Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasundiszno
csendes tag
válasz Bertiee #190461 üzenetére
Memória mennyire fontos? Elég a 8 GB? én alapvetően 12 GB-osokat kerestem (Mert sokáig szeretném használni.)
Hétfőn jelentették be a vivo X200-as szériát, elég jó kamerával, és kínában viszonylag olcsó (a tudáshoz képest), de az még sajnos nem világos, hogy jön-e és mikor jön európába.
Az A55-öt itt találtam 12 GB-os verzióban, de nem tudom mennyire megbízható: https://www.partnerogsm.hu/samsung-a556bds-galaxy-a55-dual-sim-256gb-12gb-ram-5g-kek-6045?keyword=A55
A edge 50 neo-ból van 8 GB-os verzió is 150 körül.
A fénykép pontokat pedig innen szedtem: https://www.dxomark.com/
A vivo esetében as X100 Pro-ra vonatkoznak, mivel ezekre a változatokra nem volt teszt.Egyébként ezeket találtam:
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz Bertiee #190037 üzenetére
Megmondom őszintén tartok tőle, hogy olyan telefont fogok ki amit mondjuk részletre hoztak ki és nem fizetés vagy bármi más egyéb végett letiltják... Arról nem beszélve, hogy még év elején s23+ szerettem volna magamnak, nézegettem a hardveraprót, voltak "megkímélt, hibátlan" készülékek a leírás szerint, de telefonban már kiderült hogy azért van rajta karc, telenornál van kihozva de nem kell tőle tartani mert régóta így csinálják stb stb .. így letettem róla. Most is inkább kifizetném érte a plusz 60 ezret és megveszem hivatalos helyről, így legalább nem esz az ideg, hogy lesz-e valami a telefonnal..
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
MODERÁTOR
válasz Bertiee #172483 üzenetére
Teljesítményben a Xiaomi jobb, kamerában hasonlók, bár az A52s rendelkezik OIS-szel. Frissítések ugyanaddig várhatók mindkettőre. Akkuban valamivel jobb az A52s, plusz bővíthető is memóriakártyával. Az A52s kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó nekem nem tetszik, az oldalra, bekapcsológombba tett gyorsabb, pontosabb.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Bertiee #171863 üzenetére
Legjobb kamerát és a szoftvertámogatást írtad.
Abban az A53 jobb a másik kettőnél.
Persze, egyikkel sem lősz mellé, mindnek megvan az előnye a másik kettőhöz képest.
A 11 Lite 5G (gondolom, az NE-verzió) olcsóbb a másik kettőnél plusz az a legkönnyebb, a 11T a legerősebb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
addikt
-
-
perempe
veterán
válasz Bertiee #171450 üzenetére
most kezdtem el nézni ezt a videót: 4GB RAM VS 6GB RAM Speed Test | Dot SM.
(Redmi Note 8)[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Bertiee #168554 üzenetére
Szerintem a Realme 8-at te is megnézheted.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
gyépés
aktív tag
válasz Bertiee #162662 üzenetére
Jajj, benéztem valahogy, tényleg IPS a Redmi note 9 pro. Én simán bevállalnám a Realme 8-at. Mert a PWM nélküli Amoledes telók elég drágák, és a többség amúgy sem érzékeny rá. Kivéve, ha tudod, hogy te érzékeny vagy. Akkor viszont a notebookcheck idevágó listájáról érdemes böngészni olyan telót, aminek 500Hz fölött van a PWM-je, vagy ugye egyáltalán nem PWM-es.
[ Szerkesztve ]
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
gyépés
aktív tag
-
Gibo
senior tag
válasz Bertiee #108748 üzenetére
Online jelzem az ügyfélszolgálatnak, akik bekérik a szükséges infot (képeket vagy hasonlót), aztán küldik az instrukciókat. A szállítás díját pedi adott esetben visszautalják.
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz Bertiee #108745 üzenetére
55e Ft-ért van Xiaomi Redmi 3S Prime, uuonline-ról lenne cubot x17s ami belefér a keretbe, németországból küldik szal egyéb teher nem jön rá, a garanciáztatástól sem félnék..
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
voyager4.4
senior tag
válasz Bertiee #74928 üzenetére
Hááát... általánosságban elmondható, hogy a snapi jobb navigációra, de navigáltam én már sikeresen (értsd: hajtépés nélkül) Ericsson NovaThor soc-al is, tehát nem olyan rossz a helyzet más gyártóknál sem.
Sajnos nekem ez a gps 20ad rangú dolog, meg az MA! tesztelőknek is szerintem, kb elintézik annyival, hogy van, működik... így még tesztekből sem nagyon tudlak kisegíteni. De hátha valaki tud valami konkrétabbat mondani majd.
feka007: Lumiát és még ott is naaagyon szerény lesz a fotós képesség. Droidot meg használtan max.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest