Hirdetés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Oldaltól függetlenül, a "hivatalos" pixmania is erősen felejtős oldal, az esetleges gariztatós szopacsok miatt. Onnan csak olyan dolgot éri meg venni, amire nem szükséges gari, porszűrő, venti, ilyesmi. Legalábbis szerintem
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
MCkey
csendes tag
-
Dyno
veterán
Ahogy elnézem nem hiába fajult az LC-Power-ig valszeg nincs rá túl sok pénz....szóval amiket ajánlottál kilőve.
MCkey:kevesebb pénzből legalább őt megkell venni ha jót akarsz magadnak,de ha avn egy kicsit több rá akkor ő még jobb lesz.
-
MCkey
csendes tag
oké megfogadom a tanácsot.
akkor az 500W-os kategóriában nézelődjek, ugye?
az ajánlottak közül mennyit fog számítani, ha csak 500W(fsp), vagy 550W(chieftec) mondjuk?
vagy ez már nem oszt nem szoroz egy jó tápnál?Dyno: köszönöm az ajánlatokat, akkor ezek szerint ez is megteszi?
http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_superb_460w/23667[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
jaja. titokban ilyet építenek be gépekbe, hogy egész kerületek égjenek le egyszerre egy kis áramingadozás miatt...
daa-raa:
Az is lehet, hogy 6000Ft-os Mediamarktos tápkábel van hozzá, így érteném az árat ...azok után, hogy ott egy DVI - d-sub átalakító 12990Ft[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
Dyno
veterán
Ne ajánld azt, mert a VX450 jobb, sőőt az Enermax PRO82+ 425W még jobb lenne, 500-as BS2 1A-el erősebb nálluk, de áganként nem terhelhető csak 18A-ig, míg az Enermax 25A-ig, Corsair pedig Single Rail-os szóval 33A egy ágon.
Kem: azért az CM nem rossz táp, ne vezesd félre, csak van jobb választás hasonló áron.
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
Már ne haragudj, de mielőtt elkezdesz tápokat ajánlani(RealPower és társai) előtte pár hónapig olvasgasd a topicot, meg a teszteket és majd megtudod,h mikor mit miért ajánlunk, meg mi az eltérés egyes tápok között. addig vagy kérdezz, vagy olyat írj, amit már sokszor láttál hozzáértőktől... nem mondom, hogy én az vagyok, de már elég sokat olvastam ebben a témában
Köszi!
-
Dyno
veterán
De egy középkategóriás tápból biztos több kell, mint 450 W...---> erre írtam, amúgy meg Kem kollégának igaza van, már meg ne haragudj...de csak félre vezeted az embereket....meg érdemes azon elgondolkozni ha egy FSP-PNR 400-as 324W-ot tud a 12V ágon, a BS2-es meg 348W-ot, akkor valszeg elég mind kettő csak hangban nagy a különbség meg felszereltségben(kábelezés, festés mi egymás...) pedig árban elég nagy közöttük a különbség.
KaiotEch: Drágább?totál egy árban van a CM-el a VX450-el.
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
Én meg egy olyan 400W-os Codegen táppal hajtom a nyomtatószerverem, amit ha megmozdítok, akkor megszűnik a kontakt, és kikapcsol a gép. ráadásul a burkolata is le lett cserélve félig, mert valaki lenyúlta belőle a 12cm-es ventit mégse ajánlom senkinek a Codegent 1,7Celeronnak meg 2Gb-os vinyónak mindegy... és megy majdnem 1 éve...
Köszi!
-
kem
addikt
Annak aki leszedte a borítólemezzel együtt, és egy ACorp tápra tette föl, aminek túl hangos volt a ventillátora Így nyertem meg magamnak a félholt Codegent
Az ACorpba persze nem fért bele a 12cm-es cooler a FET-ek bordáitól, úgyhogy az kifele lett felcsavarozva. A táp pedig kikerült a ház tetejére. Ment egy fél évet, aztán behalt, és akkor adtam el neki a 450-es csifimet.
Köszi!
-
Traxx
őstag
Seasonic bele van, mint a VX450-nek, kérdés tényleg az alávaló konfig. Vagy ha annyira nagyon nem sürgős a megvétele, szerintem érdemes lehet várni pár hetet a Corsair HX450-re, ami tuti olcsóbb lesz valamennyivel. És szintén moduláris. Persze ha nem valami szénné tuningolt quad kerül alá szintén tökigtolt CF-el
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
"Egyáltalán milyen minőséget képvisel ez a Colorsit?"
Kereső...? Tehát nem lennél előrébb, mindkettő nulla. Max. annyi, hogy az M-Technek még frissek a kondijai. Osztom az előző véleményt, 4K körül egy olcsó FSP és kész.
-
pokol ura
senior tag
köszi
de olcsóbb kiadásban vmi?
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pokol ura
senior tag
ez igaz!
de akkor erre a célra megfelene egy Corsair VX450 vagy egy TX650 is nem?
ja és nem kell h moduláris legyen ( a kötegelő csodákra képes )
semmi bajom a Corsair- rel ,csak az h r....dt drága, legalábbis per pillanat.pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pokol ura
senior tag
csak épp 27-29k az a tápocska
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
riov
tag
Elszöris köszi a HSZ-t, mindkét táp nagyon szuper amiket ajánlottál, szívem szerint én is egy Corsair TX -et vennék csak elég borsos az ára, max az a 20-22 amiben gondolkozok és ahogy néztem ebbe az általam felsoroltak férnek bele, abból tudnál ajánlani egyet.
*** Home office ***
-
Skizz
addikt
-
elfelejtette
veterán
Még a minöségi tápokat is érdemes átnézetni 3-4 év után, egy nem minöségi 5 éves tápban tutira ki vannak száradva a kondik, tehát bármikor kilehelheti a lelkét...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kfron
aktív tag
Látom nem nagyon mer hozzászólni senki... mondjuk nem csodálom. Vackot vacakra cserélni nem könnyű döntés. Mindegy, az lesz, hogy berakom az M-TECH-t, vissza veszek a prociból, és megpróbálom alulfeszelni' egy kicsit, kímélendő a cuccost...
Bárkinek egyéb ötlete van nyugodtan beleszólhat a témába...
Az Amper legyen veletek.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Tipikusan sz@r vagy k@ki esete. Talán akkor az újat, legalább a kondik nem szárazak mint a sivatag benne. De necces, mert ettől még lehet hnap elviszik a halálba az egész gépet. Akkor meg egyáltalán nem lesz gépe haverodnak. Azért ezt mérlegelje.
Érted kb olyan, mintha berendezné fullosan a házat de ajtót nem vesz rá, mert azon spórolnai akar. Aztán az nem megy be és pakolja ki a kecót aki nem akarja. Túl nagy a kockázat a spórolás mértékéhez képest szvsz. Egy 350-es FSP nem olyan vészesen drága...
Amper legyen velünk?! Az már igaz, inkább mint bennünk.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3000 sorozathoz ventilátor szett / Trinity - AMP Holo
- NZXT H510i Rivals Limited Edition - My Hero Academia
- Új, SSD és HDD hűtők, féláron! (Piros, Kék, Fekete)
- MSI 3060, 3070, 3080 új ventilátor
- EVGA Super NOVA 2000W Gold tápegység eladó, pár nap üzemidővel, 8 év First Shop magyar garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs