Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda

félisten

Szerintem ezekkel a kedvezmény megnyírbálásokkal csak maguk alatt vágják a fát. Már lassan tényleg jobban megéri majd autóval menni bárhová is, főleg ha nem egyedül megy az ember. Pedig én szeretek vonatozni, de ha megemelik 1x%-al a jegyárakat és csökkentik 17.5%-al a kedvezmény akkor bizony én is kevesebbet fogok zötyögni.

Jó sztori: Csütörtökön mentem Pestről a Keletiből Békéscsabára a 12:10-es vonattal, persze nagy rohanva 12:15-re odaérek a vonathoz amit még éppen elcsíptem (balszerencsémre). Mondanom sem kell hogy nem lett volna szükséges annyira rohanni mert még kb. 6-7 percet állt utána (egy nemzetközi gyorsvonatról van szó). Már Pest alatt is megállt vagy kétszer 5 percre, de aztán jött Nagykáta, amit elhagyva ismét megtorpantunk. Kb. 15-20 perc után megjelent 3 rendőr akik nagy nyugodtan sétálgattak a vonat mellett. Természetesen mindenki értetlen és ideges volt, hogy ha már amúgy is késve indultunk mi a francot állunk itt már megint immár majd 20 perce. Fél óra ismételt várakozás után feljött 2 rendőr a vonatra, és átvizsgálták mindenki csomagjait és kabátját. Bő egy óra után pedig visszahúzott minket egy dízel mozdony Nagykátára. :F A végén kiderült hogy állítólag valakit kiraboltak a vonaton, elvették 40 ezer forintját és a fegyverét, amit kidobtak az ablakon, és mivel olyan hirtelen állt meg a vonat, ezért még leszakadt a felsővezeték is. :W Tehét 90 perc késéssel értünk be Békéscsabára. Remek volt. :C

Új hozzászólás Aktív témák