75561 üzenetére
Semennyire...ha jól tudom kb. félterhelésen elvérzik...
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
Potzee
addikt
válasz Hofeher #75564 üzenetére
Második indításra is ugyanannyi feszültséget tud leadni a táp...az energia nem adódik össze
4pin-es EPS csatival is indulnia kell a konfignak, a 8pin akkor kell, ha nagy fogyasztású procit akarsz túlhúzni és emelni kell a feszültséget is.
Ott más lehet a gond...
Milyen tápról van szó?PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Hofeher
aktív tag
Mennyit jelent a tápoknál hogy az én tápom 24+4 az alaplap meg 24+8 lehet hogy kevés az indításnál neki a kakaó (ezért kell 2x indítani) megnéztem a tápot nincs felpúposodott kondi benne nem tudom mi lehet egyelőre.
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
Potzee
addikt
válasz Vasas Savas #75562 üzenetére
És ezzel mit szerettél volna mondani?
Azt, hogy az iArena jó táp vagy, azt, hogy vannak fizetett hirdetések...
Attól nem lesz valami jó, hogy azt írják róla!(#75561) RobbeV0201
Solytech belsőre épül, ami számomra egy nagyon sötét ló...de inkább hanyagolnám.
A 12V-os ágon csak 360W max. teljesítményre képes, tehát nem mai konstrukció...[ Szerkesztve ]
-
Vasas Savas
újonc
A kételkedők kedvéért egy cikk az I aréna tápegységről:
http://pcworld.hu/hardver/igy-valaszd-ki-az-idealis-tapegyseged.htmlA lényeget kiemelve: "...Éppen ezért mi azt ajánljuk, inkább 400-500 wattos tápegységet válasszon az is, aki egy alapgéppel szeretné kezdeni, így egy esetleges későbbi bővítéskor ezért nem fog fájni a feje. Jó választás erre a célra például a Chieftec iArena szériája 10-11 ezer Ft körül..."
-Tomasz-
-
RobbeV0201
tag
Üdv!
Egy Inter Tech SL-500G mennyire megbízható?Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
Potzee
addikt
válasz Balathruin #75558 üzenetére
Hűűű, lájk! bár nem óccsó...
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Demonhunter #75557 üzenetére
Szerintem egyik gyengébb, mint a másik...
Nincs szükséged 600W-os tápra, bár a CM a két 12V-os ágán egyébként is max. 400W körüli teljesítményt tud, az egy marketing 600watt. A GPS-600A8 sem a Chieftec legfényesebb csillaga...
Javaslatom ebben az árkategóriában:
Chieftec CTG 500-80P vagy a
Sirtec beles Thermaltake Hamburg 530W (gyári száma: W0392RE (TR2-530AH2NSW)
FSP HEXA 500+PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Balathruin
veterán
válasz Potzee #75546 üzenetére
Nem, mer' a passzív víz lehűccse az FX 9370-et is.
-
Demonhunter
csendes tag
Sziasztok!
Tápot szeretnék az alábbi konfighoz:
-Amd fx 8350
-Asus geforce gtx750 ti oc
-GigaByte GA-970A-DS3Pén személy szerint 2 néztem aCooler Master Elite Power 600W Black tápot és a Chieftec 600W Smart (GPS-600A8) tápot.
a válaszokat előre is köszi!
-
fsb1000
nagyúr
válasz HollyBoni #75544 üzenetére
Aki már csinált ilyet az tudja, hogy a termikus ventiláció miatt is jelentős mennyiségű hőleadásra képes egy akkora felületű radi. (talán azért fura passzívnak nevezni, mert a viz nem passzívan kering, pedig az sem lenne nagy ördöngösség)
De hogy jön ez a tápos topikba?
Lehet kihagytam valamit... -
sgery
őstag
THERMALTAKE Smart SE 530W
Erröl esetleg vélemény van? Hasonló hatásfokot ír mint az fsp 550-hez, elvileg halkabb is és moduláris és nem utolsó sorban olcsóbb is..FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
-
Potzee
addikt
válasz HollyBoni #75547 üzenetére
Bár, az én konfigomban nincs dedikált VGA, de az is passzív és a procira elég volt egy HR-02 Macho.
[link]Xeon® L5420 (Quad Core 2.50 GHz, 12MB L2 cache)
CPU mag hőmérsékletek:
IDLE - 40 / 42 C°
LinX 0.6.4 AVX alatt - 62 / 64 C°Egy 80-90W-os procira pedig egy Nofan-t vagy egy HR-22-t pattintanék...
-
HollyBoni
veterán
válasz Potzee #75546 üzenetére
Szerintem nem, ez is szimpla. Prohardveren volt egy cikk ahol szab.tam csinált passzív gépet ahogy látod brutál nagy egyedi bordákat kellett alkalmazni. Ez a hűtés pedig egyszerű, nem egyedi alkatrészekből készült, passzívan is nem elfogadható hanem nagyon jó hőfokokat produkál erős hardverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz HollyBoni #75537 üzenetére
Az XFX XTR szériája 30%-os terhelésig. Abból van 550, 650, 750 Wattos kivitel. A Corsair újabb HXi szériája 750, 850, 1000 Wattos, de ezek utóbbi áráért már direkt full passzív tápot is kapsz a Seasonic fanless sorozatából. Ha jól emlékszem az EVGA Supenova G2 típusa ún. Eco módban is így viselkedik [link]
És még a Corsair HX 2. verziói is ilyenek (professional series), de azokat már nem nagyon forgalmazzák az országban, de tán Romániából még beszerezhető. Ott találtam például. Én is ilyet használok 650W-sat.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Most nézegettem tápokat, és a Corsair RM-nél láttam hogy a venti nem kapcsol be csak valami 40% terhelésnél. Még milyen tápok tudják ezt? Hosszú távon nem káros ez a tápnak? A gépemben videókártya és CPU vizezve van passzívan, a házban megy pár 12cm-es venti 5V-on szerintem vagy 500-as fordulatszámmal szóval 0 hangjuk van. Ha a tápomban nem menne venti akkor ha nem terhelném a gépet szinte 0 hangja lenne, ez elég jól hangzik.
-
sgery
őstag
Üdv minden kedves Kollégának itt két bejgli között
Ezt a konfigot venném, ehhez keresek valamilyen olyan tápot, ami épeszü áron van és csendes. utóbbi a fontos tényezö
Asroc B85M Pro4
i5 4440
MSI N760 TF 2GD5/OC GTX760 2GB GDDR5 PCIE
HyperX furry DDR3 1600 2X4Gb
WD blue 1TB 7200-64
Samsung evo 120GB SSD
FRACTAL DESIGN Define R4 házEddig erre jutottam tápnak: FPS Raider 550
A kérdés az, hogy halk-e?Elöre is köszönet
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
-
dsr
senior tag
Üdv. Egy kérdésem lenne. Lekapcsolt állapotban zug a gépemben a táp .Egy FSP RAIDER S 550.
Mi lehet az oka és mit lehetne tenni ellene? Előre is köszi a válaszokat. -
MMIX
addikt
80+Bronzesilver
80+Silver 85% 88% 85% (20-50-100%)Ha átment, akkor átment, a táp így is került forgalomba.
1st player black widow PS-700AX teszt. www.zol.com.cn
Mezei CWT GPK 80+Bronze.[ Szerkesztve ]
-
itaroli
tag
-
Potzee
addikt
válasz itaroli #75528 üzenetére
Elvileg azért vannak a távtartók...
Met javaslata? ezt nézted már?
[ Szerkesztve ]
-
-
itaroli
tag
válasz Apollo_21 #75520 üzenetére
Jó, jó, javítok: van olyan panel ahol minden jó.
Tápokhoz: random bekapcsolás is lehet akkor a földelés hiányátol, vagy van más ötlet?
Pl.: ma reggel bekapcsolt, (nincs időhöz kötve, csak úgy bármikor) megvártam még betölt, ágyból távinyóval kinyomtam aztán bekapcsolt megint. Le kellett nyomnom a tápot.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz itaroli #75519 üzenetére
Tényleg off...csak így leáltalánosítani valamit ami eléggé elterjedt épület...szóval azért mert 10 Település/Város/Község valamelyikébe épp úgykészült h nem sikerült földelt konektort rakni.. csupán csak ezzel volt baj...
"Milyen x.. már a Kertes ház..mindíg saras marad a cipőm mikor hazaérek..hülye ház"
Remélem érted a vicces hasonlatot Béke..és Boldog kari utólag is.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
itaroli
tag
válasz Apollo_21 #75518 üzenetére
Ja arra gondoltam hogy panellakás, és egy hulladék az egész rendszer. Nekem egyértelmü...sajnos. Se mamáéknál, se nálunk nincsen föld, apunál is csak azért mert ő kibelezte és teljesen újraépítette a hálózatot.
Papa megmondta, akkoriban mikor ezek épültek, egy lakást a földszinten megcsináltak rendesen ellenőrzésre, minden mást elloptak amit lehetett. de ez már tényleg off úgyhogy maradjunk a tápnál.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz raul560 #75515 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam...
igen, a proci lesz nagyobb (max.TDP 125W) de általában a VGA kártya szokta nagyon megnyomja a fogyasztást, de ez a Te konfigodban nem egy nagy fogyasztó (max. terhelésen kb. 70-80W) szóval a proci csere is belefér, vagyis, hogy a max.100W-ot fogyasztó CPU helyett egy 125W-os proci lesz a konfigban.
Ezeket a max. értékeket egyébként ritkán (szinte soha sem) sajtolják ki átlagos felhasználás mellett, még teljes terhelés alatt sem. Szerintem a konfigod általában 100-120W-ot, teljes terhelés alatt közel 200W-ot fog fogyasztani. Azért tuningra ne add a fejed ezzel a táppal.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Potzee
addikt
válasz itaroli #75511 üzenetére
Nekem ez inkább alaplap...
A CTG 500-80P egyébként egy kifejezetten jó táp. Ettől függetlenül közöttük is előfordulnak hibás példányok, de én így látatlanban nem az ő nyakába varrnám a balhét...
Próbáld ki egy másik gépben is, ha van rá mód.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
itaroli
tag
válasz Potzee #75510 üzenetére
Amúgy egy ilyet cserélnék le: CHIEFTEC CTG-500-80P
Ráz (csíp) a hdmi, random bekapcsolgat a gép, feléled a monitor a semmire meg ilyenek vannak.
Vagy ez nem a táp hibája? -
Potzee
addikt
válasz raul560 #75509 üzenetére
A VGA kártya nem egy zabagép, szóval elbírja a konfigodat a 350-es FSP.
(#75508) itaroli
A G360 ill az S12G 450 kb. ugyanarra a platformra épülnek, én ezek közül választanék, bár az FSP Aurum 400 is egyágas. A Seasonic-okban golyóscsapágyas, az FSP-ben siklócsapágyas venti van. Egyik táppal sem lősz bakot.[ Szerkesztve ]
-
itaroli
tag
Hali!
Ezek közül melyik képvisel jobb minőséget:
Üdv.: Roli
Ui.: Boldog (pci-e) Karit!
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
-
Apollo_21
addikt
válasz Mezga Aladár #75502 üzenetére
Jólesz az az xp x2 6000+ nak is...nálam vmiért a google nemhoz xp-t biztos bennem a hiba....
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
proof88
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Potzee #75500 üzenetére
Nagyon köszönöm.
(#75499) Balathruin: athlon xp 6000+
-
raul560
tag
Sziasztok!
Mi véleményetek, az FSP ATX-350PNF szeretett tápom elég lenne?
Lap: ASUS M5A97 EVO R2.0
Proci: AMD FX-6300 3.50GHz AM3+ BOX Black Edition + COOLERMASTER Hyper 212
Memo: CORSAIR 4GB DDR3 1600MHz CL11 CMV4GX3M1A1600C11 (ehhez jön később még 1 ilyen.)
VGA ASUS GT740-OC-2GD5 GT740 2GB GDDR5 PCIEezenkívül, 1 SSD, és 2 HDD + 1 DVD író, és 2 Coolermaster házhűtő.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek