Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
degh
tag
régen használtam a keresőt: 1 éve kb, amikor valamilyen alaplapot kerestem, de olyanokat dobott ki amire egyáltalán nem voltam kíváncsi, megkerestem a topicját.
nem sűrűn kommentelek, nem tudom miért nem néztem utánna, de fáradt voltam, általában megtalálom amire szükségem van.logika ott van, hogy ami neked természetes, hogy mindent meg lehet találni csak jó helyen kell keresni, az az átlag embernél nincs meg(mint egy szerepjáték), ő másban jó, és azért fordul hozzád, mert te könnyebben meg tudod oldani, ha te elmész egy autó szerelőhöz nem fogsz neki segíteni munka közben, vagy ha mégis, millió kérdésed lesz h mi mi, meg holvan. én is azért járok ide, mert sok mindent lehet itt tanulni, ha másnem kérdezek, de azzal hogy egyből beszólsz csak elveszed az ember kedvét mindentől. venember83-nak sem tetszett gondolom a dolog, de egy egyszerű kommentel lezárta, és korrekt volt.
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest