Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
pachito
őstag
Hi!
Kelene egy kis help...most állok táp vásárlás előtt, és nem tudom, milyet vegyek? Egy olcsó, 400W-osat Codegen/Gaba/Mercury hármasból, vagy valami drágábbat? A konfig, ami alá kellene:
Asus P5L 1394 +Inno3D Gf 7600 +3x512 Mb DDR2 ram +Intel Pentium 4 3GHz
üdv
-
GrandeP
addikt
válasz PH! User #22795 üzenetére
Harisnya kábelt fogtál már?
HA összenyomod triplájára duzzad, simán átfér rajtuk a sata csati...
Talán a molex az nem fér át ha passzentos harisnyát akarsz, de abból meg egy csavarhúzóval is kitudod venni a kábeleket...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
PH! User
csendes tag
válasz VaniliásRönk #22792 üzenetére
Az a baj, hogy erről nem találok egy "értelmes" képet sem, ahol lehetne látni a kábeleket, mert nekem fontos lenne, hogy harisnyázott kábelek legyenek
Asus P45 *** E 7200 *** HD 4850 *** 2x1 GB Mushkin *** Samsung SATA II *** FSP 350W
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
PH! User
csendes tag
válasz VaniliásRönk #22790 üzenetére
Oké!
Meggyőztél! köszi az infót!Asus P45 *** E 7200 *** HD 4850 *** 2x1 GB Mushkin *** Samsung SATA II *** FSP 350W
-
-
GrandeP
addikt
válasz VaniliásRönk #22787 üzenetére
én konkrétan úgy futottam bele, h nézegettem az árlistát és a télleg sz@r és a márkásak között volt,.
Aztán gondoltam megkérdezem h ez egy átmenet lehet-e, az olcsó és a jó között vagy közelebb van a sz.@r-hoz?![ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
PH! User
csendes tag
válasz VaniliásRönk #22787 üzenetére
Elég volt egy hozzászólást elolvasnom : Nem kell
Erről esetleg tapasztalat : [link] valakinek van ilyen PS-e?
Asus P45 *** E 7200 *** HD 4850 *** 2x1 GB Mushkin *** Samsung SATA II *** FSP 350W
-
PH! User
csendes tag
Sziasztok erről a tápról valakinek vélemény?
[link]Asus P45 *** E 7200 *** HD 4850 *** 2x1 GB Mushkin *** Samsung SATA II *** FSP 350W
-
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a tápról?
HKC Tápegység 565W USP-5565(12) PFC Sata
Köszönöm..
ui: nem ott akarom megvenni, csak erről van szó...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Mr. Teddy
őstag
Én nekem csak egy általános kérdésem volna. Nézegettem teszteket itt ph-n, hogy a legbrutálabb konfig is max valami 400W-ot evett hálózat felől.
Tulajdonképp elmondható az, hogy manapság bármilyen konfigurációt állítok össze, pl. egy Corsair VX-450-es teljesen normálisan képes elvinni?
Mondjuk pár HDD, ODD, egy legjobb quad, és egy cf-es 4870?
Vagy más behatárolással, aki 200-250ezeret költ egy gépre, annak ez a táp tuti elég (mert ilyen árral ki lehet zárni a 4870x2-t..)?
Azért kérdem ezt, mert látom sok a "ehhez a konfighoz milyen táp" című kérdés. Össze lehetne írni egy-két tápnak, hogy reálisan kb mikkel boldogulnak, így egy csomó kérdést válaszolna meg egy ilyen összegzés.
-
-
Szajbee
tag
válasz venember83 #22776 üzenetére
Köszi szépen még egyszer
-
kiss_gee
csendes tag
Hali!
A következő konfighoz keresnék tápot 8-12 ezer ft között:
Gigabyte GA-EP 43-DS3
Intel C2D E8400
Gainward HD4670
2x1 GB DDR2 800Mhz
Samsung 320GBKét tápot néztem eddig, ami sztem elég lenne a fenti konfighoz:
Corsair PSU-400CX
FSP ATX 400PNF
de a corsair drábább majd 4000 ft-al és nemtudom megér-e annyit akülönbség ami köztük vanÜdv Kissgee
-
venember83
nagyúr
válasz Tommmmka #22773 üzenetére
Ebben az esetben AC, bár nem tudom mennyire szellőztet jól az a venti, de a Seasonicok nem szoktak túlságosan melegedni, az AC meg ritkán ad ki sz*rt a kezei közül.
Szajbee: Tapasztalat a Real Powerrel van, volt már, hogy az egyik 12-es ágon elérte a limitet a teljesítmény, és a konfig, amit el kellett volna bírjon a táp névleges teljesítményadatai szerint, bizony lefagyott nagyobb terhelésnél, pl. 3D alkalmazások alatt. A bizonyos teszt.
-
Tommmmka
senior tag
The Swiss cooling solutions provider ARCTIC
COOLING, which is famous for its low noise cooling-solutions for CPUs and GPUs is
presenting its first power supply unit - the Fusion 550R. In a close cooperation with
Seasonic, ARCTIC COOLING has developed a PSU that not only fulfils highest demands but
is at the same time virtually silent and highly efficient.asszem akkor arctic lesz
-
Szajbee
tag
válasz venember83 #22772 üzenetére
Köszi a választ. Megfontolandó az ajánlásod
Amúgy Cooler Masterről tapasztalat? -
Tommmmka
senior tag
válasz venember83 #22769 üzenetére
itt vannak bővebb adatok az arcticról ez megfelelő?
[link]seasonic:[link]
szal gondolom akkor jó az arctic igaz?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Szajbee #22770 üzenetére
Ennyiből kijön egy HX620 is, én tuti utóbbit venném, s akkor akár még egy X2 is belefér. Nem mintha az M700-nak az probléma kellene legyen. Corsair teszt.
flurider: Superb jó, esetleg Bluestorm II 500, vagy Corsair VX450.
[ Szerkesztve ]
-
flurider
aktív tag
Hi !
Milyen tápot ajánlotok a lenti vásárolandó konfighoz, olyan 15-17k ig
Későbbi húzásügyileg vennék nagyobbat mint a G Superb 460-asGA-EP45-DS3 (775) Intel P45, ICH10R, FSB 1600/1333, 4xDDR2/1066/800 dual channel, PCI-Ex16, 2xPCI, 12xUSB 2.0, 7.1 AU, 2xGiga-LAN, 3x1394, ATX
KINGMAX 2GB DDR-II/1066 Mhz ×2
Ati Radeon HD 4870 512Mb 256bit DDR5 PCI-Express /Sapphire/
GIGABYTE Superb 460W
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
Intel (775) CORE2 DUO (E8500) 3.16Ghz 6MB DOBOZOS 1333MhzNem most szeretném huzogatni, de ha igen, akkor nem akarom, hogy kevés legyen. Lesz még 1 v 2 vinyó benne, meg egy író, valamint igény szerint halk legyen.
kösz előre is
Csillagkörü Litér
-
Szajbee
tag
Üdvözlet Ph-sok!
Kérnék egy kis megerősítést, hogy jó tápot néztem-e ki magamnak. A gép a következő:
Asus P6T Deluxe
Intel Core i7 920
Asus Radeon 4870X2
Aerocool T-Gun Pro ház (nem biztos)
WD Velociraptor 300GB
Auzentech X-fi Prelude 7.1
Pioneer BDC-202BK
Corsair TR3X6G1600C8D DDR3, 1600MHz 6GB 3x240 DIMM, 8-8-8-24, Dominator with DHX+ TechnologyTuning tuti lesz, és amúgy se zabál keveset az i7
Szóval a táp, amire gondoltam: Cooler Master Real Power M700. Néztem még Silent Pro-t is, de nem tudom, hogy van-e rajta elég csatlakozó a 4870X2-nek
Az árán nem akarok annyira spórolni, 25-30ezer belefér, legyen megbízható és lehetőleg halk. Ha esetleg van vélemény, örömmel hallgatom
-
bartucc
addikt
Hali!
Ilyen tápot szeretnék venni, mostani confighoz,de egy kb 8800gt szintű vga-t elhajtana majd?
FSP 350W 12cm
(van pnf meg pnr meg crg)
Melyikről mi a véleményetek?üdv
Attila"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Tommmmka
senior tag
válasz venember83 #22766 üzenetére
Állítólag az Arctic cooling is seasonic belsős legalább az itteni topicjában azt állítja valami tápguru
-
spy19
tag
válasz venember83 #22763 üzenetére
Köszönöm szépen!
És köszi a ki javítást, a 6 tűs connector-ra gondoltam de a legtöbb helyen PCI-Express Connector ként irják. -
Tommmmka
senior tag
Hi!
Látom a HKC-t nem találjátok valami jónak
Szal akkor 16k-s felsőhatárral ajánljatok valami jó tápot én a következőket néztem:
Arctic Coolin Arctic fusion 550r Eco80 500w
Enermax 425W Pro82+
Seasonic S12II 430w 80plus
400W Corsair CMPSU-400CXEUlényegében ez a 3 közül kéne választani. Az Aerocool több tesztben szerepelt jól, eddig ez áll a legközelebb az elvárásaimhoz. Ha esetleg tud valaki valami jobb alternatívát az ne tartsa magában és a felső határ 16k
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Elég bizony.
Eh, fiatalok... Nem ártana megnézni, hogy mit is jelent a PCI csatlakozó, mert nem az, amire gondolsz.
-
leftyke
aktív tag
köszönöm a választ
-
spy19
tag
Sziasztok!
Egy igen furcsa kérdésem lenne,tudom van erre egy kifejezetten ilyen topic de itt aktívabbak vagytok!
A konfig az aláírásomba.
Következő a történet egy kis megerősítést szeretnék hallani mégpedig abba,hogy egy BFG Maxcore GTX 260 Oc2 (216core) vga-t elbír-e egy FSP BLUE STORM II 500W? (az új verzió 2db pci csatival stb.) Ugyanis 3 barátomnak kb hasonló gépel GTX 260 (216core) egy 400W-os BS-el nyomják és tökéletesen működik, vagyis nem egészen igaz mert az egyik havernak proci és vga húzás után elszállt a táp.Nekem feszültség növelése nélkül van húzva a proci és hivatalosan 25W-al fogyasztok többet!
Kérlek a Corsair maga giga fanok ne írják be egyből,hogy vegyek egy 650-750W-ost!
Úgy is az lesz a kövi!
THX -
leftyke
aktív tag
Hello
kérdésm a következő lenne hogy a lent említett tápom serintetek elegendő-e konfighoz mert érdekes dolgokat művel a gépem -
Mr Potter
tag
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem az OCZ StealthXStream 600w-os táppal kapcsolatban.
Úgy hallottam nagyon halkan dolgoznak és megbízható, jó hatásfokkal és aktív PFC-vel.
Akinek esetleg van némi tapasztalata ezzel a sorozattal, szívesen meghallgatnám a véleményét.
Előre is köszönöm ! -
stol
addikt
Ez nemcsak FSP-re igaz, hanem szinte minden A-PFC-s tápra, ami idehaza van üzemeltetve.
Ez tipikusan olyan "hiba", mint amikor márkás autók futóműve szétpereg 50 ezer alatt.
Nem ilyen szar elektromos hálózatra vannak tervezve és punktum.Vajh miért erőltetjük mi fafejű műszerészek a passziv PFC-t?
-
kuki_muki
csendes tag
válasz 14adam #22750 üzenetére
Igen, döntöttem, de azért érdekel az is amit te ajánlottál, számít az is ha csak egy kicsit is de halkabb. Tudnál egy kicsit több infóval szolgálni róla? Esetleg konkrét típus? A Gigabyte ugyan elég meggyőző, de még változtathatok az álláspontomon (még nem rendeltem meg).
-
GoArt
csendes tag
Sziasztok!
Most akarok új konfigot venni. Ilyen tápot szeretnék bele tenni: Chieftec GPS-450AA-101A.
A Ph!-s tesztben ajánlott minősítést kapott, azzal a kitétellel, hogy azok vegyék meg, akiknek "nincs szüksége a nyolctűs alaplapi csatlakozóra.".
Nos, pontosan erre irányulna kérdésem. Vagyis, hogy mikor (milyen gépbe) kell a nyolctűs csatlakozó? A tervezett gép amúgy kábé így nézne ki:alaplap: Gigabyte EP43-DS3L Intel P43 LGA775 ATX
proci: Intel P4-Dual Core-2,5GHz/800MHz LGA775 2MB
RAM: Kingston 2GB/800MHz DDR-II Kingston PC2-6400
VGA: MSI R4830-T2D512-OC Radeon HD4830 512MB PCIe
HDD: Western Digital 640GB SATAII (WD6401AALS) 7200RPM 32MBElőre is a válasz(oka)t
-
CséZé
őstag
Hi!
Corsair CX400 van olyan halk, mint a többi Corsair táp? Mintha vmelyik tesztben azt olvastam volna h 38dbA, nem sok az?
-
Dyno
veterán
válasz Samanbacsii #22747 üzenetére
Silentmaxxal vannak gondok ha itt visszakeresel biztos találsz valamit.Én még akkor is azokat ajánlanám amiket írtam, meg az sem mindegy hogy az a 450-500W-os táp milyen is....nagy eltérés lehet közöttük.
-
Samanbacsii
őstag
Az a gond, hogy jelenleg egy 500w van a két 12v-n 2x22A a teljesítmény - papíron... Meg ha már vennem kell nézegetem az ATI ajánlását is de ott 650w alatt nem nagyon van a 4870x2höz... Láttam itt a fórumon, hogy van akinek 450-500w-al megy... sajna nekem nem... Hát minél kevesebbet , mert a másik tápom érkezéséig kell csak...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Dyno
veterán
válasz Samanbacsii #22743 üzenetére
Mennyit szánsz rá?Amúgy 650-700 fölösleges. Corsair VX450 megteszi vagy egy Enermax PRO82+ 425W.
-
kem
addikt
Azt mondja egy boltos ismerősöm, hogy rengeteg aktív PFC-s FSP-t visznek vissza mert sorra szarnak be. Náluk is 10-15 visszajött mostanában. Állítólag 2 szarból nem lehet 1 jót csinálni... nemtom ezt mire értették, valszeg mindegyikben ugyanaz halhat meg
ehhez mit szóltok?Köszi!
-
kuki_muki
csendes tag
Köszi shteer! Nem sokat agyaltam a válaszod után, a Gigabyte mellett döntöttem. Van rajta bőségesen minden ami kell, ráadásul az ára is nagyon jó! Ha legközelebb is vásárlással kapcsolatos kérdéseim lennének, most már tudom hogy hol keressem a válaszokat! Még 1szer nagyon köszi!
-
Samanbacsii
őstag
Reggelt Mindenkinek!
Sajna tápom póverkáját meghaladta konfigom igénye. Bekerült egy 4870x2. Milyen "éppen elég" tápot javalltok? Jó minőségű, 12v-on nagy Ampert leadó, 650-700w körülire gondoltam. Ideiglenesen lesz benne de azért nem árt ha halk. (HA esetleg vkinek van eladó - érdekel!)" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
kuki_muki
csendes tag
Sziasztok!
Tápegység vásárlásban szeretném a segítségeteket kérni. A konfigom a következő:
- ASRock 4Core1333-eSATA2 R5.0 alaplap
- Core 2 Duo E4500 2,2Ghz proci
- 2x1 GB DDR2 800Mhz memória
- 8600GT 512MB videókari
- 2 db vincsi (egy SATA2-es 250GB-os WD és egy IDE-s 40GB-os Maxtor)
- Plextor PX-760A író (IDE-s)Na szóval ezt a konfigot szeretném biztonsággal és lehetőleg a legcsendesebben kihajtani. A mostani táppal (le sem merem írni, hogy milyen de egyébként 350W-os) állandó a feszültségingadozás, a gép gyakran újraindul csak úgy. ill. a kábelek is kevésnek bizonyultak (rövidek is ráadásul). Olyan 10eFT körüli összeget szánnék rá (lehet kicsit több is). Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz --Disztroj-- #22738 üzenetére
quadhoz tuning nélkül szoktuk biztonsággal ajánlani... felelősséget nem vállalok egyikünk se
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz --Disztroj-- #22734 üzenetére
alaphang: ssssssssssssss
leterhelve: brőőőőőőőőőőőőőa csendes táp más kategória és drága - az elviselhető hangerő meg szubjektív. ennyiért nyilván nincs jobb és halkabb táp
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz elfelejtette #22733 üzenetére
én nem tudtam eldönteni h hybrid SLI vagy hybrid CF
szerintem jónak tűnik..
-
--Disztroj--
senior tag
válasz shteer #22732 üzenetére
Nyilván nem együtt
Van nekem olyan is (7600gt), csak pihen a dobozában
alaphang az mit takar? ha csak közel hallani, akkor jó!
Amúgy ha van tipped hasonló jó, de csendesebb tápra, akkor ne tartsd vissza
#22735: egy szupertitkos laborban kísérletezünk vele, csak sajnos a tápunk szar
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
shteer
titán
válasz --Disztroj-- #22730 üzenetére
leterhelve azért van egy kis alaphangja... a konfigod nem terhelné max-ra de teljesen halk se maradna szvsz
MSI GF 7600Gt+ sapphire 4850 512
ez hogy?szerintem jónak tűnik..
-
elfelejtette
veterán
válasz --Disztroj-- #22730 üzenetére
Hy!
A PFC passzív, nem a táp.
A hangja nem vészes.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Az FSP 400 PNF passzív változata jónak minősül, vagy nagyon melegszik?
A ventis változat a házból ugye kifele nyomja a léget...!? Hangja milyen egy átlagkonfig terhelésétől? (2hdd+ konfig az adatlapnál )
Előre is
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
szigmon
csendes tag
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy ehez a confighoz elég-e a Corsair VX450W táp vagy valami nagyobbat vagy esetleg valami mást ajánlanátok nekem.
Lap: Gigabyte GA-EP45-DS3
Cpu: Core2Duo E8400
Ram: 2*2GB 800Mhz Geil Value
Vga: Sapphire HD4830
Hdd: 500GB WD sata2
Ház: Sharkoon Rebel 9 Economy
Odd: Asus DRW-2014-S1TA válaszaitokat elörre is köszönöm.
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Melyik tápegységet ajánlanátok inkább?
CORSAIR 550VX vagy CoolerMaster Real Power 520M.
-nem a hang a legfontosabb de azért ne legyen túl hangosEsetleg ez: CORSAIR 520HX. Igaz ez már kicsit drágább de ha annyival jobb akkor belefér.
Előre is kösz!
-
Traxx
őstag
válasz Habsteve #22722 üzenetére
Mindkettő lazán elbírja. Hangban tudtommal egyik sem lesz a leghalkabb, kiindulva az Asus Delta belsejéből, bár nem tudom, milyen ventit tettek bele De szerintem elviselhetetlenül hangos sem lesz. De ezt majd a CRG tulajok megerősítik, vagy cáfolják (mivel PNF lényegében már nincs).
Személy szerint én azt venném, amelyik olcsóbb és/vagy több gari jár rá
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok FSP 400w PNF vagy Asus A-45GA? Nem lesz tuning. Ilyen gépbe megy ha ez is mond vmit:
Lap: giga ep31ds3l
Cpu: e5200
Ram: 2*1gb 1066 kingmax
Hdd: 320 samu sata2
Vga: giga 4670
Ház: cm elite 331Válaszokat előre is köszönöm!
-
PH-User
addikt
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne:
Milyen tápot tudtok ajánlani, amit postával ki lehet hozni 5 ezer forintból? Nézegettem én itt, de konkrétat nem találtam. Ha valaki egy linkkel is megdobna a válaszában, megköszönném.Egyébként a konfig:
Gigabyte GAM57SLi-S4,AMD A64 X2 4400+ (kis tuning),2x1GB DDR2 800MHz, HD3850 OC 256MB, SATA HDD...
Előre is köszönöm. Üdv. PH-User''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
nagyúr
Hali! Már egyszer írtam egy gépkonfiggal kapcsolatban, de azóta változott. A segítséteketet szeretném ismét kérni.
Konfig:
- ASUS P5Q
- Intel E8400 (valószínűleg húzva is lesz)
- 4GB Corsair Dominator ram(lehet változni fog CSX-re)
- 9800GTX vagy HD4850-es vidikártya
- Corsair VX450 tápA kérdés, a táp el fogja e bírni illetve jól fog-e vele működni a gép?
Köszönöm!
-
monti20
tag
-
monti20
tag
Helló
Ehhez a géphez elég az FSP ATX–400PNF Táp vagy inkább egy GigaByte SuperB 460W Táp kellene? Íme:
GigaByte GA–EP35–DS3 LGA775 ATX Alaplap
Intel Dual Core E5200 2.53GHz LGA775 BOX CPU
Cooler Master Hyper TX2 RR–CCH–L9U1–GP CPU Hűtő
GEIL Ultra 2048MB DDR2 800MHz CL4 KIT
Maxtor 500GB 7200rpm 32MB SATA2 HDD
Gainward 9559–BLISS HD4850 512MB PCIE
Cooler Master RC-331-KKN1-GP Elite ATX Ház
Cooler Master R4–S2S–12AK 12cm Házhűtő
Samsung SH–S223Q/BEBN Fekete DVD–RW
Samsung SH–D163B Fekete DVD–R
Samsung PKB–700 Fehér Billentyűzet
A4Tech X–710FS Optikai Egér
Easy Touch ET–558 2.1 Hangfal
LG W1942T–PF Wide 19” MonitorKöszi előre is!
NeSszeeeE!!!!! :)
-
Mian
aktív tag
FSP 400w?
-
Mian
aktív tag
Hi!
egy geforce 9600GT vagy radeon hd4850 alá milyen tápot ajánlotok?
Üdv.
-
venember83
nagyúr
válasz kuzzikan #22709 üzenetére
Szia,
ha hosszú kábel kell, akkor Corsair VX450, tuti elég. E mellett erős és halk is. Haver is alótápos gépbe tette, azóta is elégedett vele.
kieg.: Kicsit drágább azonban. HKC-t ilyen gépbe nem tennék, max valami integrált VGA-s minimálbüdzsés trutymóba.
[ Szerkesztve ]
-
kuzzikan
csendes tag
Üdv,
Ház és táp vásárlás előtt állok, a ház az már fix, egy antec alsótápos megoldás (three hundred).
A táp vásárlásánál vagyok egy kicsit bajban, több szempontból is. Először is elég hosszú 4 valamint 24pines tápcsatlakozó kéne, ugye mivel alul lesz a táp és ha onnan nézzük a 4pines a coolermaster hypertx2 mögött van, tehát többszempontból is rossz lenne ha rövid lenne/feszülne.
A másik hogy a jelenlegi configom: gigabyte p965-ds3, egy e7200as intel proci 3.8on (1600as fsb 1.325volt) lapon fsb fesz is emelve van, valamint van egy 4670em a tesztek szerint maximális 150watt fogyasztással. Ez mellé fog majd bekerülni pár hónapon belül egy másik kártya is (CF) másik lappal, valamint ha lehetséges rántanám tovább a procit. Ehhez kéne valami olyan táp ami nem olcsó, de nemis túl drága, ezek a moduláris meg passzív témák egyáltalán nem hatnak meg, ha zúg vmennyire sem ejt kétségbe.
Ha valaki tudna ajánlana valamit, aminek a nagyker ára max 15ben megáll, vagy nem sokkal haladja meg azt nagyon megköszönném.
ezt néztem, 10körül van, sztem elég is lenne, csak semmit nemtok róla (http://www.lc-power.com/htm/products_detail.php?lang=2&h_id=1&u_id=3&a_id=175),
vagy HKC USP-5565 (8 bruttó körül van), bár ezeket ahogy néztem nem igazán ajánljátok.
[ Szerkesztve ]
-
degh
tag
régen használtam a keresőt: 1 éve kb, amikor valamilyen alaplapot kerestem, de olyanokat dobott ki amire egyáltalán nem voltam kíváncsi, megkerestem a topicját.
nem sűrűn kommentelek, nem tudom miért nem néztem utánna, de fáradt voltam, általában megtalálom amire szükségem van.logika ott van, hogy ami neked természetes, hogy mindent meg lehet találni csak jó helyen kell keresni, az az átlag embernél nincs meg(mint egy szerepjáték), ő másban jó, és azért fordul hozzád, mert te könnyebben meg tudod oldani, ha te elmész egy autó szerelőhöz nem fogsz neki segíteni munka közben, vagy ha mégis, millió kérdésed lesz h mi mi, meg holvan. én is azért járok ide, mert sok mindent lehet itt tanulni, ha másnem kérdezek, de azzal hogy egyből beszólsz csak elveszed az ember kedvét mindentől. venember83-nak sem tetszett gondolom a dolog, de egy egyszerű kommentel lezárta, és korrekt volt.
[ Szerkesztve ]
8
-
shteer
titán
válasz Produkció #22704 üzenetére
ezek közül a corsair 520HX-et hallottam működés közben, igaz csak c2d és g92 gts alatt de semmi hangja nem volt - a konfigod jobban leterheli de én a corsairt ajánlanám , amúgy az enermax-szal is jól jársz
szerk: kem beelőzött legalább szűkült a kör
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Produkció
senior tag
CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W VAGY ENERMAX MODU 525 VAGY CORSAIR 520HX....mindenképp modulárist akarok és 5-600W közöttit( 4magos proc 4gb ram 1 vinyó és 4870X2 alá kellene), extra halkat és jót
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest