Hirdetés
Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
Szerintetek mibaj evvel a táppal? : 400w codegen 12 centis ventivel
rövidzár védelem meg túlmelegedésvédelem van benne, feszeket is tartja eléggé stabilan pedig már 3 éves lassan, sokmindent ki is bírt már( tápkapcsolós reset) kodik nem púposodnak, annak ellenére h egy prescott van rárakva -
Davidof92
senior tag
Helosztok, találtam valami érdekeset:
"A noname 'tápok' legnagyobb problémája az, hogy a matricájukra írt dolgok nagyrészt túlzóak, tekintve pl. a 400W-os Codegent, ami a müterheléses tesztek szerint 180W-nál többet nem tud leadni."
a 180 wattot most az egész tápra értik vagy csak a 12-es ágára? mert 12-es ágán tényleg csak annyit bír leadni, viszont ha a teljesre írták, akkor sztem valami hibás volt, nekem a procim eszik 90 wattot, meg a többi alaktrész, igyhát megkérdőjelezendő ez számomra, meg nem értem, ha tényleg ennyire szarok lennének, és ezt az eladók is tudják, akkor mért forgalmazzák? -
Davidof92
senior tag
Üdv, böngészve az ipon webshopot találtam 1 jónak tűnő tápot a gyártói oldalon és a iponon
mi a véleményetek rólla?
szerk: a kistesóját is megnéztem: [link] iponon szintén fennvan[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Üdv, azt szeretném kérni hogy akinek fsp 350 pnf tápja van írjon már 1 csatlakozólistát, hogy miből mennyi van, mert én nem találtam eddig sehol.
-
Davidof92
senior tag
Heló, a következő konfiggal elbírna-e gond nélkül egy HLN400 fsp vagy ugyanúgy fsp, de 350pnf, bár ez drágább egy ezressel
konf: E5200cpu, giga p31-ES3G, 1x2gb dd2 kingmax 1066mhz ram, sapphira 4830 512mb, egy 200gb-s maxtor vinyó, és egy nec 4550-es dvd, meg kb 4 venti lenne a gépbe. Kössz a választ előre is -
Davidof92
senior tag
Üdv, véleményt/tapasztalatot szeretnék kérni a következő tápocskára:
OCZ StealthXStream 500W -
Davidof92
senior tag
válasz venember83 #29048 üzenetére
Köszönöm a választ. Nekem a kinézete tettszett meg főképp, meg levan akciózva 17-ről 12-re, ami nemkis spórolás. A kevés csati engem nem zavar, nekem 1 dvd olvasóm(ide) és egy vinyóm(sata) van tehát 1 sata meg 3 ide így is üres maradna.
Bartucc: Tényleg jó a cx400(nem osztott 12-es ág, halk), csak se az ipon-ba nincs se a pcx-en.
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Üdv, a biztonság kedvéért megkérdezem: egy fsp 400 hln táp gond nélkül elvisz egy 3850-et? aláírásomba lévő konfigba menne, proci 2700-on.
-
Davidof92
senior tag
Üdv (jöttem megint a béna kérdéseimmel)
Egy fsp 400-60gln(400hln) táp elbír egy 8800gtx-et? Az adatlapomon lévő konfigba menne(tudom procilimit, de engem ilyenek nem érdekelnek).[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Heló, egy osztálytársam ma megvette a 8500gt-met és elvittem berakni neki+kipucoltuk a gépházát. Amikor megláttam azt a tápnak nevezett bádogdobozt a gépház tetejébe megijedtem, és közöltem vele, hogy sürgősen vennie kéne egy rendes tápegységet, és a mostani "tápját" meg odaadni a kutyának játszani. Viszont nemsok pénze volna rá, ezért valami kis modellt keresek neki. konfig: Intel celeron 420 semmi oc gyári hűtő, GA-VM900M anyaboard, 512mb ddr2 ram, egy dvd olvasó és egy vinyó+ugye a 8500gt. Ehhez kellene segítség, de én már azért szétnéztem közbe. Első áldozat ő: Foxconn 350w
Találtam egy képet az oldaláról, amin eléggé fsp kinézete van a matricának, és tudtommal ebbe fsp bél van: [link] A keret úgyszolván iszonyú kicsi, 5-6k-ja volna rá,jóvolna valami 12 centis ventillátorú, és nemkell kilowattos heggesztő transzformátor se.[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy egy FSP 400W (400HLN 14+15A a 2 ágon) táp megbírkózna-e egy 3870x2-vel? Adatlapomon a konfig többi része, ez később csak annyiban változna, hogy egy e5200 lenne benne.
Üdv, Davidof. -
Davidof92
senior tag
válasz venember83 #34778 üzenetére
Mért a 3870x2 halk?
-
Davidof92
senior tag
válasz venember83 #34778 üzenetére
Értem. De tételezzük fel kiegészíteném egy FSB Booster x3-al, és arról etetném az x2, akkor már kevésbé lenne zajos. Erről a Boosterről valakinek nincs valami információja, hogy mennyire hangos?
-
Davidof92
senior tag
válasz venember83 #34814 üzenetére
Én gondoltam moddingolást rajta, a tetejére beépíteni egy 12 centis ventillátort, az már elég levegőt tolna át rajta, de ez már másik téma
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy egy 400 wattos fsp (400HLN 12v1 14 12v2 15 A) megbírkózna egy 9800gx2-vel? összesen egy dvd olvasó s egy vinyó van a gépbe, e2160 procival(nem érdekel hogy nem hajtja ki, majd kap élsímítást a szájába, feltéve ha elviszi)
-
Davidof92
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy E5200@3.6ghz+8800 ultra-t elvinne-e a jelenlegi FSP 400HLN tápom. 15+14 amperes a 12 voltos ágai, de a 14-et kapná sajnos a vga . De csak egy ODD-m és egy HDD-m van. Meg vagy 2 ventilátor. Szóval nincs rajta nagy terhelés. Ne az adatlapomat nézzétek, ott egy kicsit több van mint a valóság .
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten