- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
" ...a Milky Way-ben is ugyanannyira hihetetlen volt hogy szinte minden faj humanoid, mint itt is."
Ez így van, csak ugye itt kiemelten arról szól a történet, hogy egy másik galaxisba utazunk, elképesztően messzi, ismeretlen, idegen világokat fedezünk fel.
Az a legnagyobb probléma, hogy a játék még így, egy másik galaxisban sem képes kicsit sem elszakadni attól a ténytől, hogy emberek készítették. Tökre nem érzem úgy, hogy elhagytuk a Milky Way-t.
Ha megnézed, a legtöbb lény designjában visszaköszön valamilyen földi lény karakterisztikája, legyen az hüllő, rovar, emlős állat, madár, vagy éppen az ember (vagy ezek keveréke).
Léteznek olyan sci-fik, amelyek képesek erre.
Valaki korábban említette pl. a nem szén alapú életformákat.
De a mechanikus létformák is fejlődhetnek teljesen más módon, mint ahogy azt ezekben a játékokban az ember elképzeli.
És igen, mindez így volt a Milky Way-ben is, mégis be tudtam nyelni. Miért? Mert ott elsősorban nem arra volt kihegyezve a sztori, amit itt feljebb megfogalmaztam.
De ez az egész dolog nem is lenne ekkora probléma, ha a két humanoid faj mellett lenne még 4-5 nem humanoid.
Abban is biztos vagyok, hogy kis kreativitással egy mittomén...Yog-Sothoth-hoz hasonló lényt is integrálni lehet a játékmenetbe (fedezékrendszer, stb.).@LeslieGasp
Az Ashley számomra túlságosan mesterségesen nézett ki a felfújt szájával, egyébként meg szerintem egy fekete-fehér fapina volt. Abban igazad lehet, hogy Mirandát talán azért is bírják többen, mert több szövege volt.
De szerintem a sztorija is kategóriákkal érdekesebb volt, mint Ashley-é.@Szaby59
"Cora sem ennyiből áll, eleve az emberekhez való viszonya a biotikus képességei miatt eléggé hullámos volt"
Hát ez az, hogy súlyosan borderline személyiség-és identitászavaros szegény.
Mit keres a csapatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Hyundai, Kia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest