Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
SPOILER
Az utolsó nagy-küldetésnél szerintem meglepően sok dolognak van egész látványos kozmetikai (vagy talán némi játék-nehézségi) hatása.
Ezzel nekem az volt a legnagyobb bajom, hogy egy része hihetetlenül erőltetettnek hat, illetve felhívta a figyelmet a helyzet idiotizmusára, hogy abszolút nulla felfegyverzett űrhajónk van (tágabb értelemeben véve bármi, ami repül és lőni is tudna), így impozáns kameranézetekből látjuk a bevágásokat, amiken nem is olyan nagy túlzással élve "le kell tekerni az ablakot, és elkezdeni köveket dobálni", mert lényegében ez történik (kinyitják a levegőben cikázó űrsikló ajtaját, hogy kézi fegyverekből lövöldözzenek, vagy hasonlóan "kézi erőből" használjanak biotikát, de ami tényleg agymenésnek hatott számomra, hogy kvázi "élő pajzs / partizán kamikaze" stílusban vonul át a tűzvonalon a Hyperion és Dunn még büszke is magára -> WTF?).
Ezért nem értek egyet azokkal a kritikákkal, amik szerint a játék legnagyobb hibája csak az lenne, hogy visszafelé írták meg, és egy "tökéletes befejezéshez" van hozzáerőltetve minden más, mert akkor szerintem hatalmasat hibáztak, hogy ezt nem gondolták végig (hogy légicsata is lesz a végén úgy, hogy nincs felfegyverzett repülőnk!!!).
Nekem szerintem ez savanyította meg végül a szőlőt a számban, mikor ezeket a jeleneteket láttam a végén (kézi géppuska nyitott űrsikló ajtóból, vagy hogy mi az istenért jön be a Hyperion szétlövetni magát, ha abból még köveket se lehet dobálni, mert nem lehet letekerni az ablakait...).Az szerintem teljesen érthető lenne, ha az Ark-ok szigorúan fegyvermenetesek lennének -> De nem azok! Tele vannak kézi lőfegyverekkel! Ezt lehetne magyarázni azzal, hogy ha idegenekbe botlik egy Ark, akkor lássák az idegenek, hogy fegyvertelen utazókkal van dolguk, így ne lőjenek rá elővigyázatosságból ("inkább mi lőjünk előbb, mint ők" alapon, elvégre betolakodónak tűnhetnek az idegen érkezők). De van bőven fegyver az Ark-okon is! Akkor miért nincs önvédelmi fegyver magán a hajón más hajók ellen?
De miért nincs egy-két külön felfegyverzett hajó, ami képes megvédeni a triviálisabb fenyegetések ellen az Ark-okat és a Nexus-t (akár csak "kamikaze/kődobáló/ablakonkilődöző" elmebeteg idegenek -- mint mi vagyunk
) ellen?
Vagy ha lehet kézi fegyver az Ark-okon, miért nem lehet felfegyverezve legalább Tempest, vagy ha nem pont ez, de egy "testvére"? Vagy miért nincsenek a Nexus-on kis egyszemélyes felfegyverzett űrsikló féleségek (akár csak úgy ad-hoc átalakított sufnituning siklók, amiket elkezdenek felfegyverezni, miután találkoznak a Kett-el, ami egyértelműen ellenségesnek bizonyul)? -
janos666
nagyúr
Ettől függetlenül még ez az egész Archon egy játékipari hulladék. Egy "kötelező" kellék, ami "megjavítja" azt, ami nélküle jó lehetne, de vele együtt csak annyira lesz jó vagy rossz, amennyit ő ér, márpedig jelen esetben ez nem sok. Corypheus olcsó átszínezett fénymásolata, aki már a DAI-ben sem vitte haza "az év főgonosza" díjat, de így főleg nem nyerő, hogy túl sok veszett el a DA->ME fordításban. Az eredeti trilógia meggyalázása, hogy ennyire hasonlít a hangja (és részben a társalgási stílusa az emberek felé) a Reaper-ekére (pl. az első részben az a "hátborzongatóan varázslatos" hologram-chat Sovereign-el), pedig ez nem kompenzálja a karakter problémáit.

-
janos666
nagyúr
Hasonló, csak 1-2 ilyen telt pár percnél többe, és egyel "szenvedtem" (először még kis is rakta gyorsan, de hibásan, aztán oda-vissza forogtam rajta rengeteget), de az szerintem opcionális volt (extra láda extra pincében).
A v1.04-ről v1.05-re frissítés reset-elt nálam több Nexus-os csevegést.
Szerintem szinte minden hasonlónak kb. nulla hatása nem volt, még a main/priority-quest döntések is kimerültek az apró kozmetika szintjén.
-
törölt tag
A scourge-ról annyi legalább kiderül, hogy valamilyen fegyvert vetettek be a Remnant cityn és ez okozta, hogy szétterjedjen a teljes clusterben. A RC volt a kiindulópont, ezek után választja le a Jardaan a Meridiant és le is lépnek.
Tekintve, hogy a Kett alig ért a Remnanthez így vagy a Jardaanon belül volt valamilyen konfliktus vagy egy másik idegen faj támadta őket. Az biztos, hogy van mivel folytatni.(#5215) Kenan Két bolygó után normális, bár nehézségtől és a teljesített mellékküldetésektől is függ. Kreditet sem kapsz sokat, viszont a podos fejlesztésekkel, itemek eladásával, strike team küldetésekkel lehet növelni a bevételt.
-
tiv83us
veterán
4 ember osszejon es az egyre nehezedo ellenfel hullamok ellen megy a kuzdes. 7 hullam van, abbol a 3. es a 6. az objective wave, tehat vagy hackelni kell, vagy 4 celpontot kiloni...stb.
A Strike Missionnek 3 nehezsegi fokozata van, azok adottak a kuldetesekhez. Bronz csinalhato, de en, aki beletett >2000 orat a ME3 multijaba, kifingtam, mint a szar bronze-on az elso par meccsen, ugyhogy az ne vegye el a kedvedet
Told le a tutorialt! -
tiv83us
veterán
Szerintem vard meg a mai balance change-t. Nem rossz a multi, de jelenleg a fegyverek 90%-a hasznalhatatlan. A biotic explosionok is fingok. Nemely ellenfel brutalisan csak szivja magaba a gyolyokat. Remeljuk ma ezeket kijavitjak.
Amugy a Strike Team miatt nem kell multiznod, eleg, ha a konzolon ki kuldesz egy teamet. En kb 5-bol 1-et szoktam a multiban lejatszani, foleg ha Gold/Remnant-et kernek tolem
-
Derrewyn
senior tag
Igen, kicsit túltolták a mellékküldetések mennyiségét, a kevesebb, de jobban kidolgozott és ötletesebb megbízás jobb lett volna.
Az e-mail rohadt vicces, néha azt érzem, hogy a csapattársak azért írnak, mert nem akartak felvenni 3-4 mondat további párbeszédet. Ellenben kismillió, totál érdektelen NPC-t ki lehet faggatni arról, hogy miért jött az Andromédába, hány testvére van, volt-e játékmackója.Amúgy sok következetlenség is van, főleg akkor, ha nem sorban csinálod a főbb küldetéseket.
Pl. rég kipucoltam Eos-t, majd ahogy haladtam tovább a főszállal, Suvi és Kallo egyszer szóltak, hogy jó lenne visszanézni Eos-ra, nem vagyok kíváncsi hogyan alakul az első outpost, meg a kett is elég aktív.
Jó dolog az open world, de a narratíva nem mindig tudja követni. -
[Prolixus]
addikt
A renegát válaszok viccesek voltak ugyan, de a 90%-ok hülyeség volt a Shepard sztoriban (gondolok itt arra, hogy nem nagyon illett egy galaxismegmentő hőshöz az arrogáns pöcsfejkedés), amit ráadásul ha nem poénból játszott, akkor kb senki nem választott. Szóval az alapelgondolás szerintem jó amit csináltak a MEA-val. Viszont, tényleg zavaró nagyon, hogy a legtöbb helyen összesen 2 féle választási lehetőség van, nagyon ritka a 4 féle. A ME1 párbeszédrendszere sokkal jobb volt ilyen téren, ott sokszor 5 féle lehetőség volt, nagy részük értelmes is, és tényleg volt jelentős különbség közöttük. Szóval én azt mondanám, ha a ME3 agyonkurtított rendszerével kellene összemérni, akkor inkább az ami a MEA-ban van, viszont ha mondjuk a ME1-hez hasonlítanám (de talán még akár a ME2-höz is), akkor én is kérném vissza a régi rendszert inkább...
A döntéseknek én sem érzek semmi következményét, mondjuk ez a korábbi részekben is csak egy buta illúzió volt, szóval ilyen téren én szerintem komolyabb visszalépés nem történt, max már nem is próbálnak úgy tenni, mintha számítana. A katonai vagy tudományos irányú terjeszkedés kapcsán én annyi következményt láttam, hogy NPC-k benyögték, hogy jobb lett volna a katonai (Drack talán...). A tüntetés kapcsán én sem láttam semmi következményt. vagy amikor Voeld-en
, akkor én azt megmentettem, aztán kaptam egy e-mailt arról, hogy okozott egy kis galibát a Nexus-on (persze semmi maradandót).lehet dönteni egy régi angaran AI sorsáról -
Bad Pritt
félisten
Az 5-ös ponthoz: ezt nem tudom ki találta ki, de agyf*sz, hogy ott kell állni pl egy terminál mellett és rá kell nézni, mert ha mellette állsz, de elfordulsz, akkor máris úgy behalkul, hogy néha nem is lehet hallani. Ez valami elképesztően amatőr megoldás, végig ott állni és hallgatózni. Nem is lehet nagyon megmagyarázni, csak azokban az esetekben, mikor a hologramokat hallgatod...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ellen?

beállítottam igy kb 2 perc után becrashelt