Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Rhino82 #190155 üzenetére
de valahogy parázok ettől a hyper os-től
Nagyon nem kell parázni. Én alig vettem észre különbséget a Miui-hoz képest és vsz. elég barátságos.
Nálunk a családban több Xiaomi is megérte napi használatban az 5 évet (persze nem volt gyors-töltés, akkor még egyáltalán nem).
Érdemesebb a top kategóriából választani. 14, 14T, 14T Pro. A 14T/14T Pro most még feláras mert friss, de gyorsan szoktak esni az árak.#190178 Rhino82
Nálam work profile-ban 3-4 app és ugyanannyi privát app, többek között bank Xiaomi 14-el.[ Szerkesztve ]
-
kovta23
tag
Szia! Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. 5ös széria után használ a család xiaomi mobilokat. Semmi gond nem volt velük soha. Még a legelső lassan talán 8-9 éves készülék is napi használatban van gyerekek gyűrik. De semmi gond nincs a 9 lite-al a 11,11proval és a 13al sem. Persze sosem volt semmi szoftveres bizárgálás egyiken sem. Frissítések is rendben voltak, fagyás soha. Én például kifejezetten utálom a céges Samsung mobilom
-
hhgygy
senior tag
Semmiféle "szoftveres nyűg" nincs a HyperOS-szel (és a Miui-val sem volt) annak, aki mezei felhasználó. Eddig 4-féle Xiaomi volt a családban, nem volt vele semmilyen probléma. Itt ugyanaz megy, hogy fanboyok és fangirlök mondják a magukét, míg az, aki mezei felhasználó és lényegében semmi problémája nincs, az hozzá sem szól az ilyen fórumokban, ezért mindig torzít az, hogy egy adott márka jó-e vagy nem jó. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok