Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #37434 üzenetére
Szia!
Engem két Ashampoo termék érdekelne ezekből de egyiket sem igazán ismerem csak hallomásból. A Burning Studio 2010 Advanced és a Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced. Tudnál segíteni abban, hogy érdemes-e ezeket feltelepítenem? Win XP-re kellene.
Köszi előre is.(Elnézést kérek mindenkitől, hogy rögtön off-al indítom az első hsz.-emet.)
[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz BRosszQtya #37713 üzenetére
Ma kétszer is frissített. 5424 és 5425.
[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
A mostani nevén Emsisoft Emergency Kit az előzőleg az a-squared free volt ugye?
Azért kérdezem mert régebben használtam az a-squared free-t, de most már ilyen néven nem találom és szeretném újra felrakni és nehogy rosszat telepítsek..
Köszi.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Kérnék még egy kis telepítési segítséget ehhez az Emsisoft E.Kit-hez.
Letöltöttem és kibontottam. Ezeket látom.
Melyikre kattintsak a telepítéshez?[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Kicsit lemaradtam dolgokról úgy látszik.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy csináltam egy nagy hülyeséget. Feltettem a NOD32 mellé ezt a Panda Clod-ot is. Meg szerettem volna nézni, hogy az EICAR tesztre melyik reagál gyorsabban, Úgy látom, hogy mindkettő szinte egy időben rákattant és ezért/utána lefagyott a gépem. Újraindítás után amikor a Windows betöltődik, odáig nincs baj de utána, amikor a programok ikonjai megjelennek a Tálcán addigra megint lefagy a gép és hiába is kattintgatok bármelyik gyorsindító ikonra, nincs reagálás, és csak a Vészkikapcsolással tudom kikapcsolni a számítógépet. Hiába indítom újra, azóta egyfolytában ez van.
Tudtok valami ötletet?
Le kéne szednem a Pandát mert gondolom attól lett ez, de így nem tudom.Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget.
Az a változat jött be, hogy a Windows-t az utolsó helyes konfig alapján indítottam el csökkentett módban.
Csökkentett módban érdekesen alakult a Panda eltávolítása, mert amikor a Revoval elindítottam a Panda eltávolítását, akkor feljött egy Windows ablak amiben valami ilyesmi figyelmeztetés volt, hogy a Windows Installer ebben a módban nem elérhető. Itt vége is lett a tudományomnak mert a Revo meg ezután magától kilépett mindig.
De egy a lényeg, hogy sikerült megoldanom mégis.Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Ez az AVG 2011 naponta milyen sűrűn frissíti a virusadatbázisát?
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Megjött az előbb a napokkal ezelőtt igényelt AVG IS 12 hónapos promociós kódom. Csak az a gond, hogy nem tudom mit tegyek. Tegyem fel most az IS-t vagy csak a sima AV-t (ehhez is van promóm) az Outpostom mellé? Vajon ha ezt második megoldást választom, akkor hogy lesznek meg egymás mellett?
Outpost és az AVG Anti-Virus?[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Uninstallálta már valaki ezt az új 2011-es AVG IS-t? És sikerült is teljesen leszednie?
Én feltettem de két nap után le is szedtem mert nem tetszett. Nagy dolog, már másik programmal is voltam így. Revoval szedtem le, mint eddig és ahogyan az összes programot. Elvileg le is jött, az XP BK-ja is azt jelezte, hogy nincs se tűzfal se antivirnya telepítve a gépen. De amint akarom feltenni vissza az Agnitum falat, az kilép a telepítésből félúton, hogy ütköző alkalmazás és előbb távolítsam el az AVG tűzfalát.
ESS sem akar felmenni most már, hasonló okok miatt. Próbáltam én mindenütt tisztogatni után ahol csak tudtam, de semmi javulás. Lefuttattam azt az avgremovert amit BlackSeven betett de semmi javulás nem történt.
Valami további ötlete van még valakinek?(Windows újrahúzásán kívül?)
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Vipre Premiumot használok, próba verzióst és WinXP-n. A 21/80/135 portjaim nyitottak! A GRC.COM tesztje alapján. Az összes többi az zöld. Ebben a Vipre Tűzfalában hol kell/lehet azt beállítani, hogy láthatatlan legyen ez a három portom is mert én sehol nem találok ilyet.
Köszi előre is a válaszokat.Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Kérnék egy szupergyors helpet!
Én is kiszeretném próbálni ezt az AVG Antivírust (nem a tűzfalas változatát) de a magyar oldalról amit letöltök telepítőt az mindegyik az IS és nem a szimpla AV. A telepítéskor is már úgy jelenik meg és indu, hogy internetsecurity. XP-re kellene és a 32 bites változata.
Köszönöm szépen.
Először azt hittem, hogy majd csak és ténylegesen is az AV-t és nem az IS-t fogja telepíteni de a végén mégis csak az IS települt fel.
Leszedtem és most várok mer nekem nem kell az IS.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Köszönöm segítséget, sikerült letöltenem és fent is van már.
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az eicar antivirus tesztfájlhoz kapcsolódik. Itt találtam (az oldal alján van) és az AVG Anti-Virus engedi letölteni bármelyiket is, és ott virít szépen az Asztalon fent a sarokban. A NOD32 azonnal ugrott rá amíg azt használtam és kapásból blokkolta majd törölte is. AVG meg megengedi a letöltést. Ez miért van így? Melyik a jó megoldás? Gondolom a nodé a jobb megoldás de akkor az AVG-m miért nem blokkolja azonnal és úgy mint a nod?
Kezdek kicsit elbizonytalanodni ami az AVG valós védelmét illeti.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz eurolac #41304 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. Állítottam az AVG-ben és most már az van, hogy ha rákattintok az első lehetőségre akkor bejön ez az ablak amin ott van a fájl mentése. Rákattintok és szinte rögtön feldobja az AVG ezt az ablakot. Előtte nem volt ilyenem.
Akkor most ez így jól van beállítva és ez a helyes reakció is?
Ezt az Online szűrőt hol tudom megnézni a programon belül? Mert nekem ilyen riasztást nem adott az AVG.
Elnézést a sok tudatlan kérdésért de csak így tanulhatom meg.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz csaba1203 #41310 üzenetére
Fizetős, pontosabban egy 1 éves promóciós amit nyár végén igényelni lehetett. Akkor mentettem magamnak egy kulcsot hátha kellhet, és most azt használom.
Ezek az összetevők vannak nálam.Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz BlackSeven #41317 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a gyors segítséget.
Ez volt a megoldás. Csak egy bosszantó volt, hogy addig le kellett szednem az Outpost falat mert ütköző programnak tekintette az AVG. Most fogom visszatelepíteni.
Köszi még egyszer a segítséget.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz 12-es csaj #41549 üzenetére
Szia 12-es csaj !
Rámentem arra az oldalra és a Vipre Premium így reagált.
Valaki hozzáértő azért írja majd meg, hogy ez jó reagálás a védelemtől vagy szódával még elmegy és kezdjek el parázni.
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Erről hallottatok?
Az utóbbi néhány hétben kipróbáltam néhány antivírust (F-Secure/AVG/Panda) a gépemen aztán visszatértem a nodhoz. Az van fent most is. Ha lefuttatom ezt a programot így amikor a nod is telepítve van azt lehet? Vagy előtte le kell szednem a nodot és úgy futtatni, hogy (elvileg) nincs AV telepítve. Csak azért szeretném mert hátha tényleg maradtak még felesleges bejegyzések ezekből a programokból. Jobb ha eltűnnek a gépemről.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz blattida #41736 üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben már le is futtattam és nem talált semmi maradékot az előző antivírusokból.Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki ezt a kínai promós KIS-t telepíteni?
A magyar nyelvű nem fogadja el a kulcsot mert azt írja, hogy érvénytelen hozzá. Aztán olvasom itt, hogy hogyan trükközzünk vele. Először a kínai verziót kell feltenni és abba beírni a kulcsot majd csökkentett mód és ott buherálni a registryben néhány beállítást és akkor angol lesz.
Na ez nekem magas így felejtősre tettem, pedig de nagyon megörültem ennek az 1 éves KIS2011 lehetőségnek.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok jó reggelt!
Szerintetek mi a franc lehet a Vipre Premium tűzfalával és mit állítsak át? Úgy van minden beállítása ahogyan a telepítéskor felment és aut. módban is hagytam az elejétől fogva.
Az IE8 alatt ha elmegyek a MS Update oldalra akkor csak eddig jutok.
Ha kikapcsolom a Vipre tűzfalát akkor minden okés.
Nekem még nem jelez a windows frissítést pedig már elmúlt a hónap második keddje.
Egyébként ez a frissítési dolog nekem is nagyon bosszantó és mérges is vagyok, hogy megvettem mert kicsit kidobott pénz most.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen topik téma, de kérek egy kis segítséget. Pár hete volt fent nálam azAVG IS és most találtam néhány bejegyzést amit én úgy értelmezek, hogy még anno az AVG hagyta maga után. A képen a piros nyíl mutatja, hogy melyikekre gondolok. Kép.
Kitörölhetem ezeket? Nem vagyok valami jártas ezen a területen és nem szeretnék valami olyat kitörölni ami végzetes lenne az OP. rendszerre. Olyan segítsen legyen szíves aki biztosan tudja, hogy törölhetem vagy nem.Köszönöm szépen előre is a segítségeket.
[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a PCTools Firewall Plus és a Panda Cloud Antivirus Pro mennyire elégséges védelem? Nincs torrentezés, nincs fájl megosztás, nincsenek veszélyes oldalak (vagy csak ritkán).
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
Sziasztok !
Segítsetek döntenem.
Egy átlagos, nem túl erős és több éves laptopra (XP/SP3) tennék fel virusirtót.
Három szimpatikus és fő szempont, hogy tudjon magyarul és kevéssé fogja a gépet.
*NOD32 (magazinos kóddal megoldható)
*AVAST 5
*Comodo AVMelyiket a háromból? Nodot ismerem valamennyire de a másik kettőt nem.
Köszi előre is a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #43657 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Azt elfelejtettem az előbb (és ezért csak az AV-re kérdeztem) mert tűzfal szoftver már van fent, régebb óta ez van használatban. PcTools Firewall Plus és ez is tud magyarul. Ezt nincs szándékomban lecserélni, nagyon bevált és ezért kell csak AV.
Én is a NOD32 felé hajlok, de kicsit bizonytalan vagyok a döntésben és ezért kérdeztem a lehetőségek közül.[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest