Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #108145 üzenetére
Szia, ezeket ajánlom:
EVGA B3 450W: full moduláris, 80+ Bronze, halk, 5 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
Be Quiet Pure Power 10 500W (BN273): fix kábeles, 80+ Silver, halk, 3 év garancia.
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #108149 üzenetére
Azok is ajánlottak, én mégis inkább az általam ajánlott 2 táp közül választanék.
ot93Szia, proci bővítés mehet a jelenlegi táppal is, bármelyik verzió.
A VGA bővítés más tészta, arra az esetre már jobb lenne egy másik táp, pl.:EVGA B3 450W: full moduláris, 80+ Bronze, halk, 5 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #108154 üzenetére
Szívesen. Elég lesz 450W. Minőségre vannak jobb tápok is, japán kondikkal, minőségibb ventilátorral, azok tovább húzzák, de 22k felett vannak. Ha még tudsz áldozni, akkor ezt ajánlom:
Seasonic G-450: félmoduláris, 80+ Gold, halk, 5 év garancia.
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #108160 üzenetére
Amit írtál konfigot, arra elég az ajánlott 450W-os.
"véletlenül szert tehetek csúcs vga-ra" Csak nem egy olajsejkhez van szerencsém?
Ajánlok akkor olyan tápot is, amely bármelyik 1 kártyás rendszerhez elég, aztán eldöntöd mekkora a véletlen faktor az életedben:Antec VPF550: fix kábeles, 80+ Bronze, közepesen halk, 3 év garancia. -> valamivel hallhatóbb a ventizaj, mint az előbb ajánlottaknál, de nem vészes
-
lapartman
tag
válasz chopin42 #108408 üzenetére
Házból max. vegyél egy olcsóbbat, ismerek itt olyan helyet, ahol Bitfenix Shinobit adnak kerek 10.000Ft-ért, és a többi már mehetne is a tápra.
RAM-ból aprón épp látok garis Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200Mhz ramokat 39k-ért, az is +3000Ft. Így jutna +8000Ft tápra, amiből már egy még jobbat tudnál venni, akár 550W-osat.
-
mghltm
addikt
válasz chopin42 #108668 üzenetére
korabban 23e volt, de valami miatt nagyon felemeltek az arat, viszont most akcioban 27e - 80+ silver, teljesen modularis, sok kabel, 5 ev gar - hozzak - viszik ingyenesen, szinten super flower belso, halk, kepes passziv mukodesre
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Sir81
aktív tag
válasz chopin42 #108775 üzenetére
Az a baj hogy közben ezek az emberek kinyírják a piacot, persze a forgalmazók is bőven tehetnek róla, simán eladnak egy vásárlónak 6-10 kártyát is, ami az ő szemszögükből ok, de hosszú távon már szopi. Azért majd nem árt figyelmeztetni azokat a jóhiszemű használt piacon nézelődőket is akiket be akarnak húzni ugyanezek a jótét lelkek a csőbe. Szerintem ez nem etikus és totálisan szembe megy a tisztesség fogalmával. Akkor is ezt mondanám ha már lenne kártyám.
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #108959 üzenetére
A kikapcsolható eco mód miatt jobb a G3 szerintem, talán minőségre is picit jobb. Félni nem kell az RM szériától, ugyan CWT belsőt kapott, de kifejezetten minőségi.
A garancia valóban több a Corsair-re, de azt érvényesíteni is tudni kell, meg persze kérdés, van-e olyan bolt, ami megadja. -
zsoca9208
tag
válasz chopin42 #109023 üzenetére
Ezt néztem ki elsőkörben az itteni ajánlások alapján. Az ára sem vészes, állítólag csendben is van. (van hdd is a gépben tehát tényleg nem kell h hangtalan legyen). Egyelőre egy i5 3470es proci, asus p8h-77v lap, 16 giga 1600as ddr3 ram, egy 2 terás hdd és 1 120as ssd van a konfigban, nem sokára fogom bővíteni, feltehetőleg 7. generációs procira, új lap, új ram. A kártya az első lépése ennnek a bővítésnek, mert anno vettem bele egy hd 7770et és kezd kevés lenni. A többi marad jövőre.
ha minden megvan nem mondom, hogy tuti húzva lesz a gép, de valószínű kipróbálok ezt azt, ezért szeretném ha lenne még kakaó a tápban.
(ja és persze nyilván kritérium a 6+2 pines csatlakozó)
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz chopin42 #109116 üzenetére
Még egy pont az evga mellett, hogy áramkimaradás esetén az atx szabványban előírthoz képest is relatív sokkal tovább tudja tartani az áramot. Ellentétben a seasonic-al, aminek a g szériája noha minden egyéb téren szuper, ezen a téren még az atx előírás szintjétől is elmarad... Szóval nem vitás hogy evga!
izé
-
dvd_R+
őstag
válasz chopin42 #109224 üzenetére
most bontottam ki a tápot mondjuk 1 hete itt van már csak nem volt rá időm foglalkozni vele..
működik a táp bekapcsol de hallom ahogy üzemel.. nagyon halknak mondható .. de nekem nem az főleg hogy egy bequit dark pro 10 550w amit most direkt rá dugtam a gépre halkabb nem hallom a müködését.. ezt pedig igen halkan de hallom
Szerintem ez nem garis hanem ilyen a hangja vagy tégedek ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz chopin42 #109233 üzenetére
Ha bekapcsolom a hybrid módot viszonylag jó..akkor is hallom a működését ami idegeistő de csak ha nagyon fülelek.. szóval így még elmegy
de ha kikapcsolom a hybrid módot és megy a ventilátor az már nagyon zavaróHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
MMIX
addikt
válasz chopin42 #109530 üzenetére
Ezt Te tudod eldönteni csak, mert a Crysis ugyanúgy fut mindegyikkel.
Ha a pénztárcádat szereted: Seasonic G
Ha félpasszív kell, nem jó, mert csak a Seasonic X félpasszív most. (a gyári Seasonic esetében)A hosszú garancia meg akkor ér valamit, ha postán is képes vagy elintézni garanciát külföldre.
Na ilyenkor jön, hogy az ínyencek elkezdik nézni a tesztekben a feszültség tartást és a hullámosságot.
Legyen a szabvány fele. (3%, 5%, 25mv, 60mv)
Ventizajt is figyelembe veheted, márkát, csapágyat, kondikat, dizájnt, vezeték vége szivárvány színű-e, csatlakozók száma, vezetékek hossza, kábel hajlékonyság. Satöbbi.Egyébként jön a Focos+ Platinum, 80+Oldalára most tették ki.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz chopin42 #109534 üzenetére
(#109534) chopin42
"focus+, vagy marad a g3 550"
Jelen esetben mindkettő új, mindkettő prémium minőség, legyen az amelyik jobban tetszik, nem tudsz mellélőni.(#109536) Laraxior
Eco üzemmódban a ventilátor leáll amíg a hőmérséklet, vagy az energiafogyasztás egy bizonyos előre meghatározott pontra emelkedik, ekkor kapcsolja a ventit = ala PWM[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ló úr
őstag
válasz chopin42 #109542 üzenetére
Fél milliós géphez 20 ezres max. táp Dobjon csak hozzá még Bár aki egy Codegent rá mer kötni egy ilyen gépre, h működik e........... /hosszú csend, nem személyeskedek/
Nekem egy régi i3as kis konfigom van, a táp a legdrágább eleme jelenleg"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
KAMELOT
titán
válasz chopin42 #109542 üzenetére
Amit a kolléga ír, másik meg írta 1080Ti és 7700k lesz neki a jövőben. Oda meg egy minőségi táp kell.
Azért már ne viccelődjünk itt a dolgokkal. 30k-s táp az korekt áron van főleg, hogy minőségi és majdnem új.Azt hiszem +10k már nem vágja agyon!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zebu
addikt
válasz chopin42 #109638 üzenetére
Leeht, de furcsa mert a konfigom nem indokolná, hogy ennyire felmenjen szerintem. 750w-os táp, bár lehet befűtött a ház, fene tudja. Igaz elvileg szépen áramlik minden, vga sem volt 62fok felett.
Vga-t 2 kábellel kötöttem be nem egy ágról, mert azt mondják jobb úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?