- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
45 perc gameplay kampányból, egyedi főszereplővel (apuka kinézete eléggé furcsa lett.
) -
tiv83us
veterán
-
J.Hetfield
aktív tag
Drack Az az utolsó kép

-
Snooker
senior tag
Arról van már infó, hogy hány órától tölthető a trial?
-
tiv83us
veterán
Ssss itt a Multi Official Trailer.
-
tiv83us
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
20 hetig a multiban kapsz egy Premium Pack-et.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
van itt olyan aki PC -re megvette a Super Deluxe Edition -t?
Az a plusz amit a Super edition ad:
"Multiplayer Super Deluxe Booster Packs Own co-op play with the best multiplayer value - a weekly Premium Pack for a 20 week period to deliver an ongoing boost to your progression. (1 pack per week, for 20 weeks)"Ez pontosan mi is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Polygon Facebookon streameli a kampányt. [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Este 6kor jön karakter készítős videó.
Amúgy trial előtt utolsó embargónak is ekkor lesz vége, így jön egy csomó új anyag majd.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
"Erre csak azt tudom mondani, hogy ha reboot ha nem, egy ilyen névvel alaphangon kéne hoznia azt az érzést mint a régiek"
Biztos? Csak mert a stúdió embereinek a nyilatkozatai alapján nem feltétlenül ez volt a cél. Lehet te más játékot akarsz viszontlátni, mint amit a Bioware meg akar(t) csinálni. Így nem nehéz zátonyra futni.
-
cyberkind
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha reboot ha nem, egy ilyen névvel alaphangon kéne hoznia azt az érzést mint a régiek, valszeg nálam közrejátszik, hogy utálom az EA-t és minden játékukat amiket így 2-3 éve adnak ki, illetve ha minden igaz ez a Bioware már közel se az a stúdió mint akik csinálták az előző szériát és a még korábbi SW játékokat, kb olyasmi lehet ez mint a Burnout fejlesztőinél, csak a Bioware még csinálhat játékot, a trailerekből meg csak az elsőt láttam (a Cash számra az király volt), illetve "kötelező" videókat amik adnak egy sisakot, de mondom, valahogy nagyon minimálisan mozgat meg ez a játék, aztán belekerülök és beszív mint egy fekete lyuk, ki tudja.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Pl. mert ez gyakorlatilag egy reboot, és nem is ismerjük még az új karaktereket? Úgy könnyű izgatottnak lenni, ha már volt előtted egy játék, ami felépítette őket és megkedveltette veled őket. Kíváncsi vagyok a ME1 előtt mennyire mondta volna meg mindenki tutira, hogy XY karaktert mennyire bírni fogja vagy sem.
Vagy mert nem reklámozzák a játékot olyan nagyon menő játékmechanikával (vagy esetleg ígéretekkel, hogy na most minden döntésed számítani fog, de úgy, hogy nagyon-nagyon-nagyon), ami végül benne sem lesz a játékban?
A marketingesek sem állnak mindig a helyzet magaslatán, ha pl. a (szerintem is) erősen takony alapkinézetű főhősre (BroRyder) vagy az erősen megosztó zeneválasztásokra (trailer-ek alá) gondolok. Mondjuk az emberek igazságtalanok itt is, mert Space Jesus Shepard után kb. minden főhős csak visszalépés lehet (legalábbis az első benyomásokat figyelembe véve, arról, hogy ténylegesen milyenek is lesznek természetesen nem sok képünk van még). Asszem írtam már ezt, de talán Master Chief klónját lehetne még berakni komolyság meg badass feeling szempontjából, akkor talán pariban lennének.
És akkor ott vannak a nyilvánvalóan aggasztó dolgok, leginkább a pocsék arc és szemanimációk, meg a látatlanban erősen megosztó változtatások amik a harcrendszert illetik. Add össze és lehet megvan az oka. Viszont azon jókat lehet röhögni, amikor egyik kommentelő fikázza a játékot, mert "ez ugyanaz mint eddig, csak máshol, valami többet/jobbat várt", a másik meg azért fikázza, hogy "nem is igazán Mass Effect már, mert XY dolog nincs benne vagy nem úgy van mint korábban és nem azt a vonalat vitték tovább".
-
tiv83us
veterán
Termeszetesen en is behuztam egy EA accest csak ezert, a 4 dollar nem fog megolni es alig varom mar, hogy beleugorjak 10 ora erejeig! A Single Playert viszont a teljes verziora hagyom, mert ugyis korlatozva lesz egy bolygora es igy nem akarok belekezdeni.
En is hatalmas fanboy vagyok amugy mar a ME1 ota es nekem a ME3 is teljesen bejott, csak az nem ahogy lezartak. A bugokat is elneztem, a sok nyakatekeredest, meg badzsitast, a hangulat nagyon ott volt, a Citadel is szuper volt, lehetett erezni, hogy nagy a baj.
Dehat egy het es minden kiderul! -
cyberkind
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azért szerintem egy 1500-as Acces-hez nem kell nagy bizalom, anno én a zseniális NFS miatt fizettem be és ki is használtam ami arra bőven elég volt, hogy agyonleárazva megvegyem és kész, valami ilyesmit várok ettől a ME-től is, nem tudom miért de közel se vagyok annyira izgatott mint az előzőeknél.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tény hogy én sem vagyok bizakodó az Andromeda-val kapcsolatosan, de azért ennyire szélsőséges kijelentésekkel valóban felesleges dobálózni. Abból sem csinálok titkot, hogy az EA és a BioWare is réges-régen elvesztették már a bizalmamat.
Mindezek ellenére befizettem Access-re, ami 10 óra alatt nyilván nem biztosít majd széleskörű rálátást mindarra amit a program nyújtani tud, de legalább lesz egy képem arról, hogy ez nekem való-e. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Persze. De akkor beszéljünk a ló másik oldaláról is, az olyan delikvensekről, akik "szellemi hozzájárulása" a topichoz kimerül annyiban (akár itt vagy a hírek komment szekciójában), hogy rendszeresen beböfögik a szokásos 2-3 mondatos hozzászólásukat, ami semmi másból nem áll csak fikázásból. Vagy az olyanokról, akik az eddig látottak alapján jól megaszondják, hogy mekkora gané lesz az egész, meg az új No Man Sky meg a többi. Úgy, hogy még a játék meg sem jelent...
Kritizálni lehet és kell is. Az eddigiek alapján van pár aggasztó dolog a játék kapcsán, ez nyilvánvaló. A végeredményt meg majd meglátjuk, majd mérlegeli mindenki maga a saját ízlése/súlyozása szerint. De egyesek részéről a konstans és kizárólagos fröcsögés ugyanolyan idegesítő, mint az idióta vakbuzgó fanboykodás.
-
tiv83us
veterán
Erre a kritzalos dologra; a nagyreszunk (tobbek kozott en is) pozitivan es optimistan varja a jatekot. Ettol fuggetlenul ami nem jon be a trailerekben, miert kene befogni az arcunkat? Jah, a zene nem tetszett az official trailerben, a Ryder fejek igen megkerdojelezhetoek lettek (szvsz), persze szemelyreszabott burat majd csinalhatunk, de nem ertem, hogy kritikat megfogalmazni miert problema az alapjatekkal kapcsolatban.
Persze bologathatnank, hogy minden szuper es 100%, de ilyen soha nem lesz, sokaknak mas az elvarasa, izlese. Nekem valoban nem jon be, hogy serdulok a defaultok, mivel ha negyvenes hosok lennenek, akkor Alec Ryder mar bottal jarna - attol fuggetlenul, hogy elvileg a jovoben mar 120-140 evig elnek az emberek. -
törölt tag
Dev: Mass Effect Andromeda Not a Port on PC; 1080 Ti Should Allow 4K@60+ at Ultra Settings
Azaz kb. BF1/Mirrors Edge Catalyst gépigény.
Illetve aki Deluxe/Super Deluxe kiadást vesz az még kap valamit május környékén: [link]
-
olymind1
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem ez a rész tetszik:
"Your teams have a different percent chance to succeed based on their stats and equipment and everything. You can gear them up, you can train them up, you can send them to do these missions, but they’re going to take a while to do it."
Mini XCOM az Andromédban

Meg a cikkben amire hivatkozik még állt ilyen is:
"If it says it's a night mission on a certain map against Kett for this objective, that's what the mission will actually be,"
Nem is tudom melyik hírben vagy twitteren olvastam még hogy nem csak 1 csapatot tudunk majd bevetni tréningelni fejlesztetni felszerelni. Meg lesznek + és - hatások is a Strike Team-ekre, annak meg picit Darkest Dungeon-ös beütése van.

-
törölt tag
Bioware explains how Mass Effect Andromeda’s multiplayer ties into single player
"In Mass Effect Andromeda, the multiplayer mode can tie in to story but Bioware isn’t going to try and force you to play it. According to the game’s lead designer, Ian Frazier, Andromeda will allow you to send out your ‘strike team’ on little missions while you continue on with your more important quests in game. However, every once in a while there will be an ‘Apex mission’, which will be harder for your strike team to pull off alone. These are the missions where you may want to step in, resulting in a multiplayer round. However, if you have levelled up your strike team enough, they should be able to handle it themselves."
-
törölt tag
A hiba az, hogy még mindig nem mondtad vissza - pedig megtehetnéd még pár napig. Ha ennyire "kétséges", hogy tetszeni fog e akkor az lenne a minimum, hogy vársz a megjelenés után pár napig - amikorra már lesz elég teszt meg user review is - nem pedig az, hogy továbbra is kapaszkodsz a legdrágább kiadás előrendelésébe, de a te dolgod... Most még visszamondhatod és lehet később változik a véleményed akkor megrendeled, de megjelenés után már csak magadnak köszönheted ha továbbra sem jön be és mégis maradni akartál.
Amúgy akinek az arcok kinézete/animációja "game breaking" az nem is akart igazán játszani ezzel a játékkal
Nekem sem a szívem csücske, de ez van, lehet menni custommal. Sara mondjuk előnyére változott, de Scott normálisabban nézett ki a novemberi trailerben.
A többi bugról annyit, hogy biztos lesznek, kérdés milyenek és mennyiben "kompenzál" a játék ezekért a bugokért. Lehet, hogy az idő megszépíti a dolgokat, de egyik korábban emlegetett nagyszerű játék sem jött ki bugmentesen és szuperoptimalizáltan, sőt még most sem azok... -
AAtt1la
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nyugodt lehetsz,ha gyönyörű lenne Sarah,akkor az lenne a baj,hogy csak szupermodellek vannak a játékban és ilyen a valóságban nincs.
Aki haterkedni akar az úgyis talál magának valamit. -
xPraetoriaNx
senior tag
De igazából nem ugyanarról beszélsz mint én, szóval innentől mit reagáljak erre?
Bár arra tényleg csak tapsolni tudok, hogy előbb rendeled meg a legdrágább verziót, minthogy meggyőződj arról, egyáltalán bejön-e a játék.Nem arról beszéltem ha valakinek mondjuk a játékmenet nem jön be, hanem arról hogy nem tetszik neki Scott / Sarah alap feje, és akkor napok óta ezen vernyog, ahelyett hogy letudná egy "heh, hát akkor majd saját fejjel fogok menni" gondolattal és ennyi.
-
ForRedGlory
félisten
-
vg
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Azért megengeded, hogy mondjuk aki elővételben megvette a 30e forintos ps4 superdelux verziót az leírhassa, hogy nem tetszik neki a játék a látottak alapján? Mint mondjuk én. Aztán lehet majd megszeretem a karaktereket, de kétlem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Szeretnek sírni az emberek, el kell fogadni.
-
malacka87
őstag
Néztem pár videót a játékról és felkeltette az érdeklődésemet! Mi a véleményetek jó játék lesz?

-
maajsz
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Lehet mert a default male Shep elég jóra sikerült (én mindig csak rondábbat tudtam volna összehozni, úgyhogy nem is erőltettem az 1 rész után). A femShep meg gyatrább volt alapból, de elég jókat lehetett kihozni belőle, főleg már a 3. részben. Előferdülhet, hogy itt azért nem csinálták annyira jóra a defaultot, hogy azzal is töltse az időt a delikvens.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Tudom most meg fogom kapni hogy flémelek és nyenyenye, de már nem bírom.
Emberek, miért kell ennyit rinyálni azon, hogy kinek melyik default Ryder testvér nem tetszik egy olyan játékszériában, aminek már az első részében is customizálható volt a karakterek feje?
Ha nem tetszik, átszabod.
Ha nem tetszik, de átszabni meg lusta vagy, akkor igazából nincs miről beszélni.Komolyan "fix főszereplős" játékoknál nem láttam ennyi sírást az alakított karakter miatt...

-
vitaro
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ch0b
tag
Na, ma már streamlni fogják a játékot, meg lehet nézni, hogy milyen.
-
BoneDragon
veterán
Remélem majd az ügyes emberkék első nap megcsinálják Shepardot.

-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Most nem kezdek el "bezzeg az en idomben"-ezni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Sara legalabb nem vag olyan kepet minden jelenetben, mint ha a wc-n kuszkodne. A nevet-sem-tudom BroRyder a 16 eves kinezetevel eleg vicces, ahogy hunyorit. Dehat izlesek es pofonok, en ha trafikos lennek, biztos nem adnek neki cigit, meg felnott ujsagot!
-
tiv83us
veterán
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Engem meg mindig jobban zavar az, hogy a default BroShep ugy nez ki, mint aki az Amerikai Pitebol lepett volna elo es meg nem ihat legalisan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield
üzenetére
De ez nem egyenruha!!444negy
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hja, ha va valosaghoz akarnak hasonlitgatni, akkor mindenki ugy nezne ki mint a Michelin habcsok ember, szkafanderben. Nagy elmeny lenne!
-
törölt tag
"I don't have an i5 (my laptop has an i7 desktop processor in it -- it's an OriginPC) and a 980M which is approximately the GTX 970 in power, so I should be able to cover that. I can tell you that I'm playing on High and a few Ultras without a hitch. I'm sure there will be a driver update that probably adds even better support. If you've got an i5 and a 970, you won't need to play on Medium."
A 980M amivel játszik lassabb mint a 1060/480 még a 970-től is, jó lesz ez. Lényegében az ajánlott konfig akkor high-Ultra 1080p@60 FPS mellett bőven elég lesz

-
[Prolixus]
addikt
Mi köze egyiknek a másikhoz?
Ez a casual cucc-os dolog meg már csak a Bioware hülyesége, semmi újdonság. Liara is egy sima utcai ruhában meg egy szájmaszkban szaladgált vagy Jack meg éppen gyakorlatilag félpucéron...akár az űrben. Ha logikus lenne, mindenkire páncélokat aggatnánk, mint az első részben.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Vicces nézni ezt a ME:A "Science" videót, meg benne azt a jelenetet, ahol Ryder megjavítja a sisakját, miközben legtöbb teammate casual cuccban rohangál az összes bolygón.
Van néhány kreatív döntés amiről szívesen megkérdezném az alkotókat... -
[Prolixus]
addikt
MASS EFFECT Science Series – Part 1: The pathfinder
(hivatalos vidi, pár új jelenettel, de a nagy része rizsa meg random kopasz ember random szövegelése)
-
törölt tag
Introducing Jaal Your Angara Teammate
Jaal az Angarai ellenállás tagja, a csoport érkezésük óta harcol a Kett ellen (80 éve) -
Fitzgerald
veterán
Befizettem ma Origin Access-re egy hónapot csak az Andromeda miatt. Remélem az a 10 óra elég lesz ahhoz hogy el tudjam dönteni hogy kell-e, vagy sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Multiplayer captures and livestreams are coming Wednesday."
-
[Prolixus]
addikt
Nekem vegyesek az érzelmeik egyelőre ezzel kapcsolatban. Én pl. veled szemben ritkán csináltam ezt, mindig is utáltam megállítani a játékot, mert úgy azt a (kevés) dinamizmusát is elveszítette a dolog ami volt neki. Csapattársakat nem szerettem menedzselni, max akkor ha nagyon szorult a hurok, aztán szükségem volt a képességeikre hogy ne harapjak fűbe. Amúgy elvoltak ott maguknak, gyakran kipurcantak, a harc végén meg felálltak, és mindenki boldog volt. 3-4 képességtől többet meg ritkán használtam, még adept-ként is.
Ez a szabadság amit ad az új játék a kasztok hiányával, nagyon jó. De. Azért nyugodtan csinálhatták volna úgy a képességleosztást, hogy nem 4x3, hanem fordítva, 3x4. Elfogytak a gombok konzolon? Vagy igazán fair az lett volna, ha valamiféle megkötésekkel, de a régi rendszer is használható lenne, aztán hadd döntse már el a játékos, hogy neki mi fekszik jobban.
"Tehát ha én egy classic adept karakterrel szeretnék játszani, összeszedhetem hármas csoportokba a biotikus képességeket, de nem kombinálhatom őket kedvem szerint, mert ha átváltok egyik favorite-ről a másikra, az triggerel egy cooldown-t, emiatt pedig cseszhetem a kombómat."
Ez mondjuk nem nagyon állja meg a helyét. Régen sem lehetett egyszerre 2-3nál több képességgel kombózni egy rosszfiún (Ha szigorúan csak a kombót veszem, akkor annak csak 2 tagja volt mindig ha jólemlékszem, ehgy primer meg egy detonátor). Szóval az éppen aktív 3 képességgel nyugodtan kombózhatsz. PC-n ráadásul gyorsbillre ki lehet rakni a Kedvenceket, szóval még a harc megállítása nélkül csinálhatsz egy másik ellenfélre egy tök más fajta kombót, ha akarod. Végül igaz, hogy a Kedvencek váltást cooldown-t csinál, de korábban meg a nem egyéni cooldown volt ami visszafogott az orrba-szájba kombózástól. Ráadásul hiába lesz váltáskor cooldown a képességekre, a cooldown idejét biztosan lehet csökkenteni. pl. az a biotikus pajsz képesség nagyon rövid után használható lett, miután Kedvencek-et váltott az egyik videóban. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha mondjuk egy Warp szerű képesség cooldown-jét lecsökkented a képesség fejlesztésével vagy valami mással, és az előző Kedvencek-ből az X ideig működő képességek nem tűnnek el váltáskor varázsütésre (szerintem ez lenne logikus, de sajna az egyik videóban a drón egyből felrobbant váltáskor, most nemtom az így lesz-e a végleges játékban, meg hogy egyáltalán minden képesség így fog-e járni váltáskor), akkor meg lehet majd azt csinálni, hogy mondjuk 1. Kedvencek 1+2 képesség elhasznál, 3. képesség singularity aktivál-->2. Kedvencek megvárod míg lejár a Warp, aztán ha elég gyors, lehet még rá lehet ereszteni a Singularity-re. Ez utóbbi persze csak spekuláció a részemről, de így a játék előtt még semmit nem lehet biztosan, sem azt hogy működni fog sem azt hogy nem.
"(#3318) Ryder62 "
" Főleg a ME3-ban. Egy erősebb ellenfelet egy társsal lefagyasztottam, én felkaptam, majd mikor a levegőben forgott fagyott állapotban Garrussal szétlövettem azzal az izé képességgel (nem jut eszembe)."
Ja, kár, hogy ezt már itt nem fogod tudni megtenni. Vagy várjunk csak, mégis meg fogod tudni tenni.

-
vitaro
senior tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Édeskevés. Nem lehet majd őket érdemben irányítani. Célpontot adhatunk nekik, de a képességhasználatukra már nem leszünk befolyással.
-
Ryder62
őstag
Ezért is lesz csak egy faék lövölde. Milyen kombókat kilehetett már osztani. Főleg a ME3-ban. Egy erősebb ellenfelet egy társsal lefagyasztottam, én felkaptam, majd mikor a levegőben forgott fagyott állapotban Garrussal szétlövettem azzal az izé képességgel (nem jut eszembe). Én mindig megállítottam a játékot nagyobb hordáknál, körbenéztem, taktikáztam és kombóztam. Ha nem is körökre oszott volt, legalább volt valami rpg, taktika benne. A társak auto szintlépését és képességhasználatát kikapcsoltam.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
"Szal a régi előkapom a képességtárcsát-jól szétnézek-kiosztom a parancsokat-vissza a játékba módinak vége."
Ezt a feature-t nagyon szerettem, rettenetesen fog hiányozni, ez is azok közé a dolgok közé tartozott amik megkülönböztették a Mass Effect-et a többi TPS-től.
A helyébe lépő Favorites rendszer nem tetszik, mert egyszerre ad nagyobb szabadságot azzal, hogy magunk válogathatjuk össze a képességeket, de jobban meg is köti a kezünket, mivel ezek közül csak hármat lehet egyszerre használni. Tehát ha én egy classic adept karakterrel szeretnék játszani, összeszedhetem hármas csoportokba a biotikus képességeket, de nem kombinálhatom őket kedvem szerint, mert ha átváltok egyik favorite-ről a másikra, az triggerel egy cooldown-t, emiatt pedig cseszhetem a kombómat. Az egésznek az lesz a vége, hogy az emberek maradni fognak a három kedvenc képességüknél, amiből a Bioware majd jól levonhatja a következtetést, hogy semmi szükség háromnál több skill-re. -
[Prolixus]
addikt
válasz
MASSlag
üzenetére
Nem kell lemondani. Kiraksz magadnak biotic+tech képességeket és mehet a kombózás. Plusz lehet a kedvencek váltásával is meg lehet oldani, még nem teljesen egyértelmű (ha jól tudom), hogy pl. ha mondjuk ellősz egy singularity-t, kedvenceket váltasz, akkor mi fog történni a singularity-vel. Ha megmarad addig ameddig amúgy is aktív lenne, akkor arra is lehet kombózni ahogy csak akarsz.
-
MASSlag
tag
(#3311): Én frissítettem mindkét gépem win10-re, az asztalival nem ,de a laptoppal visszaálltam win7-re, így maradt a régi rendszer, de bármikor visszaválthatok win10-re. A win10 licence miatt megérte az akció. Egy ideje már a levegőben volt, hogy jönnek a win10-only játékok.
(#3307): Örülök, hogy fluidabb lesz a dolog, már az előző részekben sem nagyon használtam az időmegállítást, nem illett bele a játékmechanikába, megszakította a lendületet, ezért mindent quickbarrra raktam. Amikor végigvittem a 3.-at nagyon élveztem, hogy egy folyamatos lendülete volt az egésznek, húzott magával a játék.
Sajnos így le kell mondani a biotic és tech kombókról, ez az egy, amire használtam a csapattársakat. Liara egy adepttel karöltve a ME3-ban nagyon tudott pusztítani(#3309): Köszi, ez egy jó ötlet! Ez lesz valószínűleg.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Egyébként azt lehet tudni, hogy miért jó nekik ez a "höhöhőőőőőő európaiak 2 nappal később kapják meg a játékot höhöhöhőőőő" dolog? Illetve jól emlékszem, hogy ME3 is ezt csinálta? (Bár azt asszem még ki tudtam anno cselezni...
) -
-
törölt tag
válasz
MASSlag
üzenetére
"Egyébként amióta van refund a legtöbb online játékboltban, nem nagyon óbégatok a demó miatt. Csak most viszket a pénztárcám, pedig nem akarok Origin accest"
Akkor neked nem origin access kell, hanem originen előrendelni, első indítástól számítva 24 órán belül refundolhatsz ha nem tetszik - nyilván drágább, de ez a legbiztosabb módszer meg a hivatalos is

Az accessben nagyon sok jó játék érhető el, az adja a valós értéket, az a pár trial csak extra. -
[Prolixus]
addikt
válasz
MASSlag
üzenetére
Neked...erre mondják, hogy egyéni szoc.probléma. Plusz nem mintha olyan veszett drága lenne, na meg nem mintha nem eredményezne egy ilyen lehetőség egy rakás megjelenés előtti tapasztalatot/beszámolót, vagy akár youtube-ra fellőtt gameplay-t (bár nemtom lehet-e majd rögzíteni). Lényeg a lényeg, hogy ennek a trial-nak inkább örülni kell(ene), egy olyan korban, ahol a demók már egyáltalán nem divatosak. Persze az lenne a legjobb, ha ingyen adnák, meg a lottót is megnyernénk stb.

A csapattársakat minimálisan fogjuk tudni majd irányítani. Ez is része a harc multis (ne állítsd meg a játékot szarakodással) irányba történő eltolásának. Gyakorlatilag azt mondhatod meg nekik, hogy 1, mit támadjanak, 2, húzódjanak-e fedezékbe, 3, hova menjenek. A képességeik használatát nem irányíthatod mint korábban, ilyen téren teljesen önállóak lesznek, és a parancsokat is akkor kell kiadnod amikor éppen "aktív" a játék. Szal a régi előkapom a képességtárcsát-jól szétnézek-kiosztom a parancsokat-vissza a játékba módinak vége.
-
MASSlag
tag
Arról tudtok valamit hogy mennyire lehet a csapattagok taktikáját befolyásolni, vagy milyen mélységben lehet őket irányítani? A PAX-os demókban én nem találtam, mindössze egy ikont láttam a karakterek mellett és utasítani sem nagyon utasították őket.
Nagyon OFF a végére. Nekem gyakorlatilag fizetős demo, mert semmi mást nem használnék ki az Origin accesből. Mint a teleshoppos reklámnál, hogy a porszívóhoz ajándék késkészletet, jégkaparót, hajcsavarót adnak, de nekem csak a nyamvadt porszívó kellene
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként amióta van refund a legtöbb online játékboltban, nem nagyon óbégatok a demó miatt. Csak most viszket a pénztárcám, pedig nem akarok Origin accest
-
[Prolixus]
addikt
válasz
MASSlag
üzenetére
Kivéve, hogy az origin acces nem egy fizetős demo.
A félkész játékok már egy valódi probléma, az lassan már iparági sztenderd lesz. Persze ennek is megvannak az okai szerintem, és nem feltétlen, mert annyira kapzsik a kiadók. De ez már nagyon off téma. Egyet tudsz tenni, a pénztárcáddal szavazol, ha vagy elég erős.

-
MASSlag
tag
Köszönöm!
Hát túl sok pozitív híreket nem hallottam én sem. Biztos várok vele egy pár hónapot, addig az első pár órát megnézem egy szimpatikus streamernél.Engem amúgy nagyon zavar, hogy gyakorlatilag ma már a demo is fizetős lett, régen ezeket még ingyen osztották az újságokhoz. Nem beszélve arról, hogy mennyi félkész játék jön ki teljes áron... (Részt vehetek a fejlesztésben és formálhatom a játékot. Kösz nem, inkább rábíznám azokra akiknek ez a szakmája.)
-
MASSlag
tag
Az origin access trial lehetőség megmarad a megjelenés után is vagy csak az early-accesre érvényes? Inkább a kész játékot szeretném majd kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Mikor a poszt 5 órás lesz, akkor jár le az embargó, lehet csekkolni. A vidi 30 perces lesz. Kíváncsi vagyok lesz-e valami normális arc...az előző részekben vicc volt mind a defaulton kívül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)