Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz [Prolixus] #1885 üzenetére

Ez megalapozatlan kijelentés. Pontosan u. ezt jelenthette volna ki egy metán alapú faj képviselője, ha ellátogatott volna 3,5 md évvel ezelőtt a Földre, és megtekintette volna az első prokarióta élőlényeket. Ha van sejt és félig áteresztő membrán, a hozzá illő folyadékkal, onnantól kezdve bármi kialakulhat. A Titánon pedig vannak metán óceánok, tavak, folyók, és szárazföld is, ahová "kimászhat" az élet, ahogyan a Földön is tette. És ez még mindíg csak a szénalapú élet. Kén, arzén, szelén alapon szintén vannak kísérleti eredmények, ezen kívül elméleti munkák a szilícioum alapú életre is születtek már. Annyi minden létezhet egy 400 md csillagból álló galaxisban, amit még csak elképzelni sem tudunk... A mai Sci-Fi szánalmasan, helyenként már groteszk módon antropomorf. Ebből a szempontból pl. Stanislaw Lem fényévekkel a mai könyvel, filmek, játékok előtt járt.
    Az államvizsgához sok sikert; azon én már 15 éve túl vagyok... ;]

Ez az ellenséges faj meg nyilvánvalóan azért néz ki így, ahogyan mert ahogy már valaki megállapította, elég volt hozzá egy turian testet és egy preothean fejet összedolgozni, aztán kicsit felturbózni. Ez kb 2 napos meló lehetett, vagy legyen 1 hét, ha nagyvonalú vagyok. Minden öteletességget, kreativitást nélkülöz. "Dobjunk össze gyorsan valamit" filozófófia. Már a játék alapszituációja is egy fenemód kényelmes módja annak, hogy elkerüljék a trilógia lezárásaiból adódó problémákat. Az eddigiek alapján nem várok sokat ettől a játéktól, jó eséllyel csak a nevében lesz ez Mass Effect, inkább egy űrbéli DAI-nak tűnik, amibe beszórták a ME-ből ismerős fajokat. Aztán adja ég, hogy tévedjek.

Új hozzászólás Aktív témák