Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A szavakon lovagolsz, öreg.
engem amúgy nem érdekel, merthogy én magyar vasútra többé nem szállok, az biztos. van kocsim, amiben van nem dohányzó ülőhely, első osztály, és akkor indul, amikor én akarom. és ugyanannyiba kerül, mint a vonat.
de mint adófizető polgárt, akinek a fizetésének a 49%-át levonják adóba, igenis izgat, hogy hogy működik ez a csődtömeg, ami évi 100 milliárd forint veszteséget termel, amit az én adómból is dotálnak. Bocsánat, de az ott dolgozó emberek felére abszolút nincs szükség. És ezek a semmirekellők még sztrájkolgatnak is, amikor a főmajom int egyet, és megbénítják az országot. Hát a bicska nyílik az ember zsebében.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest