- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Amit hiányolok:
- QuickSave lehetőség | A Checkpoint-os megoldást mióta létezik nagyon utálom. Manuálisan mentegetni meg szintén időhúzás, hiába 3 klikk.
- Nomád Beszállási animáció | Ha a bolygóról bolygóra röpködést le tudták animálni ezt miért nem? Nekem ez is hozzáadott érték lenne. Persze ha csak annyi hogy beugrunk és indulás, nem pedig egy Broadway előadás két felvonásban.
- Skill gyűrű | A fegyverválasztóhoz hasonlóan mondjuk 6-8 skillt bele lehetne pakolni és onnan előhívni. Ez a Profile megoldás ugyan nem rossz de nagyon korlátolja az igazán durva kombók használatát.
- Tempest repkedéses animációk skippelése | A le és felszállást még megértem, mert új bolygót tölt be. De a bolygók és naprendszerek között, meg bizonyos pályarészek között nagyon indokolatlan. Főleg az hogy mikor berepülsz a bolygóhoz még beáll egy "screen shot" pózba, majd onnan ugrik vissza 2-3 másodperc múlva használható képernyőre.
- Fegyver a Nomad-ra | Ha már a Mako-n volt akkor nem értem miért nem tudtak rárakni a Nomad-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest