Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Amit hiányolok:
    - QuickSave lehetőség | A Checkpoint-os megoldást mióta létezik nagyon utálom. Manuálisan mentegetni meg szintén időhúzás, hiába 3 klikk.
    - Nomád Beszállási animáció | Ha a bolygóról bolygóra röpködést le tudták animálni ezt miért nem? Nekem ez is hozzáadott érték lenne. Persze ha csak annyi hogy beugrunk és indulás, nem pedig egy Broadway előadás két felvonásban.
    - Skill gyűrű | A fegyverválasztóhoz hasonlóan mondjuk 6-8 skillt bele lehetne pakolni és onnan előhívni. Ez a Profile megoldás ugyan nem rossz de nagyon korlátolja az igazán durva kombók használatát.
    - Tempest repkedéses animációk skippelése | A le és felszállást még megértem, mert új bolygót tölt be. De a bolygók és naprendszerek között, meg bizonyos pályarészek között nagyon indokolatlan. Főleg az hogy mikor berepülsz a bolygóhoz még beáll egy "screen shot" pózba, majd onnan ugrik vissza 2-3 másodperc múlva használható képernyőre.
    - Fegyver a Nomad-ra | Ha már a Mako-n volt akkor nem értem miért nem tudtak rárakni a Nomad-ra is.

Új hozzászólás Aktív témák