Hirdetés
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
Az a baj, hogy a nőket nem is érdekli a téma, végképp nem (kevesen vagyunk kivételek). Pedig, ha valaki nem tartja vírusmentesen a gépét, maga is terjeszt(het)i a vírust (MSN-linkek; pendrive, stb.).
Régebben írtam arról, mikor egy barátnőm mp3-án volt pár vírus. A folytatását azonban asszem nem írtam le (elnézést, ha igen, és ha most csak ismétlem magamat). Szóval másnap megkerestem őt, és mikor visszaadtam neki a kütyüt, megemlítettem, hogy volt rajta két vírus is. Erre ő megjegyezte: Már megint "rámásztak" ezek szerint a vírusok. Mindig "rámásznak". Ideje felrakni egy vírusirtót. Erre csak annyit mondtam: ideje! Kérdezte, hogy milyen vírusok? Meglepődtem a kérdésen. Csak annyit válaszoltam, hogy "Ilyen.. férgek". Hiába kezdtem volna el ecsetelni, hogy a "hagyományos" autorun-os kártevő, illetve egy vicces excel fájlnak álcázott csúnyaság.Amíg így állunk, addig nem csak terjednek és terjednek a rosszaságok.
Amúgy miért váltottál máris? Csak a kíváncsiság, vagy más is közrejátszott?
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest