- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Azt hallottam egy videóban, hogy bizonyos multiplayer módban szerzett dolgokat a single playerben használhatunk. Valaki tudja, hogy mik ezeke a dolgok?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
szallasi007
üzenetére
A multi nem kötelező, csak választható. Valami olyasmi jött le, hogy beépül a single player játékmenetbe, és bizonyos mellék-küldetéseknél lehet választani majd, hogy multi-ban vagy single-ben tolod végig őket. Egyébként nem kell hozzá gurunak lenni, próbáld ki, aztán vagy bejön, hogy másokkal játszol, vagy nem.
-
Fitzgerald
veterán
Kevesebb mint 4 óra alatt értem a trial fősztori végére, bár nem jártam be mindent, és valószínűleg nem csináltam meg minden side questet. Na nézzük a multit.
-
törölt tag
-
inf3rno
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Engem érdekel, legalább lejön belőle, hogy mi a minimum neki, amivel elmegy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
A multi az ME3-hoz hasonlóan a sztorihoz fog kapcsolódni, de természetesen nem lesz kötelező csak azért multizni, hogy kerek legyen a történet. Gondolj úgy a multira, mint egy opcionális side questre.
-
ForRedGlory
félisten
Más tud multizni? Ma még nem sikerült. Folyamatosan megszakad a kapcsolat: "The host has been dropped. Searching for a new game."

Ami meg nem szakad meg, az élvezhetetlenül lagol...
-
NomadND1
senior tag
Átverés volt

-
szallasi007
őstag
Én most egy kicsit elvesztem itt a hsz-ek között

Most ez a multira lesz kihegyezve vagy single történetre? Játszottam két órát amit eddig értek a sztoriból nem tűnik rossznak. Csak nem értem hogy a multi részt is tolnom kell hogy kerekje kijöjjön a történet? Nem vagyok egy nagy multiplayer guru

-
Egonyolc
aktív tag
Multiplayer milyen portokat kér?
vagy nézzem vissza az me3-at és azokat... -
AAtt1la
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Nekem is ilyen fülesem van,de csak 23-tól fogok játszani.De amúgy ha felteszed úgyse látszik.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Látom te is hozod a formádat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hagyd ra.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A Mirror's Edge Catalyst sokkal rosszabb volt, pedig azt a DICE csinálta

-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Volt különbség az tény, de szerintem ennek inkább az az oka, hogy nem a saját gyermekük ez a motor, ergo nem értenek annyira hozzá, mint a DICE. De várjuk azért meg a drivereket, igazából meg sem jelent még a játék. Meglátjuk.
@Szaby59 #3579
Az nálam még a 390-en is jobban futott, ugyanezzel a procival.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azért a képességek effektjei elég komplexek. Maga a játéktér nagyobb, több az objektum amivel interakcióba léphetsz, NPC-k is. Eleve BF-eknél "magadat" nem is kell renderelni mert belső nézetes, itt meg még a társakat is.
A DA:I is ugyanazt a motort használta mint a BF4 mégis az akkori csúcsnak számító GTX 980 alig bírta ultrán, tehát akkor is elég nagy különbség volt gépigényben. Szerintem ez a játék jellegéből adódik.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Derp. Mért is vagy te ekkora expert a témában? Halljunk valami okosat.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
És igy terjed a hozzánemértés.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
Hát most erre mit mondjak, a BF1-ben is vannak olyan effektek, amelyek meg ebben a játékban nincsenek, mégis sokkal jobban fut, és mégis nagyságrendekkel koherensebb ott az összhatás (nem BF4-ről volt szó).
Amúgy meg mitől komplexebb a játéktér? Itt még csak nem is rombolható a környezet, nincsenek olyan durva particle effektek sem, mint abban....
De egyébként valószínűleg ők is ezzel fogják magyarázni a bizonyítványt.
A DA:I meg nálam ennél sokkal jobban fut, a BF4-nél természetesen nem.
1440p-ben meg nem eszi a procit a BF1, 1080p-ben el tudom képzelni hogy proci limites valaki.
Amúgy annyira nem vészes a dolog, senki ne gondoljon egyből Mankind Divided-féle mellényúlásra. -
Akinél nem jelent meg a trial, nézze végig ezt:
https://help.ea.com/en-us/help/mass-effect/mass-effect-andromeda/mass-effect-andromeda-troubleshooting/ -
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hiába ugyanaz a motor, a DA:I is erősebb gépet igényelt mint a BF4. Attól, hogy van ami nem olyan szép még sokkal komplexebb a játéktér és olyan effektek/megoldások vannak benne amelyek a BF-ben pl. nincsenek is egyáltalán. BF1 amúgy bepótolja prociból azt amit a VGA-n "megspórolsz".
-
törölt tag
Próbáltam volna egy MP meccset, de olyan pingem volt, hogy mozogni nem tudtam nemhogy lőni...
Az már csak hab a tortán, hogy hányszor kértük a ME3 időkben, hogy engedélyezzék a chatet a PC-s verzióban ? Ment a ködösítés, erre fogják 5 évvel később kiadják ezt is anélkül
-
-KP-
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Annyit megnézhetnél, hogy swappel-e a játék 8gb rammal.

-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
olymind1
üzenetére
és (#3565) -KP- --- Nekem félre van rakva az előző gépem (i5-3470, GTX660, 8GB DDR3 RAM), ha van rá igény és szépen megkértek esetleg összedugom és megyek rajta egy tesztkört nektek.
Bár valszeg VGA miatt elhasalna az egész, annyira jófej meg nem vagyok hogy a kártya átrakását is felajánljam XDMás - van valakinek modernebb Logitech fülese? MEA valahogy meghekkelte az enyémet (G633), és bár direkt ki van kapcsolva a világítás rajta, amikor elindítom a játéktot, belépek multiplayerbe, vagy kilépek abból, akkor elkezd kéken világítani

-
BoneDragon
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Teljesen más játék, értelme nincs összehasonlítani.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Pedig meg voltam győződve, hogy frostbite alapú...
Végül milyen motort kapott az UE4 helyett? -
inf3rno
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Én egyelőre nem veszem meg. Az alapján, amiket itt és máshol olvasok, ez még erősen béta. Megvárom, amíg engedélyezik a moddolást, meg kijön az újabb javítás csomag.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Végülis minek az a multiplayer beta...
Haverral akarunk együtt játszani, én vagyok a host, bemegyünk game-be, azonnal kifagy a játék. Ő a host, neki fagy ki. És redditen is írják hogy ez másoknál is előjött. Jó lesz ez így vaze...

-
Fitzgerald
veterán
Sajnos az első outpostnál már durvábbak a dropok, volt hogy 30 alá is bezuhant néha a framerate. Persze csak pár pillanatra, de akkor is.
A játék néhol kifejezetten szép, néhol kifejezetten nem az, tehát nem túl egységes a látvány.
A BF1-től természetesen jócskán elmarad, és számottevően rosszabbul is fut annál.
De az ME3-hoz képest nyilván elég nagy ugrás, még ha nem is minden téren.
Most hogy elkezdtem megismerni a játékmenetbeli újításokat, már jobban tetszik a játék.
A zene mondjuk még mindig szar, illetve a sztori is lassan indul, de azért van mivel elfoglalni magam, szóval unalmasnak nem mondanám eddig. -
inf3rno
nagyúr
Közben utánaolvastam, az a baj, hogy túl szexisták vagyunk, és igazából ennyire rondák a való életben a nők. Találtam is egy videot, ami pont erről szól [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-KP-
veterán
Hali,
aki early accessben ki tudta próbálni a játékot esetleg tudna válaszolni két kérdésre?
Hogy fut a játék kb. egy nem K sandy / ivy i5 procin? Kötelező a 16gb ram, vagy 8-al is szépen fut a játék?
Csak akad valaki, akinek hasonló gépe van, mint nekem

-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez már patchelt verzió, max később rakhatják bele.
-
szallasi007
őstag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Még a véglegesbe betehetik egy 0 day peccsel
-
oriic
HÁZIGAZDA
Esküszöm a bronze jóval nehezebb ebben a játékban mint ME3-ban. o.O
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Még mindig jobban néz ki, mint én
Amúgy nem tudom hogy gondolták ezt a karaktergenerálót...miért nem rakták bele az Inquisition rendszerét? Abban legalább változtatható az orr, szem, száj formája nem csak egy csúszkán húzogathatod, hogy kisebb-nagyobb legyen. 
pl -
DeckardCain
senior tag
Valaki próbálta 8 gb rammal már? Mobilnetrol vagyok, nem neztem még youtube-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már készülnek a ronda karakterek.

-
ForRedGlory
félisten
A multi elég jó.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Van aki default Ryderrel kezdett és nem csinált saját karaktert?
-
SzinaCat
csendes tag
RX 480, i5-6600, 1920x1080 benchmark medium, high és ultra beállításokkal
Leírásban alul megtalálható a felhasználó pontos konfigurációja is.

A videó a játék első 10 percét kíséri figyelemmel, szóval ha valakit ez zavar, akkor kizárólag saját felelősségre! -
AAtt1la
aktív tag
Aki esetleg 1060-al próbálja,az leírhatná a tapasztalatokat.
Néztem multis videókat,még alacsony nehézségen is nagyon pörgősnek nézett ki,meg mintha több enemy lenne,mint a 3-ik rész hasonló szintjén. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pl. útközben tudod állítgatni a dolgokat, skillpontokat elosztani + tudsz küldeni strike teameket single player lootoért, stb. Nagyon jó!
-
Badlof2k
senior tag
Guru3d azt írja van új relive verzio mass effectre hegyezve és méréseik szerint akár 12% teljesitmény növekedést is hozhat rx 480nál
remélem nekem 390el es 16.1.5 nél (azt hiszem ez van fent mert pont relive elötti még) nem lesz baja
remélem nemvoltam nagyon off. -
NomadND1
senior tag
Co-op van benne?
#3531 ennél több baja ne legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Melo kozben nehezen.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez az Apex app jopofa dolog. Siman tudok fegyvereket betenni karakternek, meg skilleket allitgatni.
-
Ch0b
tag
Áh, gyenge vagyok, csak befizettem a trial-ra...
-
fatorzs
tag
Tegnap este játszottam egy órát (single player), az adatlapomon lévő gépen egész szépen futott, igaz, nem túrtam be a beállításokba, no meg a drivert sem frissítettem pár hónapja, amiatt is sivított

A játék maga tetszik, nagyon örülök, hogy végre (illetve egyelőre...) nincs egy damoklész kardja a játékos fölött, hogy úristen, jönnek a reaperek, démonok és öt perc múlva vége a világnak, és csak te tudod megmenteni... bullshit. Számomra ez el fogja vinni a vállán az egészet.
NPC-k is egész jópofának tűnnek (főleg Liam
A harc annyira nem jön be, egy fél tárat bele kell üríteni az ellenbe, és az automata fedezékrendszer is fura egyelőre...
Persze 1-es szintű karakter alapján fölösleges ítélkezni, remélem, lesz ez még jobb is. -
inf3rno
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Szerintem jobban teszed ha már most a Steam-et választod. Nekem ma reggel azzal nyitott Origin, hogy nem ismeri fel a telepített játékokat, és töltsem le mindet újra. Hát egy darabig nem fogok játszani úgy néz ki. Úgyis újrateszem majd az oprendszert SSD-re, majd akkor foglalkozok ezzel is.
-
inf3rno
nagyúr
Megnéztem pár videot karakter készítésről. Nekem esélytelennek tűnik, hogy moddolás nélkül valami tűrhető kinézetűt lehessen kihozni belőle. Egyelőre azt írják, hogy nincs mod lehetőség, de ez később lehet, hogy változhat az év folyamán. Ha esetleg mégis sikerül összehozni valami jól kinéző csajszit, akkor várok egy tutorialt róla.
-
inf3rno
nagyúr
Külföldi fórumból:
"Awesome news !
I love to create the most ugliest characters whenever I can."

-
inf3rno
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem értem, pedig futurisztikus játék, a plasztikai sebészet mégsem fejlődött benne semmit.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az átdob a store-os oldalra, de ott csak a 80$-os verziót megvevő gomb van, más nincs.
-
tiv83us
veterán
A fedezek rendszer nagyon jo lett igy, de ezt a jetpackelest meg szoknom kell. A fegyverek hangja vegre nagyon odab@sz. Es Bronze-on egyelore igen kihivas a dolog

-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Na, csak kezd pozitív irányba billenni a mérleg, csak kicsit lassan indulnak be a dolgok. Kezdem megszokni ezt az új fedezékrendszert is. Még van 7 órám, azt a köv. 2 napban el is lövöm szerintem.
-
Fitzgerald
veterán
NINCS SPOILER
i5-6500 @ 4.35GHz base clock oc-vel
16GB DDR3L @ 2100MHz
GTX 1070 @ +87 mag, +445 ram oc-vel
Samsung 960 Evo
Win10 x64Ezen a konfigon 1440p-ben minden ultrán/elérhető legmagasabb beállításokon, csak a HBAO van eggyel visszavéve: 46-80 között van a framerate. Általában 60 fölött van, 50 alá akkor szeret beesni amikor valamilyen nagyobb összecsapásra kerül sor, és egyszerre 6-8-10 karakter osztja egymást a játéktéren.
Tehát a Battlefield 1-nél egyenlőre bizony komolyabb az erőforrásigénye a programnak, bár nyilván várható hozzá új nvidia driver is, meglátjuk hogy alakul még a gépigény.A karakteralkotással nem tököltem, ki akartam próbálni az új harcrendszert. Úgyis elölről kezdem majd az egészet, ha úgy döntök megveszem.
1.5 órát nyomtam eddig, ami tetszik: a fegyverek hangja, a futás/mozgás animációja, az első helyszín kidolgozottsága
Ami nem: zene
, palacsintafejű npc-k (a főbb karakterekhez képest jóval kevésbé kidolgozottak), dialógusok, új harcrendszer, fedezékrendszerSajnos egyenlőre a "meh" irányába dől a mérleg, de nyomom tovább, mert ez még nagyon az eleje.
-
törölt tag
A Fov csúszka érdekesen működik, az alap valami ritka undorító, a kimaxolt már elviselhetőbb, de combat módban még mindig mehetne távolabb. Grafikai opciók nagyon jól testre szabhatóak (még frostbite-hoz képest is), egyedül egy motion blur kapcsoló hiányzik, de szerencsére ez konzolból megoldható.
Optimalizáltság számomra fura. Legújabb AMD driver van fenn (szerintem ez sem tökéletes még...), igaz mindent ultra-ra raktam, de van hogy beesik 40 alá. Most kipróbáltam, hogy a resolution scalet hagyom auton így mintha sokkal jobb lenne - ki kell még tapasztalni, egyelőre nem mondanám rossznak, viszont nem is megy úgy mint a Battlefront/BF1 viszont a pályák/effektek sokkal részletesebbek is, főleg előbbihez képest.
Látványra nincs panasz, a karakterek páncélzata, a környezet is Habitat 7-en valami nagyon jól ki van dolgozva. A harcrendszer nagyon tetszik, az ME3-hoz, de még a DA:I-hoz képest is ég és föld az előrelépés, sokkal szabadabban lehet manőverezni a karakterrel.
UI először kacifántosnak tűnt, de pár látogatás után már kiismerem magam benne. A Quicksave hiányát viszont remélem pótolják. Sokkal egyszerűbb mint mindig mentegetni, a DA:I-ben is benne volt.Azt viszont nem gondoltam volna,
hogy ennyire semmilyen módon elintézik Alecet. Egy elég klisés "feláldozta magát a gyerekéért" húzással elintézték. Nem ezen fog múlni a dolog, tudtuk, hogy rögtön félre fog állni, de én itt egy csavart vártam.
Az Archonos jelenet, alatta pedig a zene viszont nagyon jó volt a romoknál. Az írás is jó, volt pár nagyszerű beszólás.
Ez amúgy mennyire vagány volt már: [link] utána meg a "don't worry not contagious"
Ja és igen, Scott most már 100% hogy változott, mert novemberben még barna szeme volt

-
ForRedGlory
félisten
Az a durva, hogy tenyleg uninstall kell. Az, hogy kilepsz belole nem eleg

A jatek jo, de majd alvas utan, mert almosan nincs ertelme.
Az optimalizalas teljesen rendben van. A hangulat tipikus Mass Effect, a grafika is oke... bar a Mass Effect ugysem a csili-vili grafikarol szol, igy ha ME1 grafika lenne, az sem erdekelne.
Scott csodakek szemetol hanyok...
Majd kap barnat, mert ez a kek szem olyan ures, semmit mondo. -
LÁZ
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nekem is ugyanez a parám, és persze void wireless-em is van, megnézem mit dob erre az uninstallra....de elég broáf, ha utána meg menni fog

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pf... ez oldotta meg. Lefosom a bokám.

-
BoneDragon
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
VGA driver frissítés?
-
ForRedGlory
félisten
Tök jó b+ hogy el sem indul

Indításnál fekete ablakos képernyő és semmi más...
-
törölt tag
Kijött a játékhoz az új AMD driver is: [link]
-
Edem05
őstag
Ma nem alszunk azt hiszem

-
ForRedGlory
félisten
Itt is maxon jön, 6 MB/s. 1ó 50p múlva játék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mint vmi elb@szott kokainista vmi vígjátékból
, palacsintafejű npc-k (a főbb karakterekhez képest jóval kevésbé kidolgozottak), dialógusok, új harcrendszer, fedezékrendszer