- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kranazoli
senior tag
válasz bombibmw #88430 üzenetére
Köszönöm, meglesem. Azért írtam mert a 980ból lehet Ti lesz ill inkább legyen benn tartalék. Évekre venném.
Ja, bocs, keret... Olyan 40k, de ha 45k az okés akkor annyi. Nem spórolok tápon. Kb. 8 évet ez is kiszolgált.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
bozont
veterán
válasz bombibmw #85633 üzenetére
Végül a BE QUIET! Straight Power 10 500W CM-re esett a választásom, ahogy nézem ugyan azt tudja mint a a mezőny többi tagja, viszont ez a leghalkabb. Igaz, mind a Seasonic-nak és mind az XFX-nek szebbek a kábelei, a Be Quiet-nek csak fekete háló van rajta, de úgysem plexis a ház oldala.
-
Grózi
veterán
-
Grózi
veterán
válasz bombibmw #85462 üzenetére
Amit most raktam össze gépet,abba is ezt rendeltem(80+Gold verzió).Csendes,baromi hosszú kábelei(fekete szalagkábelek) vannak és rengeteg csatlakozó van rajta.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Vidual001
tag
-
Grózi
veterán
válasz bombibmw #84623 üzenetére
Kábelt elég nehéz szerezni és ha talál is van ára.Én is az egy erősebb kártyát támogatom.
Viszont ha ragaszkodik a Cf-hez,akkor pl: Xfx Pro 850(34K újonnan).Használtan ehhez képest 28-ért,kábelhiányosan-na az csak az eladónak jó üzlet.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
Vidual001
tag
válasz bombibmw #84616 üzenetére
650-est ajánlottak, de a jövőben (1-1.5 éven belül) szeretném kiegészíteni a mostani VGA-mat egy ugyan ilyennel. És ehhez menne még egy Phoebus hangkártya, esetleg pár led szalag.
Ezért szeretnék inkább egy nagyobb teljesítményű tápot, hogy ne kelljen a következő 3-5 évben aggódnom ha esetleg új hardvert veszek.
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
04ahgy
nagyúr
válasz bombibmw #82078 üzenetére
Azért az MSI GTX 480 Lightning-et már nem biztos (láttam ilyen tuningolása közben 790W-ot a fogyimérőn, vízzel hűtve a VGA-t, és csak 3DMark 03 futott), de amúgy általánosságban simán.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz bombibmw #81218 üzenetére
Amiről korábban szó volt, szerintem az is halk volt, és annak sem maxon pörgött a ventije. Le lettem hurrogva. Másnak ugyanaz a táp hangorkán, ami nekünk teljesen elviselhető.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz bombibmw #81156 üzenetére
Ha jó a venti vezérlése(nem hibás), akkor nagyon jó. Átcímkézett Seasonic, egyben hagyott 12V-os ággal rendelkezik, amin 396W(33A) áramot tud leadni.
Mennyiért jutnál hozzá/Mennyit kell ráfizetni?
Ventivezérlés gond: Állandóan 90-100%-on pörög a venti. Erről többet nem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz bombibmw #70705 üzenetére
igen, ez lesz szerintem is. az a problémám, hogy volt már gondom az egyik VGA-val és az nem ilyen hibát produkált. persze nem tudom, hogy ha a GPU-val van gond az milyen, de ha a ramokkal, akkor nálam és még sokaknál az zöldes csíkosodást produkált. persze tudom, hogy 1000 féle baja lehet. illetve ez a táp már 9 éves a VGA meg kb 1. várok még pár hozzászólót, hátha valaki mond valami okosat, de akkor valszeg nem úszom meg, hogy átcipeljem a VGA-t egy haveromhoz tesztelésre
-
BullZeye
veterán
válasz bombibmw #67580 üzenetére
Azért azt nem mondanám, alapból 800RPMel indul, aminek van szélzaja. Pár órát használtam csak ugyan, de ez kifejezetten zavaró benne szerintem, főleg mert a levegő jön ki a csatlakozóknál is. Konkrétan ez volt a leghangosabb dolog a gépemben míg bent volt. Hideg volt tapintásra a táp, viszont okádta a levegőt teljesen fölöslegesen. HX520 pl sokkal halkabb táp.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
zolee0307
őstag
válasz bombibmw #58048 üzenetére
Köszi! Nagyon jó értékek. Nem tudom hogy akkor egyes teszteknél miért vannak ilyen magas értékek?
A furmarkot hagyjad, nem is használtam még, meg nem is fogom szerintem, az érdekel, hogy valós alkalmazásnál mennyi a fogyasztás. Csak furcsa volt, hogy alatta ennyire megnőtt a fogyi.
syberia: Köszi a választ, a furmarkkal meg nem hiszem hogy sokat fogok foglalkozni , maradok a "hagyományos" játékoknál
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Etzel
aktív tag
válasz bombibmw #54601 üzenetére
Ok. Köszi szépen.
Kell egy CPU bele meg egy HDD és kész a vas.
Még annyi h tudom nagyon nem ide tartozik de szerintetek milyen CPU kellene bele
Én max 15 rugót szánok rá mert eladásra megy a gép, mivel van alaplapi dvi,dsub csati így gondoltam egy Intel Pentium G2020-ra... -
Graphics
Jómunkásember
válasz bombibmw #54428 üzenetére
Garival és gari nélkül is ugyanúgy működik használati értékéből nem von le semmit a minőség az minőség
@rogozsin: Én a Corsair tápokról letennék... azokban a tápokban, főképp a TX utolsó kiadásaiban egy elég gyenge beszállítótól való belsők vannak... Chicony , de lehet CWT az fél fokkal jobb..
Az RM széria a TX utóda igazából, csak jobb plecsni,. de a beszállítók maradtak... Én nem preferálom....
Árat mondj, meg hogy milyen konfigba kell....
Cooler Master V700 ami nagyon ajánlott, emelett pedig az XFX tápok, vagy a legjobb a tisztán Seasonic tápok S12II / M12II / G széria
Az a gond, hogy az RM-550 kerül pl 28 ezerbe... és ezért kapsz egy CWT belsőt, jó , tényleg odatették magukat...
De 33-34 ezerért meg ott a Cooler Master V700: Seasonic belső, ultrahalk Protechnic venti, minőségi , moduláris felépítés.
Ha ez a teljesítmény sok, akkor pedig Seasonic G-450/550
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz bombibmw #53974 üzenetére
Kösz a linket, végül is hiszek a teszteknek, úgyhogy akkor miattam ne tesztelgess feleslegesen
Lehet, hogy akkor M12-re már változtattak kicsit, S12II-nél épp egy hangyányit újabb (de szinte ugyanaz a belső). Vagy az enyém nem volt 100-as
Pedig rémlik, hogy máshol is olvastam, hogy hamarabb hangosodnak...
-
MM
őstag
válasz bombibmw #53972 üzenetére
Alkalomadtán megnéznéd, hogy teljes fogyasztásnál (pl: furmark+prime95) hangosodik-e a V700?
Kíváncsi vagyok, nálam pl. Seasonic S12II 620W már 400W körül hirtelen hangosodott.
Most a 850-es XFX Black-re sem tudok 400-450W-nál nagyobb terhelést rárakni, de ennyitől még semmi nem történik. (elvileg 75%-ig nem hangosodik - ezért is vettem ezt)Ha jól számolok, te egy kis tuninggal azért 500W fölé tudsz menni a 700-as tápnál, ami szintén Seasonic alapú, de venti vezérlés terén általában Seasonic mindig szigorúbb, mint a matricázók...
-
Potzee
addikt
válasz bombibmw #52046 üzenetére
A Be Quiet! Straight Power E9 sorozatnál nem gáz a 4 ágra bontott 12V-os ág...
Az E9 tudja a "Single Rail" módot!
Ha a helyzet (pl. nagy fogyasztású VGA vagy tuning) úgy kívánja akkor a táp a 3-4 osztott ág teljesítményét egyetlen 12V-os ágon adja le (tehát úgy működik, mint egy osztatlan 12V-os ággal rendelkező táp)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
KAMELOT
titán
válasz bombibmw #52048 üzenetére
Ez nem semmi! Hát akkor nagyon gyorsan tessék rá lecsapni. Ennél jobb választás nincs. 34K nevetséges ár. Mondjuk nekem azért volt annyi, mert helyi üzlet. Csere viszont úgy zajlik, ha elromlik aznap beviszem és másnapra itt is az új! Direkt most odatettem a fülemet a táphoz, csak enyhén hallani a susogú levegőt.
Ipon csak 3 év garanciát ad, nekem 5 év van rá azért kisebb az ára is. De ilyen minőségű táp tuti nem csesződik el.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KisApám
addikt
válasz bombibmw #52041 üzenetére
ERRE mit gondolsz?: Be Quiet System Power 700W S7 BN146
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz bombibmw #52037 üzenetére
Mind a kettő kiesik - nincsenek, nem találom őket a Haswell proci kompatibilitási listában.
2 db 12 Voltos ág, áganként elvileg 280 W - az ASUS GTX760 alapon 225 Wattot igényel, ez még beleférne.
De a HASWELL miatt sajna nem.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
zsoi5
csendes tag
-
atti_2010
nagyúr
-
Potzee
addikt
válasz bombibmw #48756 üzenetére
Seasonic Platinum 660 / 760 / 860 de a 660-as már 2x annyi mint a megjelölt anyagi keret...
Seasonic G-550 (Gold), ami talán jobb mint az M12ll 520 (Bronze) de ez is 30k környékén van...
Szerintem 20-25k -ért a jelenlegi tápodtól jobbat nem tudsz venni.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
swado
tag
válasz bombibmw #46544 üzenetére
Köszi, ez az XFX 750 Pro jónak tűnik. Viszont a Seasonic M12 II 750 W is tetszene amit marinea2 ajánlott 520 W-osban. Árban az XFX olcsóbb. Megéri azt a plusz 5k-t, hogy teljesen Seasonic legyen? A 24/7 és a csendesség is lényeg lenne. Van valakinek tapasztalata?
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
Adoka120
tag
válasz bombibmw #45972 üzenetére
Akkor ha új tápot veszek amin van 8 pin javasolod hogy cseréljem át 4 pinről 8-ra?
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz bombibmw #45970 üzenetére
A alaplapomon 8 pines csati kell!
A szervízbá rá kérdeztem elég neki a 4 pin? Azt mondták igen elég..
Hát ilyet.. ezt jól benéztem :/Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kutya topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest