Hirdetés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Az 550 helyett sokkal jobb választás a 450-es, hogy miért, keress utána a topicban, leírtuk jópárszor.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Hawk1979
őstag
A tápok 99%-át bele lehet rakni,max a kábelek hosszával szoktak kisebb gondok adódni néha,de azért az is ritka....(Általában ha alulra kerül a táp,akkor ütközhetnél igazán ebbe a problémába)
De mivel tök átlag házról beszélünk,neked nem kell ilyesmitől tartanod....
Corsair vx 450 bőven jó minden szempontból,nem kell nagyobb.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Ha olvastad volna, mit írtam a VX550-ről, akkor nem tetted volna bele ismét...
Az 550-es BFG-nek ha minden igaz, Topower belseje van, tehát az is kiesett. Még mindig Corsair VX450.
CallaoW: az újabbfajta Enermax-ok nagyon jók, talán a Corsair-től is halkabbak minimálissal. Amúgy meg bármelyiket is választod (Enermax, Sea / Sea beles Corsair, mert ugye van másmilyen is!), nagyon nem lősz mellé. Én egélra tenném a VX450-et, a Seasonic-okat és az Enermaxot. Az ár miatt talán a VX450-et választanám.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Quad mellé egy GX2...hát, úgy már jobban határesetnek érzem. Ez esetben inkább a HX520.
-
nyunyu
félisten
meilyik sztetek hatásfokra és csendességre?
Ebben mi a kerdes?
Az egyik egy olcso szunetmentesekkel nem kompatibilis, hangos, ismeretlen hatasfoku tap (gyarto weblapjan >70%-ot irnak)
Masik meg egy csendes, 80Plus minositesu tap, aminek semmi baja nincs a szogletes aramot ado szunetmentesekkel.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Szten Márs
nagyúr
Ha az a kérdés - bár valami ismeretlen nyelven írhattad -, hogy melyik csendesebb és jobb hatásfokú,akkor a Corsair VX450.
tonyo90:
legolcsóbban: [link]
drágábban: [link]
drágábban és csicsásabban: [link]
Ja vigyázz, PNF helyett nagy valószínűséggel csak CRG-t tudnak hozni. Szerintem a második link alatt található táp egy optimális megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Cserélj tápot, mert a Deer ipari hulladék. Bocsi, de ez van. Hogy mire, annak olvass utána, adtunk már pár tanácsot
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Szerintem meg gyakorlatilag mindegy. Mindkettő nagyon jó táp, ahogy a pénztárcája engedi, meg amire több gari jár... Az Enermax minimálissal halkabb, ennyi.
Nagyon mellényúlni egyikkel sem lehet.
-
Chaser
legenda
Pont az E8400 az, ami nem fog extra sokat zabálni tuningnál, mivel 45nm-es. Infot akarsz a 6000+-ról? Alapon többet eszik mint a 8400-as 3.5-4Ghz-en...azért mert újonc vagy nem kell hülyeségeket írkálni, sztem read üzemmód neked még hasznosabb.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Traxx
őstag
Vazze...
Pár hete már kérdezősködsz itt, és jópárszor elmondtuk már, hogy dobd ki a Deer-t a fenébe! Ezen mit olyan nehéz felfogni, hogy egyszerűen egy műszaki hulladékot eröltetsz?
Esküszöm, vagy tízszer leírtuk már, hogy vegyél normális tápot. Pontos típust is ajánlottunk nemegyszer. Ha ezek után mégis maradsz a Deer mellett, és elfüstöl a 9600 GT-vel meg pár más cuccal együtt, akkor nem igazán foglak sajnálni. Bocs.
-
Traxx
őstag
Ajánlottuk már neked nem egyszer és nem kétszer a Corsair VX450-et...
Bár a korábban eröltetett Deer-től jobb választás a Corsair és a Coolink, de nem értem, miért nem tűnik értelmes megoldásnak a VX450 ...ami köröket verne a Coolink-ra és a Chieftec-re is."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
-
P100
senior tag
NE!
Codegen, Mercury táp szintjén van, csak akkor vedd meg, ha le akarod égetni az alaplapod. Egyébként hiába írja, hogy 550W-os, kb. 250W-ot képes leadni. Inkább ezt vedd: FSP ATX-400PNF, vagy még jobb lenne ez: FSP FSP400-60GHN
Az FSP-k hatásfoka 80-90 körül van.Szerk.: valaki az én kérdésemre?
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
MMIX
addikt
Arctic Cooling Fusion 550R-ra a gyártó 3 év garanciát mond, a tesztben szerepló bolt és az egyik legismertebb webáruházban is csak 1 év garit adnak egy 17e forintos tápra. A 10e alatti CHICONY Hipro-ra meg 3 év-et. Egyébként nekem is tetszik ez az Arctic Cooling Fusion 550R.
-
bartucc
addikt
Már hogy lenne? Lényeg hogy amikor már nem igencsak vége lett a s370 korszaknak, pár éve, elhagyták ezt a fesz. értéket, mert az újabb gépek nem használják. Már vagy 7-8 éve.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Dyno
veterán
Nézd meg mire válaszoltál neki egy 460-as volt ami egy régi Sirtec bélre épül 4-5éves, neked meg 450-es volt Delta beles, tehát teljesen más..........problémám az ésszerűtlen túlzott általánosítással volt bajom, mielőtt személyeskedésnek vennéd.
(#46279) mrhitoshi: Jobb, a CM GX-ben lévő Seventeam bél, hagy kivánni valót maga útán.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest