Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz [Prolixus] #4908 üzenetére

Technikailag én is Vanguard profilban vagyok (épp ez lépett fel először Lev2 a profilok közt, ahogy pakolásztam a pontokat), de felváltva használom a tölténytáras fél-automata sniper-t, és a visszahűlős sugárnyalábos Remtech-Remix SMG-t (de ezeket olyan szempontból is rugalmasan, hogy néha feszegetem az SMG lőtávolság határait, máskor pedig irányzék nélkül tolom bele valamibe sorozatban a sniper tárat, mint ha shutgun lenne). Aztán, mikor a két fegyver közül egyik sem nyer (vagy kifogyott/túlhevült, ami kéne), akkor jön fallback módként a biotika/melee, ami meglepően hatékony, csak ugye "bele kell mászni a közepébe", és ha ott ragadok, az csúnya tud lenni.

Én egyszer már szándékosan kipróbáltam, hogy nem sebeztem senkit/semmit, csak próbáltam minél tovább túlélni röpködve, és egyetlen ellenfelet sem láttam meghalni, de ami igazán tetszett, hogy csapattársat se tüzelni, esetleg biotikát/melee-t nyomtak néha, de azt is sokszor a 'mellé'. Persze néha tüzelnek, és pl. Pebee pisztolya mindig célba is talál, csak az a baj, hogy a célkövető sem segít, mikor a fedezékét célozza. Ezt azután csináltam, hogy nem akartam elhinni, hogy nem tudom variálni a csapattagok fegyverét, mert már kezdtem gyanakodni, hogy csak én nem találom hogy kell, és azért bénák, mert fejleszteni kéne őket.

"Célzás" módban pedig mocskos zoom-os az SMG is, alig látok ki a fejemből, mint ha ~3x lencse lenne előttem: ha túl közel megyek az ellenfelekhez, akkor elvesztem őket, mikor rám rohannak, mert vagy beterítik a teljes képernyőt egy pillanatra a mellkasukkal, vagy körbejárom az egérrel az egérpadot, mire körbenézek, és addig szétszélednek/legyalulnak (ez az egyik ok, amiért a sugárnyalábos SMG a kedvencem, mert ennek nincs szórás/visszarúgás "büntetése" a célzó módon kívül, így "kiláthatok a fejemből", de a legjobb ha távolról tudom használni a sniper-t, míg elkezdenek bekeríteni, aztán váltok SMG-re, vagy "kézre").

Új hozzászólás Aktív témák