Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Ezt én se érettem pontosan, hogy miként működik az augmentation téma.
Valamikor írtam is erről ide egy megjegyzést, hogy nem látom benne a logikát és nem tetszik (azt hittem korlátlanul gyárthatóak, de mindig eszik a drága research point-ot, ami elég meredek lenne), aztán később rájöttem, hogy elsőre félreértettem (feltűnt, hogy eltűnnek a research-ből, szóval mégsem eszik feneketlenül a research pontokat), de mielőtt válaszoltam volna itt magamnak, hogy én voltam a hülye mikor szidtam, megint fordult a kocka (mert mégsem találtam meg őket a development-ben, tehát mégis research pontból gyártható, de csak egyszer)... aztán véget ért a játék, és ezzel a "tanulás" is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest