Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
"Ott Bécsben éjjel nem volt semmilyen ügyfélszolgálat, a kalauztól kellett volna kérjek esetleg igazolást, ha tudtam volna róla, hogy kell." Az mondjuk gond igen. Nagyobb késés esetén tudsz már azon a vonaton a kalauztól is kérni igazolást igen.
"Ott senki nem nyomtatott volna semmit szerintem, akkor sem ha van nyitva ügyfélszolgálat." Tavaly pedig pont Bécsben jártunk így. Nyomtattak jegyet egy későbbi vonatra ingyen.
Őszintén szólva nem tudom mi lett volna ott a jó megoldás ha nincs ügyfélszolgálat. Esetleg a másik vonatnál indulás előtt keresni egy kalauzt és elmagyarázni, hogy mi a helyzet. Ha megmutatod a Bp-Bécs jegyedet is, és látja hogy ténylegesen késés volt akkor talán annyi elég lett volna.
Ha csak simán felszállsz és mégsem jó az előző vonatra szóló jegy... nem tudom, hogy lehet-e (még) a vonaton jegyet venni. Viszont biztos vagyok benne, hogy úgy még drágább lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- HP notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs