Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
Sziasztok, van egy gépem az adatlapomon olvasható és lehet bővíteném. A tápon gondolkodok. A lényeg az új videókarim kb 200W 3870 X2 enne meg magában. Erre kéne egy táp. Én kb550W-osra gondoltam. Késöbb szertnék egy Quadot is természetesen húzva. Mit ajánlotok ami tényleg jó és megbízható, hang nem számít csak teljesítmény legyen.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Na ezt itt minden topikban közzékéne tenni, és minden újoncnak be kéne tenni regisztrációs kérdésbe, hogy addig enm regizhet ameddig megnem mondja mi a hiba....
Ez már télleg határtalánhülye barom lehetett......Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
stol
addikt
Elrettentő kép, hogy az emberi hülyeség IGENI határtalan!
KATTYSzegénynek elpöffent a kolorshit...(Az egész géppel )
Most meg kéne hatódnom?
Jajj szegény ici-pici júzerkémnek nem futotta tápra jajjj!
Azon gondolkozom, ne indítsak-e neki gyüjtést tápraUi.: Megérdemelte, hogy megdöglött a gépe, hogy rohadjon meg! Aki ilyen hülye, az haljon meg kérem. Pediglen felajánlottam a TÁPOT de erre az volt a választ, hogy "DRÁGA!". Az b+ drága! Quad nem drága! 8800GTS nem drága! De a 6700HUF-os FSP drága B+!
-
pszihó
aktív tag
Hol sikerült és 23k fölött vagy alatt? Ha nagyon indiszkrét löheted priviben is
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pasquale
tag
válasz anyuka74 #8092 üzenetére
Milyen bekötési rajzra gondolsz?
Ha arra gondolsz mit hova kell dugni akkor van egy 20/24 pines alaplapi tápcsatlakozó, ezt az alaplap ugyanúgykinéző aljzatára kell dugni , ha p4-es gép akkor egy 4eres 12v-os a cpunak.
És a molexek(széles 4 erű) a HDD/ODD nek
Mindent oda lehet csak bedugni ahova való, persze kalapáccsal meg lehet mindent oldani[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz anyuka74 #8092 üzenetére
Szia!
Nézd meg az alaplapot, arra csak 2 darab kábelt kell kötni.
A tápon van egy nagyon széles darab, 2 soros, azt rákötöd alaplapra, abba a nagy slotba, azon a sloton egyik oldal közepén van egy slot, a nagy kábel végén lévő műanyagon is van egy kapocs, az a kapocs a műanyag pöcök fele kell legyen, hogy bele akadjon, ne essen ki.
Akkor van egy négyzet alakú 4 kockás kábel is. Az általában a proci mellett fent szokott leneni, megkeresed bedugod, ezeken is van pöcök, meg pattintó. Utána keresel ilyen egysávos és 4 pines vezetéket ha ide cuccaid vanank, rákötöd őket vinyóra, dvd-re, ha sata, akkor ilyen lapos és kb 2.5cm-es vezetéket keresel, rádugod vinyóra vagy dvd-re.
Ha vga-ra is kell külön cucc, akkor keresel olyat aminek olyan a vége, hogy 6 fekete vége van, 2 sorban, azt meg rádugod első módszer szerint vga csatlakozójára.
Szóval nagyon egyszerű, mindenből ami az alaplapra kell, 1 van, ami a vinyókhoz, megnézed melyik hasonlít rá, megpróbálod beledugni, ha nem megy be, emgfordítani, hátha fordítva próbáltad, emrt nem mindegy 90fokos szélekkel rendelkezik, általában ilyen trapéz szerű a felső vége, ha nem stimmel bele, ekresel másikat ami belevaló.
Nagyjából ennyi.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
anyuka74
tag
Sziasztok Srácok,
nos megvan. fsp - ATX-350PNF
Semmi bekötési rajz nincs hozzá. Van erről vmi foto vhol, mielőtt szétlövöm a gépet, mert vmit rossz helyre dugok?
Tudom, nem keveset kérek, de ha vkinek van hozzám türelme...
Köszönöm -
Orc
senior tag
Én ma vettem egy 520HX-et, nagyon jó! Tényleg halk(eddig passzív FSP Zenem volt), ventis tápok közül messze a leghalkabb(terheléskor is), a feszek halál stabilak. Egyszóval szuper.
Egyébként moduláris ez a táp.Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
Ferrarer
tag
válasz Szten Márs #8087 üzenetére
Értem. Szal ez inkább p3-hoz jobb
-
Ferrarer
tag
Ez jó táp?
FSP300-60GLC 300W PASSIVE PFC -
djtoomi
addikt
válasz commanDOS #8081 üzenetére
Vegyed megfele, nagyon jó kis táp az!
Nincsen rajta pci-e csati, de a vga-hoz adak.
Sata meg sata2-t felejtse már el mindenki semmi különbség, csak egy barom feltalálta a sata2-t ami a sata-val szemben 150 helyett 300mb sávszélet biztosítana, ha a vinyók bírnák, de még az ata 133mb-jét sem használják ki...Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Szokásos kérdés:
Új konfigomhoz kellene táp. Tulajdonképpen már össze is barátkoztam egy
FSP ATX 350-PNF táppal. Nagyjából így nézne ki a konfig:
-A64 X2 5000+ (Brisbane)
-2*1GB/800 RAM
-1db HDD
-1db DVD író
-ATI 3850 VGA...Remélem elegendő ez a 350 wattos kicsike
Nem szívesen adnék több pnézt érte.
A másik dolog, h nemtom van e ezen a tápon PCI-E táp csatlakozó, ha nincs, akkor megoldható-e az átalakítás? Illetve a SATA2 tápcsati különbözik-e a normáls SATA tápcsatitól? Nem sok mindent találtam erről a tápról...Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
elttiL
senior tag
válasz Szten Márs #8050 üzenetére
Rendeltem a pclandnál 350W FSP PNF-et pár nap és hozatom el Pestrűl. végre nem lfogom hallani a dög qtec kölcsön tápot vagy az azona 400w magas frekis sikítást. pedig nagyon szerttem az azonát. de hát az új gép több kakaót kívánt így gondolom megszólaltak a tekercsek.
-
mák
tag
Sziasztok!
Szerintetek ehez milyen táp illik?
Gigabyte GA-X38-DQ6
E6850 vagy Q6600
2*1gb 1066 crucial
wd 320gb Raid e.
8800gt/512Olvasgattam a topicban ezért a
VX 450W-re gondoltam.Csak egy ÁMEN-t szeretnék kérni, ha úgy gondoljátok, hogy valóban megfelelő lenne.
Ha valki jártas a procikban, akkor azt is megírhatná, hogy hosszútávon melyik lenne jobb az általam kiválasztottak közül
mákosnudli
-
djtoomi
addikt
válasz trogerzsiger #8069 üzenetére
Codegen, eurocase,hkc, deer,mercury, q-tec mind-mind sz@r!
Tápból FSP, Chifetec, Corsair, Zalman, CoolerMaster egyes sorozata, Seasonic meg nagyjából ezeket lehet emgvenni. Egy 350-es FSP jó lenne neked.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Ferrarer
tag
Hi
Nekem most egy 300w-os deer tápom van, amin most jelenleg egy 4000+-os proci van 30-40% tuninggal, egy 1gb ddr2, 1 dvd meg 1 hdd. Az lenne a kérdésem hogy ha vennék bele egy 2600xt-t, esetleg tuningolnám is akkor elbírná-e a táp?
Nem hallottam a deer-ről h rossz lenne, de ellenkezőleg se.
Egyébként 2004 decemeberében vettem akkor még 2.4-es cerkás konfiggal együtt.
thx -
Kombat
őstag
válasz trogerzsiger #8069 üzenetére
Nem!
FSP 350 PNF-et vegyél! -
trogerzsiger
csendes tag
Hali!
A eurocase tápok mennyire jók? e6300, 8600gts 1 giga ram, mostani 350-es codegenem nem elég, a eurocase jó márka?
-
KMT
addikt
Egy 350 W-os chieftech vajon elviszi ezt?
Asus m2n-mx
AMD A64 3000+ @9*275 MHz
hd 2600pro
2*1GB ST T800
WD 250GB IDE, WD 500GB SATAII, meg néha még 2 db IDE-s vinyó raid-ben
Nec dvd író
3 házventi
wlan kártyaÉs elvinné egy húzott amd x2-essel?
Meg mi ez a pci-e csatlakozós dolog amiről beszéltek? A videókártyák nem a pci-e sloton keresztül kapják az áramot, hanem a tápból csatlakozóval?
(Most készülök videókártyát venni, még integrált van, ezért nem tudom)[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Azn gondolkodtam h nem is lehet rossz a Coolermaster 520W-os moduláris tápja. Van ez olyan mint mondjuk egy Corsair VX450 vagy akár egy HX520? Az ára nem oylan vészes, de hang, megbízhatóság stb..? Ajánlani lehet annak akinek "oclsó" moduláris táp kell?
-
MoT3C
csendes tag
válasz Szten Márs #8060 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat akkor valószínű a Zalman lesz.
-
Szten Márs
nagyúr
Teljesen jó kis táp az Enermax Liberty, viszont mind a Corsair, mind a Zalman halkabb nála és erősebb 12V-on. Ha mindenképp moduláris táp kell, akkor ajánlanám a Liberty-t.
Az ajánlott Zalman és Corsair között az a különbség, hogy a Zalmanban FSP bél van, osztott 12V-os ágakkal, míg a Corsairben osztatlan 12V-os ágú Seasonic bél. Az osztatlan ág akkor jól jön, ha igazán durva quad tuningot csinál az ember, egyébként inkább az osztottra szavazok, így a te esetedben is. -
MoT3C
csendes tag
válasz Szten Márs #8058 üzenetére
Zalman és Corsair között milyen különbségek vannak? Enermax liberty 400-ról mi a véleményed?
-
Szten Márs
nagyúr
Számoljunk 80% hatásfokot a 420-as Chifinek, akkor 288W-ot kért a táptól a konfig. De ha nagyon meg akarsz nyugodni, és nagyon halk táp kell, akkor Zalman ZM460B-APS. Best buy táp. Szintén nagyon halk és erős táp még a Corsair VX450, mondjuk ha nem feltétlen muszáj, mondjuk quad tuning miatt, akkor én nem single rail tápot vennék, ezért szoktam a Zalmant favorizálni inkább.
-
MoT3C
csendes tag
350es FSP biztos elég? Mert a vga kártya tápcsatiján 550watos táp van írva minimumra. alapon kevesebb feszt kap meg csak 600/1600on megy. Fogyasztás mérövel 360watot mértünk egy 420as chieftechel. Én egy 550 chieftechre gondoltam de nem tudom mennyire jó ez a széria most.
-
MoT3C
csendes tag
Sziasztok a következő konfighoz kéne egy táp:
E4300@3.4ghz 1.57vcore valós, 2x1gb ddr2 800@1000 2.1v, HD2900PRO @ 840/2000 1.15v, 4db hdd, 1db dvdrw, tv tuner kártya, 10/100as lan.A tápot lehetőleg 15-17k körül kikéne hozni.
-
törölt tag
Sziasztok!
CPU: Core 2 Q9450
RAM: 4 GB, Kingmax 4x1, vagy GeiL 2x2, 1066 MHz DDR-II CL5
VGA: 8800 GTS
Alaplap: Asus P5K Deluxe, vagy Gigabyte DQ6Táp elvileg 550W-os Chieftec lesz, de arra azt mondták, nagyon hangos. Valami FSP-vel biztos jobban járnék... Vagy Corsair-el. De mégis hány W-os legyen???
Üdv. BR4D
-
elttiL
senior tag
válasz Szten Márs #8048 üzenetére
tudom már a tutit, nem kell tápot ajánlani, csak a FSP 400w-os PNF 2-3 hétig nem kapható, 10eft fölé pedig elvből nem akarok menni, a chieftek-ek meg nem komálnák a szünetmentesemet (apc) ugyhogy esetleg egy 350-est szerzek abból a szériából (PNF) /4200+ x2 s939 +6600gt a rendszer, 4200+ húzva lészen derekasan, mert tudja amit kell, igaz HERR Z? /
[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
válasz Szten Márs #8046 üzenetére
pedig írtam keresőbe, de bvalahohy nem jött ki.
kösz, akkor erről is letettem. -
elttiL
senior tag
Na ezért a kérdésért behúzom fülem, farkam: HKC tápokról hallott már valaki? kézbe fogva nem olyan kellemetlenba kinézete. harisnyás az alaplapi kábelköteg. az 550w -ost nézegettem a tápboltban.
-
djtoomi
addikt
Ez sokkal jobb.
Minek neked világítós?
Semmi értelme nincsen annak....
Vegyél hátra egy 12cm-es ledes ventit, és akkor jó lessz, egy olyan venti kb 1.500ft.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Gyönyörű ez a nap is, tegnap este emgrendeltem CM 620-as tápot, edigitalban 22.9-ért házhozhozzák.
Ott 25400 lett volna a HX520-as corsair, de nem lett volna meg a héten nekik.
Most nézelödök iponnál procik miatt, meg úgy egyáltalán, tápoknál ki van téve a hx520-as corsair.... Agyfrászt kaptam mikor emgláttam a kisebb árcímkét mint a 620-as coolermasteren...
Szerintetek, érdemes lecserélni erre?Ezt meg max átpasszolom valamelik havernak...Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Thommer
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h ha az alábbi konfigot egy 350W-os FPS-vel kínálom meg (FSP ATX-350PNF), marad-e benne elég tartalék, h a VGA-t a jövöben egy 8800GT-re cseréljem?
A konfig:
- Core2 Duo E4500 2,20GHz
- Gigabyte P35-DS3
- MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC
- 2 x KINGMAX DDR2 1GB 800MHz
- LG GSA-H62N BK dvd-író
- Samsung SATA2 250GB 7200rpm vinyó
Olvastam a tesztekben és a fórumon a fogyasztási adatokat és azok alapján röhögve vinnie kéne, de azt látom, h szinte mindneki a 400W-os, vagy nagyobbakra van ráindulva. Kell-e nekem egy FSP ATX-400PNF? Köszi a segítséget előre is''Szia Szivem! Most Windows alatt próbálok írni, ha megszakadna a szöveg, akkor lefa...''
-
oh-he
csendes tag
válasz Szten Márs #8036 üzenetére
ok köszönöm.
a másik táp ez lenneorsair CMPSU-520HXEU
csak ez nem világitpersze 1 a ház+ minden védelme..
-
FID
őstag
válasz Szten Márs #8036 üzenetére
Köszönöm majd olyan 20k körüli öszeget szánokrá! Olyankéne amin 2pcie dugovan mert majd 88gts sli-m lesz! És lehetöleg legyen kakao ezeken a szálakon.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
oh-he
csendes tag
jó estét mindenkinek!
lenne 1 kérdésem: ki mit hallott a következő tápról:?
SF-AURORA 500W, 600W
-
FID
őstag
Bocsi lemaradt! :[link]
-
FID
őstag
Sziasztok azt szeretném kérdezni h. a 450es chiefteket erre érdemes lecserélni?
-
veterán
válasz sosperecek18 #8030 üzenetére
Szerintem csak ahogy elkezdi gyorsítani a ventit, azt hallod. S lehet, hogy egy bizonyos fordulatszámnál rezonál.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
sosperecek18
őstag
Hello, azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a tápommal, mert ma elősször lettem rá figyelmes hogy ha minden terhelve van (játék közben) egyszer csak elkezdett elég hangosan zizegni, eddig még ilyet nem vettem észre. A táp egy éves, de nem hiszem hogy annyira megterhelné a konfigom, hogy zizegnie kelljen...szerintetek?
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Traxx
őstag
A proci az most milyen? Mert tudtommal Q6400 az tudtommal nincs, szav vagy Q6600, vagy E6400 lesz az (mivel a 6 a 4-től a billentyűzeten ugyanolyan messze van, mint a q az e-től, így te tudod jobban )
Amúgy amit az előttem szóló kolléga mondott, az igaz: ha CF-et támogat a lap, nehéz lesz SLI-t izzítani.
A táp amúgy jó lesz.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
xtmod
senior tag
válasz Szten Márs #8025 üzenetére
az jó, mer akkor a kodegányt még mindíg magasan very.
-
pszihó
aktív tag
válasz Szten Márs #8022 üzenetére
oks teljes a királyság köszi
minden tápos zsenit megkoronázok virtuálisan
Ezennel ez a topik a táposkirályság topikjáknak nyilvánitom
Országos jeeeeeee!
És megint abszolut hülye vagyokNyálbuborékokat fulyok és forgatom körbe-körbe a szemem mint egy idióta örömömben
Eltudjátok képzelni.
Iszonyú, rettenetes tiszta nyéki út vagyok sárgaház jekijekijeki
olyan mint a gyalog galopp a lovagok akik azt mondják ni[ Szerkesztve ]
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
xtmod
senior tag
válasz venember83 #7989 üzenetére
hello.
szerinted egy 350w-os FSP-nek 1-10-es skálán, milyen a hatékonysága egy corsair vx-el összehasonlítva. ezalatt, a felvett és leadott teljesítmény közötti különbséget értem.
üdv.
-
pszihó
aktív tag
mesterek! táp szakértők!
segitsetek (szegény édesanyám varrás mentén reped)
ez a táp
Chieftec 650W CFT-650-14C 14 Cm Moduláris
[link]ehez a konfighoz
Asus P5K; Intel Q6600(G0)+NorthQ3310BLA; 2X1GB Kingmax Mars DDR2 1066Mhz; Asus 8600GT; Maxtor 120Gb/7200rpm/2M ide; Samsung 400Gb/7200rpm/8M sata2; Samsung 400Gb/7200rpm/16M sata2; Lg dvd rom GDRH10N sata; Lg dvd iró GSA4163b ide.
jó e? e é? he,
köszikeSamsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
diegho
nagyúr
válasz e_david #8016 üzenetére
na most LC power az acorp (huntkey) ugyebár, xilence macron, a cm extreme meg seventeam. én egyiket se venném a fentiek közül, ezeknek az árából vehetnél egy 350fsp-t 7k-ért iponban ami tökéletesen jó lenne a gépedhez és a fenti tápok mindegyikénél jobb.
[ Szerkesztve ]
-
e_david
tag
Hali!
Tápot szeretnék venni, csak nem tudom melyik lenne jobb:CoolerMaster Extreme Series - 430 Watt vagy
Xilence Redwing ATX 2.0 - 420 Watt vagy
LC Power SuperSilent Black - 420 Watt?Valakinek valami tapasztalata a fentiek valamelyikével?
-
C@rbon
senior tag
FSP 400PNF-nek van pci-e csatija?
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Egy 350-es táp elég egy E6750 + 8800Gt-hez? Ismerösöm szerint min. 400w-os kell, de az első hozzászólás szerint elég bőven egy 350-es is.
Az Asus tápok jók?Köszönöm a válaszokat.
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Symbio
senior tag
válasz masterful87 #7987 üzenetére
CM 690-es házamban nekem is Corsair VX450-es táp van alul. Nagyon kell a hosszú ág, de így gyönyörűen elpakolgatható. A 4 pines ág az alaplap mögött elvezethető és felülről visszakanyarogik a lapra (feszülés nélkül). A felesleges ágakat is behajtogattam a jobboldali oldallap mőgé. Én elsősorban a 690-es ház miatt vettem a VX450-est (na meg persze mert jó és nagyon csendes )
-
-
pszihó
aktív tag
válasz Szten Márs #7999 üzenetére
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest