Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
Xiaomi 14 miért tartja így az árát?
s24 már leugrott 260 körülre 300-ról…a xiaomi meg egyszerűen nem akar 320-330 alá menni. -
Rhino82
aktív tag
Közben újra elérhető lett T-nél a samsung s23 is.
Kollega úgy néz ki kompakt méretnél maradva i11 után az s24-et vagy az s23-at választja.
A 23 kb 30 ezerrel olcsóbb lenne. Még nem is az árkülönbség, de sokan az s23-at ajánlják a 24-el szemben.
Teszteket nézegetve néhol ennek jobb a kamerája néhol meg annak. Akksiban is egyszer ez egyszer az jön ki…nagyon vegyesek a tesztek. Én személy szerint a snapi prociban jobban bízom, illetve alapmodellnél mindkettő 8 gb-os rammal szerelt. Szóval igazából teljesítményben szerintem kb semmi érezhető. Neki viszont mindegy milyen proci, nem ismeri őket. A lényeg neki a megbízhatóság.
Szerintetek melyiket vegye? -
hhgygy
senior tag
válasz enginev3.0 #190195 üzenetére
Ha a pénz nem számít, nyilván az f6 pro, mindenben erősebb
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
ecaddsell
aktív tag
válasz ubyegon2 #190187 üzenetére
Ennél sokkal meghatározóbb, hogy a sw motor a google-tól jön (a kulcs HW komponensek is megbízató cégektől) és aligha olyan szintű a customizáció, hogy a biztonságot érintse. Erre a banki app (és a cégek is, hiszen work profile-ban belső adatokhoz férsz hozzá ill. kerül a telóra) odafigyel.
Pl. mikor új ujjlenyomatot vettem fel a banki app rögtön észre vette, hogy változott és újra kellett azonosítsam magam.
Nem ez kellene legyen a meghatározó telo választásnál, de persze ha valakinek itt van valami hiedelme nehezen lesz erről meggyőzhető. -
enginev3.0
félisten
Hi
Poco f6 f6 pro vagy X6 pro? Melyik az ajánlottabb?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Helló, A Samsung Galaxy A54 5G mellé keresek egy olyan tartalék telefont, ami megbízható de sokkal erősebb hardverben.
Sokáig csak Samsungban gondolkodtam, vártam az S24 FE-t ami viszont az árazás miatt kiesett.
Most a POCO X6 Pro 12/512 GB -os verzió a kedvencem napok óta. Ami fontos nekem, hogy 120-130K körül majdnem tripla olyan gyors mint az A54, de nincs benne eSIM, nem tudja az IP67-es védelmet, szoftveresen ugyanúgy Android 17-ig támogatott mint az A54.
Nagyon fontos, hogy gyárilag van rajta fólia (ezzel mindig gondolkodtam van), tokot is mellékel hozzá a Xiaomi. 5000 mAh-s akksi van benne mint az A54-ben, de azt 67W-tal tudja tölteni.
A kérdés tudtok e olyat ami kb ebben a 120-150K-s ársávban van, legalább olyam gyors mint a POCO X6 Pro, és esetleg tudja az IP67-et is vagy van benne eSIM és minimum 3+1 év Androidos támogatással bír? A 120Hz-és képfrissítés is fontos.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
ginola
addikt
Nothing phone 2a és 2a Plus közötti 20 e Ft felár indokolt, jobb annyival, vagy elenyésző a különbség?
-
Köszi az S23 Ultra 12/512GB ajánlást.
Igazi prémium minőség, kézbe fogva is érezni, benn az anyag.
Fém keret és hátlap, batári telefon.
Ez jó utódja az LG V50 és S20 Ultra telefonnak úgy érzem.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
func93
senior tag
Sziasztok,
a cégtől kaptam 100.000 Ft-ig keretet új készülékre. Elméletileg az AQUA van mint hely meghatározva. Mi mostanság a best buy deal?
@akos727: sorry, nettó.
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
nagyúr
válasz Rhino82 #190184 üzenetére
Akkor a kínai telefonokon nem érdemes hosszabb távon bankolni heti szinten többszőr?
Atyaég! Ugyen nem komolyan kérdezel ilyeneket?
Xiaomi épp múlt hónapban vette át a helyet az Apple-től*, mint a világon legtöbb telefont értékesítő cég, gondolod évek óta az első háromban lenne, ha nem lehetne bankolni a készülékein?
(mellesleg iPhone-t se vegyél, az is Kínában készül)
*nyilván ezt a helyet az Apple az új modellek kijövetelével visszaveszi majd
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Rhino82
aktív tag
Azt nem említettem, hogy telekomnál szeretne kihozni ő is, tehát ott nézelődünk.
Ott a felújított telefonokra esetleg érdemes ránézni? Iphone 14 most felújítottban 220 körül mozog. -
MODERÁTOR
-
Rhino82
aktív tag
válasz Sgr_A #190180 üzenetére
Akkor a kínai telefonokon nem érdemes hosszabb távon bankolni heti szinten többszőr?
Mert akkor nem ajánlom neki honor 200 prot vagy a xiaomi 14T-t.Átfutottuk a kínálatot egyébként, eddig ezek tetszenek neki:
Iphone 15 - 336.000 ft
Iphone 14 - 286.000 ft
Samsung S24 Plus - 344.000 ft (néztük a simát is, de mivel szóba jött, hogy lehet rászánná a kicsit több pénzt az i15-re, ezért javasoltam neki az s24 plust a 12 gb ram és az alap 256-os tárhely miatt)Mutattam neki amit én rendeltem 200 prot.Jobban tetszik neki az s24 plus ha már nagyobb kijelző, de tetszik neki a honor is és árban is jobb.
-
törölt tag
Na végül a G34 mellett döntöttem (8/128 52k ), lehet írok róla a logoutra, mert a 8GB ramos verzióról meg angolul sincs nagyon írás és mivel kap Andorid 15-öt, így még lehet, hogy valaki(k)nek opció lesz a közeljövőben...
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Rhino82 #190155 üzenetére
de valahogy parázok ettől a hyper os-től
Nagyon nem kell parázni. Én alig vettem észre különbséget a Miui-hoz képest és vsz. elég barátságos.
Nálunk a családban több Xiaomi is megérte napi használatban az 5 évet (persze nem volt gyors-töltés, akkor még egyáltalán nem).
Érdemesebb a top kategóriából választani. 14, 14T, 14T Pro. A 14T/14T Pro most még feláras mert friss, de gyorsan szoktak esni az árak.#190178 Rhino82
Nálam work profile-ban 3-4 app és ugyanannyi privát app, többek között bank Xiaomi 14-el.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
-
Rhino82
aktív tag
Kolegámmal beszéltünk a telefonváltásról. Szóba jött ugye, hogy én most rendeltem készüléket. Azt mondta ő is gondolkodik már pár hete a váltáson. Ő egy iphone 11-et használ jelenleg és engem kérdezett, hogy tudnék e valamit ajánlani neki.
Nyílván első kérdésem, hogy mire kellene és hogy mennyi a keret.
Nekik van egy boltjuk, tehát heti szinten több alkalommal is bankol a telefonon mert azon intézi az utalásokat is...tehát a biztonság és a megbízhatóság nálla nagy szempont.
Nem zárkózik el az androidtól sem, annyi volt a kikötése, hogy lehetőleg 300 ezerbe férjen bele. Ezekből adódoan egyből iphone vagy samsung ugrott be. Szerintetek ajánlható neki xiaomi,honor,oneplus is? Vagy maradjon inkább iphone 14-15 , samsung s szériáknál? -
Cblacksmithc
tag
válasz bokorugró #190170 üzenetére
Amikor vagy lassan 1 hónapja szerettem volna tőlük vásárolni olyan terméket, ami raktáron volt - kiderült, hogy nem raktáron, hanem külső raktáron van, ami plusz 4-5 munkanap mire beérkezik hozzájuk. Mai világban nincs ennyi idő, elálltam a vásárlástól (korrektek voltak) és máshonnét vettem, ami 2 napra meg is érkezett mégpedig utánvéttel...
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
veterán
Még mindig van belőle raktáron:
~78.000 Ft-ra árazta be a Telekom a tabletet, ami a nagy boltok árait nézve egyáltalán nem is túlzó :
[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
válasz kovta23 #190173 üzenetére
Szia!
Telekomnál még írta a pad 8-at a készülék mellé.
Biztos ami biztos beszéltem a chates ügyintézővel, hogy az tényleg érvényes e még vagy csak úgy maradt az oldalon. Jár hozzá még a telekomnál, úgyhogy be is rendeltem az előbb. Így 265.000 ft-ra jött ki a honor 200 pro + honor pad 8.
Igaz már csak fehérben tudtam a prot rendelni...de úgyis megy rá tok.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz Rhino82 #190166 üzenetére
Flottás vagyok, 5 teló van bent a flottában. Közel 7300 ft-ot fizetek a korlátlan beszélgetésért és 7GB adatért. Van olcsóbb, a Vodánál korlátlan beszéd 25+2GB adat durván 6100 péz. Ezért.
Nem tudom, hogy maradhat-e? Ha nem akkor a TG majd rendezi.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
veterán
válasz Sgr_A #190168 üzenetére
Sok-sok előfizu fut a családunkban, Telekom is, Yettel is, (kedvezőflotta is, egyedi kedvezményes lakossági is), régóta Magentában vagyunk, Netfone is van, átlátom ezeket.
Irreálisan drágulnak még így is.
Ha valakinél van Vodafone hálózat, akkor talán a Netfone a legjobb előfizu, de ott meg a készülékek irreális árazásúak, onnan vétek venni bármit is. -
bokorugró
tag
Sziaszok,
a B-TEL mennyire megbízható, érdemes tőlük venni telót?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
válasz cs.zs. #190167 üzenetére
Igen ebben van valami.
Épp most nyomkodtam meg a honor 200 prot.
Nagyon fain “kis” telefon. Tényleg elég nagy egyébkent, de szerintem megbarátkozok ezzel a mérettel…elég összeszedettnek érzem ezt a telefont. Olyan kiegyensúlyozott mindenben. Korrekt kamera, erős hardver, nagy 512 tárhely, 12 gb ram snapdragon proci és árban sincs túlságosan elszállva. Támogatás sem rossz ha betartják 3+4 év és még jár hozzá a tablet is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz cs.zs. #190167 üzenetére
A telekomnál az tetszik hogy te választod ki mi legyen az előfizetésedben és ezt havonta megváltoztathatod ( hűség idő alatt csak a vállalt költség szinttől felfelé)
És ha náluk van az otthoni net + tv akkor magentában lejön mindenből 30%
A másik kettőnél meg fix csomagom vannak
A yettelnél meg ha készüléket veszel akkor egy ezressel drágábbak a csomagok ez egy vicc[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
Rhino82
aktív tag
válasz Winnie The P #190164 üzenetére
Hogy hogy?
Én is elgondolkodtam egyébkent a yettelen…de egyik sem sokkal jobb a másiknál szerintem sajnos. -
Rhino82
aktív tag
válasz Winnie The P #190161 üzenetére
Nem, ez előfizuba ennyi nekem telekomnál.
Orgi, hhgygy, Bertiee, kovta23: köszönöm a visszajelzéseket! Örülnék ha felzárkózna a többi gyártó is a samsunghoz és az applehez már.Huaweit nagyon sajnálom, hogy elkaszálták.
Orgi: realme 9 pro plust még a ti ajánlásotokra vettem. Az egy nagyon jó telefon volt, használtam is majdnem másfél évet..csak hát a kíváncsiság hajtott.
-
-
daddy9
tag
Egy Poco X3 Pro-t cserélnék le a következő pár hónapban.
Néztem az utód modellt a Poco X6 Pro-t, de nem tudom, hogy az X3 Pro óta mennyit javult kamera fronton. Amikor megvettem még egész jól el voltam vele (az elődjéhez képest mérföldekkel jobban muzsikált), de mostanra azért már kicsit gyenge.
Hardver tekintetében nem vagyok finnyás, alap feladatokra kell, de nem lenne baj egy jobb kamera.
Ha ugyan ezen az árszinten szeretnék egy jobb fotóképességű telefont, akkor mit ajánlanátok?
Nothing Phone 2a-t néztem, ami hasonló árban van és még akár tetszhet is, de minden ötletre nyitott vagyok!
Köszönöm szépen! -
kovta23
tag
Szia! Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. 5ös széria után használ a család xiaomi mobilokat. Semmi gond nem volt velük soha. Még a legelső lassan talán 8-9 éves készülék is napi használatban van gyerekek gyűrik. De semmi gond nincs a 9 lite-al a 11,11proval és a 13al sem. Persze sosem volt semmi szoftveres bizárgálás egyiken sem. Frissítések is rendben voltak, fagyás soha. Én például kifejezetten utálom a céges Samsung mobilom
-
Bertiee
senior tag
válasz hhgygy #190157 üzenetére
+1
A 4. Xiaomi telót használom (11T jelenleg), de nincsenek különösebb gondok. A reklámok annó még amikor MIUI volt rajta, ki lettek kapcsolva, a HyperOS-re frissüléssel is így maradt. Hetente 1X újraindítom, de ez sem lenne muszáj, csak szerintem nem árt neki. Az akkumulátor, így 2 évesen is legalább 90%-os. -
hhgygy
senior tag
Semmiféle "szoftveres nyűg" nincs a HyperOS-szel (és a Miui-val sem volt) annak, aki mezei felhasználó. Eddig 4-féle Xiaomi volt a családban, nem volt vele semmilyen probléma. Itt ugyanaz megy, hogy fanboyok és fangirlök mondják a magukét, míg az, aki mezei felhasználó és lényegében semmi problémája nincs, az hozzá sem szól az ilyen fórumokban, ezért mindig torzít az, hogy egy adott márka jó-e vagy nem jó. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Rhino82
aktív tag
Igen nézegettem a 14T-t is. Jól is néz ki amúgy. Tudása is jó, de nem tudom miért sosem volt még xiaomim, de valahogy parázok ettől a hyper os-től. Ismerősi körben azt vettem észre, hogy az eleje tök jó happy minden , új telefon..aztán fél év-év múlva jönnek a szoftveres nyűgök Pedig nekik a legerősebb a felhozataluk a középkategóriában kb.
-
törölt tag
válasz cs.zs. #190150 üzenetére
Nem szeretem a MIUI-t (gondolom az új OS se különb..), sajnos. Meg nem használom nagyon sok mindenre, az emulátoros dolgot is felesleges volt írnom, mert úgysem fogok játszani, fontosabb a normális rendszer, meg a rendszeres frissítgetés. De ennyiért talán Note 13, Nord 3 CE Lite van. Sokkal nem vagyok előrébb, az AMOLED-től a PWM miatt picit félek is (érzékeny vagyok rá).
[ Szerkesztve ]
-
Rhino82
aktív tag
230-ért egy S24 Fe nem tűnik rossz árnak így elsőre nem? Anyaghasználatban gondolom gyengébb mint a sima, ez mondjuk nem mérvadó, mert úgyis tokban hordom. 7 év támogatást elvileg megkapja, bár 3-4 évnel tovább nem maradna úgysem. Méretre nagyobb, viszont gondolom a nagyobb akksinak köszönhetően jobb az üzemidő is. Sík képernyő (nekem jobb mint a lekerekített).
Exynos nyílván kinek mi…az s24-ben elvileg nem sikerült olyan rosszul. Ha jól rémlik itt is van vezetéknélküli töltés. Kamera gondolom kb s24 szint lehet. Proci meg kicsit vissza lett fogva, bár szerintem bőven elég erős úgy is. -
törölt tag
Hello,
3 telefon között vacillálok, ezek a szempontjaim:
- Maximum 60 ezer forintért (+- 1-2 ezer még belefér)
- Legalább 90Hz-es kijelző
- Legalább Android 14 & 2 év biztonsági frissítés
- Fontos, hogy legyen rajta gyári diktafon & note app
- Amire használnám: pénzügyi alkalmazások, böngészés, email, fizetés, zenehallgatás, filmnézés, streaming, néha fotózás és talán egy kis emulátoros játék (nagyon talán)
- Amit nagyon tudnék értékelni, de nem kötelező: 5G, sztereó hangszóró, OIS, eSIMA három jelölt:
Motorola G34 5G 8GB/128 55990.- [link]
Motorola G54 5G 8GB/256 61990.- [link]
Samsung Galaxy A15 LTE 4GB/128 55900.- [link]Pár megjegyzés:
- Galaxy a "leggyengébb", de AMOLED kijelzős (emiatt PWM-es) és biztos, hogy erre lesz legtovább frissítés (kérdéses, hogy ez a hardver hogy fogja elbírni az Android 15-öt, főleg a RAM miatt problémázok és elvileg a 16-ot is megfogja kapni..)
- A G34 és a G54 is megkapta az Android Enterprise minősítést (1 főverzió és 3 évnyi biztonsági frissítés)
- A Motorola hivatalos support oldala szerint a G34 megfogja kapni az Android 15-öt és 2027. januárjáig a biztonsági frissítéseket [link] , míg a G54 marad a 14-es rendszeren és 2026. szeptemberéig kapja a frissítéseket [link]
- G34 csak HD felbontású kijelzőt kapott, viszont pont emiatt a "leggyorsabb" [link]
- Ha emulátoroznék, akkor a 695 miatt csak a G34 opció, de az is határeset
- Nagyon fura G54 kamerája, OIS ide vagy oda (G34: [link] , G54: [link] , A15 4G: [link])
- A hivatalos Motorola fórum alapján a G54 elég bugos tud lenni és félek a külső kameralencse leválásától (elvileg aliexpressről házilag megoldható, de mókolni kell és szét kell szedni a telefont) meg a rossz mikrofontól (fontos a diktafon funkció)
- A 3 telefon közül a G34-nek a leglassabb a tárolója (UFS 2.1), durván 40%-alElső blikkre a G34-et választanám, de a G54-t az OIS miatt nem tudom kiverni a fejemből, de sajnos minden teszt szerint elég gyengék a low-light képek, ami miatt értelme lenne..
Valakinek a G34-gyel van hosszabb távú tapasztalata ? Sajnos nincs saját topikja.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz classic B #190144 üzenetére
Ezt a Google illetékese tudná megválaszolni.
Tény, hogy két éve nem piszkált hozzá senki… az iPhone topikban olvasható visszajelzések alapján így is jól működik (én nem ezt használom iPhone-on, de a többi alkalmazás mind OK, ami fut nálam: YouTube és YouTube Zene, Fotók, Drive, Google One, Gmail).
-
csontosek
csendes tag
Sziasztok!
Sógornőm új telefont keres:
- Ár: ~160000 HUF vagy ~340 GBP
- Függetlenül újonnan Nagy-Britanniában
- A legjobb kamera a lényeg!
- Android legyen.
- A mérete mellékes.Előre is köszönöm az ötleteket!
CsN
-
forzaroma
tag
Sziasztok
Realme gt2 telefonomat szeretném olyanra lecserélni ami jobb fotóban és legalább ilyen stabil, ha gyenge a térerő is legyen használható. 512,de legalább 256 memóriával.
A válogatás után megmaradt versenyzők:
Xiaomi 14
Honor 200pro
Oneplus 12R
Pixel 8 vagy 8 pro
Oppo Reno 12 proMegköszönöm,ha segítetek választani!
Realme GT2
-
seamus
csendes tag
Sziasztok,
Új Pixel 8 és használt iPhone 14 pro kb. egy árban vannak. Mit gondoltok, melyik a jobb vétel? Eddig Pixelt használtam. Minden megszokott Google app ugyanúgy működik IOS-en is? Vagy tényleg nagyon hasonló készülékekről van szó és ez egy klasszikus kinek mi eset?
-
félisten
Üdv!
Extra készülékbeszámítási kedvezményt használt már valaki az MM-ben?
Mennyit ajánlanak egy alap 3G-s telefonért?
A25 vásárlást megejteném még ma, ha érdemes...Egyébként kicsit ledöbbentem a 128GB-os és a 256GB-os készülék árának 23.5k HUF-os különbözetén. Lehet inkább a kisebbet választom...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Anyukámnak keresek új telefont, a jelenlegi se3-at már ő is kicsinek tartja. Nem egy pro felhasználó, böngészésre, videó/fotó nézegetésre, teljesen általános dolgokra használja.
Nekem oneplus 12 van, ez már nagy neki. Iphone 15-öt néztük, tekintve, hogy korábban is iphone-ja van, bár hozzáteszem ugyan olyan kesze-kusza neki az ios, mint az android.
Tehát nagyon csúcskészülék nem kell neki, de kerülném az ilyen olcsóbb kategóriát, amit 1-2 év után cserélni kell. Illetve szeretném, hogy azért ő is tudjon szép képeket készíteni.
Árukeresőn, megbízható boltból az iphone 15-öt meg lehet kapni már 300-330ezerért, ezért ez a mi maximum árkategóriánk.
Ami fontos lenne a szép fotók és időtálló készülék mellett, az az üzemidő. Iphone 15 teszteket nézve 1 napot bír ki, anyukám felhasználási szokásait nézve nem tudom, hogy marad e az 1 nap vagy esetleg valamennyivel több lesz, de örülne egy 2 napnak.
Ennyit a bevezetőből.- Árkategória.
300 ezer
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
függetlenül
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
hosszú távra
- Mire használnád?
normál felhasználás, legyen jó a kamerája, jó üzemidő
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
teljesen mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6.7" alatt, 6.1" körül szerintem optimálisKöszönöm szépen előre is a segítésgeteket!
-
akos727
senior tag
válasz hódmaci #190128 üzenetére
78k-új kombó kicsit nehézzé teszi. Talán egy Redmi Note 13 5g zug gsmből orosz rulett garanciával....Lehet érdemesebb lenne venni egy jobb, pár hónapos, újszerű, garanciális telefont. Valami ilyesmit mondjuk.
-
duo
addikt
-
MODERÁTOR
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
segítenétek:
Árkategória. 78eft
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú
- Mire használnád? Hír olvasás, film nézés, elfogadható minőségű fotózás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez. Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.67" vagy nagyobb.
Ami még fontos lehet:
Hangos hangszóró(sztereó is lehet), dual sim, bővíthető memória, min 6gb ram, hosszú üzemidő. 5G[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
duo
addikt
Sziasztok. MobilAdasVétel ajanlott eladó? Van egy csomó üzletük, szervizelnek is. egy ev garanciát adnak az (állítólag bevizsgalt) készülékekre.
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
köszi!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
atee_13
őstag
Üdv!
Jelenlegi teló aksija már a végé fele jár. Már egy ideje nézelődök. Ha "holnap bekrepálna" jelenleg 2 opció mozgatja a fantáziámat.
Pixel 8 Pro 128 GB GSM-ből kb 250. S24 256 GB kuponozva elvileg 260 környéke, de az 3 év gyártói gari.
Minden pró és kontra érvet meghallgatok, hátha van olyan amivel nem kalkuláltam eddig. Vagy olyan opciót ami árban kb itt van és minimum rariba van velük esetleg jobb is, külföldi rendelés sem riszt el, de a hosszú szoftveres támogatás nekem szempont.
-
vargalex
félisten
válasz mikk2000 #190123 üzenetére
Olcsó gyorstöltőnek ott van az Ikea 45W-os 2 USB-C-s töltője. Tud PD-t, QC4+-t, PPS-t.
Alex
-
mikk2000
őstag
válasz cs.zs. #190114 üzenetére
Ne irkáljál már hülyeségeket légyszíves. Ez az általad reklámozott LDNIO kifejezetten veszélyes töltőket gyárt, de ez különösebb tudás nélkül is látszik - mivel olcsó. A tesztekben szinte minden tesztelt termékére azt írják hogy veszélyes. Aki képes költeni 50-100 ezreket egy telefonra, az pont a töltőből ne életveszélyes olcsó szart vegyen már.
-
MODERÁTOR
-
techlock
csendes tag
Xiaomi 13t-t szerettem volna venni Telekomtól. Lenne 50ezer kedvezményem. Így 125ezerbe került volna. Már másfél hete várom, hogy legyen készleten.
De nagyon úgy néz ki, hogy mostanában nem lesz mivel kijöttek az új t-s készülékek.
Szerintetek van értelme várni, vagy, vegyek egy 14-t, amîg van a tv-s akció?
Ha sikerülne eladni a tv-t, akkor kb 140-150ezerbe lenne a készülék a kedvezménnyel együtt. -
veterán
válasz vargalex #190117 üzenetére
Így van, teljesen jogos.
Ha semmilyen töltője nincs otthon, de rádugja a laptopjára/pc-re, vagy az autós rádiójára, vagy az autós szivargyújtós töltőre, akkor is fel fog töltődni, csak lassabban. Minden kompatibilis mindennel, csak a leggyorsabb töltéshez kell a spéci szabvány. -
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
Annyit tennék hozzá, hogy nem kell, hogy tudjon a töltő 25 W-ot. Lehet egy egyszerű 5V 1A-es (5W) töltö is, csak akkor nem lesz gyorstöltés. De ugyan úgy feltölti. Ilyen biztos van otthon mindenkinek, egy nyugdíjas pedig jellemzően úgyis éjszaka fogja tölteni. Akkor ráér...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
spileraaa
senior tag
Másik ami fontos lehet térerő terén melyik jobb stabilabb mivel WiFi nincsen. De amire használni fogja WhatsApp és Facebook szerintem a 4G is elegendő vagyis ez nem annyira fontos az inkább hogy jól kapja a jelet és ne akadozon vagy megszakadjon.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
válasz spileraaa #190112 üzenetére
"...+ 10 ezer forint a töltő..."
Samsunghoz PD (esetleg PD+PPS) töltőre van szükséged, olyanra ami 1 db C kimeneten minimum 25 wattot tud, hogy amikor a telefon kéri ezt, akkor azt garantáltan le is tudja adni. 9V 2,77 Ampert kér a (25 w töltésű) Samsung, tehát ha olyan PD töltőt találsz, ami 9 V feszültségen már 3 Ampert is tud adni, akkor megvan a töltőd. Ezek pár ezer Ft-ba kerülnek. Itt is hatalmas a választék, az LDNIO kitűnő töltőket gyárt, mindenki megtalálja a neki valót. 4000 Ft-ért már 65 wattosat tudsz venni, ami laptopokkal is elbír.
De Itt van egy olcsóbb, vagy itt. Nekünk ebből van 2 db [kép] [kép] , egyik egy Samsung A54-et tölt, a másik Nothing Phone 2a-t.
Szóval az a 10 ezer... az már 2-3 db töltő ára. Ne ez tartson vissza a telefonvásárlástól!"...nem tudom a xiaomi menyit biztosít?..."
Az adott modellre 3+1 évet ígér a gyártó, ami android 13-ról indul, azaz 16-ig jut el, és 2028-ig biztonsági frissítések.[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
XIAOMI Redmi Note 13, 256GB, 8GB RAM, Dual Sim, Green 65 ezer forint
SAMSUNG Galaxy A25 5G, 128GB, 6GB RAM, Dual SIM, Blue Black 74 ezer forint + 10 ezer forint a töltőjelenleg a kettő közt vacillálok
a samsung mellet eddig csak az szol hogy 5 év támogatás van biztosítva és talán letisztultabb ami jól jöhet egy nyugdíjas számáranem tudom a xiaomi menyit biztosít?
Jelenleg ez a telefonja volt
https://m.gsmarena.com/motorola_moto_e6_plus-9831.phpErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Lordus
senior tag
válasz Viktor0610 #190089 üzenetére
Segitenel privatban, hogyan kell kiiktatni a reklamokat?
Epp most vennek apamnak egy poco m6 vagy redmi 13at, es jo lenne, ha nem reklamozna egyfolytaban. KosziDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
nagyúr
válasz Midway #190104 üzenetére
Ha itt benézel a Biztonság, azon belül külön a Tisztító beállításaiba, ilyet fogsz látni:
Itt kikapcsolhatók a Hirdetések fogadása opciók, amit viszont érdemes megjegyezni, a Tisztító alkalmazás a végrehajtott művelet végén simán feldob reklámokat!
A Zene alkalmazásnál is van kikapcsolható Hirdetések fogadása opció.Ennyi a Xiaomiknál a reklám. MIUI és HyperOS ugyanaz ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Jack72
aktív tag
Üdvözlök minden kedves fórumtársat!
- Árkategória. 70 ezer körüli összeg.
- Használt vagy új? Csak új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, csak itthonról.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszú távra, legalább 3 évre.
- Mire használnád? Telefonálásra. Viccet félretéve fontos, hogy erős akksija legyen és a GPS jelvétel megbízható legyen. Sokat túrázom, ezért offline módban fontos a megfelelő helymeghatározás. Játék nincs, fényképezés minimális és nem lényeges.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Nem akarok mókolni.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.5 coltól felfelé.
Előnyben részesített márka: Motorola.You're a disease and I'm the cure
-
addikt
válasz Randall1017 #190105 üzenetére
Samsung s23
kicsi is jó is
gyorstöltés nincs iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
MODERÁTOR
-
Randall1017
tag
válasz cs.zs. #190102 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, a független alatt gondoltam azokat a márkákat, típusokat amiket a szolgáltatók nem forgalmaznak. Illetve tudom hogy az általam keresett telefon sajnos nem létezik (kicsi is legyen, meg jó is), így valahol muszáj leszek valamiből engedni a keresett paraméterekből és kompromisszumra jutni
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
Midway
senior tag
válasz Viktor0610 #190089 üzenetére
Egy éve van 12 pro nekem , most vettem 13 pro-t.
Hol vannak ezek a reklámok?
-
Gyugyu1987
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, de még bizonytalan vagyok.
Jelenleg egy Xiaomi MI10T Pro-t nyúzok már pár éve, de az akksi kezdi megadni magát. Van, hogy naponta 2x, 3x is töltenem kell. Az akksicserét annyiból fölöslegesbek tartom, hogy korábban már szívtam meg telóval, miszerint akksicsere után pár 1-2 hónapra megadta magát más a telfonban. Így újban gondolkodom.
Iphone kizárva!
Nem kell a legújabb modell. Árban max 250.000 Ft!
Elég a 256 gb tárhely. Játszani keveset szoktam, inkább fénykép/videó készítés, zene, youtube, film, képszerkesztés, ügyek intézése a fontos!
A MI13 Pro-val szemezgetek, de ha van más ajánlatotok, akkor szívesen fogadom!Köszönöm a segítséget előre is!
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
veterán
válasz Randall1017 #190101 üzenetére
Szia,
Telekomnál és Yettelnél is független, dual-sim telefonokat kapsz, már évek óta.
Kompakt méret + nagy akku?
Minden eléggé tepsi manapság, 5000mAh akkuval.
Talán a Xiaomi/Redminél van az, hogy nagyobb akku is lehet, de a külső méret már nem nőtt tovább. 13 Pro, Pro+, 14-ből sokféle épp a napokban jelent meg.
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Utódot keresek a jelenlegi telefonom helyett (Realme GT Master - Ezzel nagyon meg voltam elégedve, de sajnos kezdenek rajta előjönni zavaró problémák...)
- Árban max 250 ezer ft.
- Első körben szolgáltatónál (yettel vagy telekom), de nem zárkózom el a függetlentől sem.
- Hosszabb távra tervezem, már amennyire lehetséges.
- Főként általános felhasználásra kellene, viszont ami fontos, hogy erős fotós-videós képességei legyenek (üzleti közösségi média oldalhoz is kell tartalmakat készítenem, gyakran gyenge fényviszonyok mellett is).
- iPhone-t nem szeretnék, egyéb márkák jöhetnek.
- Egyéb: gyorstöltés előny, kompaktabb méret előny (egy kezes használat), nagyobb akksi előnyElőre is köszönöm a segítségeteket, hogy megtaláljam a megfelelő eszközt a telefonok útvesztőjében.
Nem sírok, csak izzad a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest