Hirdetés
Aktív témák
-
-
Márton
nagyúr
válasz PH-User #20930 üzenetére
hát igen, ez a legvalószinübb jelenleg
és az lehet, hogy azért adta meg magát, mert mikor ment, akkor túl kevés volt a 380W neki??[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz PH-User #20945 üzenetére
értem én, de ha egy másik adna képet, attól még a lap is hibás, mert az integráltja nem..
na, majd jelentkezem ha van fejleményEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
titán
válasz PH-User #42556 üzenetére
Hát, ha a Q6600-hoz kéne, akkor szólok, hogy elméletileg 192W-t bír 12V-on, aminek codegennél veheted a kétharmadát. Nem biztos, hogy volnék oly bátor, és betenném ezt a configod alá. Csak érdekességként a SunPro papíron is csak 124W 12V-on (LOL @400W) Szóval én bemennék az első sarki bótba és vennék valami ócssó FSP-t, pl ami a konfigomban van azt polcról vettem 7500 ft-ért
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
neduddki
nagyúr
válasz PH-User #42812 üzenetére
HI!
nem tom mit szik a 7100, de ha annyit amennyit gondolko akkor a fele is oleg nekije:- )))
udv
neduddki
p.s. megse megy az a npt meg egeszen ahog latom:- ))) asbis
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest