- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino82 #190335 üzenetére
Én is ma nézegettem meg a két engem érdeklő telót élőben (Honor 200 Pro és Xiaomi 14T), egész más jellegű a két teló. A Honor olyan kecses és nagyon csini, a Xiaomi meg olyan zömök és kézbe véve sokkal nehezebbnek tűnik. A Honor kivitelezése parádés kézbe fogva szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Rhino82 #190325 üzenetére
Kevés az olyan telefon, ami középszerű, de valamiben kiemelkedik. Általában az van, hogy csinálnak alsó-közép-felső szintű telefonokat, amik minden komponense az adott szintnek felel meg. Persze, kivétel mindig van, de ha jó fényképező kell, ahhoz általában meg kell venni a felső kategóriás (200e+ Ft) telefont.
-
-
vacs
veterán
válasz
Rhino82 #190317 üzenetére
Te sem vagy egyszerű eset, hónapok óta telefont veszel!
Részemről S23, a Snapdragon miatt!
Esetleg S23 plusz, ha jobb üzemidő kell!Pár hete akciósan volt 200 az S23 a SES store-ban, szóval nem értem miért kell a szolgáltatói rablánc!
Lehet még most is el az akció, most munkaidőben vagyok, nem tudom megkeresni neked! -
-
-
válasz
Rhino82 #190184 üzenetére
Akkor a kínai telefonokon nem érdemes hosszabb távon bankolni heti szinten többszőr?
Atyaég! Ugyen nem komolyan kérdezel ilyeneket?
Xiaomi épp múlt hónapban vette át a helyet az Apple-től*, mint a világon legtöbb telefont értékesítő cég, gondolod évek óta az első háromban lenne, ha nem lehetne bankolni a készülékein?
(mellesleg iPhone-t se vegyél, az is Kínában készül)
*nyilván ezt a helyet az Apple az új modellek kijövetelével visszaveszi majd
-
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Rhino82 #190155 üzenetére
de valahogy parázok ettől a hyper os-től
Nagyon nem kell parázni. Én alig vettem észre különbséget a Miui-hoz képest és vsz. elég barátságos.
Nálunk a családban több Xiaomi is megérte napi használatban az 5 évet (persze nem volt gyors-töltés, akkor még egyáltalán nem).
Érdemesebb a top kategóriából választani. 14, 14T, 14T Pro. A 14T/14T Pro most még feláras mert friss, de gyorsan szoktak esni az árak.#190178 Rhino82
Nálam work profile-ban 3-4 app és ugyanannyi privát app, többek között bank Xiaomi 14-el. -
atee_13
őstag
-
-
kovta23
tag
válasz
Szia! Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. 5ös széria után használ a család xiaomi mobilokat. Semmi gond nem volt velük soha. Még a legelső lassan talán 8-9 éves készülék is napi használatban van gyerekek gyűrik. De semmi gond nincs a 9 lite-al a 11,11proval és a 13al sem. Persze sosem volt semmi szoftveres bizárgálás egyiken sem. Frissítések is rendben voltak, fagyás soha. Én például kifejezetten utálom a céges Samsung mobilom
-
hhgygy
senior tag
válasz
Semmiféle "szoftveres nyűg" nincs a HyperOS-szel (és a Miui-val sem volt) annak, aki mezei felhasználó. Eddig 4-féle Xiaomi volt a családban, nem volt vele semmilyen probléma. Itt ugyanaz megy, hogy fanboyok és fangirlök mondják a magukét, míg az, aki mezei felhasználó és lényegében semmi problémája nincs, az hozzá sem szól az ilyen fórumokban, ezért mindig torzít az, hogy egy adott márka jó-e vagy nem jó. Szerintem.
-
kovta23
tag
-
-
-
-
-
Midway
senior tag
válasz
Rhino82 #190057 üzenetére
Mióta nincs LG azóta én Xiaomit használok . Tavaly próbálkoztam egy felső kategóriás Motorolaval is . Nagy csalódás volt a szoftvere. Zavaró buggal én nem találkoztam még Xiaomi telefonnàl.
Talán a közelség érzékelő volt talán, amit mostanra már javítottak . Az sem minden modellnél fordult elő.
Minden gyártónál vannak hibák .
Az asszonynak mindig Samsung volt /van . Ő azt szokta meg. Nekem egyáltalán nem tetszik a menü rendszere. És a Samsung 25 wattos "gyorstöltése" sem nyert nálam .Én nem 2-3 évre veszek telefont ,a munkám miatt nagyon sokat használom . 1 -1,5 év után cserélem .
És a felső szegmensből választok.Azt mondanám , hogy kinek mi tetszik , mit szokott meg . Az sem mindegy , hogy ki mire használja valamint, hogy belépő modellt vagy a felső kategóriából vásárol .
-
Julian86
kezdő
válasz
Rhino82 #189666 üzenetére
Kamerában egyértelműen az i15 jobb, nekem jobban tetszik a színek kezelése, a fű például zöld és nem elénk túlszaturált ahogy azt a Samu csinálja, este és videózásban pedig még nagyobb a különbség az iphone javára. Térerő, GPS és egyéb dolgok tekintetében alig van különbség köztük, mindkettő fluid és gyors. Exynos néha hajlamos picit melegedni, van amikor alap dolgok pl. Facebook pörgetése közben is.
A One UI másfelől jobban testreszabható. -
Julian86
kezdő
válasz
Rhino82 #189654 üzenetére
Nem kap az i16 sem 120 Hzt, nekem van S24 és i15 is, én nem tapasztalom azt hogy bármi hátrány lenne a 60 Hz, egyszerűen hozzászokik az ember pillanatok alatt, szerintem ez is túl van misztifikálva.
Az S23 FE - ben levő exynos hiába ua. a típus, a tesztek alapján jobban viselkedik mint az S22 szériában.
De az S23 is simán jó lesz még évekig. -
-
válasz
Rhino82 #189605 üzenetére
Google Pixel topik
Itt van több tulaj.
Kamerában jók a Pixelek, de nekem túl "fapad" a rendszer a MIUI után.
A keresőt tudtommal csak másik launcherrel tudod eltüntetni. -
vacs
veterán
válasz
Rhino82 #189566 üzenetére
Legendd (exMobilarana tag) tesztelte a Google Pixel 8a-t!
Remek telefon, veheted.
Illetve hamarosan Tech2 Laci és Mobilarena teszt is lesz!
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Rhino82 #182591 üzenetére
Aktív iPhone 13-felhasználóként meg tudom erősíteni, hogy még mindig megállja a helyét ez a típus, termék-támogatás pedig bőven lesz még hozzá. A jelenlegi Telekomos ára pedig simán rendben van, megéri.
Amúgy mindkét kiszemelt telefon jó választás, egyikkel sem fog mellényúlni. -
hhgygy
senior tag
válasz
Rhino82 #182496 üzenetére
Hát, ha nem akarsz vele telefonálni...
Merthogy sokan panaszkodnak -
bajnokpityu
félisten
válasz
Rhino82 #182459 üzenetére
tudtommal jelentős változás lesz a tartalomban is. értem ez alatt, hogy egy oprendszerel akarják kiszolgálni az összes okoscuccukat, és ebbő lcsak 1 lesz a telefon.
mostanság végre kiforrta magát, tenger szopás után, erre beszántják...
Vacs: ezt látom a topicban. nekem teljesen elment a kedvem a tipustól. -
blueye
veterán
-
vacs
veterán
válasz
Rhino82 #182392 üzenetére
Ma délután megjelent a mobilarena teszt is a 13T modellekről.
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino82 #182358 üzenetére
A 13T vmivel drágább szerintem és annyival jobb is várhatóan, hardverben is erősebb. Kérdéses, mennyire bírod a MIUI-t, én szintén BBK-csoportos telót használok és teljesen elégedett vagyok annak a rendszerével meg a frissítésekkel is. Az eddigi általam olvasottak alapján én biztos a Nothing Phone 2-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fotó állvány eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!