Hirdetés
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz shteer #13455 üzenetére
Ja bocsi akkor elnéztem De szerintem akkor is nagyon megéri a CSX és állitólag a 3,8K-s is megy CL4-be egyik haveromnak megy annyiba kisebb fesz. emeléssel de azt nem tudom hogy neki bordás-e de szerintem akkor ezek szerint nem.Minden esetre jó ram jobb mint a drágább mezei Kingmax.
-
sNORh
addikt
válasz shteer #18908 üzenetére
Egy Cooler Master vanolyan minőségű mint egy Corsair? Néztem Amperbe nemnagyon marad alul..
Ezt néztem ki: Real Power M520[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Tim82
félisten
válasz shteer #19125 üzenetére
Öööö... az illető ismerősöm úgy értette, hogy "óccsó, de azért nem rossz".
RexpecT: ez van, az eladó oda rakta fel a képet, én csak a linket másoltam át.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Márton
nagyúr
válasz shteer #19898 üzenetére
nem láttam hogy pörög, de a hang alapján rá tippelek.
hosszasan kellett nyomnom a bekapcsológombot, hogy leálljon.áramtalanítani meg tuti nem fogom, mert a főkapcsolója nagyon nem esik kézre
az elosztót ha meg lelövöm, megy vele más is.Nem igaz hogy egy 3 ezressel nincs ilyesmi, egy 15-ös meg finnyás.
ha megint előjön, jobban kifigyelem
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Dyno
veterán
válasz shteer #19909 üzenetére
Hiába kérdezed ilyen gúnyosan, nekem ez vele a tapasztalatom, volt egy időszak mikor unokatesómmal ezen vitáztunk(én mindig kapcsoltam elosztóval, de nem hittem neki hogy nem tesz jót) és azt mondta hogy probáljam ki azt hogy 2hétig nem kapcsolom le és azt mondta restartolgatni fog és igaza lett.Pedig akkor egy 370-es Enermaxom volt ha emlékeim nem csalnak öreg sem volt 3-4hónapos lehetett.Na mindegy nem kérem hogy egyetértsél nekem ez a tapasztalatom.Ja igen és nekem még az volt hogy amikor nem kapcsoltam le mindig ciripelt akkor is amikro a gép be volt kapcsolva.
-
Dyno
veterán
válasz shteer #19914 üzenetére
Igen én is az lennék.A lényeg nekem ezek voltak a tapasztalataim.Mondjuk a tápnak különösebb baja nem lett mert már 3,5éves , de szomszéd gépébe még mindig megy, csak ventik lettek cserélve mert ebben még 2 darab 8centis volt és 2,5éves korában elkezdtek üvölteni, azóta 2 ledes thermaltake hűti tőkéletesen.
-
turorudi
aktív tag
válasz shteer #19919 üzenetére
Egy pillanatig gondolkodtam a 400-as Zenen, de nem akarom még egyszer átélni azt, hogy azt hiszem, tönkre ment 2,5TB vinyo.
Szóval nem tudom pontosan, mi történt vele, de kis égett szag terjengett körülötte. Nincs is kedvem szétszedni. Valami flash videót néztem éppen, és pukk... Csupán a cpu hűtő 2db ventije marad pörögve, a vinyók nagyon halkan reszeltek, az alaplapi ledek vibráltak.
Különös, mert most tettem fel a procira egy Cooler Master GeminII hűtőt, amiről nagy hatásfoka ellenére itt a PH tesztben kiderült, hogy meleget gyűjt maga alá, de ez az Everest szerint alaplapi szinten kb. 10 foknyi hőemelkedést okozott, a táp kézzel tapinthatóan sem lett melegebb. Tehát nagy bizonyossággal kizárnám a túlhevülést, ráadásul a házfalba épített 25cm venti így is nyomta rá a luftot.Az ajánlott Corsair táppal szemeztem, pontosabban a PSU-450VX kistestvérével. Az is jó lehet?
Más ajánlatok? -
Márton
nagyúr
válasz shteer #19909 üzenetére
Nem és nem!
én sem fogom minden lekapcsolásnál az elosztót is kapcsolgatni, aztán mikor bekapcsolnám akkor szintén matatni az asztal alatt. Hát ennyit az egész tápcsere nem ért meg. Ennyi erővel maradhatott volna a 3ezres, SOKKAL nem volt hangosabb az sem...Nem mértem az időt, de 5 percig biztos susogott, utána lekapcsoltam.
Legközelebb hagyom tovább, hogy mit csinál.
Ha lesz egyáltalán legközelebb...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
turorudi
aktív tag
válasz shteer #19922 üzenetére
Na, viszont a VX450-nel nekem már van tapasztalatom, a megzakkant FSP Zen után ma ilyet tettem be.
Remek tápnak tűnik, hangja szinte érzékelhetetlen. Igaz, ehhez talán hozzájárul, hogy a házamat korábban hangszigetelő szivaccsal béleltem ki, ami nem nagy truváj, de főleg a magas hangokat (és részben a vinyo kerregést) kiszűri.
Nem teszteltem agyon, kicsit futtatgattam a Prime-ot, felhúztam a q6600-t 3,6GHz-re (1,5 V körül: azért csak körül, mert a lap Vdropos, így teljesen pontosan sosem tudom, mennyi a magfesz.). Mindent szépen bírt, és ami érdekes, az a Giga lapokhoz tartozó energiatakarékoskodási programnál (Energy Saver) jött elő (nekem GA-EP35-DS3 van).
A Zennel ez az alkalmazás nem futott rendesen, gyakorlatilag egy idő után nem vette vissza idle állapotnál a teljesítményt, így nem is takarékoskodott, ráadásul a kis alkalmazás grafikája is szétesett. Most, a Corsairrel, minden újratelepítés nélkül (csak beraktam a régi helyére) tökéletesen működik - persze ez elég különös jelenség, de mégis így van. -
->Dzsony<-
tag
válasz shteer #19960 üzenetére
Azt mondták inkább ebben a topic-ban érdeklödjek aziránt hogy milyen táp kéne szerintetek az alábboi config hoz: X2 4200+, msi k9n ultra, 2*1 giga a-data, hd4870 x2, 750 samsung, 2dvd iró. A kérdés hogy szerintek egy corsair VX550, vagy HIPRO HP-W700WC3 (ez utóbbit itt találtam az apróban). Szerintetek ez a config elmenne az 550-essel is vagy vegyem inkább a 700 asat, amin viszont nemtom hogy a 8 pines csatlakozó ugyan az-e mint amit a kártyán van.
Segitségetek elöre is köszi.
-
kem
addikt
válasz shteer #20035 üzenetére
jóvan leesett
Még csak most iszogatom a kávémat
naegy szakmai kérdés,h nelegyen fölös hsz:Melyik a leges legolcsóbb táp amit lehet kapni, és elvisz egy LGA775 1,6-os Celeront, lájtos régi AGP VGA-t, meg 1hdd, 1 odd-t. Hang nem lényeg, de 12ventije legyen. Fontos adat nem nagyon lesz rajta csak zene! Annyira legyen csak biztonságos, hogy ne égjen le miatta a kávézó
Köszi!
-
sNORh
addikt
válasz shteer #20042 üzenetére
Leges legolcsóbbat kérdezte, én csak válaszoltam
Vagy még az LC Power és társai, ezek a legolcsóbbak, de nem ajánlottak..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz shteer #20049 üzenetére
szvsz gyári codegennel szerelt házakat hozzák vissza sorba garral, de 1 M-Tech-et nemhoztak még vissza..
Lehet lassan öl, de hatásosanAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
didyman
őstag
válasz shteer #19914 üzenetére
Jót tesz a készenléti kör élettartamának és a villanyszámlának. Ami ellene szól, hogy a 230 rákapcsolása mindig egy sokk a tápnak, de szerintem ez nem akkora probléma, hogy érdemes legyen az áramtalanítás pozitív oldala mellé rakni. Hálózati ingadozások üzem alatt is ugyanúgy ölnek, kikapcsolva meg nem .
Ennyi tápot, nekem 2003 óta ugyanaz az EG301-es Enermax dolgozik
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
-
Sandormaster
aktív tag
válasz shteer #20511 üzenetére
Pcsába miért mindig velem történik ilyen Pedig reménykedtem, beüzemeltem minden király, mondom meglesem milyen a venti erre nem megy ráfújtam jó erősen, erre beindult, mondom jó, hátha most már nem lesz ilyen, de kikapcsoltam a gépet hogy kipróbáljam de megint nem indult el, csak ha kicsit rásegítek és megpöckölöm/fújom
-
sto1911
veterán
válasz shteer #20743 üzenetére
Koszi az ajanlast! De! Amit talaltam rola itt PH-n cikket, ez az alapjan egy 400W-os FSP. Jelenleg nekem is 400-as FSP SAGA+ PNF tapom van, de ha megterhelem a gepet, akkor sipol (pl. jatek kozben)
Igy az lenne a fontos, hogy az ilyen nagy terhelest is birja, feltehetoleg a PCI csatin is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs