Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz [Prolixus] #4471 üzenetére

" ...a Milky Way-ben is ugyanannyira hihetetlen volt hogy szinte minden faj humanoid, mint itt is."

Ez így van, csak ugye itt kiemelten arról szól a történet, hogy egy másik galaxisba utazunk, elképesztően messzi, ismeretlen, idegen világokat fedezünk fel.
    Az a legnagyobb probléma, hogy a játék még így, egy másik galaxisban sem képes kicsit sem elszakadni attól a ténytől, hogy emberek készítették. Tökre nem érzem úgy, hogy elhagytuk a Milky Way-t.
    Ha megnézed, a legtöbb lény designjában visszaköszön valamilyen földi lény karakterisztikája, legyen az hüllő, rovar, emlős állat, madár, vagy éppen az ember (vagy ezek keveréke).
    Léteznek olyan sci-fik, amelyek képesek erre.
    Valaki korábban említette pl. a nem szén alapú életformákat.
    De a mechanikus létformák is fejlődhetnek teljesen más módon, mint ahogy azt ezekben a játékokban az ember elképzeli.
    És igen, mindez így volt a Milky Way-ben is, mégis be tudtam nyelni. Miért? Mert ott elsősorban nem arra volt kihegyezve a sztori, amit itt feljebb megfogalmaztam.
    De ez az egész dolog nem is lenne ekkora probléma, ha a két humanoid faj mellett lenne még 4-5 nem humanoid.
    Abban is biztos vagyok, hogy kis kreativitással egy mittomén...Yog-Sothoth-hoz hasonló lényt is integrálni lehet a játékmenetbe (fedezékrendszer, stb.).

@LeslieGasp

Az Ashley számomra túlságosan mesterségesen nézett ki a felfújt szájával, egyébként meg szerintem egy fekete-fehér fapina volt. Abban igazad lehet, hogy Mirandát talán azért is bírják többen, mert több szövege volt.
    De szerintem a sztorija is kategóriákkal érdekesebb volt, mint Ashley-é.

@Szaby59

"Cora sem ennyiből áll, eleve az emberekhez való viszonya a biotikus képességei miatt eléggé hullámos volt"

Hát ez az, hogy súlyosan borderline személyiség-és identitászavaros szegény.
    Mit keres a csapatban?

Új hozzászólás Aktív témák