Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Úgy vettem észre, hogy mostanság csak 1 kalauz van a vonaton (régebben kettő volt).
Mai sztori, avagy miért késnek a vonatok:
Vonat megáll Nagytétény-Érdligeten. Állunk, várunk. Eltelik egy perc majd még egy. Dudaszó. Csönd, várunk. Dudaszó megint. Várunk tovább. Hosszú dudaszó. Ekkor már nagyjából mindenki érezte, hogy valami van. Egy valakit kivéve: a kalauzt. Én már sejtettem miről van szó, gyorsan kinyitottam az ajtót és kinéztem. És tényleg: látom ahogy a masiniszta lemászik a mozdonyból és elkezd ballagni hátrafelé, miközben minden kocsiba benéz. A vonat végén megleli a kalauzt ... Nem tudom mit mondott neki, csak a választ hallottam: "Jól van na, azt hittem bejáratnál állunk". Bizony-bizony, a kalauz nem észlelte, hogy megállóhelyre érkeztünk ahonnan neki kellene továbbindítania a vonatot. Gondolom a mozdonyvezetőnek elő van írva, hogy saját szakállára nem indulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest