- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
degh
tag
régen használtam a keresőt: 1 éve kb, amikor valamilyen alaplapot kerestem, de olyanokat dobott ki amire egyáltalán nem voltam kíváncsi, megkerestem a topicját.
nem sűrűn kommentelek, nem tudom miért nem néztem utánna, de fáradt voltam, általában megtalálom amire szükségem van.logika ott van, hogy ami neked természetes, hogy mindent meg lehet találni csak jó helyen kell keresni, az az átlag embernél nincs meg(mint egy szerepjáték), ő másban jó, és azért fordul hozzád, mert te könnyebben meg tudod oldani, ha te elmész egy autó szerelőhöz nem fogsz neki segíteni munka közben, vagy ha mégis, millió kérdésed lesz h mi mi, meg holvan. én is azért járok ide, mert sok mindent lehet itt tanulni, ha másnem kérdezek, de azzal hogy egyből beszólsz csak elveszed az ember kedvét mindentől. venember83-nak sem tetszett gondolom a dolog, de egy egyszerű kommentel lezárta, és korrekt volt.
Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged