Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mert tényleg nincs 55km-es, így neked a 60km-es kell.

Az egyre hosszabb utakra egyre nagyobb ugrásokkal vannak a jegyek/bérletek, ahogy ott látod.Viszont ha van Budapest bérleted, akkor elég Rákoskertig venni, ami 37km (tehát 40km-s bérlet).
-
Jester01
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
A sülysápi elővárosi járatok nagy részét korszerű FLIRT motorvonatból állítja ki a vasúttársaság. (forrás)
-
Jester01
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem kell az nektek, nekünk kell! Hogy a felújított fehérvári vonalon száguldozhassanak, mert a 100-as bhv szerelvény kicsit nevetséges.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyelőre ide még nem került fel, de idővel gondolom lesz frissítés.
-
Jester01
veterán
A tárnoki esetről tud valaki valamit? Hírportálokon még nincs nyoma.
-
Jester01
veterán
Amit az elvira ír, az már a teljes jegyár az adott vonatokra. Tehát ha IC-t választasz, benne van a helyjegy is. Ha úgy általában érdekelnek a jegyárak, akkor minden bizonnyal te is megtaláltad volna a díjszabást ha egy kicsit körülnézel.
Az átszállásokat meg látod ha lenyitod a részletes nézetet (a kis háromszög minden sor elején).
-
Jester01
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
És kattintani is lusta voltál?
Amúgy az meg mi, hogy "(A füzetjegy kiadása jelenleg fel van függesztve.)"
-
Jester01
veterán
Úgy vettem észre, hogy mostanság csak 1 kalauz van a vonaton (régebben kettő volt).
Mai sztori, avagy miért késnek a vonatok:
Vonat megáll Nagytétény-Érdligeten. Állunk, várunk. Eltelik egy perc majd még egy. Dudaszó. Csönd, várunk. Dudaszó megint. Várunk tovább. Hosszú dudaszó. Ekkor már nagyjából mindenki érezte, hogy valami van. Egy valakit kivéve: a kalauzt. Én már sejtettem miről van szó, gyorsan kinyitottam az ajtót és kinéztem. És tényleg: látom ahogy a masiniszta lemászik a mozdonyból és elkezd ballagni hátrafelé, miközben minden kocsiba benéz. A vonat végén megleli a kalauzt ... Nem tudom mit mondott neki, csak a választ hallottam: "Jól van na, azt hittem bejáratnál állunk". Bizony-bizony, a kalauz nem észlelte, hogy megállóhelyre érkeztünk ahonnan neki kellene továbbindítania a vonatot. Gondolom a mozdonyvezetőnek elő van írva, hogy saját szakállára nem indulhat.
-
Jester01
veterán
Biztos rosszak voltunk, mert elvették a flirtjeinket

-
Jester01
veterán
És azt ki tudja mi készül Kelenföldön? Felszedtek egy csomó sínt, de úgy látom új felsővezeték oszlopokat telepítenek. Tényleg kibővítik, hogy aztán bezárhassák a Déli pu-t?
-
Jester01
veterán
Tegnap este mintha láttam volna egy M61-es mozdonyt Nagytétény állomáson valami tehervonattal. Úgy tudtam ezt a típust már kivonták a forgalomból. Lehet, hogy csak a szemem káprázott?
-
Jester01
veterán
A jó öreg füzetjegyet megszüntették? (nem röhögni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)