Hirdetés
Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz venember83 #31300 üzenetére
Ok, köszi a választ.
-
pedrő
aktív tag
Hali!
A 450-es Corsair vx és hx között azon kívül hogy a hx moduláris van más különbség? A színén kívül minden apróság érdekelne
Ja és kb hány db 1,5 TB-os adathordozót visel el?[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Nincs más különbség, max a matrica színe rajtuk A hx-re elvileg 7 év gar van, de nálunk azt nem kapod meg. Vinyó mérete nem határozó tényező abban, hogy mennyit bír el, sokat az biztos Attól függ milyen gép szolgálna alatta, de ha valami erősebb, akkor is 5-öt minimum.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #31304 üzenetére
Érdekes, de a hx 80+ bronz minősítéssel van jelölve, a vx 80+, tudtommal ugyanaz a belsejük, vagy tévednék?
Amúgy sztem simán vinne 8-10 vinyót is, ha nem szénné hajtott k_vad rendszer van alatta zabáló vga-val párosítva, nem tudom pontosan 12 és 5V-ról külön-külön mennyit kajál egy vinyó, de valszeg a 12V-ról többet, abból meg van bőven, 5V-on meg 20A, ami szintén nem kevés._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Abból a szempontból újabb, hogy modulárisból ezt a verziót nem olyan régen adták ki, én úgy tudtam belseje az 450vx, de a fentiek alapján így már nem annyira egyértelmű. Hány hdd-t akarsz használni?
#31308 14adam: Egy 3.5-es vinyónak idleben 7W kb a fogyija, loadon azért több. Meg azt nem árt figyelembe venni, hogy bekapcsoláskor húzzák a vinyók a legjobban a tápot, mikor felpörögnek. 200W-os kis tápon is volt nálam 4-5vinyó egyszerre gond nélkül, de ott csak tua igp-s konfigot kellett a tápnak vinni mellettük.
-
pedrő
aktív tag
válasz Chaser #31309 üzenetére
Hát ha nem vették a minősítést akkor csak alakítaniuk kellett valamit hozzá mert akkor megkapta volna a vx is. De ez csak egy feltevés.
Egyelőre 2db 1,5TB-os meg 1 db 1TB-os lenne benne. Később 4-5db. A konfig elég könnyű lesz neki. 4830 E5200 2GB DDR2
Sejtettem hogy kacagva bírni fogja de azért sosem árt az óvatosság meg tisztában lenni a dolgokkal.[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Nem ragaszkodok én az nVidiához egyáltalán. Nevezzük nevén a dolgot, ha már elkerülte valami a figyelmem. Az 50k-s kategóriában tesztek alapján a GTX260-216 a nyerő, én legalábbis erre jutottam tegnap néhány óra böngészés eredményeképp. Mi lenne 25k-ért erősebb?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz venember83 #31300 üzenetére
Kivéve ha az ügyes alaplapgyártó odahekkelt valamit pont, hogy véletlenül se férjen el mellé a 4 pin oldalt. Találkoztam már ilyen jelenséggel.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
stol
addikt
Nem mondanám, mert ha DDR5-ös modellt vesz,....
-
nyunyu
félisten
válasz Chaser #31305 üzenetére
Érdekes, de a hx 80+ bronz minősítéssel van jelölve, a vx 80+, tudtommal ugyanaz a belsejük, vagy tévednék?
Valoszinuleg a HX450-be mar az ujabb M12-II elektronikajat rakjak a VX450/HX520/HX620/TX650-ben alkalmazott S12-II helyett.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Chaser
legenda
Ebbe pakolhatsz vinyót rendesen
#31318 nyunyu: Ez lehet, és meg is magyarázná mért egyeznek a specek a 2 tápon Akkor még jobb vétel ez a kis vx*, ha tényleg megadnák rá a 7 év gart/jótállást/nevezzük bárhogy, csuda jó vétel lenne
szerk: vx*hx
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #31323 üzenetére
Véleményem szerint, ha tényleg jobb belső van a HX-ben, jobb vétel. (meg ott az előnye, hogy moduláris)
Rhino666: 50k alatt a 216SP-s GTX 260 a leggyorsabb, de én ebben a kategóriában a jővőre való tekintettel a 4870 1GB-ot venném. 25k alatt pedig a 4830 a bestbuy.
stol: számtekboltban dolgozol ezek szerint. Bár sejthető ha megvan a felszerelés, a táptesztekhez pl (gondolom saját építésű, nem?)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Teng
aktív tag
Milyen tápegységet vegyek? Corsair, Coolermaster, FSP, Enermax. Perpill ENERMAX MODU82+ 525W -t néztem ki az nagyon szimpatikus, csak az a bajom vele hogy 30e. FSP 400asom van, de nagyobbra szeretném cserélni, a modularitás pedig nem lényeg...
[ Szerkesztve ]
-
-
Davidof92
senior tag
Heló, egy osztálytársam ma megvette a 8500gt-met és elvittem berakni neki+kipucoltuk a gépházát. Amikor megláttam azt a tápnak nevezett bádogdobozt a gépház tetejébe megijedtem, és közöltem vele, hogy sürgősen vennie kéne egy rendes tápegységet, és a mostani "tápját" meg odaadni a kutyának játszani. Viszont nemsok pénze volna rá, ezért valami kis modellt keresek neki. konfig: Intel celeron 420 semmi oc gyári hűtő, GA-VM900M anyaboard, 512mb ddr2 ram, egy dvd olvasó és egy vinyó+ugye a 8500gt. Ehhez kellene segítség, de én már azért szétnéztem közbe. Első áldozat ő: Foxconn 350w
Találtam egy képet az oldaláról, amin eléggé fsp kinézete van a matricának, és tudtommal ebbe fsp bél van: [link] A keret úgyszolván iszonyú kicsi, 5-6k-ja volna rá,jóvolna valami 12 centis ventillátorú, és nemkell kilowattos heggesztő transzformátor se.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Davidof92 #31333 üzenetére
Regen az allo Foxconn hazakban tenyleg FSP tap volt, de ez az ISO-450PP ez mar nem az, elegge iparihulladek jellegu, raadasul semmi ventivezerles nincs benne, magyarul mindig qrva hangos.
(Fekvo Foxconn-okban meg mindig FSP van.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SpZ
senior tag
Hali
sztetek ebbe a konfigba megfelelő lenne-e ez a táp:
Amd Phenom II X3 720 2.8GHz AM3 Processzor
GIGABYTE GA-MA770-UD3
XfX ATi Radeon 4770FSP Epsilon FX-600-GLN
illetve belemenne-e az Aerocool Aeroengine II - házamba
-
Gergosz2
veterán