Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
-
Dyno
veterán
válasz DerStauner #20590 üzenetére
Nekem is volt 3,5évig egy narancs matricás passzív PFC-s 300W-os Codegenem, P4 3,2(northwood),1GB ram,3HDD,9600PRO-t vitt probléma mentesen azért cseréltem le mert meghallt a ventije, és forrasztva volt és nem volt pákám.De ettől függetlenül akkor is inkább egy márkás tápot vennék főleg hogy már van 300W-os FSP-PNR 4K-ért, vagy 400 PNR 6K-ért, ami azért valljuk be elég jó kis ár értük, szóval elhsizem hogy nincs vele bajod, nekem se volt a Codegennel, mégsem ajánlom és mondom azt hogy felesleges a márkás táp, meghogy túl van reagálva, erre csak annyit, hogy nagyon sok embernek a szemét felnyitottuk és megvédtük őket az eladók ajánlataitól és nem bánták meg elégedettek voltak és akkor szerintem itt pont.
-
forgonati
őstag
Ja, és még ezt kifelejtettem, bocsi:
SEASONIC S12II-430HB Energy 80-Plus, 430W
CORSAIR VX450, 450WMég ezek is lehetnek alternativák.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Táp vásárlás előtt állok, tanács kéne, milyet vegyek. Konfig?
Asus M2N-E, A64X2 5500+, 2GB ram, Radeon 3870. Ezenkivül 1 HDD, 2 ODD, TV kártya, 2 házventi. Na most ehhez kéne valami jó. Hosszabb távra kéne, ha estleg 1-2 év mulva cserélném kicsit tüdősebbre, ahhoz is jó legyen. Ezek a lehetőségeim:Chieftec Green Angel 450W (CFP-450-12G)
CHIEFTEC GPS-450AA-101A, 450W
FSP BlueStorm II 400W
AKASA Paxpower 400W
OCZ StealthXStream 500WNagyjából ezeket nézegettem. Ebböl mind belefér a keretbe, azonkivül mind aktiv PFC-s, teljesitményre is hasonlóak. Várok minden tanácsot, ötletet, tapasztalatot!
Keelah Se'lai!
-
Traxx
őstag
válasz sazabi #20586 üzenetére
"2.továbbra is tartom az álláspontom, attól még, hogy itt mindenki fsp/csíftek tápokat isteníti és ajánlja, hkc-t nem viccből árulják egyre több helyen.. majd ha lesz neked is fsp és hkc tápod is, vagy komolyabban utánaolvastál, akkor kezd el fikázni, mert onnantól számít nem flémnek."
Csak ehhez fűznék kiegészítést. Stol ugyanis műszerész, foglalkozásszerűen javít tápokat. Hidd el, többet látott már, mint amit mi ketten egész életünkben fogunk valószínűleg, tehát utánaolvasnia szerintem nemnagyon kell És ha valamire azt mondja, hogy sz@r, akkor az elég jó eséllyel így is van. És igen...nem viccből árulják a HKC-t, hanem ahogy diegho is írta, mert el tudják adni annak, aki nem tudja, mi hol merre hány méter. Mint ahogy a Tagant se véletlenül adták 20K közeli áron...a védelmeket tekintve az is a Codegen szintet verte, csak éppen pofátlanul heroináron árulták.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Geza26
senior tag
Ez engem is érdekelne: [link]
Köszönöm!
Géza
-
DerStauner
senior tag
de, meg tudom érteni, csak azt próbálom bizonygatni, hogy minden "rémisztő" írásotok ellenére ez a tápegység még nem adta meg magát. majd ha nekem is lesznek vele rossz tapasztalataim, akkor nekem is ez lesz a véleményem róla. de amíg nem jön meg az új, addig még ez is jó lesz.
-
diegho
nagyúr
válasz sazabi #20586 üzenetére
hkc-t azért árulják sok helyen, mert aki nem ért hozzá azt jól be lehet etetni vele, lehet nem pont olyannal kellene vitatkoznod ebben a témában aki tápok javításával és újraépítésével foglalkozik... a hkc akkor is egy low cost szar marad, ha teleszórod a topicot a hülyeségeddel, amivel mellesleg azt fogod elérni, hogy kidobatunk innen, mint azt a bizonyos macskát...
-
sazabi
aktív tag
erre most nem tudnék kultúráltan reagálni..elmész a te a...
na de azért megpróbálom:
1.örülnék ha suzukim lehetne
2.továbbra is tartom az álláspontom, attól még, hogy itt mindenki fsp/csíftek tápokat isteníti és ajánlja, hkc-t nem viccből árulják egyre több helyen.. majd ha lesz neked is fsp és hkc tápod is, vagy komolyabban utánaolvastál, akkor kezd el fikázni, mert onnantól számít nem flémnek.
3.
_________HKCHKCHK____________HKCHKCHKC
______HKCHKCHKCHKCHK_______HKCHKCHKCHKCHKCH
____HKCHKCHKCHKCHKCHKCH___HKCHKCHKCHKCHKCHKCH
___HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHK_______HKCH
__HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHK_________HKCH
_HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKC_______HKCH
_HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH______H
HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHK__HKC
HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHK_H
HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH
HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH
_HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHK
__HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKC
____HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKC
______HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH
_________HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH
____________HKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCHKCH
______________HKCHKCHKCHKCHKCHKCHK
_________________HKCHKCHKCHKCH
___________________HKCHKCHKC
_____________________HKCHKC
______________________HKCH
_______________________HK -
sztomi89
tag
Köszönöm a segítségeteket, mindjárt körbe nézek árak terén
-
diegho
nagyúr
Srácok!
Aki hallott már 460-as Superb-et, 400-as PNF-t és 450-es Corsair-t, az mondja már meg mennyivel hangosabb a Superb a Corsair-nél és mennyivel halkabb a 400-as PNF-nél.
-
Dyno
veterán
válasz DerStauner #20563 üzenetére
Nem értem múltkor páran leírtuk neked a különbségeket sajnnálom hogy nem bírod megérteni.
-
sztomi89
tag
Szevasztok!
Ehhez a konfighoz milyen tápot ajánlotok? Én egy Chieftec 400W-osat néztem konkrétan: DT400A2 de ez a típusszámú mintha kinézetre megegyezne a GPS-400AA-101A val ha tévednék javítsatok ki!
tehát a konfig:
Gigabyte P45-DS3 alaplap, E8400 Core 2 Duo proci (3,0 Ghz), Radeon HD4850es vidikártya, Pio DVD író, 2048 MB 1066 MHz DDR2es Kingmax Ram.Válaszotokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz DAMIEN1899 #20570 üzenetére
Ugyan ilyen tápom volt.Nagyon halk.De volt vele egy gondom,valami cicergett benne,igaz csak 20 cm-ről lehetett hallani.Én megvoltam vele elégedve
-
DAMIEN1899
csendes tag
hello
erről a tápról mi a véleményetek super flower 550p-14p 550W eetleg van tapasztalotok ezekkel a tápokkal kapcsolatban?
ekőre is köszönöm a segítéget -
félisten
válasz Tomate #20568 üzenetére
Most is 400W van, de fejlődés következik, így tudnom kéne hogy hogy lehet számolni.(a konfignál nincs ott pl. ventik, neon ilyesmi mert ha felkapcsolom a gépem hasonlít egy karácsonyfára )
Mert van ilyen netes számító baromság, de az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Na akkor hogy tudok számolni?[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Traxx
őstag
Úgy, hogy le tudja adni azt a 200W-ot, ami kell a gépednek...de én is egyetértek, hogy nem merném rábízni a gépem. Drága ahhoz a 4850 meg az E8500
D1Rect: gyengék a kondijai, és azon az áron van jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
félisten
Sziasztok!
A Cooler Master eXtreme 500W táp miért nem ajánlott?
Előre is köszi!"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tomate
veterán
Irtó nagy mázlista vagy... Én be sem kapcsolnám a gépet vele...
-
DerStauner
senior tag
azt mondjátok meg nekem, hogy a fenébe lehet az, hogy a 400w-os eurocase tápommal (ami egy átnevezett codegen) gond nélkül immár több mint 3 hónapja nyomom a legújabb játékokat a legjobb beállításokkal (ahol lehet, a far cry 2 is max-on, de csak 2xAA-val)??
ettől függetlenül meglesz az a vx450 (majd ha stabilizálódik az euró árfolyama), de szükségét nagyon nem látom.
-
stol
addikt
válasz sazabi #20543 üzenetére
Büszke lehetsz magadra
"-Gyerekek! Gyerekek! Megvettem az új suzukit! Gyertek, nézzétek meg!
-KP., vagy hitel?
-Hitelre.
-Akkor nem vettél te semmi! Csupán elhozta üzembentartóira és fizeted a végtelenségig.
-Akkoris az enyém!
-Dehogy tied.. A banké.... Vagy 10évig... aztán meg a zúzdába, ha addig nem töröd össze. -
Dyno
veterán
válasz gr.bence #20559 üzenetére
hát látom hogy beállítottál egy FSP BlueStromot, szóval ilyen árkategóriában, ha az iponba veszed akkor legyen egy Corsair Vx450, vagy ha meg oldható hogy máshol veszed a tápot akkor a Bird-be találsz egy Enermax PRO82+-t 425W-ot úgyan olyan erős mint a VX450. de csendesebb és olcsóbb mert ez csak 15K, a Corsair meg 17-18K az iponba emlékeim szerintem, 4napja még ennyi volt.
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
megint irok ehez a KONFIGhoz ez a táp elég lenne vagy esetleg van jobb ami nem sokkal drágább vagy olcsobb és jobb..........
lényeg hogy nem akarok 30k ért tápot venni most még egyenlőre a gépre kuporgatom a lovét....
válaszokat előre is köszi
-
Dyno
veterán
válasz zsolt1129 #20557 üzenetére
A HX az 50A-t tud a 12V, a TX meg 52A-t.....meg fura hogy a Corsair honlapján a HX-re 3darab 12V ágat ír egyenként 18A terhelhetőséggel, a TX-nél meg egy ágra írja mind az 52A-t.De mind a kettő táp SR, de szerintem lényegtelen nagyon jó választás a TX650, főleg hogy 20-22K-ért beszerezhető,ellenben a HX620-al ami belever a 30K-ba.....ami már aránytalan szerintem.
-
Traxx
őstag
válasz sazabi #20547 üzenetére
A konfig padlógázon jó ha eszik 150W-ot...tehát igencsak fura lenne, ha kevés lett volna oda az FSP. Vagy hibás volt a táp, vagy valami más volt a háttérben, de hogy ne lett volna elég az ereje, azt nem hiszem.
A 360-as Zalman meg igencsak méregzsák táp
zsolt1129: ha rommá húzod a quad-ot, és mellé teszel bármilyen SLI / CF rendszert, akkor is elég lesz.
GTX280 SLI, 4870 X2 és CF[ Szerkesztve ]
-
Peetr86
tag
Üdv,
Milyen tápot ajánlanátok ehhez a konfighoz:
E8400, Giga EP43-ds3l,2gb 1066mhz black dragon,His 3870,1 WD sata2 + 1dvd.
Fontos lenne a jó hűtés valamint, hogy halk legyen.
Köszönömmod:
az én tippem ez lenne [link][ Szerkesztve ]
-
zsolt1129
addikt
A közeljövőben én is tervezek egy tápcserét.Corsair Hx szériát nézegettem de valahogy az áremelkedések miatt nem nagyon szipmi
Szerintetek egy TX 650-es kiszolgál egy erősen tuningolt Quadot 12v-os ágon? -
AMD!4ever
őstag
válasz sazabi #20547 üzenetére
hát érdekes
Nekem x2 4850e huzva(előtte egy 90wattos tdp-s x2 3800+ volt huzva benne)
sapphire radeon 4850hd
2g 800as ram
2*160gb wd vinyó
4venti(asszem)
és minderre egy zalman 360wattos tápocska
semmi áramhiányos bajt nemérzékeltem.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
-
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Aláírásomban lévő tápot szeretném lecserélni. 2 jelölt van, de nem tudok dönteni:
CORSAIR VX PSU-450VX 16 830 Ft 5 év
ENERMAX MODU82+ EMD 425AWT 21 230 Ft 3 évMindkét tápról jókat olvastam, viszont az Enermaxban az tetszik, hogy moduláris, így nincs felesleges kábel. Egy Antec P182-es házba kerül.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik tápnak milyen hosszúak a kábelei. Mivel az Antecben alul van a táp, többen írták, hogy bizonyos tápokhoz hosszabbító kellett. -
Traxx
őstag
válasz sazabi #20543 üzenetére
És ehhez a géphez vettél 565W-os tápot? Ember, ezt egy 350-es FSP is félgázzal vitte volna...olcsóbban, megbízhatóbban. A Bluestorm agyonveri, de még a PNF is.
-
sazabi
aktív tag
én tegnap vettem egy ilyet(HKC 565w), és eddig minden ok
fsp bluestormom hangjához tudnám hasonlítani, mert az van itt amihez viszonyíthatom..baromi halk..vinyóim(2x 500g samsung/wd) hangosabbak nála. a ventije alapjáraton megy ezekkel: amd x2 4400+ 65w, gigabyte GA-MA69GM-S2H, nvidia 9600gt, 3g 800as ram, dvd író, +1 8centis hűtő.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz gr.bence #20540 üzenetére
Jó lenne írtál volna áratés, hogy moduláris vagy nem moduláris kell, ezért én ezeket ajánlom Enermax PRO82+ 425W ez a Bird-be 15K, vagy PRO+ 525W ha esetleg nagyon kemény Quad tuning lesz, bár mind a két kártya esetén vinnie kell a 425-nek is akárhová húzod a procit, mert úgye elég kicsi a fogyasztása, de szerintem inkább E8500 és húzd meg E8600 szintjére és megspórolsz közel 20K-t.
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
érdeklődnék hogy szerintetek milyen tápot kéne vegyek ehez a konfighoz: gigabyte ep45-ds4, 4giga 1066MHz ram, Q9550 vagy E8600, gtx 260vagy gtx 280, 500 vinyo, dvd, 4 venti a házon + a többi szokásos procin valami jobb féle hűtő.......
remélem kapok édemleges megbízható választ.....
köszönöm előre is.
-
AMD!4ever
őstag
válasz Loituma69 #20524 üzenetére
És a csiftek tápod most is durran eggyet? és veledurran a mondjuk a Nagyonszuper intel procid is? 30.000ft-os proci esetében egész fincsi lenne.
Szerintem ennek a fórumnak igenis keményen van haszna és értelme. Ha már a táp szar az ember gépében akkor azzal az egészet kockára teszi.Addig jár a korsó a kútra...Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Loituma69
őstag
Végül is nekem mind1 ki mit vesz! Nekem 3 éve 450w tápom van és még legalább ennyi ideig ez is marad! Itt meg aztán lehet vitatkozni, hogy milyen márka hány vatt, szerintem ez csak fölösleges szájkoptatás! Volt codegen tápom a mostani előtt 4 évig 350w az is tökéletes volt, egyszerűen csak azért cseréltem le mert új gépet raktam össze! Jah igen amikor a 450 chieftecre cseréltem az első darab amit a boltból elhoztam az még az nap este durrant egyett és elszált. Másnap elhoztam gariban egy ugyan ilyet és az van a gépemben 3 éve, hibátlan működéssel. Pedig az idő alatt már igencsak kicserélődött a gép hardver része és lőn csoda még mindig hibátlan az áramellátás. Én csak arra szeretnék utalni, hogy itt sokan igen nagyon túllihegik ezt a tápvásárlás témát! Ha most venék én corsairt vennék vagy megint egy 450-est vagy egy 520-ast bár szerintem egyik sem ér annyit amennyibe kerül! Anno a chifteket 8500ft ért vettem ennyit megért, de nem többet!
16.000-25.000ft egy tápért szerintem ez nevetséges. Bár ha nem lenne túl lihegve a téma akkor ez a forum nem lenne. -
Dyno
veterán
Igen egyet értek......csak nem tudom minek kell ide ilyeneket be írni...általánoítai a dolgokat nem lehet, mindig lesznek emberek akik jönnek a Csifi GPS csodájával vagy Modecom meg ilyenekkel. Ja igen meg azt mikor értik már meg, hogy nem azt kell nézni hogy hány wattos, főleg nem egy mai konfigurációnál.380W-os Seasonic is elég elég sok mindenhez, hiszen 360W-ot tud le adni a 12V ágán.....na mindegy annyiszor leírtuk mi ezt itt, talán nem is Neked kellett volna válaszolnom, így félreérthető, de remélem nem érted félre.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Loituma69 #20521 üzenetére
Szerintem meg 2008-ban és korábban is az ésszerűség (volt) az alap. Nézd meg egy 2900 XT fogyasztását, és egy 4870-ét, meg hasonlítsd össze a teljesítményüket...jóval erősebb a 4870, jelentősen kevesebb áramot zabálva. De áramfogyasztásban a 8800 GTX is hozza azt, amit a GTX260. Tehát azért szerintem jócskán az energiatakarékosság felé mozognak a gyártók.
Tehát szerintem egy 450-es Corsair / 425-ös Enermax még simán jó lehet később is. Ja a több GPU-s rendszereket hagyjuk, aki olyat rak össze, az vegyen erősebb tápot (bár jópár vidkari esetében a felsorolt tápok is elegendőek). De a felhasználók (becslésem szerint) kb. 95%-át ez hidegen fogja hagyni.
-
Loituma69
őstag
Így 2008 ban új táp vásárlásánál szerintem minimum az 500w, és akkor tuti nem lesz gond a gép áramellátásával legalább 3-4 évig.
-
Dyno
veterán
Mind a kettő moduláris, ez a túljól hangzik meg hülyeség, a fekete a 75% a kék meg 80%-os hatásfokkal rendelkezik, ha sajnálod a HX-520-ra akkor megéri a Csifi.....6év gari meg valszeg nem bolti hanem a bolt csak 2 vagy 3 évet ad.Magyarán útána ha baja van neked kell megoldani a gariztatást, nem tudom hogy a Csifinek van-e magyar képviselete, de ha nincs neked kell postáznod külföldre, de lehet hogy a bolt mint a 6évet intézi.
-
stifi
senior tag
a corsair felé húz a szívem, de még az hx520as is borzasztóan drága, a következő lépcső a hx620 pedig majdnem egy tizessel drágább
viszont ahogy nézegettem, a CFT-650-14CS-ről nem terjednek sem ajnározó, sem fikázó mondák, a 700 wattos változata (amin már 2db 6pines csati van, a 650esen csak 1) is csak egy ezressel kerül többe kb, és gyakorlatilag ugyanaz a belsőmoduláris, 14 centis venti, 20k körüli ár, 2db 6 pines csatlakozó, chieftec 6 év gar. túl jól hangzik
a hatásfoka viszont csak 75%, a nem moduláris chieftec meg 80%.. mondjuk nem hiszem h ezen múlikNincs időm kedvesnek lenni!
-
Dyno
veterán
Modecomot felejtsd el, Corsair HX-520 elég jó kis táp, CM-et is inkább van sokkal jobb az áráért, viszont az említett Csifi elég jó 576W-ot tud a 12V ágon.Viszont a Corsair Seasonic beles, és mind a két táp elég egy SLi,CF-hez, persze 2 darab GTX280 lehet már sok lenne nekik, bár nem hiszem.
-
stifi
senior tag
Sziasztok!
Tápvásárlás előtt állok és eléggé elbizonytalanodtam. Mindenképp olyan tápot szeretnék, amit jó sokáig (még legalább 1-2 új konfig, jópár év) esetén sem kell lecserélnem (akár sli/cf is szóba jöhet később), ezért 600W körül nézelődök.
Nagyon tetszett a MODECOM Volcano 650, de jelenleg nem kapható, és később már csak magasabb áron lesz elérhető
A Corsair HX 520 egész jó, de a teljesítményben jobb HX 620 már aranyáron van, annyit nem szánok rá
A CoolerMaster SilentPro M600 nem tudom hol és mennyiért szerezhető be (akár nagyker, de az experttel nincs kapcsolatom)
és most összefutottam a chieftec CFT-650-14CS táppal, de nem tudom. Az ára jó, de milyenek a chieftec tápok mostanában? Nekem már 4 éve az megy a gépemben, nincs vele baj, de nem tudom azóta hol helyezkedik el a piacon... Mindenképpen moduláris tápot szeretnék, és én ezek között válogatok, a chieftec könnyen és gyorsan és jó áron beszerezhető, és van rá 6 év(!) garancia. De van olyan jó mint a fent említettek? (Corsair, Modecom, CMaster, egyéb)előre is köszi a véleményeket
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
Traxx
őstag
válasz uridium #20509 üzenetére
A több gari miatt szerintem Corsair...azt meg most nézem, az iponban 20,5K Egy árban a Modu82+-al.
Sandormaster:
-
shteer
titán
-
stol
addikt
válasz Sandormaster #20513 üzenetére
Gyárilag zsirral tömik meg a csapágyakat.
Lehet az fogta meg picit -
Sandormaster
aktív tag
válasz Sandormaster #20512 üzenetére
Ááááááá, megjavult
Úgy néz ki csak be kellett járatni a kicsikét ment kb 2 órát és most már minden további nélkül bekapcsol a venti indításkor. Sőt az elején kissé morgó hangja volt, de most már az is eltűnt lehet hogy amiatt nem kapcsolt be induláskor.
Ha már így belejött a táp, lemértem gyorsan mit tud a szerény kis gépemben:
a régi tápom Colorsit 400W Cool & Quit-el 90 Wattot fogyasztott idle-be, terhelésnél, pl 3dmark 205 Watt
A Gigával pedig Cool & Quit idle-be 69 Watt, 3dmark alatt pedig a maximum amit ki tudtam hozni a gépből 112 Watt!!! Majd 100 Wattot csökkent terhelés alatt a Colorshithez képest.
Ezek után nem is tudok mit tudom mondani: Giga(FSP) -
Sandormaster
aktív tag
válasz shteer #20511 üzenetére
Pcsába miért mindig velem történik ilyen Pedig reménykedtem, beüzemeltem minden király, mondom meglesem milyen a venti erre nem megy ráfújtam jó erősen, erre beindult, mondom jó, hátha most már nem lesz ilyen, de kikapcsoltam a gépet hogy kipróbáljam de megint nem indult el, csak ha kicsit rásegítek és megpöckölöm/fújom
-
shteer
titán
-
uridium
csendes tag
Üdvözletem!
Az alábbi kérdésben szeretném a segítségeteket kérni:
Corsair VX450: 16.980 Ft, 3 év garancia
+3.3V 20A
+5V 20A
Combined +3.3 - +5 130W
+12V 33A (396W)
-12V 0-0.6A (9.6W)
+5Vsb 0-3A (12,5W)vagy
Enermax PRO82+ 425W CrossFireX™ : 17.000 Ft, 1 év garancia?
+3.3V 0,1-20A
+5V 0,1-20A
Combined +3.3 - +5 120W
+12V1 0,1-22A
+12V2 0,1-22A
+12V3 0,5-22A
Combined 12 V: 396W (33A)
-12V 0-0,6A (7.2W)
+5Vsb 0-3A (15W)Esetleg hagyjam az egészet és vegyek egy
Epsilon 80PLUS 500 -ast (legalábbis ennek a képét látom a webáruházban): 17.900 Ft, 3 év garancia
+3.3V 36A
+5V 30A
Combined +3.3 - +5 155W
+12V1 0-18A
+12V2 0-18A
+12V3 0.9-18A
-12V 0-0.8A
+5Vsb 0,1-3AA tápok előnye, hogy ma meg tudom venni őket ezen az áron.
Amit egyelőre hajtani fognak: E8500, 1 SATA II HDD, Gainward 4850, 12 CM házventillátor, processzorhűtő, DVD író és apróságok. Az FSP ellen az szól, hogy egy teljesen fekete Antec házban lenne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Uridium
[ Szerkesztve ]
-
Sandormaster
aktív tag
Hali!
Lenne egy sürgős kérdésem.
A Gigabyte Superb 460W-nál ha nem fogyaszt sokat a gép, nem melegszik a táp akkor nem is megy a ventije, tehát csak nagyobb terhelésnél kapcsol be? -
Szten Márs
nagyúr
-
Prego
senior tag
Nézegetek egy tápocskát:
[link]
Unokanővérem gépébe kellene, amit átmenetileg vettem kissé hangos (DEER 450W)
A konfig amit összedobtam neki:
Giga GA-G31M-S2L
E1200
1GB RAM
Ati X300 VGA
80GB vinyó
DVD olvasó
Nemtom elég lesz e hozzá, és hogy mennyire halk és megbízható (FSPt ismerem csak ezt a konkrét típust nem.
Nekem csifi 350Wom van és ennél jóval nagyobb konfigot elbír szal bízom benneAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Traxx
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest