Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
kem
addikt
Szia!
ASUS helyett Gigabyte-ot ajánlanék! Erősen! Giga EP35 DS3 tökéletes.
Ehez a processzorhoz 1066MHz-es ramok passzolnak, a 800-as kicsit visszafogná.
Egy Giga SuperB 460-as táp, vagy Corsair CX400-as tökéletesen elvinné, de még egy 350-400-as FSP is ha spórolni akarsz a tápon.Köszi!
-
bagó
tag
Sziasztok, a következő configot szeretném összeállítani, de nem tudom hogy milyen tápot vegyek hozzá!!!
ASUS P5K
Intel core 2 Duo E7200:
8800GT 512Mb
2x2Gb 800MHz
160Gb Sata2
Aerocool Aeroengine JRSzerintetek milyen lesz a config?, nem lessz semi gond hogy így állítom össze, úgy értem minden passzol???
Előre is köszönöm,
Üdv.:bagó!
-
kem
addikt
Ez a táp nem jó!
Nekem is volt, és lecseréltem egy 350-es FSP-re, mert kapcsolgatta összevissza a vinyóimat. persze szervíz szerint nem volt baja. ezen az áron, nem 1 jobb tápot lehet venni, de ha mindenképpen hangos tápot akarsz, akkor vedd meg nyugodtanRégen sokat ajánlották itt a topicban, de az kb 2-3 éve volt, amikor volt ez, Codegen, meg Enermax 2x ennyiért... Most már van rendes választék. A Corsairemnek meg a nyomába se ér...
Köszi!
-
Duncee
csendes tag
Kössz szépen a gyors választ mindkettőtöknek!
Sztem akkor maradok az 525-nél csak 2000 Ft a különbség a kettő enermax között!
(Hátha még bejön egy vinyó + videókártya később )
Ez az enermax (525W) tartalmaz vmilyen PFC áramkört? Bocs a láma kérdésért, nem vagyok otthon a témában. -
Duncee
csendes tag
Sziasztok!
Én is most szeretnék összeállítani egy gépet és szeretném megkérdezni, hogy a választott táp jó-e vagy esetleg kisebb is elég lenne?
A gép:
MSI K9A2 CF-F
AMD Phenom 9600 AM2+ BOX (Quad Core)
2xKINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE
WD 500GB 7200rpm 16MB SATA2
+ két DVD íróés a választott táp: ENERMAX PRO82+ 525W
(vagy ha van jó és olcsóbb táp azt is szívesen veszem )
Köszi
-
Mian
aktív tag
jah amugy én erre a tápra gondoltam lecserélni...Chieftec 450W
ez már sok lenne szerinted? -
kem
addikt
-
Mian
aktív tag
kösz a választ Kem, azt hiszem nem fogok spórolgatni rajta, mert ez a gépem van most, szóval nem azért raktam ki mert szeretném megvenni....szóval most egy codegen 350w-os táp van benne ami a házban volt alapból és olyan hangos mint egy traktor meg minden baja van, lehet hogy ez nem a teljesítménytől van, lehet amugy is rossz, de sztem nagyobb táp kéne, de azért gondoltam megkérdezek vki hozzártőt itt az oldalon
Üdv.
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Egy kérdés csak hogy a VX450 megéri e azt a 3600FT+t mint a CX400?
A VX450 17 000Ft, a CX400 13 400Ft lenne! -
kem
addikt
válasz EgriAti #22167 üzenetére
Szia!
500-as Samu kerülendő, inkább 640-es F1-et vegyél ha mindenképp be akarod vállalni a samsungot. Memóriábol a Geilekről nem hallottam mostanában jókat, inkább Supertalent, vagy ilyesmi, ezt a ramos topicban kérdezzd meg.
Tápból attól függ mennyit szánsz rá, ezek jöhetnek szóba:
Gigabíte SuperB 460
Corsair VX450
Corsait HX450(moduláris)
Enermax
FSP BS2450W-os előg ehez a géphez.
Köszi!
-
Mian
aktív tag
Hello mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez a géphez milyen tápot ajánlotok?
Alaplap: MSI K9N Neo V2
Proci: AMD Athlon64 X2 6400
VGA: ATI Radeon HD 3650 512MB Sapphire (DDR II)
Ram: Kingmax 1GB DDRII 800mhz *2
Vinyó: 250GB Samsung 7200rpm SATA
Meghajtó: DVD-RW LG GSA-H58N -
Hulk24
aktív tag
sziasztok!
700W környékén mondjatok már egy pár király tápegységet! thx!
-
EgriAti
csendes tag
Sziasztok!
Most fogok összeállitani egy konfigot, de táp kérdésben bajba vagyok.
-GigaByte GA-EP45-DS
-PALIT Radeon HD4870 512MB Sonic Dual Edition
-Intel Core 2 Duo E8500 BOX 3.16 GHz
-Samsung 500GB 7200RPM
-Geil 4096MB 1066MHz Ultra
-Cooler Master Hyper TX
A géphez lesz még rakva egy Pioneer dvd, és egy Lg cd iró rakva.
Ha bármi nem passzol egymásban a gépbe kérlek szóljatok, kezdő vagyok a témában.Elöre is köszi
-
kem
addikt
jaja. titokban ilyet építenek be gépekbe, hogy egész kerületek égjenek le egyszerre egy kis áramingadozás miatt...
daa-raa:
Az is lehet, hogy 6000Ft-os Mediamarktos tápkábel van hozzá, így érteném az árat ...azok után, hogy ott egy DVI - d-sub átalakító 12990Ft[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
parika
csendes tag
Hali!
A Deer tápok megbízhatóak? mia véleményetek róla? 8000ft értékben deer tápot találtam. PLS help köszi
-
14adam
addikt
válasz Satan_Claus #22150 üzenetére
A zent azért nem szoktuk alyánlani mert egy idő után elkezdenek ,,cincogni".Fsp 300pnf,Corsair cx400,
-
Traxx
őstag
válasz Loituma69 #22146 üzenetére
Semennyivel sem erősebb viszont, mint a Chieftec-ed 12V-on. Hang terén lehetsz max. előrébb. 29A-t tud - ettől erősebb lett volna egy Corsair CX400, olcsóbban. És a Thermaltake CWT belsőjéből kiindulva, halkabban.
Azért remélem elégedett leszel vele...az előző hozzászólásodra: pont NEM a TT tápok a leghalkabbak, és lehet annak is oka, hogy nincs TT táp az 1. hsz. ajánlott tápjai között...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
lsc
nagyúr
válasz Satan_Claus #22150 üzenetére
Fsp 300 pnf, hasonló gépben ilyenem van, a procihűtő a leghangosabb, az sem nagyon mert a lap szabályozza .
Az élet kegyetlen .
-
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Keresem a laghalkabb tápot minimális fogyasztású géphez:
Integrált vidkari, AM2 4850e, 1 vinyó, 2x1 GB ramAz FSP Zen 300 állítólag nem stabil kis fogyasztású gépben, ha meg már ventis lesz, jó lenne, ha olcsó lenne
Köszi
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
törölt tag
FSP PNF
Chieftec GPSxxxAA
FSP SAGA
Giga SuperB
Szerintetek melyik a leghalkabb? -
Loituma69
őstag
Megvan a kicsike Thermaltake TR2-550W 14.500ft ezzel cserélem le még a mai napon a jó kis hangos chieftec 450w tápomat, remélem jól választottam!? Eladó a 450W csifi!
-
gyuluskám
tag
bocsi! NEM FPS
FSP 400W
-
gyuluskám
tag
Üdv mindenkinek!
Uj videokártyát szeretnék venni!
HIS ICEQ4 4850 512MBA konfigom
C2D E4500 3850MHZ OC + Hyper TX2
Gigabyte ep35c-ds3r
3Gb kingston 800 DDR2
500GB Samsung F1
Samsung SH-S223FElég ehhez egy FPS 400W táp
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGETEKET!
-
kem
addikt
válasz KakukkMarcsi #22139 üzenetére
tökéletes választás. nem ajánlottam ezt, mert 7000Ft fölött van, de ha meg tudod venni, akkor ezen az áron ez a legjobb vétel.
Köszi!
-
Dyno
veterán
válasz KakukkMarcsi #22139 üzenetére
Bőven elég lesz hozzá.Hol van amúgy anniyra olcsón?
-
kem
addikt
-
14adam
addikt
válasz spidersoft #22135 üzenetére
igen
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Athlon 64 X2 6000+
2x1gigz 800MHz ram
500GB SATA2 Seagate HDD
Geforce 9600GT 512MB DDR3as rammal
Gigabyte GA-M56S-S3 alaplap
Asus DVD író...elviszi az FSP 400PNR?
-
kem
addikt
válasz KakukkMarcsi #22129 üzenetére
milyen géphez?
Ennyi pénzből 350-es FSP-t érdemes venni. PNF vagy PNR az mindegy, amelyik kijön. Esetleg egy 400-as PNRKöszi!
-
Sdi
addikt
válasz KakukkMarcsi #22129 üzenetére
Az a két táp "felejtős", nézz abban az árban inkább valami FSP-t, vagy egy kicsit többért a Giga Superb 460.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
butcher eu
senior tag
használtan vettem fél éves
-
KakukkMarcsi
csendes tag
válasz butcher eu #22130 üzenetére
Butcher,nem tudom hol rendelted 10K-ért,mert min. 17000 a legolcsóbb amit találtam az adott típusból!
-
butcher eu
senior tag
-
KakukkMarcsi
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék új tápot,ezek olcsók viszont nem tom' milyen minőségűek:
Antler 450W
Deer 450WValami egyéb 7000 körül?!?
Köszi
-
butcher eu
senior tag
na sziasztok
beszereltem az új tápot tegnap. nagyon bejött ez nekem. éjszaka többször felébredtem mert azt hittem kikapcsolta muter a gépem, mert nem hallottam a hangját. ez nagyon halk lett. köszi mindenkinek aki ezt ajánlotta, és 10k postával, ez ingyen volt.
-
Traxx
őstag
válasz #41635072 #22125 üzenetére
Corsair CX400? A gépedhez simán elég lenne, és halk is Bár közelebb van a 15-höz, mint a 10-hez
Vagy esetleg a sokat ajánlott Giga Superb 460W, az se üvöltős.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
VBalu987
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a CoolerMaster RealPower M700 as megéri e az árát? mik a vélemények?
mert 23600 a táp, s valami moduláris, aktív PFC-s és relaítve csendes, 17-20 dB, tápot keresek 600-700 watt körül.Üdv: VBalu987
-
törölt tag
Üdv!
Létezik 10K körül (nem 15K) olyan táp, ami viszonylag halk és jó minőségű?[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz tome.jr #22092 üzenetére
Ne izgulj én is oda tartozom! Nekem meg a P5KC lapot nem viszi rendesen. Plussz két winyát rá kell akasztani, mer különben nem indul el. Kevés neki a terhelés.......
Ezért kerestem indító áramkörös tápot. Amit én találtam, az 20 eFt környéke. De ez sok. Azt hittem valaki ír nekem típust............"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Rica
senior tag
válasz szacsee #22119 üzenetére
Első körben azt remélem, hogy nem kell cserélnem, de ha cserélek, akkor csak is az
kfron: köszi, de a csend nálam nem szempont, a házam oldalán lévő 25 centis ventit sem hallom játék közben[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
Köszi szépen a választ és a linket!
Pont a leginkább gépzabáló játékokra vagyok rákattanva: Crysis, FC2. Szeretem a lehetőségekhez mért max beállításokat is. Ha egy meghúzott 4870-est (gondolom ez a legnagyobb kérdés a táp szempontjából) kihajt egy 8400-as alapon, vagy csak szerényen meghúzva, nyilván nem tekerem feljebb (ebben nincs még tapasztalatom). A lényeg tehát, hogy nem szaladok tápot cserélni, mert nagyon szeretem a mostanit, különösen azután, hogy megmentette a jelenlegi konfogomat egy zárlatos 3870-estől.https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
lsc
nagyúr
4 giga fölött lehet kevés lesz a tx /igaz azt sem értem mihez nem elég mondjuk 3,6 /, a felbontásra kíváncsi lennék mihez nem elég a 4870 . Elméletileg elég a 400-as fsp, ha biztosra akarsz menni és van keret akkor cseréld .
Itt láthatod mennyit ér a 4 giga, ha magas a felbontás akkor nem sokat, gondolom nem 1024x768-ban akarod tolni . Magas felbontáson szűrőkkel nem sokat nyersz, de a Te dolgod .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Rica
senior tag
Sziasztok! Szerintetek az alábbi tervezett konfighoz kell erősebbre cserélnem az FSP 400 PNF tápomat? Ha igen, maradnék az FSP-nél, egy BS2 500 jó választás? Köszi szépen
Giga p35 ds3
E8400 4G fölé húzva + CM HTX2
4870 sznitén húzva ameddig lehet+ hűtő
2*1gb 1066-os ram
250 GB Seagate
egy dvd író
plusz a házon is egy 25 centis ventihttps://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Gombinyó
őstag
Tápegység vásárlás előtt állok és már ki is néztem egyet, de nem tudom hogy mennyire jó. Ha tudnátok tanácsolni egy jó kis ~550 Wattos tápot 15-16ezer ft környékén azt szivesen venném. Fontos, hogy legyen rajta 2db 6 pines tápcsatlakozó, mert nem akarok alakitgatni
-
kem
addikt
Érdemes lecserélni VX450-t HX450-re? Ugyanaz a bele, csak levehetők a kábelek? Van még valami említésre méltó eltérés a 2 táp között? Épp most cserélek platformot, így jobb lenne a házszellőzés(mondjuk most se panaszkodom), bár 2 ODD közé épp befér az összes nem használt kábel, és nincs semmi rossz helyen(enyhe túlzással)
Köszi!
-
Tomeekaa
csendes tag
Hali!
A köv. konfighoz mekkora táp kell??
lap: ASUS P5K
proci: E 5200 (húzva lessz)
VGA: Gainward 9600 GT Golden Editon
Ram: 2x1 G Kingmax DDR2/800
+1 DVD olvasó +1 DVD író + 1 vinyóegy olcsó, de megbízható tápot keresek hozzá! Jelenleg egy 400w-os de noname van a házba és nem akarom kockáztatni sokáig!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Tápguruk a konfigom a következő ezt szeretném biztonságossan üzemelteni ,tehát milyen tápot bele? (jelenleg egy 400 watt ms táp van benne ami a házhoz volt,viszi rendessen de nem bizopk benne,mert azért gyenge minöségű no name)
Tehát:alaplap,erös proci,erös vga,1-2 winyo,1 optikai meghajtó,2 ram modul,tv tuner kari,semmi tuning semmi extra,tehát milyen tápot ajánlotok ami biztonságosan viszi ezt a konfigot.? -
kfron
aktív tag
válasz butcher eu #22101 üzenetére
Van itt valami angol nyelvű teszt... igaz a táp csak 480W-os...
-
kfron
aktív tag
válasz butcher eu #22087 üzenetére
Csini egy házikó!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz butcher eu #22101 üzenetére
Wazz...az előbb rákattintottam, és nem dobott ki semmit, csak, hogy aqua és, hogy 0 HUF. Erre most kijött a táp és az ára is. Na, ez érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
erről tud valaki valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest