Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
colos890721
tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz colos890721 #111451 üzenetére
Mert nem mindig frissül minden azonnal
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
t.imi
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget
Egy FSP Hydro X 550W lett belőle. A plusz 2 év garancia és arany minősítés döntött. Fölös kábeleket majd levágom
Még annyit, alsó tápos házba megy. Tehetem ventilátorral felfelé is?
Üzletben az eladó erről lebeszélt, az így nem megfelelő légáramlás miatt.Szárazon bekapcsoltama 4-5. érintkező zárásával, 50cm távolságról már nem hallom.
Remélem így marad terhelve is.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz t.imi #111453 üzenetére
Még annyit, alsó tápos házba megy. Tehetem ventilátorral felfelé is?
Mindenképp ventilátorral lefelé legyen, hogy friss hideg levegőt szívjon !
Ezért szeretem én az olyan házat ahol fent van a tápegység mert így 1 ventilátorral kevesebb kell a gépbe, mert a tápegység kiszívja a a meleg levegőt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Praston
tag
válasz t.imi #111453 üzenetére
"Még annyit, alsó tápos házba megy. Tehetem ventilátorral felfelé is?"
Nekem a régi FSP Raider 550 pont felfele volt alsó tápos házban, mert ha lefelé volt fordítva, akkor valami kis kábel darab hozzáérhetett a ventilátorhoz és ilyen kattogó hangot adott ki, ami rohadtúl zavaró volt és szétszedni illetve gariztatni ezért meg nagyon nem volt kedvem. 3-4 évet ment így minden gond nélkül, illetve most is működik természetesen, csak számomra a 12v ág gyengus volt tuning mellé.
(#111457) gg01987
Nekem i5-4690K és r9 290 volt hajtva egy FSP Raider 550 wattos táppal évekig. OC nélkül nem volt gond viszont OC alatt történtek anomáliák, amik a táp csere óta teljesen megszűntek, sőt azóta még több kakaót tudtam adni (nyílván mert 750-es táp lett, de 550-essel sem lett volna ez másképp). Nekem 4.4-re húzott procival kb 400 watt volt az átlag fogyasztás komolyabb játéknál, konnektorból mérve, beleértve 2db monitort is.
[ Szerkesztve ]
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
gg01987
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, illetve tanácsot. Egy 500 wattos sharkoon 80 plus tápegységet használok egy i3 6100 proci és egy r9 380x radeon kari, 1ssd 4 hdd 1 dvd rom és 2db házventi van ellátva róla.
Gond nélkül üzemel is a rendszer azonban a videokártyát lecserélném egy r9 390x-re. A kérdés az lenne hogy vajon ez a táp tudná etetni az új kártyát vagy kevés lesz neki és instabillá válhat a rendszer. Teszt videokban láttam a kártya fogyasztását és 4,2 ghz-re tuningolt i7-el fogyasztott a teljes konfig játék alatt max 420 wattot.
Válaszokat tippeket előre is köszönöm! -
w333
félisten
válasz Amazonas #111458 üzenetére
Valamivel persze hűvösebb ... de nem számottevő a különbség, 5-10 évet alsó és felső házban is bírják ezek a tápok, aztán már úgyis lecseréled !
De mondom ez csak az én véleményem, 1 ventilátorral kevesebb kell, mert a processzortól és a memóriáktól is szépen elszívja a "langyos" levegőt
Nekem ilyen a hűtésem hogy nincs a házban ventilátor ...
(Fontos az extra csendes működés)
[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
Tudom. Nekem is. Ezért van a VGA-mon is csak egy batár nagy borda magában, de mégsem hallom az FSP HEXA+ 400-amat sem, pedig az állítólag nem a leghalkabb táp. Bár igaz, a gép alja (a táppal együtt) egy kissé lejjebb van az asztal síkjához képest, így még az asztal oldala is szigetel valamennyit a hangból.
A procit is passzívan hűtöd?Viszont, ha csak a táp ventije az egyetlen, akkor nem szívja magát tele porral a gép? Úgy tudom, az a jobb, ha inkább befelé megy a több levegő a porszűrőkön keresztül ...
Bocsánat az OFF-ért...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Amazonas #111460 üzenetére
Nem, azt egy Deepcool Gammaxx 300 (12cm) hűti alacsony fordulaton
Szerencsére nem, ház első ventilátorát pont emiatt vettem ki mert beszívta a port a gépházba (Fractal Design Core 1000), így már csak kb. félévente takarítom !
A felső tápos ház kitolja a levegőt hátul, míg az alsó tápos pedig beszívja !
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Tápműködéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Van egy közepesen szar tápom Cieftec I-Arena 450S, hangos ventivel, 12cm-es amit most egy Artic F12-re cseréltem. Ami szétszedés után rögtön feltűnt, hogy a ventilátor csatlakozón 4,89Volt jelenik meg. Ez a csatlakozó egy pici panelen foglal helyet. Létezik, hogy ez a pici panel méri a hőmérsékletet, és aszerint tolja feljebb a feszültséget? Hasonlóan halk volt egy régebbi FPS 300W-os tápban is ugyanez a ventilátor, de ott nem mértem rá, de tuti nem ment full fordulaton, mert akkor hangos. Kipróbálni nem tudom a terhelésre való feljebbkapcsolást, mert nincs mivel kiterhelni.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
bobojszan
tag
Szisztok! A következő konfighoz keresek tápot:
Raidmax Ninja Black ház, ASUS sFM2 A88X-PRO alaplap, AMD Athlon X4 880K dobozos Socket FM2+, Gigabyte Radeon RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB videokártya, 4x8GB 2400MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Gold Pro Kit, 1x1,5TB winchester + 1x3TB winchester, 1db WD SSD 120GB + néha dvd író
Most 550W hajtja de látom hogy kevés neki. Valami halkabb kellene, mert éjjel is megy a gép! Max 25-30e és 650W a plafon! Ha több W kell neki inkább kikötök egy vinyót!Köszönöm szépen előre is!
God of War Rank : Chaos
-
félisten
válasz bobojszan #111465 üzenetére
Nekem is egy 4,6GHz-re húzott 880K procim van Radeon HD7870 GHz Edition kártyával, 2db winyóval, 5db 5V-on hajtott 14cm-es ventivel, és egy 400W-os Seasonic táp csöndben hajtja évek óta.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Hunork
veterán
válasz bobojszan #111465 üzenetére
Szia!
A táp teljesítménye elég kell, hogy legyen.
Ha a csend a szempont, akkor jelenleg két nagyon ajánlható darab van:
Seasonic Focus Plus 550W Gold, moduláris, alza oldalán véve 10 év garival
Be Quiet Pure POwer 10 500W CM, félmoduláris, Silver, ő nagyon halk!
Mindkettő 30k alatt van. Megemlítendő még a THERMALTAKE London 550W Gold, félmoduláris táp is, vagy a 20k-hoz közeli árban kapható SEASONIC M12 II Evo 520W Bronze, moduláris táp. Mindegyik minőség, a BQ a leghalkabb, ha ez számít."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Snowy_owl #111462 üzenetére
Szia!
A venti cserét bízd szakboltra, de az iArena már csak ilyen, egy idő után hangos lesz.
Nem látni a géped paramétereit, de látatlanban gondolom, hogy neked egy minőségi, halk 400W is elég. Íme: BE QUIET! Pure Power 10 400W CM, Silver, félmoduláris, 20k körül. De jó lehet még a SEASONIC M12 II Evo 520W, mely Bronze, és moduláris. Bár jobb lett volna tudni, mivel nem tudod kiterhelni."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre többször térek vissza a topicba. Az adatlapi konfigomban egyre több gyanús jelet tapasztalok, hogy a 4 éves tápommal valami nem biztos, hogy okés (ventilátor feszültség állítás után állandó jelleggel boot loop vagy reboot / böngészés közben váratlanul kék halál nélkül végtelenített boot loop úgy, hogy még a post-ig sem jut el a gép).
Szóval érdeklődnék, hogy 2 monitor, 2 ssd és 1 HDD, valamint a konfigban lévő egyéb dolgok mellé milyen moduláris/fél moduláris tápot javasolnátok 30k HUF keretig, ha a procit idővel húznám 3.8-3.9ghz környékére, illetve a Vega 56-ra is menne egy 64-es bios +50% power limit és némi feszültség és órajel állítás?
Köszönöm!
-
Hunork
veterán
válasz gg01987 #111457 üzenetére
Szia!
A 400W a reális, nekem is volt olyan kártyám, zabálta az áramot. (önmagában full load 275-290W) Remélem sokáig kiszolgál majd, mert a nagy meleg nem tesz jót semminek, így a GPU-nak sem.
Ha a matekot nézzük, bírnia kéne, de a Sharkoon is több belsővel adott ki tápot, kérdés, a tiéd melyik?
Én azért egy minőségi 550W tápot jobban elképzelnék mellé, lásd a sokat emlegetett Seasonic Focus Plus 550W, mely Gold, moduláris, alza oldalán véve 10 év gari, 26k körül. Vele nem lesz gondod, már csak a hatásfok miatt sem."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
varmi2
nagyúr
válasz herrkoser #111471 üzenetére
A kék halál nem kifejezetten táp gondra utal, hanem inkább memória gond, és a boot loop is arra utal. Nekem is volt ilyen ramom, szintén ryzenben, bár giga lapban, de kénytelen voltam lecserélni, azóta stabil a gép. Ugyan ezeket produkálta, kék halál, boot loop., stb
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Graphics
Jómunkásember
Ennek azért járj utána, hogy biztosan táp-e a gond, mert annak a tápnak bírnia kell ezeket
A leírt jelenségek inkább memóriahibára utalhatnak.
Egyszerűbb lenne, ha az eseménykezelőben megnéznéd a konkrét hibaokot.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Hunork
veterán
Megelőztek.
Ha KIT, akkor csak egy modullal nézd meg, és akkor kiderül. (cserélgetés) Ha meg egy modul a memó, akkor kéne egy csere kölcsönbe, hogy leteszteld, de van a régi, boot-olós Memtest program, az is segíthet a kiderítésben.
Mindentől függetlenül a te tápod is az át/érték győztes Seasonic Focus Plus 550W Gold, moduláris, alza oldalán véve 10 év garival, 26-27k körül."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
herrkoser
tag
válasz Hunork #111475 üzenetére
A memtestet próbáltam, 2933mhz-en cl15-ön hibázott a Ryzennel, de cl16-on 12 órán át sem, illetve 2800 mhz cl14-en is szépen hiba nélkül vitte a memtestet és a prime95, aida stb stressz teszteket. Ezt a ventilátor frekis mizériát is 1-2 hete kezdte, a random végtelenített boot loop meg tegnap volt egyszer, de kékhalál se volt, minidump file se keletkezett és reprodukálni se tudtam a jelenséget, így tényleg nem tudom mi a hiba.
Konkrétan lehet az lesz, hogy eladom a ramot és rendelek bele vmi samsung b-die G.Skillt, de lehet a lapot is cserélem alóla, a tápot meg beméretem valakivel, akinek van tesztere hozzá.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Hunork #111470 üzenetére
ilyen gépet kell kiszolgálnia:
MSI H110M PRO-VD, Intel Core i3-7100 3,9Ghz, Samsung 256GB SSD, 4GB Crucial DDR4-2133 ram, Chieftec i-Arena 450W + majd egy wd merevlemezA cserét azért bíztam magamra, mert nem áll messze tőlem a forrasztgatás, elektronika, és mert jelenleg nem tudok tápot cserélni, de hangos volt a venti benne.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Hunork
veterán
válasz Snowy_owl #111477 üzenetére
A te tápod ebben az esetben a BE QUIET! Pure Power 10 400W CM, 20k körül, Silver, félmoduláris, nagyon halk. Olcsóbban ajánlható még a nagyon félmoduláris, Bronze COOLERMASTER G450M 450W. Bőven elég lesz, és azért ezeket említettem, mert nem fix kábelesek, jobban elférsz majd.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz herrkoser #111476 üzenetére
A HyperX az egyik legjobban "simuló" memória család, a legkevesebb inkompatibilitási gonddal rendelkezik. Nekem is volt Corsair, G.Skill, de voilt, hogy cserélnem kellett őket. Egy próbát megér, főleg, ha gariban ki tudod valahogy cserélni. Ha akkor sem javul a helyzet, akkor lehet tovább lépni.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
mckolly
csendes tag
Sziasztok!
Új köntösbe öltöztetem a gépemet, az alábbi paraméterekkel:
Gigabyte GA-EP43C-DS3 alaplap
DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz proci
8 GB DDR3-1333
ATI Radeon HD 3850 256 MB
+ új ház: Phanteks Enthoo Pro MAz alábbi szempontoknak megfelelően:
- 1 db SSD
- 4 db SATA HDD (3,5")
- 1 db SATA optikai meghajtóKérem a tisztelt hozzáértőket, javasoljanak olyan tápot, ami elbírja ezt a rendszert, és üzembiztosan teljesít.
Ha úgy adódik, 20k Ft-ig el tudok menni, de többet nem szeretnék rá költeni, mint a ház bekerülési költsége. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy nagyon láma kérdésem lenne hozzátok. Ha tápegységet veszek a W-szám a fogyasztást jelöli a tápegység esetében vagy a maximális fogyasztást?
Azaz ha mondjuk egy 400 W-os FSP-t választok és egy 500 W-osat ugyan azon konfiguráción akkor a fogyasztás ugyan annyi lesz vagy az 500W-os többet fogyaszt?
Természetesen nem olcsó gagyi tápokra értem hanem a jobbakra.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Csabi1984 #111482 üzenetére
A táp mindig annyi teljesítményt ad le, amit a harver kér tőle. De maximuma az, ami tá van írva. A tápok hatásfoka az, amire te gondolsz. Tehát ha van egy táp ami 80+ bronz hatásfokú, akkor a hardver igényéhez még 20%-ot rá kell számolni, akkor kapod meg a falból kivett fogyasztást, de ha ugyan ezen konfigra egy 92+ gold tápot kötsz, akkor csak +8% töblet fogyasztásod lesz.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 45-50k körül jó beles, halk, teljesen moduláris, 650-700W-os tápot?
Köszönöm előre is! -
DR|FTK|NG
veterán
válasz mckolly #111481 üzenetére
Szia.
20k környékén én az FSP Hydro X 450-et venném, erre öt év garancia van.
bombibmw(#111484)
Szia.Ha négyezer forint miatt nem szívnád a szád szélét, akkor nézd meg az Aqua(5 év a bolti garancia )-ban vagy az Alza(10 év garancia, ez már kicsit jobb, de még mindig nem éri el a Seasonic eredetileg 12 évét)-ban a Sesonic Prime Titanium 650w-ot.
Ha nagyobbat szeretnél, akkor nézd meg az Alza(erre is 10 évet adnak itt, viszont a Seasonic 12 évet ad)-ban a Seasonic Prime Platinum 750W-ot.Ha szokványosabbat szeretnél, akkor nézd meg szintén az Alza-ban a Seasonic Platinum 660W-ot(7 év).
Ha nem most vennéd meg a tápegységet, hanem pár héttel később, akkor a fentiek helyet - amelyek jelenleg best buy-ok az árukért, hiszen egy Titanium vagy Platinum 650-750w-os Prime-ért elég jó ár ~50-55k - ezeket javaslom:
-Be Quiet! Dark Power Pro 11 650W > félmoduláris, 5 év
-Corsair RM650i, RM750i > teljesen moduláris, félpasszív, Corsair Link, 10 év
-Corsair RM650x, RM750x > teljesen moduláris, félpasszív(nem kikapcsolható), nincs Corsair Link, 10 év[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz mckolly #111487 üzenetére
Szívesen.
Ahogy látod, sajnos a boltok(akár a nagyker miatt) nem kevés esetben adnak kevesebb garanciát.
Aqua-ban pl 5 év garancia van rá, és iPon-banés Alza-ban is.
bombibmw(#111488)
Szokványos: az ára abban az ársávban mozog.
Visszavonom, amit az előbb mondtam, már szeptember óta hasonló árban vannak, illetve külfödölön is körülbelül ennyibe kerülnek. -
Mr. Csonti
tag
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz Mr. Csonti #111490 üzenetére
Ha ebből, akkor evga (?) (seasonic belsős, asszem ).
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Mr. Csonti
tag
válasz chopin42 #111491 üzenetére
Csak mert most eléggé hasonló az áruk és a corsair-re 7 év gari van, az evga-ra meg 5. Emiatt gondoltam, hogy megér egy kérdést a dolog.
Amúgy egy i5-7600-at meg egy gtx 1070et kéne meghajtaniuk mini itx konfigban (későbbiekben lehet h lesz vidikari upgrade).
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz Mr. Csonti #111492 üzenetére
Miért pont ez a kettő? Egyébként a max load olyan 400w körül lehet, bár nem írtál le minden komponenst. Ehhez a bestbuy egy Seasonic focus+ 550 gold, alzánál 26-7k, 10 év gari.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Mr. Csonti
tag
válasz chopin42 #111493 üzenetére
Azért gondoltam 650W-osat, hogy ha majd upgradelek is kártyát, legyen egy kis headroom, ne mindig 80-90%-on legyen a táp használva. És hát külföldi fórumokon mind a 2 tápról nagyon jókat írnak. (Az EVGA 650 GQ fps belsős és Tier1) Viszont csak a PCLand-ről jöhet szóba táp, máshonnan most "nincs lehetőségem" rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Csonti
tag
Mármint fsp belsős.
-
Hunork
veterán
válasz Mr. Csonti #111490 üzenetére
Szia!
Egyértelműen az EVGA megoldása az ajánlott! De ahogy írták, az új Seasonic Focus sorozat most nagyon jó, jó áron megy, van Gold / Platinum kiadás, teljesen moduláris, alza oldalán 10 év garival.
szerk: a TX650M két belsővel készült, ha minden igaz, egyik CWT, a másik Great Wall. A Gold kiadás Great Wall. Erre figyelj! A Seasonic hasonló kiadása sokkal jobb minden tekintetben.
Ajánlott még a Gold BE QUIET! Straight Power 10 600W, vagy a már említett SEASONIC Focus Plus 650 Gold 650W.
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
Egy alsó tápos házba szerelt, hibrid vezérlésű ventivel rendelkező táp mennyire egészséges?
(ventivel lefelé néző Corsair RM650, egy Phanteks P300-ban)Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Hunork
veterán
válasz Mr. Csonti #111494 üzenetére
Na, átnéztem az adott boltot. Innen az alábbiakat rendelném én:
Be quiet! Pure Power 10 CM 600W Silver , félmoduláris, nagyon halk (elég lesz, nálam az 500W BQ SP vígan elvolt i7 + GTX1080Ti -vel)
Vagy az általad említett EVGA GQ 650W. És akkor a választás egyszerű"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz TomiLi #111497 üzenetére
Alapvetés, hogy alsótápos házban olyan táp legyen, mely alulról szívja be a friss / hideg levegőt. Erre kell figyelni. Nálad ugye takarva is van a táp, dee a lényeg, hogy a venti lefelé nézzen.
-
TomiLi
addikt
válasz Hunork #111499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Arra gondoltam, hogy az lehet a gond, ha nem megy a ventilátor, akkor nagyon "befülled". Vagy ez csak azt eredményezi, hogy sűrűbben kapcsol be a ventilátor? Ettől még nyugodtan használhatom ezt az összeállítást?
(régebben felső tápos házam volt, ami kívülről szívta a levegőt, viszont ha venti nélküli üzemmódban volt a táp, akkor simán felefelé tudott szállni a meleg levegő a tápból)Bogyorisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest