Hirdetés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz bartucc #20121 üzenetére
Ha nem működik rendesen a gépe a modecommal, akkor ne csodálkozzon. Az ilyen embereket meg sosem fogom megérteni. Ha telik 50 rugós VGA-ra, fussa már normális tápra is...hülyeség pont a legfontosabb alkatrészen spórolni. Corsair VX450 alá én mindenesetre nem adnám, ha ilyen gépem lenne.
Az meg már csak egyéni vélemény, hogy a Mark szórakozásra jó, de gyakorlati haszna kevés van neki.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
didyman
őstag
válasz bartucc #22912 üzenetére
Na, ilyen mókolt, ráadásul saját ventilátorszabályástól megfosztott hűtésű táptól mentsen az ég! Gondolhatóan lassabban lett kergetve, hogy csendben maradjon, mint amit az elektronika kívánt volna, a lóég tudja, milyen terheléssel nyakonvágva.istenőrizz ilyet megvenni szakértő belenézés nélkül.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
moha21
veterán
válasz bartucc #24748 üzenetére
Sajnos ráírják, hogy 13A meg 10A, de tuti nem ad le annyit.
A 0.13A az normális érték 12V mellett én ilyesmi ventikkel szoktam találkozni.
/persze van 12V-os ventim Nidec ami 0.9A!!! vesz fel, de az szerverbe való hangos nagyfordulatszámú venti/
Azért a 12c-es az csak nagyobb több kakaó kell neki
Leégni sajnos leéghet megterheled, de nem a ventilátor miatt.
Nekem is volt anno Volcano vagy milyen 350w-os táp egy 3200+ Barton CPU meg 9700 ATI vga társaságában, és kigyulladt!!! a táp chat-elség közben a kollégiumban./szerencse, hogy nem torrent közben mikor alszunk vagy vmi/. Azóta nagyon odafigyelek rá, inkább túlméretezve választok tápot.
Általában az ilyen Codegen,Mercury,Volcano etc.. tápok alig ha vannak 1 kg-osak, szemben a normálisabb tápok 2-3 kilós tömegével.
Magyarul szerintem senki ne a táppal spóroljon!Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz bartucc #24752 üzenetére
Így van! Mindig több, mint kevesebb!! A nagyobb táp se fogyaszt többet, mint amennyit a hardver megkíván, viszont ki tudja biztos szolgálni az igényét.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
04ahgy
nagyúr
válasz bartucc #24817 üzenetére
Már hogyne lenne a régi színvonal? Kicsit kisebb a borda, hamarabb pörög fel a ventilátor. Alulméretezve az a táp sincs, legfeljebb nem olyan extrás, mint a PNF...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
elfelejtette
veterán
válasz bartucc #24819 üzenetére
A 400-as CRG adatlapját linkelted, nem a 350-esét.
300PNF=350CRG
350PNF=400CRG
A 300PNF 16A+16A, de össz. 22A-t tud
A 350CRG 13A+10A, de ha ez összeadható, akkor az 23A."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz bartucc #24823 üzenetére
Nem tudom, hogy a CRG 2db 12V-os ága összeadható-e, azért írtam, hogy HA összeadható...
Egyébként még annyit a témához, hogy még a 350PNF-en simcs VGA tápcsati."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
nyunyu
félisten
válasz bartucc #24958 üzenetére
Vmint a Corsairnak 4+4-es 12v-os csatlakozója van
Wow, helytakarekos megoldas, mivel a HX520-on fixen egy 4 tus ATX12V meg kulon egy 8 tus EPS12V, aztan az ember azt se tudja, hova rejtse a masik kabelt.
ezzel nem vagyok tisztában pontosan, hogy mekkora jelentőségű, de gondolom stabilabb a rendszer a nagyobb étvágyú processzoroknál.
Eredetileg ketprocis szerver lapokhoz talaltak ki az EPS12V aljzatot, ahol 2x130W kellett a prociknak...
Szoval desktop vonalon boven parasztvakitas, talan egy quazan6600@4000-nel lenne csak ertelme.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
3.Aragorn
addikt
válasz bartucc #25005 üzenetére
OFF:
(ha nem vagy rá kíváncsi, ne olvasd)
Engem ez az alaplap-proci, ram csere ütött nagyon padlóra, tápra nem is maradt pénzem, mert nem, és ezt azóta is sajnálom, ezért is vagyok itt. + a válság miatt nem is tudtam olyan cuccokat venni, mint szerettem volna. egyedül az alaplap az, ami hosszú távon meg fog maradni, jó, meg a ram. kéne vonyót is cserélni, mert ez már nagyon tele van, procihűtés sem ártana. szóval simán rá tudnék költeni 50-ezret a gépre úgy, hogy teljesítményben alig növekedne
Kár, hogy kedves egyetemem miatt pár hét múlva mínuszba lesz ennyim, kb
Szóval nem tudom, mikor tudok végre tápot venni. Remélem kibírja addig ez a noname vacak... -
cumpa
csendes tag
válasz bartucc #25016 üzenetére
nem én fizetem a villanyszámlát egyébként a tesztben amit ha jól emlékszem te raktál be qx9650 volt ami még 35wattal többet eszik mint a q9400-q9450 tehát akkor a 267W leesik 233Wattra xD
egyébként villanyszámla: nem a gép nyom annyit a villanyszámlába. persze benne van nem is kicsit de egy átlag TV 130-160Wattot fogyaszt, ha meg LCD akkor 180-200at vagy még többet is meg a sok apróság lámpák minden almaaszalókészülékek meg a fene tudja mik.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz bartucc #25023 üzenetére
Előbb-utóbb úgyis kiderül. De amúgy az én szempontomból mindegy is, mert nekem tökéletesen jó lesz a vx 450 is, nem kell, hogy moduláris legyen (a moduláris verzió meg amúgy is drágább szokott lenni) Amire számítok, hogy ez az új táp kicsit lejjebb fogja vinni a Corsair tápok árát. Nagyon remélem, h így lesz.
-
Dyno
veterán
válasz bartucc #25059 üzenetére
CM nem kell semmiből akkorse ha ingyen adják, sokakkal szemben én tapasztalatból azt mondom hogy nem gyártanak minőségi cuccokat, egyedül a drágább házaik azok amiket megvennék...csak nem 30K környékén hát igen szerintem minőségibb az FSP bél mint az AcBel.
3.Aragorn: Én amennyire ismerem a márkát, az eddig annyi hogy elég jó tápot építenek az FSP bél köré, és nagyon csendesek, ez a honlapján a videonál mondja az az ipse aki tesztelte, ugyebár ADDA venti.Belegondolok hogy 14K-ért vennék CX400-at akkor inkább ez mert 10A-el erősebb.És moduláris.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
válasz bartucc #25088 üzenetére
havercsajé' (-:
képzőművész .. oszt 100 cm-es cuccokal dolgozik Photoshop-ban (-:
csak pénteken felhívott, hogy PS alatt lefagyott a gép és bekapcsolni se tudta már, másnap pedig bár be tudta kapcsolni, de csak a login részig jut el a vista :-/ - LINK
nálam közel 100 órát ment, amig telepítettem, instaláltam, meg 60 órán át mem-test-eltem
aszongyák, a HDD halódik, ... :-/
)-:jahm ... asszem köbö 320.e volt ... és egy órát nem tudta még használni :-/
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Allanon25
csendes tag
válasz bartucc #25134 üzenetére
Az már picit drága most nekem... :-(
De alapvetően olyan kellene, ami már elég lesz egy Q6600-ashoz is...
Ahhoz kb. hány W-osat nézzek, és milyen márkát?
Találtam egy ilyet:
GigaByte 460W SuperB (GE-R460-V1) 10080Ft 2 év garivalEz már elvinné a Q6600-ast is?
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz bartucc #25157 üzenetére
FSP közül csak a Superb 460W-os épül FSP-re többi mint Chanell Wall Tech bélre épül.
(#25136): Elvinné bőven még egy kis tuning is beleférne csak ne emeljen fesz.-t.
(#25149): Gigabyte halkabb az FSP-éknél(CRG/PNR/Saga) PNF-el van egy szinten a hangja.
Celf: jó döntés volt, valami szinten hangot illetően jobb mint a Corsair.
-
Peo1942
csendes tag
válasz bartucc #25171 üzenetére
bartucc: oké, ugrik a gari. Én vakon megbízok a Chieftecben. Igazából két dolgora gondolok:
1. A fordulatszámszabályzó nem működik a tápban, ha egyáltalán van ilyen, és mondjuk számomra elég nyílvánvalónak tűnik, hogy kell ilyen lennie benne.
2. Meg kell tudni, hogy a benne lévő venti adatait, mert akkor ki tudnám cserélni egy hasonló teljesítményű, de szinte hangtalan ventire.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest