- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Lehet tudni mikor jön az első singleplayer DLC?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Van itt bárki olyan, akinek meg lett a 100%?
Csak azért mert én nem tudok leadni egy küldetést és 99% -on megakadtam.Azért kérdezem, mert akkor újrakezdem és akkor megpróbálom a hibás küldetést valahogy megcsinálni.
A küldetés, ami nálam hibás és nem tudom leadni az a Task: Earn Your Badge. -
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Van itt valaki, akinek sikerült megcsinálni az Earn Your Badge nevű küldetést?
Elmentem Voeld -re ott megcsináltam az írt feladatokat majd mikor a Nexus -on leszeretném adni a küldetést akkor egyszerűen nem tudok beszélni az NPC -vel. -
Ra's al Ghul
senior tag
Na nekem kb ennyi is volt a Multi.
A skill pontjaimat szerettem volna resetelni de helyette sikerült a teljes karakteremet ami most ismét Level 1.
Nagyon remek mondhatom. Tud valaki valami csalást aim meg ilyesmi, hogy minnél gyorsabban vissza menjek Level 20 -ra? Csak mert nagyon nincs sok időm játszani és már a kedvem is elment ettől a retek szartól. -
Ra's al Ghul
senior tag
Esetleg jőhetne egy Mass Effect 4, ami a 3 végétől kezdődne és a reaper háborúval folytatódna a Földön sepörd főszereplésével.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Azt most lehet tudni, hogy jön még patch a játékhoz? Esetleg több DLC? Mostanában jött az a hír, hogy a ME franchise jégre lett rakva. Ez mennyiben befolyásolja a további patch / DLC -(e)k megjelenését?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Az, hogy lehet a patch notes -ban be van írva, hogy Motion Blur és Depth of Field Effect ki - be kapcsolható?
Nekem 1.05 -ban is benne volt. Eddig is ki és be tudtam kapcsolni. És YouTube -on is látom, hogy mindenki mutatja, hogy milyen tök jó, hogy be lett rakva, amit nem értek mert mint mondtam nekem eddig is bent volt már az 1.05 -ős patch -ben is. -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
A PS4 -es grafika milyen PC -s beállításoknak felel meg?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Remélem ez a kis szünet segíteni fog és átgondolják, hogy milyen módon kéne egy játékot ki adni.
Remélem a kövi Mass Effect játék, amikor kijön jobb fogadtatásban részesül mint ez. Most egy jó ideig nem lesz szerintem Mass Effect, úgy kb. 5-6 évig. Azt viszont remélem, hogy a BioWare mint fejlesztő nem fuccsol be, nagyon szeretem a játékaikat. Bár azt meg kell mondani, a régebbieket jobban szerettem mint a mostanában kiadottakat. -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Azt tudja valaki, hogy a kapott Xp mennyisége skálázódik a nehézségi fokozattal (kevesebb normál / több hard -on)?
-
Ra's al Ghul
senior tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Hali,
sorry egy kicsit (nagyon) hülyén fogalmaztam.
Én arra vagyok kíváncsi, hogy magának a respecnek az ára resetelődik -e az alap 20 credit -re vagy marad az X+500 credit ahol az X=a new game előtti game -ben elért ősszegig ami most pl nekem 2520 (ami 6 respec). -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ha a karakteremet többször respec -elem akkor az ügye mindig + 500 credit -tel több, ami a végtelenségig mehet. Ez a respec ár egy save fájl -ban érvényes csak.
A kérdésem az lenne, hogy ha New Game Plus -t indítok akkor az az összes az elejétől kezdődik vagy folytatódik tovább onnan ahol maradt (+500)?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
csak nálam van az, hogy néha-néha beszaggat PS4 -en a játék vagy csak halucinálom?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Szerintetek a PS4 es grafika az PC -n milyen grafikai beállításoknak felel meg?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
attól kérdezném, aki PS4 -en játszik az próbálta már Insanity -n?
Én azon játszom de egyszerűen nem tudom megszokni az irányítást, nem tudok olyan gyorsan célozni/lőni közben még kerülgetni az ellenséges lövedékeket.YouTube -on nézem egy pár gameplay -t azokban tök egyszerűnek tűnt...
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Hali,
nálam pl ott töri meg, hogy ha már berakták akkor ne csak a "spec" -t és az aktiv képességeket tudjam váltogatni hanem a fegyvereket és az armor -t is (bár ez meg hülyeség lenne legalábbis hülyén nézne ki, hogy hirtelen vált egy armort). Nagyobb szinten ügye már akár 2 - 3 full build -et is ki tudsz rakni armor + weapon -nel együtt igy viszont nem sokat ér, hogy ha pl egy full biotic buildet vátanék egy sentinel / soldier build -re, mert csak a gépességeim változnának viszont a kivánt buildhez szükséges fegyver / armor szet az nem lenne megy igy meg kuka az egész.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Attól kérdezném aki kontrollerrel játszik vagy PS4 / XBOX, hogy ti bekapcsoltátok az Aim Assist -opciót?
Én nem látok / érzek különbséget ha be van ha ki van kapcsolva.
Egésszen pontosan, hogyan müködik ez?Illetve a profilomon található PC -vel az normális, hogy nincs meg a fix 60 FPS (általában meg van de egyes helyeken beesik akár 40 - 50 -re is)?
Viszont ha mindent medium -ra veszek AA -t FXAA -ra állítom és SSAO -t használok post process, shadow, és shader meg low -on van akkor már megvan a FIX...
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, mikor egy csapat társával beszélek sokszor fel dob olyan opciót is, ami mellet egy szív van. Valószínűleg ezen a szalon tudom elindítani az adott társával a románcot. Ezeket mennyire szabad választani ha egy adott társat akarunk megdönteni?
Illetve most felnéztem be Voeld -t. Nekem ez a második bolygón, Eos -t 100% - osan megcsináltam.
Az normális, hogy csak 31-es szintű vagyok és a kiszemelt krafzolni kívánt fegyvereket csak 3 - 4 szintre tudom kifejleszteni és az, hogy alig vám kreditem? -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
attól kérdezném, aki PS4 -en játszik az milyen szinten nehézségi szinten játszik?
Én az elejétől kezdve insanity -n játszom de valahogy az irányítás miatt folyamatosan leszednek.
Valahogy nem megy valami jól a célzás és a menekülés fedezékbe vonulás se megy valami fényesen.
Nektek mennyi idő volt megszokni a kontrollerrel való irányítást? -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
a holnap patch az PS4 -re is kijön vagy csak PC -re?
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Amúgy azt sosem értettem, hogy ez hogy működik.
Mi az, hogy ki kellet adni a játékot ilyen állapotban? OK, tudom, hogy EA meg minden de nekik sem lenne jobb ha a játék kész állapotban kerülne ki a piacra és akkor nem ilyen kritikákat kapott volna és akkor az esetleges következő részt jobban várnák az emberek? -
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Ezt szerintetek javítani fogják vagy ez direkt ilyen?
Egy kicsit szomorú, hogy sok beleölt idő után a játék gyakorlatilag büntet a legyőzhetetlen ellenfelekkel.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Helllo!
Azt lehet tudni, hogy mekkora a max szint a játékban?
Streamen láttam már 71, 85 és 132 -es player -t is. -
Ra's al Ghul
senior tag
Van itt rajtam kívül más olyan valaki is, aki ha átállítja a keybind -ot akkor azok ha kilépek és vissza lépek a játékba akkor be buggolnak? Pl.: V betűről leszedem a fegyver elrakását és átrakom pl.: Z -re az szép és jó működik is viszont ha kilépek és vissza akkor a V -vel és a Z -vel is elrakja a fegyvert. A probléma csak ott van, hogy a V -t másra használnám.
Erre van valami megoldás?
Segítséget előre is kösz.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Van itt olyan, aki PS4 -en játszik és lenne kedve multiplayer -ezni?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ki milyen build -et használ? Ki az aki akár insanity fokozaton játszik? Oda milyen build -et érdemes használni?
Illetve még egy kérdés: tudom a karakter talent -jét resetelni? -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
üzenetére
Hat komolyan módom nem értelek. Ok elhisszük, hogy neked tetszik a játék de ez NEM VÁLTOZTAT a tényen, hogy szar bugos a játék. Azt nem én mondom hanem világszerte azok akik megvették a játékot. Nem poénból készülnek a videók, hogy milyen is a játék valójában. Egy kicsit unalmas és idegesítő már azt látni, hogy mindenkibe belekötsz, hogy mekkora hülye meg minden hogy játszik vele ha szarozza. Lehet ők is megvették talán mert a korábbi részek tetszettek. Ja és hogy miért játszók a játékkal? Mert attól meg tetszik a Mass Effect világa és érdekel a történet akármilyen szar. Ja igen és a legfontosabb indok: mert kifizettem érte a pénzt. Ja, hogy miért nem kérem vissza az árat? Mert *lásd a korábbi mondatokban elhangzottakat: segítek érdekel... Ja igen és próbáltam a refund opciót nekem azt írja, hogy nem tudom.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, van-e bárki, aki Eos -on megcsinálta a Defeat The Kett nevű küldetést?
Az rendben van, mikor bejutok a bázisra az összes riasztót kikapcsolom majd tovább szeretnek menni de az ellenfelek nem fogynak el? Szó szerint folyamatosan spwan -olnak akár a szemem elé vagy mögém és a végre akkora a túlerő, hogy nem tudok mit csinálni ha akar egy lövést is leszeretnél adni gyakorlatilag azonnal meghalok mert agyon lőnek. -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egy ilyen szar játéknál nem csodálom a sok sírást

Bér ha ez ilyen állapotban van és a fejlesztés ideje alatt ilyenre futotta akkor ide jöhet akármilyen patch sokkal jobb nem lesz. -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
sittes79
üzenetére
Az ok hogy opcionális de ha már benne van a lehetőség és meg könnyen is lesz utánna a küldetés akkor már meg szeretném oldani. Csak attól felel, hogy ez is valami BUG és már nem tudom. Sajnos eddig minimum 5-szőr kellet vissza töltenem 1 - 1 mentést mert be BUG -olt egy küldi.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
valaki please segítsen mert már vagy 2 órája keresem Eos -on a nagy Kett bázisnak a kék energia pajzshoz tartozó generátorokat. Elvileg 4 db van belőle és ha lekapcsolom akkor nem kell a főbejáraton menni.
Már csak ez az egy mission van Eos -on, az összes többit megcsináltam.
Nem tudom, lehet nekem bug -os de nekem nem jelez semmilyen küldit illetve nem is volt csak 1 (Kett's Bane), amiben egy generátort le is kellet kapcsolni. Ezen kívül kell lenni még 3-nak viszont nem találom sehol.
Ha valaki megcsinálta már vagy megtalálta az összes ilyen generátort, és le kapcsolt a pajzs az pls küldjön már egy képet a térképről, hogy merre találhatóak.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Találkozott már olyannal valaki, hogy hossza játék után crash-el a játék: directx error maitt?
Olyat is ki ír mellé, hogy kevés a virtuális memória.Erre van valami ötlet?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
valaki pls írja már le, hogy hogy fut PS4 -en?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Na kinek hogy tetszik a játék megjelenés után?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
van itt bárki olyan aki már próbálta PS4 -en?
Ha igen akkor el tudná mondani, milyen? FPS -drop van? Érzékelhető? Pixelesedés van?Illetve jól látom, hogy már csak 3 óra és lehet játszani a játékkal?
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát én próbálom de sehogy nem jön össze.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sikerült már valakinek elindítani?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Van itt olyan, aki már játszik?
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Milyen címen tudom meg venni azt a bizonyos piros nadrágot?
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én nem is azt mondtam, hogy 8 GB memóriával nem megy.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Vicc, hogy ennyit zabál a játék.
Ne mondja senki, hogy ennek ilyennek kéne lennie. Szerintem ennek a játéknak a kódja olyan szinten szar (már elnézést a kifejezésér), hogy azt nem lehet leírni. Most itt nem megyek bele a grafikai hibákba de az, hogy PC -n mindegy milyen vasast raksz alá FullHD -ban nincs meg a FIX 60 FPS vagy akár konzolon a 30 az vicc. És mi az, hogy 9,11 GB memóriát kajál? Áhh ez a játék több sebből vérzik. Félre értés ne essék előrendeltem (bár lehet nem kellet volna, azt hittem ME3 után nem adnak ki ilyen minőséget) és játszani fogok vele, de ez így szerintem gáz. És most lehet mondani, hogy nem kell más játékokhoz hasonlítani (ügye pl.: Witcher 3 vagy Horizon Zero Dawn) de még is csak 2017 van szerintem ezt még húzni kellett volna és mondjuk fél akár egy teljes évvel eltolni a kiadást.Illetve azt eltudja mondani valaki mi volt ez a Lead Animator -os story? Kikamuzott mit?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Van itt olyan aki i5 + GTX 970 -nel próbálta a játékot?
Milyen volt? Milyen grafikai beállítások mellet játszottad? -
Ra's al Ghul
senior tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
Mennyi az esélye, hogy megjelenésre javítják a pixeles fejek -et beszélgetés során?
Csak mert ahogy nézem konzolon ilyen nincs. És ez a pixeles megjelenés jobban idegesít mint a 30 FPS.
Erről van valami hír? -
Ra's al Ghul
senior tag
Mennyi az esélye, hogy megjelenésre javítják a pixeles fejek -et beszélgetés során?
Csak mert ahogy nézem konzolon ilyen nincs. És ez a pixeles megjelenés jobban idegesít mint a 30 FPS.Erről van valami hír?
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Hali,
van itt bárki aki, PS4 -re veszi meg?
Én most megvettem PC -re de sajnos nem vagyok megelégedve a gépem (profilomon láthatod) teljesítményével fut szépen meg minden de néha meg-meg röccen, ami engem zavar.Illetve ahogy látom vannak olyan részek ahol egy karakter feje enyhén pixeles!
Ha ez PC -n ilyen marad akkor inkább PS4.Szerintetek érdemes egy Refund és megvenni PS4 -re vagy jön valami VGA driver és javít egy kicsit a teljesítményen illetve grafikai bug -okon?
Sorry ez egy új hozzászólás akart lenne nem pedig válasz.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Sajnos egyet kell értenem, bér én PC -n játszok viszont, amit írtál az mind igaz.
Hát srácok komolyan mondom de az arcok és azoknak mimikái nem 2017-es szintet hoznak.
A harc rendszer is kicsit furcsa, amit azért még meg is szokható de a fedezékrendszer az valami botrány.Remélem ez valami pre-alpha kiadás és majd 23 -án kiadják a rendes játékot, amit eddig még nem láttunk. -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Közben sikerült választ kapnom, hogy mi a helyzet:
@frost17d Hi, there is no trial pre-load.
When the trial goes active you can grab it then, and play once the initial install completes.
We don't have an exact time for the unlock but you can read some speculation about it here: http://answers.ea.com/t5/Game-Information/MEA-Origin-Access-vs-Preload/m-p/5925624#M1458
Thanks for the question, I hope this helps clear things up.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Arra van valakinek valami ötlete, miért nem jelent még meg a trial verzió?
Nekem csak a "Windows pre-load date: March 17, 2017 6:00 PM CET" változat van, ami már a teljes.
Már jóval játék megvétele előtt Origin Access előfizető voltam.Kinek hogy sikerült elő hoznia a trial változatot?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ha van Origin Access -em akkor, mikor kezdhetem a 10 órás játékot?
Illetve megjelenés után újra kell majd kezdenem vagy folytathatom onnan ameddig elvittem a trial alatt? -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ha van Origin Access -em akkor mikor kezdetén a 10 órás játékot? Illetve megjelenés után újra kell majd kezdenem vagy folytathatom onnan ahol abba hagytam?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
szerintetek a profilomon látható gépen menni fog a játék olyan grafikával 60 FPS -sel mint PS4 -en?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
van itt olyan aki PC -re megvette a Super Deluxe Edition -t?
Az a plusz amit a Super edition ad:
"Multiplayer Super Deluxe Booster Packs Own co-op play with the best multiplayer value - a weekly Premium Pack for a 20 week period to deliver an ongoing boost to your progression. (1 pack per week, for 20 weeks)"Ez pontosan mi is?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
azt lehet tudni, hogy PS4 -en 60 vagy 30 FPS -sel fog futni?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ki milyen változatban veszi meg a játékot?
-
Ra's al Ghul
senior tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
azt lehet tudni, hogy a Mass Effect 3 mentését belehet majd importálni az Andromédába?
Mert ha igen akkor már most újra kell kezdenem az első részt
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől ha rossz helyre írok.
A kérdésem az lenne, hogy megszeretném venni a Mass Effect teljes szériát (minden részhez az összes elérhető DLC-t), ezt honnan érdemes meg venni, illetve mennyibe kerül a teljes előbb említett "csomag"? -
Ra's al Ghul
senior tag
Az előzőekhez hozzá szólva nem úgy volt, hogy az Androméda történése az Shepard kalandjaival (ME2-3) páruzamosan fog játszódni? Mégpedig azért, hogy még tart a háború a Reaper -ekkel addig az a másik galaxisban felfedezzünk? (Fegyver vagy élhető bolygó után?) Volt is egy E3 teaser amiben egy űrhajon állva a térképet böngészte valaki amig nem talált egy alkalmas bolygót.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni a játék előző részeit, mind a három részt és a hozzájuk tartozó kiegészítőket (Mass Effect + DLC-k, Mass Effect 2 + DLC-k, Mass Effect 3 + DLC-k).
A kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudnám megtenni illetve, hogy ez mennyibe is kerülne?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest