Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia
üzenetére
attól függ, milyen menedzsmentszerződés volt.
de a menedzsernek egy feladata van : hogy menedzseljen.Ha egy menedzsment képes olyan állapotba hozni egy céget, hogy az eladható, és lenne, aki megvenné, mert eredményes, akkor azt mondom, hogy megérdemlik a jutalmat.
Nade a MÁV-ra nem hiszem, hogy jelen formájában sok vevő jelentkezne, mert egy átláthatatlan, megreformálhatatlan pénztemető, ami oly' módon szolgáltat, hogy az egyszeri ember, amint megteheti, nem veszi igénybe a szolgáltatását, hanem inkább kocsival megy.
Szerintem innentől fogva le is zárhatjuk az összehasonlítást.Szerintem meg kell várni, hogy teljesen csődbe menjen, és az alapoktól újra kell majd építeni az egész céget.
Ui. most vezettem 4 órát azért, hogy fölhozzam a barátnőmet Pestre. ezúton üdvözlöm Gaskó urat meg a felmenőit.
Uui @bajuszati : nekem tetszett a levél, bár lehet, hgoy régi, de találó

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest