Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz Grave_444 #63450 üzenetére
Mint a huzat! Még a szerény kis 7950-ből is sikerült 300 wattot kiszurkolni a gépem határainak feszegetése közben. Azon a napon 589 wattot mértem TrueRMS mérővel, az adatlapomon szereplő gép cibálásával. Az a gép már a kilówattot súrolhatja.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Pityu.
nagyúr
válasz Graphics #63442 üzenetére
Én nem pörgök rajta csak mondjuk ha a jövőben szeretnék kicsit érteni is a témához kérdeznem kell,nem?Egyébként meg legalább jól kivesézzük a v450s témát így mások is bátrabban állnak majd a vásárlásához.Egyébként meg egy segítő fórumnak nem az a dolga hogy bármilyen témáról bár mennyit lehessen kérdezni?Na meg a másik akkor ennyi erővel mondhatnátok sok embernek hogy xy oldalon már le írtátok olvasson vissza mert ahogy meg figyeltem igen sok a visszatérő kérdés egy ugyan azon témában.
#players111
Te aztán nem aprózod el,talán a szomszédokat is te akarod el látni energiával?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A 2x8 pines csatik összesen mennyit tudnak leadni? 300 Watt? Tehát ennél többet semmilyen körülmények között nem fogyaszthat a VGA?
-
titi1990
tag
Erre valaki tud választ adni? [link]
Köszönöm.
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #63446 üzenetére
szerintem mondd meg, hová akarod húzni a VGA-t meg a CPU-t (fesz + clock), és akkor megbecsüljük, kb. mennyit fog kérni. a TPU-s max fogyasztás Furmark, arra ne nagyon adj. ahhoz, hogy az 550-es táp ne legyen elég, igencsak durván bele kell taposni a lelkülbe.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Pityu.
nagyúr
Na már csak egy hétvégét kell a tápomra várni és ismét mehet a gépem,írtak a boltból
-
lajtika
aktív tag
Üdv. Ismerősnek rakok össze egy gépet. I3 4130, 4 GB Ram, HD7770 vga, egy vinyó, és egy kis ssd. Enyi. Ehhez elég egy 300 wattos minőségi táp.?Bővítés maximum egy R9 270X lesz valamikor egy év múlva, és még egy 4 giás ram.
-
Ribi
nagyúr
válasz BomiBoogie #63460 üzenetére
Csati nem tud áramot leadni.
Azon folyik. Ha túl sok, akkor a saját ellenállása miatt melegszik. Ha nem melegszik nincs gond.
Valahonnan 1 sárga drótra 6 amperre emlékszem, Vagyis 6x6x12=432W amit elvileg simán vinnie kell. De valószínű többet is bír. Valami minőségi tápba lehet vastagabbat raknak picivel.[ Szerkesztve ]
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Ez a konfiguráciom:
Alaplap: Asrock Extreme3 Gen3
CPU: Intel i7-2600k
VGA: R9 290Az lenne a kérdésem ,hogy ehez elég egy 550w chieftec táp ?
Honnan tudom ,hogy ha már nem birja a táp ? Hangot ad csípog? vagy talán befagy ?
Várom válaszotokat.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
hdekakas
senior tag
Ez a termék szerintetek hány mm hosszú?[link]
Oké, hogy a gyártó oldalára ahová mutat a link, ott 160 van írva, de ha megnézitek a listát, van egy másik ugyanilyen 860-as platinum is az 1000-sel egy helyen, és ott meg 190mm van.
Nem egy a kettő, de vajon iponban tuti a 160mm-s, vagy inkább a 190mm-es? -
sutyesz96
őstag
Tagan TG380-U01 táp elég a gépemhez?
CoolerMaster Elite 130 m-ITX -
AsRock H61MV-ITX -
Intel Pentium G2020 -
KingMax 2GB 1333 -
Gigabyte HD6670 -
Maxtor Sata II 250GB 7200RPM -
FSP350-60HLN - helyett a Tagan 380 lesz.
LG Flatron E1942C LEDNo matter what, you keep finding something to fight for.
-
lajtika
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #63478 üzenetére
Az illető nem akar többet költeni. Árban még ez fér bele. CORSAIR VS Series VS450
-
Pityu.
nagyúr
válasz hdekakas #63487 üzenetére
Na de ha fogod a billentyűzetet és írsz nekik,akkor ki tudod deríteni,de igen elég sok félre tájékoztatás van,pl a pcx oldala is néha mehülyül,vagy nem jó adatok vannak kiírva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon jókat hallani a Seasonic tàpokról. Régebben az Enermaxra mondtàk, hogy a legjobb. De most nagyon nehéz volt dönteni. Gondolkodtam Corsair AX 1200i, Seasonic platinum 1000w, Enermax platimax 1350. Evga tàpokról lebeszèltek.
-
törölt tag
Enermax oldalàn talàltam egy kalkulàtort. Ezek szerint a 4930k proci 5500MHz-n 1.8v mellett 426W fogyaszt. Ez lehetsèges?
-
ló úr
őstag
válasz Graphics #63421 üzenetére
XFX Pro 550-est Ajánlottak itt nekem fórumon hozzá, meg ezt ha kis tartalékot szeretnék
+ az Antec ugyanannyi volt mint a XFX, jó bocs 1000 ft al drágább volt AZért ezt vettem. Tápokhoz abszolút nem értek, szal ha nekem itt azt mondják, h 300 w-osat vegyek azt veszek 550-es XFX-et ajánlották biztos ami biztos alapon, én meg megvettem az 1000 ft-al többe kerülő 620-ast. szal nem húztak le az ajánlotthoz képest 10000ft-al[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
fury71
aktív tag
Config: Gigabyte GA-990FXA-UD5, AMD FX 8320, 2x4GB Kingston HyperX Blue 1600MHz, Sapphire HD 7850 2GB, Kingston Hyperx 3K 120GB, Samsung HD103SI 1TB, Samsung HD250HJ 250GB, Pioneer BDR-207 Blu-ray író.
A fenti config ismeretében érdemes-e a meglévő CM GX 450 tápomat lecserélni egy nagyobb, minőségibb tápra.
Kiszemeltek:
FSP Aurum S 600W
XFX 650W XXX 80+ BRONZ
Seasonic SSR-550RM G550
Cooler Master V650STavaly még favorit volt a CM V700-s is de az idén majd egy tízest ugrott az ára 44-re és nem is nagyon kapható.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs