Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #34674 üzenetére
Welcome
MalwareBytes Anti-Malware free- és Hitman pro-val nézd át ha azzal sincs akkor ügyes vagy -
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34678 üzenetére
Légy üdvözölve a körünkben!
Mert vannak generikus minták, melyek sok mintát kiváltanak, illetve a fals mintákat is kiveszik időről időre.
Az avast egyáltalán nem gáz, csak sok bug, hiba van benne, illetve az új összetevők(tűzfal, sandbox-kódemuláció, viselkedés alapú blokkoló) még koránt sem kiforrottak, gyerekcipőben járnak még, így szenvednek még gyermekbetegségekben is...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34681 üzenetére
Igen.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #34682 üzenetére
Sima AV-t használsz akkor remélem az 5-s verziót. 5-dik generációra már egész pofás lett , felismerése nem rossz kb eset-hez hasonlóak % t nem mondanék mer megköveznek
Ha nincs pénzed és bevált használd továbbra isÉs igen nincs a FREE változatnak rezidens védelme nekem is ez van fönt a Hitman meg Cloud
link
MBAM
http://www.malwarebytes.org/
hitman pro
http://www.surfright.nl/en/downloads/ -
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34688 üzenetére
Hát, mivel azt írtad, hogy eddig sem volt problémád mellette, ezért elég havonta, de akkor sem történik semmi rossz, ha hetente futtatsz vele egy ellenőrzést, már csak azért sem, mert a mellett, hogy hatékony, még gyors is.
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #34758 üzenetére
Szia!
Nem tudom, neked mi volt alapból a laptopodon, de szerintem két víruirtót egyszerre biztos nem kaptál. Nekem a vírusirtó McAfee volt, a Nortontól pedig egy online backup programot kaptam, amivel biztonsági mentéseket lehet készíteni. Mindkettő próbaverzió, a McAfee 60, a másik talán 30 napos volt.
(#34760) F34R
Köszi, mindjárt próbálkzom ezzel az eltávolítóval. Nem is tudom, ez most hogy nem jutott eszembe. Remélem, sikerül.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #34762 üzenetére
Szia 12-es csaj!
Aktiválni kell valóban a McAfee-t azért, hogy tudjon frissíteni.
Egyébként még nem vettem meg, azóta próbáltam sok mást. De most eljutottam oda, hogy mindegyik másikkal van valami gond. Meguntam, így, hogy végre sikerült felrakni a legújabb McAfee-t, maradok ennél. 6999 Ft egy évre, szerintem simán megéri: [link] Ennél vannak sokkal drágábbak is, amik talán nem is ennyire jók.Egyébként még az F-Securon gondolkodtam, az is nagyon jó, de sajnos 13000 Ft körül van.
A McAfee nekem bejött, véd mindenfajta kártevő ellen és ami szintén nagyon fontos, nem bugzik, nem akad össze semmivel.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #34809 üzenetére
A kézi indítású keresésnél mindig a végén kell az irtásra kattintani. Keresés közben nem töröl semmit magától.
Üdv.
-
Pano
addikt
válasz 12-es csaj #34792 üzenetére
Nekem aztán tök mindegy, nem nekem lesz Én csak eljárok más érdekébe
-
Pano
addikt
válasz 12-es csaj #34823 üzenetére
Én Avirázok, de nem, nem veszi meg
-
BlackSeven
aktív tag
válasz 12-es csaj #34824 üzenetére
Hali !
"...Azt hiszem, akkor elég nekem az avast, mert ha tényleg ilyen kevés akar bejönni, azt úgyis megfogja..."
Azért a kellő óvatosság nem árt. Ezzel az 'úgyis megfogja' dologgal csak óvatosan. Sokszor a kevesebb a több és az ártalmasabb is. (nem kívánom, hogy egyszer is megtapasztald!) NOD32 kiterjesztett heurisztikája hatékonyabb és kifinomultabb az AVAST!-énál. (szerintem)
Én személy szerint messze jobban megbízok a NOD32/ESS heurisztikájában és felismerésében mint az AVAST!-éban.(magazinos kódokkal a NOD32 is ingyenes, akár a végtelenségig is)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #34949 üzenetére
Vagy valami nevesebb online-t.... pl kaspersky stb...
Amúgy meg a-squared free-t miért ne tehetnéd fel ?
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #34952 üzenetére
Az MBAM malware free , tehát vírusoktól mentes ! A-squared free-t felrakhatod nincs valós idelyű védelme ún. Demand-scanre való
tessék
KATT -
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34954 üzenetére
Miért zavar, hogy egy ezer éves, tökéletesen ártalmatlan fájlra nem ugrik az mbam?
Nem ő az egyetlen, aki így tesz, teljesen fölösleges riasztani miatta!Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #35240 üzenetére
mert mindeggyik AV-nak másfajta a keresőmotorja valamelyik keres fájlokban is pl exe (ami tartalmazhat nem egy fájlt ) azért van eltérés a számok közt
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #35242 üzenetére
Ezt ne mtudom pontosan nem én töltöttem fel de pl.exe fájl amiben lehet akár 10 fájl is amik fertőzöttek akkor egyből nem, egy darab hanem 10 db kártevőnek észleli. (persze ez azokra vírusírtókra igaz aki tömör fjlokban is keresnek , iso , exe stb)
Avastról azt tudom nagyon jó a keresője , proaktív védelme közepes a tűzfalát nem nagyon ismerem de valószínű hogy a gyengébbek közé sorolható, sajnos biztos forrásom nincs efelől csupán tapasztalat. sorry
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
válasz 12-es csaj #35250 üzenetére
Szia!
Ez sajnos még a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordul. Senki sem tökéletes...
De ezt a hsz-edet nem kellett volna off topic-ként jelölnöd, hiszen a témába vág.Üdv.
-
Gorneck
legenda
-
19870820
senior tag
válasz 12-es csaj #35344 üzenetére
Hát amíg az Avast volt csak fenn addig különösebb lassulást nem vettem észre,ezt csak ma vettem észre hogy eléggé fogta a gépet amikor felraktam a frissen vásárolt Kaspersky-t. Mintha még a netem se fogná úgy,letöltés közben is nyugodtan tudok netezni.Mondjuk csak egy 4Mbites Adsl netem van.Egyenlőre sok tapasztalatom nincs még a programmal,kb 2 órája van csak fenn.Ahogy írtam is kb 6-7 éve használtam Kaspersky-t,azóta kissé megváltozott. Nekem ez most olyan mintha egy teljesen "idegen" vírusírtót probálnék.
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #35344 üzenetére
A képen végülis piroslik az ESET, szóval lehet, hogy ki van kapcsolva. Vagy más a gondod vele? A színösszeállítás? Vagy mi?
Szerintem egyébként az Avast!-tól nem kellene, hogy nagyon lassú legyen a net, akkor lehet, hogy más a gond.
Rosszat lehetett szerintem itt a fórumon hallani (olvasni) mostanában a Kaspersky-ről. De te tudod.
Jó a Furkó, használd egészséggel!
(Bocsi, ha ez most nagyon cinikusra sikeredett, nincs jó kedvem.)
Üdv.
-
12-es csaj
senior tag
válasz 12-es csaj #35352 üzenetére
Már nem szerkeszthetem...
Szal semmi rosszat nem éreztem a hozzászólásodban.. Sőt, tök kedvesek vagytok velem, egy fárasztó, kocka-lánnyal. -
Thusor
őstag
ŐŐŐŐŐ...Ha a szakmai tudásom nem hagy cserben, akkor a Furkó AV az egy fake AV, vagyis nem igazi antivirus program, csak arra megy hogy lehúzza az embert pénzzel aztán nem is működik...vagy keverem valamivel?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Stephan89
aktív tag
Nekem is 2 megás netem van. Pandával ugyanolyan gyors mint nélküle. Meg a többi vírusirtóval is, amit kipróbáltam. ESET, Avira, MSE, régebben Kaspersky, stb... Egyedül az F-Secure (a BitDefender motor miatt) fogta meg a videók betöltődését, de nagyon.
Mégegyszer akkor: Furkót föl ne tedd!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
19870820
senior tag
Szerintem ha van egy kis plusz pénzed akkor tegyél hozzá 3ezer forintot és kapsz érte Kaspersky Antivirust. Ma akciósan én ennyiért szereztem be,szerintem ez nem rossz ár érte,gondolom van ennél olcsóbban is,de szerintem ennyit megér egy évre.
Szerk.: Netsebességre visszatérve. Nálam Avastal a speedtest 3.7Mbitet mért(de leginkább ennél mindig kevesebb volt),most Kasperskyvel 4.14 Mbit. Szóval szerintem kicsit "lecsippenthet" az Avast a sebességből valamiért nálad is meg nálam is.
[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #35359 üzenetére
Vagy -ha diák vagy- 6200 Ft körül kapsz Panda Antivirus Pro-t diákkedvezménnyel. (40%) Én a 2010-et vettem meg a múlt héten, nem tudom a 2011 mennyi lesz, de a 2010-et lehet ingyen frissíteni az új verzióra.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #35364 üzenetére
Ha közben töltött a youtube, akkor ne csodálkozz, hogy visszaesett a sávszélesség.
-
19870820
senior tag
válasz 12-es csaj #35364 üzenetére
Na most megnéztem egy youtube videót és meglepődve látom hogy nem akad semmit.
Eddig Avastal nagyon sokszor akadt.Most még ha belepörgetek egy hosszabb videóba akkor se akad meg. -
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #35370 üzenetére
Nem, dehogy. Pandát, de az előbb javasoltam is neked, mivel én is azt vettem meg diákkedvezménnyel.
(Mert írtad, hogy 3000 Forintod lenne a Furkóra, erre mondtuk, hogy tegyél hozzá még hármat és vegyél Kaspersky-t vagy Pandát )BitDefender-ről csak azért van tapasztalatom, mert az van az F-Secure-ban és korábban írta valaki, hogy BF "betegség" a net lassítása bekapcsolt web védelem mellett. Használtam korábban F-Secure-t, kikapcsolt webforgalom védelemmel.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz 12-es csaj #35462 üzenetére
"Ma meg itt olvasom, hogy több irtó is riaszt rá... Most akkor mi van? (Ha pedig félreértem, bocsi, most kezdek visszaolvasni)."
Ezt hol olvastad
Idáig még csak a nod az egyetlen.
Attól függ melyik windows-t használod, a vista és a win7 tűzfala már "nem annyira gáz", sokan csak azokat használják..
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35462 üzenetére
Kifelé nem vagy csak körülményesen szűr, attól függően, hogy XP vagy újabb rendszerről van e szó.
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35467 üzenetére
Ha az Av vagy a kémprogramírtó nem fogja meg, akkor igen, kimehet... éppen ezért fontos a két irányú tűzfal. Ha véletlen egyik sem ismeri, még van egy esély...
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35472 üzenetére
Milyen AV-t használsz ?
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35476 üzenetére
Az MSE-t próbáltad már ?
-
12-es csaj
senior tag
válasz 12-es csaj #35480 üzenetére
Vagy most akkor amit használok, ellenjavalt, vagy nem?
Mondjuk GoodSpeed, pont te írtál róla, igaz fél éve, de mostanában találtam meg. -
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #35480 üzenetére
Ne cseréld le, ha eddig bevált. Szerintem az Avast! nem rosszabb, mint az MSE.
Figyelni meg egyiknél sem árt.Amúgy meg használj Pandát, mert az a legjobb vírusirtó! Miért a legjobb? Mert nekem is az van! Ilyen egyszerű.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35482 üzenetére
Helló, igen én írtam róla, csupán kérdeztem, hogy próbáltad e az MSE-t . Most hogy van itthon bő 1 év után újra két gépem, az avast és az MSE között ingadoztam, végül az MSE mellett döntöttem Ezzel nem akarlak befolyásolni, csak leírtam, hogy én így döntöttem
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #35613 üzenetére
Csak azért köztudott hogy az avast sokkal jobb
-
huskydog17
addikt
válasz 12-es csaj #35755 üzenetére
A 25-30 MB-ot sokallod? Akkor mit szólsz a NOD32-höz ahol 50-55 MB a memóriaéhség?
Egyébként önmagában a memóriaigény nem tükrözi a szoftver sebességét!Azt a UPC 15 megás netet próbáltátok más vírusirtó alatt is?
Én látom a rosszat az Avast 5-ben és már le is írtam, de leírom még egyszer: frissítés kicsit keservesen megy (lassan)
#35757: az, hogy nem teljes sávszélességgel tud tölteni az egyáltalán nem biztos, hogy az antivírus hibája, sőt, az a legritkább eset, hogy az szól közbe, általában itt sok egyéb más tényező játszik szerepet benne. Sokan még a 8 megás netjüket sem tudják kihasználni, mert vagy a szerver nem bírja vagy túl messze vannak a legközelebbi csomóponttól vagy akármi más, számos más tényező van!
Szóval nézzétek vagy nézze meg, hogy más antivírus megoldással mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz 12-es csaj #35752 üzenetére
Tedd fel a nod32-t helyette és láss csodát-.....
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #35799 üzenetére
Azért nem szeretik sokan az avast 5-öt, mert még mindig iszonyat módon bugos, rengeteg probléma jön elő nála, bár az igaz, hogy ezek a hibák a free-t érintik a legkevésbé.
Nézd meg milyen gyakran adnak ki belőle újabb verziókat, melyek "csak" hibajavításokat tartalmaznak.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #35801 üzenetére
Nagyrészt igen, de azt nem lehet mondani, hogy azok nem működnek, csak nem a legjobban.
De a free-nél is vannak érdekes dolgok, néha a keresője kiakad, a frissítése is gyakran akadozik, illetve elérhető frissítést jelez, miközben nem, az archív fájlok vizsgálatakor van, hogy kifagy, a win rendszer-visszaállítás nem mindig működik miatta, stb...
És még egy dolog: a heurisztikája is lehetne jobb, de ez is új képesség, fognak javítani azon is.
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #35803 üzenetére
Ki utálja?
Használják itt a fórumon többen is, de ne kérdezd kik, mert név szerint nem tudom.
Nem tabu, csak mivel nem azt használják a legtöbben, ezért ritkábban kerül szóba.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
Én nem útálom sőt !!
a tűzfala tényleg nem a legjobb no és a sandbox se (nem comodo-s hanem olyan Force Field féle böngésző sandbox )
ahhoz képest elég jó a másik gépen comodo fallal használom defense+ nélkül és elég jó nem fogja a rendszert a kettő eggyüt sem!! pedig csak 1 Gb rendszermemóriám van
-
BlackSeven
aktív tag
Hát tabunak nem tabu, de nem sokan használják az tény ( az ingyenessége ellenére sem) így persze ezért elég kevésszer is kerül képbe.
Viszont én is tapasztaltam olyat avast-nál és már nem egy esetben, hogy ha talált egy fertőzött fájlt azt - vajon milyen okkal? - nem tudta megtisztítani csak törölni.
Ki érti ezt? Én nem. -
sznorbi2
senior tag
válasz 12-es csaj #35918 üzenetére
Ezért szeretünk, mert van érzéked a kérdésekhez!
Teljesen jó a meglátásod, hogy maradjunk a te általad használt védelmi programnál.Most már csak nekem kellene valami spéci tűzfal ami nem öli kissé meg a netemet.
Online Armor: nagy a ping száma.
Outpost 7: magas ping mellé még a netemet is lassítja legalább 50-60%-al.
Comodo és ZoneAlarm egyenlőre kilőve.
Egyéb ötleteket szívesen várom a remek tűzfal kérdésében. De csak a csúcskategóriás tűzfalak érdekelnének![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
sunny84
senior tag
válasz 12-es csaj #35918 üzenetére
a másik gépemen az avast nem free.. csak mellé szerettem volna valami cuccost... dupla biztonság nem árt sehol
.. de most már meg van Plag ajánlásával..az Emsisoft Emergency Kit..
amúgy thx
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sznorbi2
senior tag
válasz 12-es csaj #35922 üzenetére
Nem sok semmit írhattál volna!
Nincs is semmi abban, hogy az Avastot ajánlod, mert tényleg rendben van a Free verziója.
Egyébként meg a többi gyártónak az IS-ében is vannak bőven gondok, nemcsak az Avast IS-el.To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz 12-es csaj #35927 üzenetére
Húú, nem gondoltam, hogy ennyire magadra veszel bizonyos dolgokat. Bocsánat, hogy meg mertem szólalni.
Jelentem egy betűt nem írok az Avast-al kapcsolatban.To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz 12-es csaj #35930 üzenetére
Kedveském!
Te az IS-ét fikáztad és nem a FREE verziót, mivel te is azt használod.
Tehát egy szálon futunk jelenleg, csak két irányba.
(Ja, és nem írtam le a márkanevét a vírusírtónak mint azt már előzőleg említettem.)Narxis:
Értsd jól, ha már tévesen írtam.
De a lényeg a kérdésben van. Tűzfalak tesztjét szeretném megnézni valami tesztelő oldalon, van is valamilyen csak nem ugrik be a honlap címe.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
BigManus
addikt
válasz 12-es csaj #36058 üzenetére
Nem olyan rossz az AVG.
Sokat javult, a felismerési képességek terén biztosan. Mondjuk én az internet security 9-est használtam.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest