Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
Dyno
veterán
mer' az valami Balkán Edition az Enermaxon belül.
Hyper táp volt ami az Andyson elektronikára épül, már csak az a fura hogy miért árulja az Enermax, vagy csak ez is csak olyasmi mint anno a Modecom tápok?Olcsó szar, de amin az FSP logo rajta volt baromi jó táp volt.
(#48743) zazahoho : Ha 20K-ja van rá, akkor Enermax ECO80+ 400W, amit írtál FSP az is jó.Esetleg FSP SAGA2 500W, de a SAGA ami csak simán SAGA az nem jó!!!
De a Chieftec is baromi jó választás!Mármint a CTG500.A másik kérdésedre, az MTech vagy mi a rák, jó ha 200W-t kitud magából sajtolni, az meg pont nem elég a konfigjához a másik meg védelemmel nincs ellátva tehát még a gépe is veszélyben van.SuperFlower ugyan csak nagy szar, ez a hoc-hu vagy mi a frász, meg nevetséges előadják magukat, hogy húúú felső kategória, és úgy tesztelnek le egy tápot, hogy szét se szedik?Műszerekről még nem is beszéltem
Bemutatják hogy ezt meg azt meg amazt kapsz hozzá, meg a marketing csapda féle idióta grafikonokkal jönnek és akkor ebből az jön le nekik hogy ez felsőkategoria. Szégyen-gyalázat....[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
egy bezárt számtech bolt cuccait nála hagyták ,és nem jelentkeztek nál a 2 éve, erre gondolta most felhasználja,sajna csak ezek a vackok maradtak nála(gondolom nem véletlenül)
megyek olvasniAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ez volt az ominózus táp új gép összerak -bekapcsol-beállítottam a boot sorrendet win telepítő elindul ,és a gép kikapcsolt soha többet nem indult corasair-ről minden telepítve tesztelve jó ,ezt az aurórát vissza rakom gép nem indul ,az érdekes benne hogy alaplapon led zölden világított,
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
kfron: hiába mondtam akkor,bár 750 w táp sem bírt ki 3-4 percnél többet
esetleg ez? FSP Blue Storm Bronze 500 ,
ENERMAX Cylops 500W
a srác azt írta 20 k -t szánna rá,mert most már félti az új konfigját,esetleg corsair mert az 5 évet ad[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Nem bolti! Mit járassam? Magamnak mert olyan jó érted. Azért van a gar ha esetleg eladom, ha meg nálam van olyan mindegy..... Gépet szerválni nem egyszerű mivel mindegyik be van építve nem bontom meg a vezetékeket.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Kösz a tippet, csak a Be Quiet! az 11-12k-ért elvihető és szerintem még az is túlerős a gépemhez. Azért kérdeztem hogy elég jó-e. A gyártóról eddig jókat hallottam, de az nem jelent semmit ha nem láttam még, illetve olvastam róla ahol szét van szedve. (kondik, hűtőbordák stb.)
szerk. Most látom a tesztet ECO 80+ -ról írják elég halk.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
Cwt,a tekercsekre rárakták azokat a színes valamiket(most nem jut eszembe a neve ) onan lehet könnyen kideríteni,mert csak a Cwt szokta rá tenni
kfron: mindjárt megyek,csak felnéztem,hogy mi a helyzet
(#43928) hfrankee: 25-ért találtam,az olcsónak mondható.Van drágábban is 750-es táp.Seasonic m12d-750w 58K
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Akkor segítek, így egyszerűbb lesz : én [link], válasz /holott senkit nem említettem a hsz-ban/ [link], én [link], válasz [link].
Ennyi történet, magyarázd már el ezzel [link] kit sértettem, nem írtam igazat, rágalmaztam, gyilkoltam ? Ha hülyeséget írtam javítsd, ne engem bírálj, előre szólok nem fogok változni, felesleges erőlködni. Utoljára, ha az első hsz-ben valótlant állítottam azt cáfolhatod, ha nem tudod akkor felesleges a hsz-kat gyártani.Még annyi, Te az összes topicban említett táppal rendelkeztél, tesztelted őket ? Gondolom nem, ezért vannak a tesztek, velem együtt neked is az ad támpontot, gondolom ez sem új dolog. Ezzel az erővel írhatnám azt is hogy csak az szapuljon bármit akinek bedöglött, egy kicsit furcsa lenne, nem gondolod? Ennyit a "tapasztalatról".
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Mivel is romboltam a topic renoméját, linkeltem egy tesztet és hozzáírtam a véleményem ? Nem szabad ?
Erre még mindig várom a választ, amit utána írtam meg gondolom nem olvastad .
Ha annyira védeném a corsair akkor írhatnék minden nap, ha okkal történik akkor ráadásul semmi bajom nincs vele, nem vagyok alkalmazott, semmi közöm a céghez, és nem is hibátlan gyártó, de ha ez új akkor már megérte írnod.
Még egyszer, olvasd vissza amit ma írtam, ha nem érted akkor sajnos ennyi, többet nem tudok segíteni.Mod paprika : Seasonic beles, viszont ebben a tesztben [link] nem vitézkedett, ha van más akkor inkább azt. A hx 650 [link] olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
madarasz92
őstag
Én nem értek nagyon ezekhőz a dolgokhoz..Még most tanulom
Akkor lehet hogy lecserélem a picikét bár egy régi Codegent is használtam 5évig gond nélkűl és az is elég no name..
Egyébként milyen tápot ajánlanátok?
Ilyen a gépem:
Proci:Intel E8400+Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtő
Alaplap:MSI P4M900-M2-L 2GB RAM
Videokártya:Asus Ati Radeon 4670
DVD iró+3db rendszerhűtő+Tv kártya+BMW gépház ja és kártyaolvasó..
Ja és a vinyó:Samsung 250gb[ Szerkesztve ]
-
-
M107
addikt
Teszt gépem
2magos 5000+ amd
4 gb ram
1 500 gb hithaci +1 320 gb samsung +1 750 gb samsung
Gigabyte ga-m68sm-s2l alap lap
2 db nivida 9600 gt videocard
1 db liteon 1635S ide dvdíró
2db pio 215 sata dvd+-rwadtam már neki túlfeszt lekapcsolt ütögettem, rugdostam, vetit lefogva amint eléri a 80 celsius fokot automata kikapcsol
a táp egy 580w Hkc
Ui: van még benne tartalék[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Dyno
veterán
(#42472) kfron : 8,4kg....0,7mm lemez, akkor már inkább csifi ház, ami 1,0mm-es lemez, és 18kg.....
de szvsz a cm-ekbe is van annyi anyag mint a gigákba.Főleg hogy az olcsóbb gigák meg a cm elite megeggyeznek belsőre, vagy mint pl, ez a triton is a sileo 500-ra üt kialakításban, csak nincs benne szivacs.
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs83
tag
Hát tényleg nem olcsó, viszont amit nem rég vettem (még a régi gépbe) fsp-400 pnf-et az elég nagy csalódást okozott, annál még a régi Gaba tápom is halkabb volt
Szóval meggondolandó a dolog mindenképpen. Bár ha a crossair is elég halk, akkor azért kicsit sok az 5k. na ezt még meg kell gondolnom
-
zazahoho
őstag
köszi,de csak moduláris táp jöhet szóba
erről valami vélemény?esetleg tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Azok szerintem nem csifik voltak....
Ha meg még is akkor tt más a probléma.(#42125) Real_Necro: Ha budafelől jössz hetessel akkor leszállsz róla átmész szembe a vasút fele a hungárián és utána mielőtt átmennél a híd alatt elmész jobbra és az lesz az az utca ahol van az ipon ott egy olyan 100-150m-t kell besétálni, aztán majd meglátod.
[ Szerkesztve ]
-
Inferno1988
csendes tag
Köszi a tippet, de az iponhoz képest ebben az üzletben van egy jó 10% plusz.
Ami itt 15 körül van:-Chieftec 450W (GPS-450AA-101A) 13800
-CoolerMaster eXtreme 460W Passzív PFC 14700
-Corsair 400W PSU-400W 12cm CMPSU-400CX 14600
-Enermax Cyclops 405W 12cm Silent 14640
-Gigabyte Superb 460W 10200
-LCPower 560W 14cm LC6560T Titan Pro-Line 13700Nos, akkor ezek közül melyiket lenne érdemes választani, ezekből bármelyik beleférne még a pénztárcába. Szempont a táp minősége persze, lehetőleg ne 1 év múlva rohadjon le és ha halk az sem lenne rossz.
Köszi a fáradozást mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Egyáltalán nem gyerekes /abból már kinőttem/, viszont úgy látom kezdenek előkerülni akik törölnének. Egyébként semmit nem fűztem hozzá, azt hogy mire gondolok meg csak én tudom, corsairt sem említettem, én legalábbis. Szerintem is helyes ha leírják, ennyi.
Mod fagy53: Nem látok semmi rombolást, csak ugye a tökéletes sem biztos hogy tökéletes .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
nuke7
veterán
hm, jah. sajnos találtam egy review-t rola, és nem írtak rola jokat... azt írták a max teljesítmény amit le tud adni, 370W és közben a konnektorbol 470-et vesz fel... a feszültségekkel se áll jol a lényeg, hogy nem bír jol el egy cf-et vagy sli-t sajnos.
https://youtube.com/user/nuke7
-
mArZsi
tag
Köszönöm a gyors reakciókat.
Na sikerült így lecsökkentenem 2-re:
CX400W vs 400-60GHN. Itt már csak a hangulat esetleg az ár a döntő.
De felhoztál egy általam nem ismertet: CHICONY Hypro. Ez mi? Mi lehet tudni róla?
Ez jobb esetleg mint a másik kettő kiszemeltem? Mert akkor megérné a a plusz 180W stb a pár ezer ráfordítást. -
lsc
nagyúr
Szerintem kb ugyanaz az enermax és a corsair/seasonic, amiket linkeltem ott is van terhelésnél is lassú venti is, ha a seasonic belsönek nem jó akkor az enermaxnak miért . Az előbb unalmamban megnéztem az első 250 hsz-t az enermaxos topicban, ott is volt egy táp ami vitt lapot, vga-t, volt felrobbant táp, valakinek 2 hónapon belül 3 ment tönkre, igaz ott már szerintem is más gond volt, nem ugyanolyan típus volt, nem szériahiba. Az az érdekes hogy ahogy visszaolvastam a topicot másfél évvel ezelőtt a corsair volt az isten, most már sz@r, az enermax "tökéletes", azért linkeltem hogy azért az sem "szent". Majd kíváncsi leszek hogy ha az ajánlások miatt egyre több lesz mik lesznek a visszajelzések mondjuk egy év múlva, igaz akkor már nem tudom mi lesz ajánlva, codegen, az legalább biztosan sz@r.
Ha az epsilon sem jó akkor ez már a vég.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
alibaba78
őstag
Vzsryl leoltott, hogy a tapom nem lenne elegendo egy 4870x2-hoz. Hat szeretnek egy olyan tapot, amivel nem kell kompromisszumokat kotnom. Egyebkent pedig lehet, hogy meg egy 4870 1gb menne a mostani melle. Szabad kerdeznem, te mit ajanlanal innen ? Koszonom!
mod: £70, vagy az alatt.
[ Szerkesztve ]
-
csirkosz
csendes tag
ohhh
Akkor árat emeljük 20k-ra, akkor lehet már valamit alkotni? Ha nem akkor csak a márkák érdekelnének, itt nem feltétlenül a felső kategóriára gondoltam, elég egy alacsonyabb, de nem ratyi. Esetleg egy-egy linket is megköszönnék. Vagy ehhez a konfighoz milyen táp menne?Dr. Romano: Köszi, bár kicsit kevésnek találom, de elgondolkozom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Kéthavonta szoktam gépet nagytakarítani. Igaz a tápot csak tüdővel fujatom . Most cseréltem házat is Cooler Master Cavalier -ra. Ezen nincs annyi rés, hogy beszökjön a por.
[ Szerkesztve ]
-
-
14adam
addikt
Használt szerintem,mert Shteer-nek most van egy ilyen a gépébe,és azt akarja elcserélni Dyno
Kvazár:2db 5970 egy Intel I7 975 vagy az új 6 magos Intel proci szénné tuningolva,amennyit csak bír(folyékony nitrogénnel hűtve) kb 10 vinyó mellé,néhány dvd olvasó,meg még kb 5 venti.Talán ez már megeszik 1000 körül
Dyno: Sajnos nemtudom,de lehet énis beruházok már egy Enermax-ba.Pár nappal ezelött énis szemezgettem egy ilyen kis csodával
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Remek.
Igen én is azt nézem, hogy nincs nála halkabb minőségibb táp. Főleg olyan nincs ami még olcsóbb lenne, de lehet csak én nem vok elég alapos.
Ezért irogatok ide már vagy 4 napja.
Én, nálad talán szerencsésebb voltam, mert 7 évet bírt a DTK-m, amiről viszont azt olvastam eléggé futottak még, és a köv tápnak is az a mérce, tehát egy 5-7 évet min várok tőle, és nem akarok azzal foglakozni, hogy azt a plusz vidkarit, meg hdd-t belerakhatom-e.1 szó mint 100, igen aki halk jó tápot akar venni, az ezt vegye, igaz drága, de olcsóbban csak rosszabbak vannak.
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Megnéztem én is azt a tápot amit linkeltél, és hmm.
Nekem is tetszik, erős, és mégis halk. A venti ami benne van akkor 18dB-es, ha maxon hajtom. A corsair meg akkor halkabb nála, ha nem kapcsolom be, az adatok szerint.Már csak az a kérdés, szerintetek megér 30-33e-t
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
Dyno
veterán
Ez hülyeség hogy ugyan arra épül, ezt a mélyvíz a tápokról topikba Didyman szebben megfogalmazta, de igen valahogy úgy De ezzel még nincs gond, 700W-sal se nagyon 800W-tól kezdődnek a gondok.....
(#39217) Oliverda: Sejtettem hogy minden rendben lesz vele...
(#39221) HANDO88: Sirtec beles táp, hát nem tudom mennyibe fáj, ha 15K alatt akkor megéri fölötte inkább Corsair VX450, vagy Enermax Cyclops 500W.
(#39222) 14adam : Sirtec beles.
(#39226) Mandarinn: Elég lesz!
(#39228) kfron : Eleve a 80+-osak is már jóval jobbak mint a régi GLN-ek, eleve normális kondik, nem azok a fuyhu vagy micsoda meg a nyilok Capxonok....
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Hát így elég valószínűtlen hogy nem a táp a hibás. Megint vidd vissza, gépestől, nézzék meg hogy nem jó, adjanak másikat, vagy adják vissza a pénzt. Előre láthatóan most már megint tudok gép közelben többet lenni
birno: először a tápokat nézetném meg, aztán az alkatrészeket, és végül a hálózatot.
Dyno: azt hittem nem adod Enermax alá
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
d@minator
addikt
Nekem egyszer lecsapódott és a forrasztási oldal és a táp alja közötti pormacskán áthúzott a delej. A RAM-ok túlélték... Akkor nem volt vicces.
LAN party-ról hazaérve a hideg kocsiból kivéve a meleg szobában következett be fél óra után amikor bekapcsoltam.
Ha márkás tápom lett volna akkor ez nem következik be, mert azokban van szigetelőlemez. -
Zolás
addikt
Sajna nem fogadjuk el hitelesnek mivel a tápból kilépő páratartalmat nem mérted le
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Dyno
veterán
Az új Epsilonokkal mi a baj?Everest ugyan az csak moduláris kiadásban.
(#35600) babicsbalu:Miért gondolod hogy enm lesz elég a mostani tápod?5000-es radeonoknem fognak 3x-or annyit enni mint egy 4870, procidat meg godnolom nem 5ghz-n akarod 247-ben hazsnálni, szvsz tök fölös lecserélni, főleg ha a géped 350W-nál többet nem is kér a géptől majd.
(#35603) luw2win:Ennél nagyobb fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
tapasztalatból rázod a fejed?
Nem 2ő és nem is 3 de még csak nem is 10db FSP ZENt küldtem vissza mert elpukkant... Igaz van amelyik nem 2-3hónapot bírt hanem 2évet..... (Ezis nonszensz egy minőségi táp ki kell bírjon 5évet.) Le is írtam ezt, mint ahogy mások is leírták, hogy szar. Ehez képest mi történt? Ott az ajánlott tápok közt.
Itt márcsak így mennek a dolgok....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dyno
veterán
én ezt néztem ki, az is jó amit néztél, ez és az között annyi a különbség hogy a kék az 80+-os.
Mindek TriSLi?
Egy álmom válna vele valóra.
-
Dyno
veterán
Figyelj, nem azt mondom hogy ez normális, de ez enm érv, hogy bekerüljön a nem ajánlott tápok közé.
Én eég reálisan nézema dolgokat, és megsúgom , hogy Corsairokat nem szívesen ajánlom, mert azokse bírják sokkal tovább mint a régi epsilon, igaz sokat kell hozzá használni.Na mindegy ez az én álláspontom nem szeretem fevállalni, emrt nem szeretik itt ezta avéleményt, de minnél elöbb eladom az enyémet amint lesz pénzem váltani. -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Ez biztosan nem így meg, majd a "nagyok" megmondják.
Ilyen alapon a Codegen 400W (12cm ventis) lehetne ajánlott, mert az elmúlt kb. két évben vagy 20 gépet raktam össze ilyet tartalmazó házzal, és (kop-kop) nem volt eddig probléma egyikkel sem.
Remélem nem is lesz.Nekem most egy Corsair CX400 van a gépemben (CM 690-es ház), még játék alatt is alig érezni, hogy melegszik.
Lehet, hogy a "megfőtt" Corsair-eknek egyedül kellett kivinni a házból a meleget.
Az 5 év gari azért elég jó ajánlólevél (szerintem).[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
kfron
aktív tag
De most már úgy felidegesítettem magam, hogy már ebben az Epsilonban sem bízom...
Lehet eladom a pics@ba... Csak tudnám mit kéne venni helyette?
A Corsair melegszik, (hiába halk, ha megfő), az Enermax meg kib... drága.
Veszek valami Chiefteket, van rá 3 év gari... (erre csak egyet adtak)
Besz@rás... -
Dyno
veterán
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Ha jól tévedek, az ATX szabvány 5% tűrést engedélyez. Ennél nagyobb eltérésnél lehetnek problémák
Egyébként pedig szoftveres mérés (bios, everest, stb.) nem mérvadó.(#34259) pakai93:
Drágábbtól az olcsóbb felé haladva:
FSP Everest 400W
Corsair CX400
Gigabyte Superb460
FSP 400PNF[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest