Hirdetés
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Ezt a tápot ismeri valaki ? Vélemények ?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Úgy néz ki táp csere előtt állok, a két "versenyző": FSP 500 W-60 GLN ; Corsair 450 VX.
Szerintetek melyiket, árban szinte ugyanaz. Fontos a csend és a megbízhatóság /igaz ezzel talán nincs gond/ .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz terrel #19181 üzenetére
Amennyiben tuningolod a procit /3 giga körül/ akkor értelmetlennek tartom a cserét, a lapod sem a legjobb a quadhoz . A helyedben tuning után hagynám a gépem ahogy van, nem tudom milyen hűtőd van, ha kell akkor inkább azt vennék .
Potter77: Amennyiben van keret akkor egy Corsair VX 450, ha kevesebb akkor egy giga superb 460, az elméletileg normális és elég jó áron van .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
-
lsc
nagyúr
Én is lecseréltem a hangja miatt,viszont akit ez nem zavar annak jó lehet . Az is igaz, hogy vannak ilyen áron más alternatívák, amik egy két dologban jobbak, viszont nem rosszak ezek sem főleg annak akit az említett dolgok nem zavarnak . Egyébként 15-ért a corsair vx 450, ha még most is annyi .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz butcher eu #21064 üzenetére
Ez olcsóbb és elég a gépedhez, alapon csendes, terhelés alatt még nem hallottam .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz butcher eu #21096 üzenetére
Jó, csak terhelés alatt zajos, most cseréltem .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz butcher eu #21098 üzenetére
Alapon /2d-ben/ nem túlzott a hangja, igaz éjjel tök csendben még nem hallgatóztam . Amennyiben nem a fejednél van akkor szerintem elmegy .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Fsp tápnál a 400 pnr mennyiben más mint a pnf ? Árban kevesebb, minőségben is ? A honlapjukon egyiket sem találom .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz 3.Aragorn #21278 üzenetére
Kodegányt és fsp-t illetve chieftecet nem illik egy hsz-ben említeni , tehát azt felejtsd el . 450-es chieftecem volt , nem rossz csak terhelés alatt zajos és drága . Egy gigabyte superb 460-as vagy egy fsp 400 pnf sok mindenre elég és a keretedbe is belefér .
Mod pengegyerek : Pedig könnyen elképzelhető hogy az a nem túl acélos táp a gond . Az első hsz-ben ajánlott tápokból ha egy 400 -as körülivel kitudnád próbálni akkor rögtön kiderülne .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz 3.Aragorn #21284 üzenetére
Neked is javaslom az első hsz-t, a nem ajánlott tápok között szereple a codegen . Nincs megfelelő védelme, amennyiben elszáll akkor viheti a gépet is . A másik hogy a ráírt teljesítmény csak ígéret, neked meg bizonyíték kell gondolom .
Itt az ajánlatom "Egy gigabyte superb 460-as vagy egy fsp 400 pnf sok mindenre elég és a keretedbe is belefér ."
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz attosz1120 #21393 üzenetére
A másik topicban válaszoltam, esetleg még vagy öt helyen beírhatod .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Black&White #21725 üzenetére
Egy corsair vx 450, az ha fejlesztesz is elég egy darabig .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Black&White #21727 üzenetére
Az 550-essel voltak gondok, a 450-es sok mindenre elég, az árba is belefér .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz Macsek1988 #21952 üzenetére
Egy ilyen elég a konfigodhoz és tűrhető az ára is .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz tome.jr #22088 üzenetére
Gondolom nem tűnt fel hogy azok a fogyasztási értékek a teljes rendszeré, a videokártya nem eszik annyit . A chieftec-nek meg a gyengébb 12 V-os ág a gondja, a mai rendszereknek meg az kell . A gépedet egy normális 850 W-os elvinné, igaz ez a 1,5 kW jobban hangzik .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz tome.jr #22096 üzenetére
Tessék, én megtettem . A teljes rendszer fogyasztása nincs 300 W egy 260-nal, és ebben a procitól kezdve minden benne van .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
4 giga fölött lehet kevés lesz a tx /igaz azt sem értem mihez nem elég mondjuk 3,6 /, a felbontásra kíváncsi lennék mihez nem elég a 4870 . Elméletileg elég a 400-as fsp, ha biztosra akarsz menni és van keret akkor cseréld .
Itt láthatod mennyit ér a 4 giga, ha magas a felbontás akkor nem sokat, gondolom nem 1024x768-ban akarod tolni . Magas felbontáson szűrőkkel nem sokat nyersz, de a Te dolgod .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5 Pro teszt
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest