Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz chopin42 #138885 üzenetére
Értem..de akkor jön a köv kérdés:
Az 5 év garis 500-as gold evga is 20k-ért kontra FSP Fortron HYDRO PRO 500W szint én 5év gar, hasonló árban?
(közben a gyári oldalon úgy látom, ehhez a gold evga-hoz nincs SATA kábel. Hmmm )[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
tixem
addikt
válasz chopin42 #138707 üzenetére
A 12V nem néz ki jól, bár nem értek hozzá [kép]
A többi [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Nemtom, lehet tényleg a tüskék miatt van és együttesen nem bírja már az egészet, így lehet nem úszom meg a cserét. Ha a fentiek alapján Ti is így látjátok akkor egy 850-es gold elég ide, vagy legyen inkább 1000w?
A mostaninál szimpi a 10 év gari, ezt tartanám. Ez alapján ezeket néztem így gyors
NZXT c850
Aorus 850 (itt igaz a 120 hónap? )
RM850x
CM V850 Gold V2 (erre elvileg a cm oldala szerint 10 év gari van, az ipon szokásosan hozza a formáját a szutyok 1 év basic garijával, de ennyiért jó is lehet ha érvényesíthető a teljes gyári gari)Szívem szerint Seasonic ssr-850fx-et vennék, tartok a fentiek noname (?) OEM-jeitől, de a SS out of stock mindenhol, még EU-ban is FSP Hydro G szintén nincs normális helyen. Egyéb javaslat? Köszi
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #137869 üzenetére
+1 Chaser
Az FSP HEXA 85+ 350W [link]Ezek drágábbak, olcsóbban "sima" Hexa van kapcsoló nélküli (kispórolták)
Caser
Mostanában ez az új divat, hogy nem leveszik a kínálatból ameddig nem kapható és akkor meg sem jelenik a találatok között hanem odaírják, hogy "két hét" ?! Mint a Money Pit c. filmben adott válasz arra, hogy mikor lesz kész a házfelújítás? -
Chaser
legenda
válasz chopin42 #137873 üzenetére
oké, de ha valami nem kapható akkor nem kapható, ahogy néztem az a bq! nem kapható jelenleg
ez az fsp is kapható, még "jóval" 15k alatt is
kb semmit nem tudok róla, de a bq! megoldása sem lehet jobb olyan árkategóriábanszerk:
Roland861010
azért drága mert rétegigény és aki tényleg szép kábelezést akar az megfizeti
kábelhosszabbító a neve, én az alaplapi+cpu+2db pcie szettet vettem valami 11-2k-ért ami minőségi, phanteks a gyártója
silverstone-nak is vannak szép kábelei, náluk lehet szólóban is venni pl csak alaplapit, csak vga-t
de egy alaplapi ára általában 3e+, vga 2,5e+ egy darab
teljes szett kell?[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz chopin42 #137871 üzenetére
ha esetleg a közeljövőben még sem lenne és csak kellene táp ( : akkor ez
ahogy nézem csak iponnál elérhető 5 év garral, persze némi felárért és mysoftnál de majdnem 18e-ért
alzáról kifogyott, viszont ott a 450-es 19e alatt van pár száz ft-tal, és 5 év garral adják - apróbetűk nélkül -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cs1csó
félisten
-
MMIX
addikt
válasz chopin42 #135927 üzenetére
Super Flower Leadex III Gold tápegység, 80+ Gold, 550W
Ami ennél jobb az inkább 40K felé vannak.
Seasonic GX, Phanteks AMP nem nagyon vannak.Corsair TX-M
35+
Fractal Design ion+
, RM , RMx
Bitfefenx Whisper tegnapig volt 35K lekésted.
NZXT C 650W (Focus)
Antec HCG650 Gold EC, 650W (Focus)
40+
Be quiet Straight Power 11
Seasonic Snow Silent 550W[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz chopin42 #134400 üzenetére
"Amúgy ez alá nem adnám, ha már a csend a lényeg, de lesz vagy 80k : Prime fanless tx."
Jó lesz az 90-96ezernek is: [link]
A bónusz: mindkét helyen 1 év garival adják, hogy érezd a törődéstKomolyan kíváncsi lennék, hogy ki veszi meg tőlük ezeket a tápokat ennyi garival, ennyi pénzért.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #134409 üzenetére
Ilyen sületlenséget már rég nem olvastam. A hangszigetelő elemek pl. a ház oldalfalaira vannak téve, az miatt nem melegszik jobban a gép, vagy csak alig. Továbbá úgy vannak kialakítva a ház elemei, hogy csökkentsék a visszaverődő zajokat.
A ventilátorok pedig ha minőségi példányok, akkor nem igen hallod őket egy 10-20%-kal nagyobb fordulaton sem.
ZeldaTessék: [link]
[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #134149 üzenetére
Ez most nem csak neked szól, mert folyton felmerül az EPS rész terhelhetősége:
Ezeket az adatokat innen származtatja kb. mindenki: [link]
Én azért fenntartásokkal kezelném, tekintve 2008-as az iromány, és jelzik mindenhol, hogy unofficial, azaz nem hivatalos adatok.
Ha ennyit tudna a valóságban, akkor szvsz a gyártók nem tennének +4 pin-t egyre több alaplapra. Szóval tuti valami x*r van a gyümölcskenyérben, jó lenne megkérdezni egy gyártót végre, hogy mi a hivatalos álláspont. -
Pkc83
őstag
válasz chopin42 #134087 üzenetére
Csak azt írtam,hogy be quiet és 750w.
Bocs azt nem tudtam,hogy ez az egy típus van.
A leendő gép nagy vonalakban:
X570 lap , ryzen 3700x/3800x , 32gb ram ,
2 ssd, 2 sshdd, rtx 3070...
Azért kérdeztem,hogy van e esetleg vele bármi
gond mert ha igen akkor természetesen nem
ragaszkodom hozzá. Sorry ha félreérthető voltam. -
Hegyirabló
veterán
válasz chopin42 #134081 üzenetére
Szia!
Köszi!
A történetem az, hogy tényleg több hónap keresgetés meg kérdezgetés, meg mindenki agyára menés után végül megvettem egy Seasonic Focus Gold 650-et. Egy hónap használat után hallom, hogy csapágyas a ventije. Vissza fogom vinni, de én nem nélkülözöm már a gépet tovább (szinte egész nyáron nem volt gépem), veszek egy másikat. De azt mondtam, hogy ha lúd, akkor legyen már kövér, legyen nagy ventis.
Ryzen 5 3600X és nVidia 2070 Superhez kell, nyilván tudom, hogy egy 550-es is elég lenne, de még is 650-est szeretnék, biztonsági tartaléknak, mert ki tudja mit hoz a jövő.
Tehát 120 feletti venti kellene, ne legyen félpasszív, vagy ha igen, akkor kikapcsolható legyen, legalább gold és legfeljebb 45.000Ft, minimum 5 év gari.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
tag
válasz chopin42 #133571 üzenetére
néha néha max.110w pillanatokra ,de inkább 95w.100%-os terhelésnél.Nekem nagyon szokatlan ez az alaplap.Nem csinálja amit beállítok neki a biosban .Bár nagyon tetszik mert gyorsabbnak tűnik az Asusnál...Nagyjából minden jobban megy mint az elődjénél,egy dolgot kivéve,a proci tuningot.Persze még nem is ismertem meg túlzottan,mivel egy napja van nálam.Az Intel(R) Extreme Tuning Utility szerint, current/EDP limit throttling van 4,6ghz felett.Semmi mást nem jelez,de nem is megy rendesen.Próbálkozom mindennel ... könnyen lehet hogy beállítás baja van. Gondolom a +power2 csatit talán a jövőben megjelenő procik miatt tehették rá?
powermause
-
tag
válasz chopin42 #133569 üzenetére
Nem tudom.Találgatok.Az msi biosa teljesen új,de bármit állítok (!)nem engedi 4600mhz fölé a procit! Az Asus röhögve vitte 8pinnel 5,1gh-zen.De csak 3200mhz -es ram beállításokkal!Annak meg az volt a baja.Pedig elvileg 4000mhz-ig biztosan jó a lap ( fölé is ). 4x8gb Corsair 3600mhz még úgy sem ment 3400mhz-el ,hogy a proci is 3600mhz-re volt állítva!Ezzel az msi -vel nincs ilyen gond.Simán tudja a ram a 3600mhz-et,de a proci 4,5-4,6ghz-nél elfogy!Kevés a kakaó amit a lap ad neki.Beállítva 1,285V-1,3V -ig volt de nem elég,az AWX fix 0,nem meleg,50fok körül.Csak a + cpu power kábelre tudok gondolni.
powermause
-
_Atesz
addikt
-
Piftuka
veterán
válasz chopin42 #133070 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál! Mindig rossz, az ilyet megélni.
Egyébként az olcsó szendvicssütővel én is "megküzdöttem" egyszer... (Az AQUA volt, és a tiedénél sajnos "extrább" eset volt.)
Mindenesetre, az ALZA - szerencsére - messze van attól, hogy "sz*rrágó boltnak" nevezzük. Immár nagyon sokadik személyes tapasztalatom alapján is kijelenthetem.
Egyes ügyintézők munkájában még van hová fejlődni, de alapvetően tényleg nagyon pozitívak a benyomásaim, és ezzel nem vagyok egyedül. (Olvasva akár csak az itteni ALZA topic-ot is...)
Hidd el... ha valaki, akkor én aztán nem ajánlanék senkinek olyan szaküzletet, amelyről nem ilyen volna a vélemény és a saját tapasztalatok."Aquila non captat muscas."
-
veterán
válasz chopin42 #132637 üzenetére
Lehet gonoszság,de én már jóideje várom,hogy végre az orra alá dörgölhessem.
De még mindig bírja az a hulladék,meg az előző 3 gépében lévő hulladék se mondta be az unalmast.2-3 évig tart meg egy gépet,ez alatt egyik tápja se szállt el,a mostani is kb 1 éves lesz.
Ő bizik ezekben,én nem merném a 250k értékű szettem egy ennyire szar tápra bízni.
A mostani tápom nem nagy szám (CM MWE 500W 80+ White),csak átmeneti költséghatékony megoldásként tekintek rá,de jobb mint az Akyga/LC/Modecom/Stb.
Majd jön helyette a Riotoro. -
BogyóBP
addikt
válasz chopin42 #131941 üzenetére
Nálam sose lenne ilyen kombó, max egy RTX 2070 superben gondolkodom még és akkor ott megállna a folyamat.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Piftuka
veterán
válasz chopin42 #130912 üzenetére
"Hanem az, hogy a corsair féle cwt az (nettó) 5 év gyárilag[..]"
10 év az az "5"!
És hogy a Chieftec miért nem vállal többet? Jó kérdés. Nem túl gáláns, az biztos.
Szerencsére ugyanazzal a belsővel, ugyanannyiért ott a "Corsair RMx" és a "Thermaltake Toughpower GF1" is, 10-10 év jótállással."Aquila non captat muscas."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz chopin42 #130910 üzenetére
Mivel a belső adott, így nincs összefüggés szerintem a vállalt garanciával kapcsolatosan...a minősége ismert. Ugyanez a belső dolgozik a fenti tapokban is
A Chieftronic nem gyártó. A Chieftec sem.
Ez egy márka, a gyártó a CWT.
Engem a gamer dolog nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #127143 üzenetére
A TÖKÉLETESEN hangtalan PC-nek egy megoldása van amivel akár 2080TI SLI-ben is játszhatsz teljes csendben: [link] a gépház nem abban a helyiségben van ahol te ülsz a monitor és a billentyűzet+ egér előtt, hanem egy a fal mögötti helyiségben. és a falon csak a kábelek jönnek át a monitor, a billentyűzet és az egér plusz esetleg egy-két USB csati.
-
Chaser
legenda
válasz chopin42 #127143 üzenetére
vannak passzív tápok, nem olcsók ( : tudom milyen, nálam sincs hdd, vga félpasszív, a sz@ros cpu stock cooler halkabb idle mint a táp ventije, terhelve sem hangos - olyankor a vga a leghangosabb -
egyelőre megy passzívan, lehet esetedben megoldás kimérni mit eszik a vas, úgy venni középterhelésre méretezett focus+ gold v platinum tápot, oszt' hadd menjen passzívan, ha néha bekapcsol azt még túl lehet élni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Paxker315
addikt
válasz chopin42 #126245 üzenetére
a probléma, hogy a Vegák optimalizálva mutatják meg, hogy nem rosszak. Nem véletlen van tele a YT "undervoltoverclock" útmutatókkal. Pár hete én is láttam Vega56 STRIX-et 255euroért ingyé' postával amazon.de-n, elgondolkoztam rajt', mert biztos vagyok benne, hogy ~200w körülre be lehet lőni, úgy meg egy szelet süti a Whispernek.
Csak az Invidiát meg "beteszed, oszt jó".
Az én referenciám a témához:
Leistungsaufnahme des Gesamtsystems – Durchschnitt von vier Spielen -->lenyitható lista, elég sok kártya rajt' van. A probléma, hogy ez "gaming" közben van, ami nem jelent akkora stresszt, mint ha Prime95&Furmark kombi fut. Illetve: az átlagot nézi, nem vesz figyelembe a kiugrásokat. Amik márpedig vannak-lehetnek.érdemes lentebb is görgetni "400 Watt für Mittelklasse, 650 Watt für High-End-PCs ausreichend". Kissé sarkítva, de nagyjából igaz. Azért 400w-ra nem bíznék egy 2700x&2060S rendszert, de 450-500-ra már igen.
Lentebb:
Gaming-PC-Netzteildimensionierung - táblázat, adott cpu&gpu kombihoz milyen tápot ajánl. Szerintem túlzottan kicentizett értékeket ad meg. Pedig én imádom a kis-wattos tápokat, meg alulméretezést.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz chopin42 #122748 üzenetére
Da komrad, ami nagy és lenni nehéz, az haraso! Mi is így csináltuk Volga!
A legnagyobb gyöngyszem, tulajdonképpen mehetne aláírás idézetnek is: "az aktív PFC-vel tudjuk kiszűrni a hálózati problémákat, amik kárt okozhatnak a számítógépünkben"
Egyébként legalább annyi volt benne, hogy meggondolta magát, és kivette az NBase tápot, illetve minőséginek csak a Hypert nevezte, szóval egy szinttel feljebb van, mint az átlag számtech eladók többsége.
Igaz viszont, hogy irodaiba jónak nevezte az olcsóbb tápokat. Nem tudom, ha egy könyvelőnek elszállna egy éves adatbázisa, mert mondjuk a sz*r táp zárlatba vitte a vinyót, akkor megnézném, ahogy a hölgy elkezdi üldözni a tagot.
csicso82Gondolom viszik azokat a tápokat, mint a cukrot. Mondtam itt helyben is a boltosnak, hogy tartsanak minőségi tápot, az volt a válasz, hogy minek, úgy sem viszi senki, ha meglátják, hogy a fele annyiba kerülő is 500W-os, akkor azt viszik.
Nyilván oda tehetett volna egy olcsóbb FSP-t, vagy egy csifit', de azok nem dobozosak sok esetben, nem harisnyázottak a kábelek, tehát optikailag nem olyan jók.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz chopin42 #122447 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Az a baj, hogy kellene régi PCI a lapra, egyébként én is azt néztem volna ki, amit te linkeltél.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #120899 üzenetére
Gőzöm sincs ez a szoftver mit tud de szoftverrel nem mérünk fogyasztást, legalábbis addig ameddig nem hitelesíti. Tehát beszerez - akár kölcsönbe - egy fogyasztásmérőt ami bizonyítottan jó - és ugyanazokat az értékeket fogja mutatni mint az a szoftver addig én nem hiszek neki. Tehát nem zárom ki, hogy pontos adatokat mutat, de legyen egy független, hardveres mérés.
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #120777 üzenetére
+1 schawo
Amúgy érdekes a legtöbben úgy jönnek ide, hogy túlméretezik a tápot a gépükhöz 650-es 750-es tápot akarnak egy 300W-ot sem fogyasztó géphez, te pedig egy alulról az 500W-ba belenyaldosó konfigba (pillanatnyi magas áramtüskék lehetnek indításnál akár nagyobbak is stb.) nem akarsz egy 650W-osat venni, te tudod. NEM azt mondom hogy nem menne el egy nagyon jó 550W-os táppal de jobb a békesség.
-
titán
válasz chopin42 #120775 üzenetére
Vega Pulse 56 alapon, alap tdp-vel épp nem kapcsolta le Seasonic Focus Plus 550 Platinum tápomat. Ha +10% tdp-t állítottam, akkor napi legalább egyszer levágta az amúgy 650W-nál kapcsoló OCP-t. Vega elég hülye, rövid, milliszekundumos csúcsokat képes produkálni, úgy, hogy közben a másodperces átlag folyamatosan 250W alatt marad. Kénytelen voltam emiatt lecserélni az 550-es tápot. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat, hogy egy 550-es táp nem elég egy VGA-ra, de AMD bármit el tud bénázni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Cs1csó
félisten
válasz chopin42 #120775 üzenetére
A VEGA-hoz lehet jobb lenne egy minőségi legalább silver minősítésű 650W-os táp (Seasonic, Bitfenix, EVGA, FSP, beQuiet!, Corsair)
Mérni egy ilyen is megteszi: [link] vagy keresgélj ezen az oldalon.
Maarki
Tehát a GTX 1060-hoz kell a táp? Ahhoz egy minőségi 450W-os elég pl.: Seasonic FOCUS 450W Gold
-
andaman
tag
válasz chopin42 #119175 üzenetére
Nem ragaszkodom az FSP-hez, de ha cserélnek és nem jóváírás lesz akkor ez van.
Egyébként Carbide Series™ 300R házban https://www.asus.com/us/Motherboards/VANGUARD_B85/ alaplap 3-4 HDD-vel. Semmi különös, irodai alkalmazások.
Ha jóváírás lesz akkor is maradnék azért cca. 22000 magasságában.
Ha jól látom a Seasonic egyértelműen elismert gyártó, csak az a kérdés melyik ezen belül.The man is a snowflake on the river.
-
andaman
tag
válasz chopin42 #119159 üzenetére
Az Aqua rakta össze a gépet, a táp 5 éves garanciáját is ő intézi.
A bolt szerint kiküldték Németországba javításra az első körben, a második most indult..
Amennyiben levásárlásra kerül a sor ez a Seasonic M12 II 520W inkább beleférne a keretbe mint a Seasonic Focus Plus Gold 550W moduláris tápegység /SSR-550FX/l ...
Ha FSP-re akarják cserélni cserélik melyik legyen ebben a kategóriában?
A gyártóval történő garanciaintézés menetét nem ismerem ez esetben...The man is a snowflake on the river.
-
andaman
tag
válasz chopin42 #119127 üzenetére
Voltak akik ezt ajánlották, a konfigurációra is rábólintottak a hozzáértők.
Most egy '' költséghatékony " gépet használok, 18. évét tapossa. Az ínyencek besárgulnának ha tudnák mennyire nem ajánlott tápegység van benne ... Eddigi gépeimben elesett egy két tápegység, de nem vitt magával egyik se semmit. Közel 30 év alatt ez talán nem csak szerencse kérdése.
Ha arra gondolsz, hogy veszel 3 n-powert, n-joyt, vargánét, stb.,
Én inkább arra gondoltam, hogy egy rövidebb garanciával - nem feltétlen gagyi - praktikusabb lehet. Lejár nincs tökölés veszek egy újat.:
A hatályos jogszabály nem ír elő kötelező ügyintézési időt, csak egy ajánlást tesz arra vonatkozólag, hogy törekedni kell a 15 napra.
Jelenlegi tököléssel akár 4 hónapig sem lehet gépem.
A bolt rakta össze a gépet, ő intézi a garanciát.
Javítható terméket nem áll módunkban cserélni. egyelőre ez a hivatalos válasz, de a remény hal meg utoljára[ Szerkesztve ]
The man is a snowflake on the river.
-
syberia
veterán
válasz chopin42 #118938 üzenetére
Mindkét beépítési módnak megvan a létjogosultsága. Ha passzív hűtéssel megy a tápegység az üzemidő túlnyomó részében, akkor jobb ha felfelé néz a rács. Seasonic szerint is így van, felsorolják a különböző beépítési módokat.
https://howbad.info/
-
senior tag
válasz chopin42 #118938 üzenetére
Talán annyi, hogy a meleg levegő felfelé száll, így venti nélkül is távozik a tápból a hő. ... igaz a ház belsejébe, de az már más tészta.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
korren
aktív tag
-
-
cskamacska
addikt
válasz chopin42 #115780 üzenetére
Úgy néz ki leesett egy konténer a kamionról, mert megint kaphatóak a formula tápok itt-ott. Árukereső csak a Bluechipet és Merlint dobja ki, akik eddig vagy zsebben hozták volna Kínából, vagy tosztak kivenni kínálatból.
Bestmarkt.hu 450W 19500Ft, 550W 20960, 650W 23910Ft, 750W 26850Ft - 5 év gari
iPon.hu 450W 20690Ft, 550W 21890Ft, 650W 24690Ft, 750W 27690Ft - 5 év gariAqua, A4Team, egyebek még nem listázzák
Zwiebi: Messze jobban jársz a 450-550W Formulával, különösen a Hyper és az olcsó Seasonic "futtottak még" ehhez képest.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Zolás
addikt
válasz chopin42 #115658 üzenetére
Megéri a platinum a felárat? Pont ezeken a tápokon gondolkozom, bár egy kicsit elriaszt, hogy a 10 év garit csak az alza adja meg, van ahol csak egy évet adnak.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Graphics
Jómunkásember
válasz chopin42 #115456 üzenetére
Pedig a neve alapján pont bizalomgerjesztő
De ez attól függ melyik széria. A High Power Sirtec termékek fedőneve, saját termékeik kiadása, viszont volt egy széria, amibe a Chieftec iArena CWT belseje került.
@GIJoe: Seasonic SS350-ET az ADDA venti miatt
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest